Ovo stvarno nije HUMANO kako su poceli da sibaju, a onaj  pacov od komadanta naredio napad pa se skriva iza svojih kornjaca pa ajde smekeru sto ti nisi napao pa da te uvucemo u masu pa da vidis kako boli kad te biju 100 coveka a ti ne mozes da pruzias otpor ! Stvarno ko stoji iza ovoga treba da se obesi za primer ! Mislim sad vise nije ni bitno al zna neko hoce se nastaviti sa utakmicama???

Mozda se neki nece sa mnom sloziti, ali mislim da je jedino resenje donosenje Zakona o sportu ili kako god da ce se vec zvati.
Zakon bi predvidjao ostre mere (novcano, zabrana dolaska) za navijace koji ulecu u teren, izazivaju nerede i slicno. Sa druge strane, policija ne bi imala pravo da bude na stadionu ili u hali - oni su zaduzeni za obezbedjivanje izvan sportskog objekta. Red na stadionu bi odrzavali redari (obuceni, ne oni koji sada sede ispred partera) i imali bi ovlascenje da privode navijace (mozda nije pravi izbor reci, ali se zna na sta mislim). Pretpostavljam da bi na stadionu bili prisutni i policajci u civilu koji bi preuzimali navijace.
Mozda se ovo nekima nece svideti, ali po meni, na stadionu treba da pevamo i bodrimo tim (na zalost, verovatno bi baklje i dimovi bili zabranjeni, to mi se ne svidja), da se prepucavamo sa protivnicima, a ne da pokusavamo da dodjemo do njih. To neka se ostavi za ulice.
Mislim da oko sinocnjeg dogadjaja ne treba razvijati teorije zavere. Na snimku koji je pustio B92 se vidi da idiot nema ni voki-toki, ni sluske u uvu - debilcina je na svoju ruku pozvala u juris, jebem mu majku idiotsku.
..baklje gore, pesma cigana...

"zavere. Na snimku koji je pustio B92 se vidi da idiot nema ni voki-toki, ni sluske u uvu - debilcina je na svoju ruku pozvala u juris, jebem mu majku idiotsku."

To je "prva" logika! Ipak, daleko logicnije je da je unapred imao izdato naredjenje.

Vazno je da su svi zivi i zdravi hvala bogu, ono sinoc je bilo sramotno i mucno za gledanje.  E pickice zandarske usta vas jebem mrtva ...ima dana za megdana. Svi vi zandarcine koji citate sve ovo a znamo da citate i pratite. Pa za ovo vas nista zivo nece oprati usta da vas jebem mrtva svi zivi su videli sta radite ! JEBEM LI VAM DECU MRTVU U USTA ZANDARI !!!  Nasa mrznja je samo jos jaca !!!


SMRT ZANDARIMA !

Usta vas jebem ona zandarska odvratna  :bes .Sva sreca da niko nije teze povredjen.Samo me zanima da li je istina da je u sukobu ispred 29. poginuo neko od grobara?

ACAB  :bes
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Quote from: "Djape_BBrdo"Usta vas jebem ona zandarska odvratna  :bes .Sva sreca da niko nije teze povredjen.Samo me zanima da li je istina da je u sukobu ispred 29. poginuo neko od grobara?

ACAB  :bes


nije niko poginuo.

Partizan dobio drugi meč, plej-of se nastavlja bez publike

Direktor Sinalco Superlige Predrag Bojić odlučio je da registruje drugu utakmicu finala plej-ofa sa 20:0 u korist Partizana, zbog toga što se igrači Crvene zvezde posle incidenata i prekida nisu vratili na parket.

Istom odlukom predviđeno je da se finalna serija nastavi, ali bez prisustva publike.

Partizan sada vodi sa 2:0 u seriji, a treća utakmica je predviđena za nedelju u 20.00 časova, uz TV prenos.

Izvor:Sportskacentrala

QuoteIstom odlukom predviđeno je da se finalna serija nastavi, ali bez prisustva publike.

А можда наши неће хтети наставити ову серију...

izgleda da je ipak jedan grobar ranjen :bes
ACAB ACAB ACAB

Pogledajye sta kaze sljam.


