Можда је веч било:

Jočić: Za nerede krivi navijači Zvezde  
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Dragan Jočić izjavio je da su incident u hali "Pionir" izazvali navijači Crvene zvezde i da neredi nisu bili spontani.

"Spontan (incident) sigurno nije, a koja je vrsta organizacije, da li unutar samih navijača ili van navijača, to vam ne mogu reći", rekao je Jočić novinarima u Skupštini Srbije.

Ministar policije rekao je da nema informaciju da iza incidenta stoje klubovi koji su se sreli u finalu košarkaškog prvenstva, ali je dodao da je mnogo pitanja otvoreno.

Jočić je odbacio tvrdnje da policija nije adekvatno reagovala, odnosno da je doprinela izazivanju nereda.

Prema njegovim rečima, incident je počeo nakon što je jedan navijač Zvezde "bacio dva topovska udara i jednu zapaljenu baklju" ka navijačima Partizana.

On je dodao je da je policija tada intervenisala, a da su navijači Zvezde napali Žandarmeriju, bacajući na njih topovske udare, kese napunjene mokraćom, odlomljene stolice i metalne štangle.

Prema njegovim rečima, u neredima je povredjeno devet policajaca, a privedeno 30 navijača, od kojih su četiri maloletna.

Jočić je zamerio novinarima na pojedinim pitanjima, rekavši da se ona mogu tumačiti i kao "odbrana huligana".

"Ja bih voleo da ta pitanja postavite upravama klubova", rekao je Jočić i dodao da treba saznati da li je neko organizovao navijače, da li je neko želeo da se utakmica ne završi, zašto karte nisu ravnomerno raspodeljene navijačima oba kluba.

On je naveo da je prekasno za preventivno delovanje kada policija mora da primeni silu da bi zaštitila živote gradjana i da se tada ne može tačno predvideti šta će se sve dogoditi u intervenciji.

Ministar je dodao da policajci nisu pogrešno procenili kada su krenuli u intervenciju i da je veoma "teško postupati u zatvorenom prostoru, sa agresivnim navijačima".

Beta, Mondo

Nema poginulih, pucali u samoodbrani  
Dan posle nezapamæenih incidenata u hali Pionir, na košarkaškoj utakmici finala plej ofa izmedju Partizana i Crvene zvezde, sumiraju se posledice navijaèkih nereda i brutalne intervencije policije koja je usledila.

Beogradska policija potvrdila je u petak da je u samoodbrani koristila vatreno oružje izvan hale Pionir, u sukobu sa navijaèima beogradskih klubova Partizan i Crvena zvezde, ali je negirala da je bilo poginulih.

U MUP-u Srbije agenciji Beta je reèeno je da je jedan policajac, ispred hale Pionir, pucao u vazduh, ali da u tom incidentu nije bilo povredjenih niti poginulih.

Pojedini beogradski elektronski mediji i dnevni listovi javili su da je jedan navijaè Partizana ubijen u sukobu sa policijom u ulici Despota Stefana (Ulica 29. novembra).

U sukobima navijaèa i policije za vreme i nakon košarkaške utakmice finala plej-ofa Sinalko super lige izmedju Partizana i Crvene zvezde ima više od 20 povredjenih navijaèa i policajaca.

Veliki broj gradjana potvrdio je takodje da se policija neselektivno i vrlo surovo ponašala praktièno prema svakome ko se našao posle prekida ispred hale i u okolnim ulicama.

U Urgentni centar primljen 21 povredjeni

Nakon incidenata za vreme i posle košarkaške utakmice izmeðu Partizana i Crvene zvezde u Urgentni centar u èetvrtak uveèe je primljena 21 povredjena osoba, od kojih veæina sa lakšim telesnim povredama, reèeno je agenciji Beta u Urgentnom centru.

Hirurg Urgentnog centra Dušan Jovanoviæ rekao je da je 20 povredjenih sa lakšim telesnim povredama posle zbrinjavanja otpušteno kuæama, pošto njihove povrede nisu zahtevale bolnièko leèenje, a da je jedan pacijent prebaèen u Ortopedsku bolnicu na Banjici.

Reporter Monda sa lica mesta video je nekoliko navijaèa teškim telesnim povredama - medju kojima je bio i jedan otvoreni prelom noge, i više razbijenih glava.


U Ortopedskoj bolnici Beti je reèeno da se primljeni pacijent Milenko Ladjeviæ oseæa dobro, a da je zadobio prelom noge, kada je pao sa tribine, pod pritiskom pripadnika MUPa.