Policija i ministar optužili navijače Zvezde

MUP Srbije optužio je navijače Crvene zvezde za izazivanje nereda na košarkaškoj utakmici sa Partizanom.

Ministar policije Dragan Jočić izjavio je novinarima da su incident izazvali navijači Zvezde, kada su počeli da bacaju baklje na navijače Partizana, a to je eskaliralo kad su napali Žandarmeriju. On je rekao da je policija represivni organ koji treba da sprovodi javni red i mir, a kada je bezbednost ugrožen, policija procenjuje načine na koje će da deluje.

Na pitanje novinara da li je upotrebljena prekomerna sila ili je možda trebalo na drugačiji način da reaguje kad je pukla ograda preko koje su pali navijači, Jočić je rekao da policija ne može tako lako da procenjuje situaciju, već da mora da nađe najlakši način da se situacija smiri, a da ne dođe do nekih žrtava. On je rekao da za sinoćnji incident najmanju odgovornost snosi policija, a daleko veću navijači i uprave klubova, kao i njihov sistem raspodele karata. Jočić takođe smatra da su novinari bili prilično oštri prema njemu i da su se osili, stavljajući se na stranu onih koji smatraju da je policija kriva, a ne navijači, a da niko od novinara nije pohvalio napore policije da spreči da dođe do većih posledica.

I sama policija je saopštila da su navijači, u pauzi, napali policiju i da su je gađali imitacijama "topovskog udara", slomljenim stolicama, metalnim šipkama, kesama sa mokraćom i aktiviranim protivpožarnim aparatima. "U metežu, usled pritiska na ogradu koja je popustila, dvadesetak navijača je palo u parter. I pored toga, nastavili su da se sukobljavaju sa policijom. Navijači i jednog i drugog tima, odlazeći sa utakmice, nastavili su sa napadima na policiju u okolnim ulicama, gađajući ih kamenicama i drugim predmetima", navodi se u saopštenju MUP-a.

Policija navodi da je oštećeno više policijskih vozila, četiri autobusa Gradskog saobraćaja, parkiranih vozila građana i nekoliko prodavnica. "Policija je privela 30 osoba, od kojih su četiri maloletne, protiv kojih će biti preduzete odgovarajuće zakonske mere. Rad na identifikaciji ostalih izgrednika se nastavlja", saopšteno je. Policija je, takođe, saopštila da je povređeno 18 navijača i devet policajaca. U Urgentni centar sinoć je primljena 21 povređena osoba, od kojih većina sa lakšim telesnim povredama, rečeno je agenciji Beta u Urgentnom centru.

Branislav Stefanović, direktor Urgentnog centra, izjavio je jutros za B92 da je u ambulante Centra primljen 21 povređeni pacijent. "Kod svih njih su nađene lake telesne povrede. Ni kod jednog primljenog pacijenta nisu dijagnostikovane teže povrede, pa su svi posle ambulantne obrade povreda pušteni, niko nije zadržan", kaže Stefanović.

2:0 za Partizan, igra se bez publike

Prvi čovek takmičenja Predrag Bojić doneo je odluku da prekinutu utakmicu registruje službenim rezultatom 20:0, kao i da se naredni mečevi finala igraju bez publike. Takodje, pokrenuti su disciplinski postupci protiv čelnika KK Crvena zvezda:

Zvanično saopštenje i odluku KSSCG prenosimu celosti:

U skladu sa aktima Košarkaškog saveza Srbije i Crne Gore, Propozicijama takmičenja, Pravilnika o takmičenju, Službenim pravilima igre i Disciplinskim pravilnikom, donose se sledeće

ODLUKE:

1. Utakmica CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN registruje se službenim rezultatom 20:0 u korist ekipe Partizana na osnovu Službenih pravila igre.
- član 20, stav 1, tačka 3 (Ekipa gubi utakmicu bez borbe, ako odbije da igra nakon što joj je to naložio prvi sudija).
Kazna:  
Član 20.2.1 ,,Utakmicu dobijaju protivnici i rezultat je dvadeset prema nula (20:0).
Član 20.2.2 ,,U meču koji se igra na ukupan broj poena u dve utakmice (kod kuće i u gostima) i u play-off-u ,,bolji u tri utakmice", ekipa koja izgubi prvu, drugu ili treću utakmicu bez borbe, gubi i čitav meč ili play-off ,,bez borbe". Ovo se ne primenjuje u play-off-u ,,bolji u pet utakmica".  