Pise u novinama kako smo mi uneli pirotehnicka sredstva preko Zvezdine sekretarice u rancu.

http://www.megaupload.com/?d=UTLLQZ9E
Pun snimak sa SOS kanalizacije,klasican primer prekomerne upotrebe sile i izazivanje opste opasnosti od strane kerova,za ovo neko treba da pali u zatvor ali od smrdljivih kerova.Snimak ima 106MB.
A.C.A.B.
ETELINARA KRALJEVINA

I na kraju opet smo mi ostali jedini krivici.

KSS podnosi disciplinske prijave protiv Ilica, Zezelja i Zike Pauka.

A sta je sa organizatorom utakmice? Oni ne snose krivicu?

:bes

Njih nece niko da tuzi i da ih prijavljuje kad su oni to i organizovali.

PIse i da gurovic i jos neko moraju da plate neke kazne

Quote from: "drenke"

PIse i da gurovic i jos neko moraju da plate neke kazne

Jeste Gurovic i Jeretin su kaznjeni novcano iznosu od 1.000 bodova. Razlog je nepostovanje dogovora vezanih za kodeks ponasanja i neprimijernih izjava izjava u medijima
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Jocic mora sebe da pravda, kakvo djubre.

Знам да је до сада много тога речено и можда ћу помало бити бајат али скупићу све оно што се дешавало на једно место и из свог угла покушати да сведем све то на форму извештаја колико год је то могуће... Синоћ нисам имао ни снаге ни жеље а и породични проблеми (читај: траумирани родитељи у стању шока) су ме спречили да пишем о дешавањима из Пионира...  Можда је и било дегутантно да будем брз и ефикасан као до сада, ипак је боље сачекати дан па трезвеније о свему писати...

Мислио сам да се после Вршца никада неће поновити нешто слично и да је јавност дефинитивно спознала ко је крив за инциденте на трибинама, ко има највећу одговорност за немиле сцене на спортским догађајима и да никада више жандармерија неће смети да реагује онако као тада... Али у међувремену се десио Ниш и нешто што је слутило на то да они длаку мењају али ћуд никада... Многи од нас су већ и пре синоћње утакмице наслућивали да се спрема нешто али да ће се поновити крвнички пир најсмрдљивијих заостатака слобиног режима нико није сањао ни у најружнијим сновима...

Јуче смо се после скупљања код ревије договорили за састанак  у једном од БГ паркова и онако раштркане мурија нас је приметила јако касно... Била је то врло ефикасна варијанта, онако по групицама без превише окупљања... Већ око 15 до 7 је постало јасно да нас је доста више него у уторак а карата само 120... Срећа па су се многи снашли за карте, на разне начине, али добар део људи креће у кортеу ка пиониру без карата за које остаје варијанта – видећемо... Испред хале жандара милион... Одмах креће прича ко нема карту нек не покушава јер задржава остале али наравно нада умире последња па многи нажалост безуспешно покушавају...

Овог пута од самог почетка у хали добро распоређене снаге полиције па нема почтних инцидената као прошли пут и све указује да ће нас бити за бар 20-30 посто више него у уторак и чини ми се да је тако и било... Моја претпоставка је да неких 50-60 људи није ушло, али и овако је била добра екипа и бројнија  од прошлог пута... Сем на почетку, скоро целу четвртину се мучимо и доста бледуњаво навијамо, али једноставно у атмосфери у којој пева скоро цела хала мањина тешко успоставља комуникацију... У једном моменту се подиже атмосфера уз бакљу и неколико топовских удара... Наравно репертоар песама је био стандардани и боље од осталих су биле Ја сам године провео са тобом, И напред Звездо ле, Црвена Звездо побеђуј за нас, дозивање Уу Аа Звезда... Током друге четвртине песмом лагано враћамо тим у игру и приближавамо их изједначењу... Грмимо колико год можемо и лагано се скидају мајице уз Јебо вам пас матер... Тотални делиријум је потрајао добрих 6-7 минута а гробари збуњени не успевају да отпевају ни једну песму како треба у тим тренуцима... Наравно после тога мало падамо јер смо се потрошили максимално, али дошло је и полувреме па се мало предхнуло...

Смрдите на урин гробари је била порука којом смо почели други део игре... И стварно су смрдели и они и паркет... Нисам упућен зашто  :finger   Наставља се са песмом и трудимо се колико год можемо да понесемо играче до тријумфа али једноставно им није све полазило за руком као што јесте противнику...  ови плагијатори преко пута добијају пацке да су жабари али они то не констатују... А толико су се својевремно клели у енглезе... Опет избацују неку само њима јасну паролу, па изазивају општи смех... А судије, то је посебна прича... Све време безобразно штите њихове играче и нашима свирају буквално пипање... И наравно вероватно се Неша (Илић) није отворио да их пошаље на Доминикану па другачије није ни могло да буде...  Можда ту нешто и прескочим из тог дела, али већ лагано почињу упозорења са разгласа да ће нас избацити из хале због петарди које су бацали и гробари исто колико и ми... Али ми смо им лакша мета јер нас има много мање, зар не...

Тотално небитан моменат, неки тајм-аут, пауза имеђу две последње четвртине, шта ли, али одједном из ником познатих разлога креће стампедо... Окрећем се контра десно и видим пендреке који севају на 4-5 метара од мене... С обзиром да сам био за шипком у углу преко пута средине партера већ сам био онемогућен да приђем дешавању јер је маса затворила прилаз... Доле на врху партера креће невиђено пеглање у коме се у једном маху наши другари носе са жандармеријом али секунд два после тога попуштају пред оклопницима и њиховим пендрецима... Са горње стране улаза код мостића се жандари такође спремају на готовс и затварају на тај начин све излазе... Ако су хтели да нас избаце онда је оваква поставка скроз нелогична... Значи нису хтели да нас избаце него да  нас одвале... У том моменту стаје све у хали, стаје време, стаје утакмица, стаје навијање и од гробара и цела хала гледа у правцу догађања на нашем делу трибине и партера... У том првом налету није било много повређених и тренутак је искориштен да се загрми Нека знају сви шта радите ви, у децу пуцате пичке жандарске... На опште изненађење свих нас гробари и цела хала прихватају песму и пионир грми... Крећу и они у ситне сукобе са жандарима и столице лете лагано на све стране... Навијачку солидарност посебно од гробара доживљавам први пут у животу и колико год сам их раније кудио за неке ствари (које и даље стоје) толико сада похваљујем њихов потез и свака част, тако раде прави навијачи... Нешто сте и ви научили, да ли од нас или неког другог у овом моменту је небитно... Спорадично севају пендреци од жандара али стојимо на раздаљини од бар једног-два метра... Одједном командир са високо подигнутим пендреком (постоји више снимака тог момента) из само њему знаних разлога даје знак за јуриш... Тада се дешава најгоре... Неки покушавају да се боре, да узврате али голе руке нису много помогле... У углу трибине где се обично каче заставе и метар-два од места на ком се води навијање маса се сабија на пар метара квадратних под налетом жандара... Партер се силовито залеће на мурију али након тога и они узвраћају и ту настају прве озбиљније повреде, падају људи са партера, са трибине, настају отворени преломи, уганућа и сл... Онда слика ужаса, видим да се у партеру људи хватају за главу, пола дворане се крсти и моли Богу а погледом у контра десно констатујем да је пукла шипка у оном делу где је до малочас била сабијена маса људи... А доле гомила једни на другима, неки у несвести, неки се држе за ноге, руке, главе... Помислих дај Боже да су сви живи... Лагано устају они који су последњи попадали и играчи разгрћу кордон жандара и пењу се на трибиму не би ли спречили покољ који већ траје... Некима ни њихово присуство није дало повода да стану па су појединачно пендреци севали и даље... Ја немам представу колико је то трајало и чинило ми се да је прошла читава вечност, али партер је још  једном нешто покушао и ту је крај свим нашим покушајима да се одбранимо... Излази се и даље не отварају на трибини и лагано људи прескачу са оног дела трибине где сам стајао већи део утакмице... Спуштам се и ја доле у партер и видим многе који леже повређени и момка са подливом на нози и отвореним преломом... Крваве фармерке, ужас... Неки од другара који су пали заједно са шипком  моменту ми делују ок, а онда ми се један од њих буквално онесвешћује на рукама... Брзо тражимо помоћ и хвала Богу освешћује се пре проналаска медицинског особља... Ту негде га губим али касније се испоставило да је био у свлачионици, ту су га додатно окрепили и врађамо се по њега... У моменту налећем и на Гуровића и још неке кошаркаше, који бацају дресеве и обећавају да неће наставити... По цену свега...  Ту се врзмам око партера, још трају појединачни сукоби, свуда око мене се указује помоћ људима, последњи ликови силазе са трибине, неки на тек отворени излаз, а остали на део где је пукла ограда (шипка)...