O b r a z l o ž e nj e

S obzirom da su nakon prekida utakmice i pražnjenja jednog dela dvorane od strane MUP-a stvoreni uslovi za normalan nastavak utakmice i o tome obaveštene obe ekipe nakon propisanog čekanja zbog ne pojavljivanja ekipe KK Crvena Zvezda, sudija je doneo odluku o prekidu.

2. Utakmice do kraja PLAY-OFF-a igraju se bez prisustva gledalaca uz direktan TV prenos i prisustva akreditovanih predstavnika medija, timova obe ekipe (po 20), predstavnika klubova (po 30) i zvaničnih predstavnika Saveza.

Odluka je doneta na osnovu zajedničke procene MUP-a i KSSCG.

3. Podnosi se prijava Disciplinskoj komisiji KSSCG protiv Igora Žeželja, Živorada Anđelkovića i Nebojše Ilića zbog nesportskog ponašanja i odgovornosti, a u vezi događanja na utakmici.

4. Zbog nepoštovanja dogovora vezanih za kodeks ponašanja i neprimerene izjave u medijima kažnjava se igrač KK Crvena Zvezda, Gurović novčanom kaznom u iznosu od 1.000 bodova.

5. Zbog ne poštovanja dogovora vezanih za kodeks ponašanja i neprimerene izjave u medijima kažnjava se igrač KK Crvena Zvezda, Jeretin novčanom kaznom u iznosu od 1.000 bodova.

Predrag Bojić, direktor takmičenja


Izvor www.b92.net/sport

Quote from: "Sokol"

А можда наши неће хтети наставити ову серију...

To je najrazumnije resenje, poslije svega mislim da ne treba nastaviti ovu finalnu seriju pa neka posrani siptari budu sampioni.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Evo i konacne odluke .

Direktor NSL, Predrag Bojic, doneo je odluku da se prekinuta utakmica registruje sluzbenim rezultatom u korist Partizana, ali i da se serija odigra do kraja.

U saopstenju se kaze:
Na osnovu clana 20, stav 1, tacka 3 (Ekipa gubi utakmicu bez borbe, ako odbije da igra nakon sto joj je to nalozio prvi sudija).
Kazna:
Clan 20.2.1 "Utakmicu dobijaju protivnici i rezultat je dvadeset prema nula (20:0).
Utakmice do kraja PLAY-OFF-a igraju se bez prisustva gledalaca uz direktan TV prenos i prisustva akreditovanih predstavnika medija, timova obe ekipe (po 20), predstavnika klubova (po 30) i zvanicnih predstavnika Saveza.
Odluka je doneta na osnovu zajednicke procene MUP-a i KSSCG
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

DELIJE CAFFE Forum Index -> Severna tribina

manite se price oko rezultata i serije

Quote from: "kiki"Mozda se neki nece sa mnom sloziti, ali mislim da je jedino resenje donosenje Zakona o sportu ili kako god da ce se vec zvati.
Zakon bi predvidjao ostre mere (novcano, zabrana dolaska) za navijace koji ulecu u teren, izazivaju nerede i slicno. Sa druge strane, policija ne bi imala pravo da bude na stadionu ili u hali - oni su zaduzeni za obezbedjivanje izvan sportskog objekta. Red na stadionu bi odrzavali redari (obuceni, ne oni koji sada sede ispred partera) i imali bi ovlascenje da privode navijace (mozda nije pravi izbor reci, ali se zna na sta mislim). Pretpostavljam da bi na stadionu bili prisutni i policajci u civilu koji bi preuzimali navijace.
Mozda se ovo nekima nece svideti, ali po meni, na stadionu treba da pevamo i bodrimo tim (na zalost, verovatno bi baklje i dimovi bili zabranjeni, to mi se ne svidja), da se prepucavamo sa protivnicima, a ne da pokusavamo da dodjemo do njih. To neka se ostavi za ulice.
Mislim da oko sinocnjeg dogadjaja ne treba razvijati teorije zavere. Na snimku koji je pustio B92 se vidi da idiot nema ni voki-toki, ni sluske u uvu - debilcina je na svoju ruku pozvala u juris, jebem mu majku idiotsku.