Жандари бацају димну бомбу не би ли растерали масу и лагано крећемо ка излазу код партера... Уз разна добацивања али не и нападање полиције која је била напољу, жељни освете одмах и сада излазимо из хале ка колима, помажемо повређенима и договор је да се скупимо и пребројимо да видимо ко жив ко далеко било мртав...

Долазимо међу првима и лагано се људи окупљају, палимо тв и тек сада уствари капирамо колико је језиво изгледала сцена са пуцањем ограде... Пристижу са свих страна, углавном са лакшим повредама, скупљају се информације и већ се сазнаје да има и ухапшених и повређених међу познатима... За то време се још увек чекају наши играчи који су чврсто одлучили да не играју те се утакмица региструје победом партизана... Њихови навијачи се солидаришу са нама и још једном им одајем признање због тога те и они одмах за нама напуштају халу... Колико чујем имали су доста озбиљне сукобе са муријом по граду... А за онај гробарски шљам који је остао у хали и скандирао шампиони једноставно немам коментар... Мислим да их се сви прави гробари стиде и надам се да ће их се решити у скорије време...

Све оно што се дешавало касније у хали а што сам гледао на тв-у, тј. оно лупетање дебеле свиње у коме се дефинитивно одао и индиректно рекао да му је слоба идол и набедио нашу управу и навијаче да смо криви не бих да коментаришем... Једноставно, где ти је образ прасе дебело!???? А оно што су изјавили Гуровић и Јеретин је толико заболело неке појединце из савеза па су морали да их казне неким невероватним цифрама... Знамо ми да истина боли па је режим стога и кажњава...

Коментар на одлуку да се ако се игра серија до краја игра пред празним трибинама можда и није потребан... Добили су шта су хтели... Наместили су да добију титулу... Неће бити никог да опомене судије које нас краду, да подржи свој тим кад му је тешко, да направи атмосферу достојну дербија, да свим срцем стане уз момке који су нас задужили синоћ,  али дебели прасац уживај у свом успеху, нећеш дуго...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Red star forever dobar izvestaj ali tusno je to sto se sve onako zavrsilo. Ali vazno je da niko nije ne do bog nastradao.

A i taj Jocic nece doveka biti ministar, lako moze da mu se desi da se nadje medju koprivama onda kada se najmanje bude nadao. :batine

Samo trebamo pamtiti pa vratiti za svaku zrtvu, za svaku povredu...

Да ли неко има снимак (прекида утакмице) са РТС-а?

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Саопштење председник Управног одбора СД Црвена звезда:

Управа Спортског друштва Црвена звезда изражава најдубље жаљење и забринутост због насиља које се десило на утакмици финала које се десило на утакмици између партизана и Црвене звезде и позива све поштоваоце спорта, спортисте и навијаче, без обзира на клупска обележја, да се уздрже од свих облика физичких и вербалних обрачуна.

У овом веома осетљивом тренутку за наш спорт, када је ситуација запретила да измакне контроли и наруши вредности спортског фер плеја, апелујемо на очување спортског духа, етике кошарке и достојанства овог племенитог спорта.

Због освојених титула, светског и европског статуса који ужива, али пре свега због будућности кошарке, верујемо да ћемо сви имати снаге да се вратимо у оквире спорта.

Наша национална дисциплина је увек била понос нације и у светском врху на најбољи начин репрезентовала нашу земљу.

Предесник Управног одбора
Спортског друштва Црвена звезда

Слободан Вучићевић

Quote from: "lucky_star"Да ли неко има снимак (прекида утакмице) са РТС-а?
Postavio je Vasili Zaitsev na delije.net forumu snimak sa PTC u 3gp formatu.