Nema sta da se neko ne slaze tako treba da bude.
Kop ne sme da se rasipa dok se navija,tuce napolju normalno.
Znam da nikom od Delija i nije satisfakcija da uleti u teren pa cak ni sinoc toga nije bilo!

Ako neko uleti u teren(mislim na pravog navijaca)-sta ce da radi tamo? Koga da bije?

Da je taj zakon na snazi mi u Vrscu ne bi bili silovani i resetovani jer bi pored nas bilo obezbedjene organizatora a ne murija na efedrinima i ostalim doping sredstvima.

Jedino se ne slazem za pirotehniku jer i to moze da se regulise zakonom a opet da bude dozvoljena! (pogledati uslove prodaje na www.tifo.it)


DEMONSTRACIJE!!!

Ја исто не знам више шта да додам кад је све речено.....у хали сам био 2 минута буквално 3.четвртине и цело полувреме сам покушавао да уђем на све улазе али без успеха,и отишао у паузи да пијем воде са ортаком,и одједном стојим испред,чекам њега и само одједном испред терасице видим како почињу да туку људе главом без обзира.
Тад сам се нашао између две ватре,не знаш где ћеш,овај те тамо тера и гура и само чекаш кад ће да ти севне педреком,а испред тебе исто стоје керусине и чекају да те севну.
Ту незнам како смо се успели измигољити,ал закачио ме само пендрек по нози.
Ја сам међу првима протеран,и док сам био испред улаза,чекао сам  да изађе неко,а не можете да верујете колико је било керова,значи то је невероватно.
Ништа нисам видео,али моји што су остали у хали и сви остали у повратку су ми причали шта се дешавало,значи нисам веровао.
Док смо ишли до штајге,идемо преко Вуковог Споменика,и онако одједном крену да нас дркају без разлога,постројили,претресају.....вукли су ме једно 3-4 метра по бетону,људи стали гледају,не могу да верују.....тренерка ми скроз отишла.....само сам чекао кад ће да опале по леђима док је керина стајала иза мене.
И онда кад је стигао инфо да има мртвих,то је био ужас.....фала Богу да није било тачно.
Стварно свима који су повређени желим да се што пре опораве.....шта ми је све јутрос пролазило кроз главу кад сам видео снимак,па и ноћас нисам мога ока склопити.
Стварно оно је ужасно,на паркингу сваки човек је изашао је држао главу ил је шепао.
Касније су упадали и у трамвај и вршили рацију.....
Значи ја сам и даље без речи,не знам више шта ни да напишем.....али све је ово велика намештаљка.....
Свака част играчима што су били уз нас.....а њима џаба и титула,и све,кад су сељани.....не знају они шта је један људски живот,нити ће икад знати.....

и на крају смо ми испали криви.не могу да верујем :bes
и што је најгоре већина људи ће помислити -ма пијане будале се потукле и треба да их бију а навијачи су негативци.невероватно :bes

СТОП РЕПРЕСИЈИ НАД НАВИЈАЧИМА!

jel mi se cini ili gospodin u plavom nosi brojanicu.. pa ruke ti se osusile da Bog da..


SMRT POLICIJI!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ПОЛИЦИЈИ!!!

Nadam se da im ne pada na pamet da nastave da igraju :nene

mrtav ker - dobar ker

Quote from: "cazzo_FCRS_forever"ljudi sta je bilo sa ovom zenom??





госпођа са слике је завршила са "крагном" у ургентном; била је на текми са дететом и замало се сукобила са псетом жандармеријским који јој је нешто кењао а који је дошао у Ургентни због фластера буквално 2 пута 2 цм на челу...значи, ако то има смисла рећи уопште, жива је...