Na RTS-u danas gledam u BG hronici valjda, kažu policija nije prekomerno intervenisala i sprečila je divljanje navijača Zvezde :batine , Ne verujem.
A najtužnije mi je bilo danas u školi, kad mi je jedan grobar (šatro) rekao da mu je žao što nas nisu više tukli  :o . A firmaš mi jedan kaže da isto voli i da su njemu cigani isto ko i ustaše :o ! Jad. Ti firmaši su tako iskompleksirani, čekali su cigane protiv fmp-a i prvu protiv partizana na štajgi i grobare isto. Njih 30 čeka 5-10 cigana ili grobara da ih biju. Tako leče svoje komlexe. :boks
Ajd sad sutra se ne radi...

www.blic.co.yu

,,Grobari" uz ,,delije"

Pristalice crno-belih povodom nemilih scena iz beogradskog ,,Pionira" izdale su saopštenje u kome navode da je celokupna srpska javnost imala priliku da se uveri u brutalnost i okrutnost policije. Između ostalog, ,,grobari" su saopštili da se nasilje policije iz hale prenelo i na ulice.

,,Grobari" su iz solidarnosti prema nastradalima, ali i bez želje da se slavi pobeda nakon toliko povređenih, izašli iz hale. Na Bulevaru Despota Stefana sačekala nas je policija kojoj nije bilo dovoljno to što je prebijala svakog ispred sebe, već su upotrebljavali i vatreno oružje. Pucati na navijače, pa u kakvoj to mi državi živimo - naveli su navijači Partizana.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!






Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Quote from: "Manager"Na RTS-u danas gledam u BG hronici valjda, kažu policija nije prekomerno intervenisala i sprečila je divljanje navijača Zvezde :batine , Ne verujem.
A najtužnije mi je bilo danas u školi, kad mi je jedan grobar (šatro) rekao da mu je žao što nas nisu više tukli  :o . A firmaš mi jedan kaže da isto voli i da su njemu cigani isto ko i ustaše :o ! Jad. Ti firmaši su tako iskompleksirani, čekali su cigane protiv fmp-a i prvu protiv partizana na štajgi i grobare isto. Njih 30 čeka 5-10 cigana ili grobara da ih biju. Tako leče svoje komlexe. :boks

Firma je na svom zvanicnom sajtu vec izbacila topik sa saopstenjem u kojem staju na stranu nas i grobara,igde zestoko optuzuju napad sramne formacije zvane zandarmerija.
Jedan deo tog topika:

QuoteMoram da pokrenem ovaj topik povodom desavanja na basketu izmedju cz i pfc juce u pioniru. Ono sto se juce desilo, velika je sramota države, policije, svega... Prekomerna upotreba sile od strane policije prouzrokovala je pucanje ograde na tribinama i propadanje jednog broja ljudi na parket sa visine. U ovakvoj situaciji u normalnim državama puno bi ljudi ostalo bez funkcija, drmala bi se i vlada, ali naravno to u srbiji nije slucaj. Necu vam posebno govoriti o postovanju ljudskih prava i o tome sta policija (obezbedjenje) sme a sta ne sme i kako to izgleda negde drugde u svetu, to bi potrajalo a i nadam se da znate bar ona osnovna prava...

Naravno shvatili ste da sam ovu temu pokrenuo iz navijacke solidarnosti bez obzira na nase odnose. Ovo je nesto sto moze da se desi bilo kojoj grupi i zato dignimo glas protiv ovakvih stvari...

Košarkaški meč Partizan-Zvezda pretvorio se u pakao na tribinama

Samo ih je Bog spasao


Pakao i horor scene na košarkaškoj utakmici Partizan - Crvena zvezda u ,,Pioniru" nastao je posle komande Mileta Novakovića, oficira Žandarmerije, koji je naredio juriš prema ,,delijama" deset minuta pre kraja druge finalne utakmice plej-ofa. I navijači su krivi za užas koji je usledio, ali opšti utisak sa tribina je da je takva naredba bila ishitrena i opasna.

Samo je pukim slučajem izbegnut incident sa smrtonosnim posledicama.

Prema saopštenju policije, u neredima od četvrtka povređeno je devet policajaca i 18 navijača. Privedeno je 30 osoba, od kojih su četiri maloletne. Protiv njih biće preduzete zakonske mere, a policija nastavlja rad na identifikaciji ostalih izgrednika.

Provokacija od strane Zvezdinih navijača, njih oko 400-500, svakako je bilo, ali pažljivim gledanjem video snimka redakcija ,,Blica" je došla do zaključka da je akcija Žandarmerije bila nepromišljena. Mnogo bolje rešenje bilo bi da je samo ispražnjen deo tribine s navijačima koji su pravili nerede, nego što je primenjena sila po sistemu ,,tuci koga stigneš".

Zvezdini navijači su u startu narušili Zakon o sprečavanju nasilja na sportskim borilištima bacanjem baklji i topovskih udara na parket dvorane. Na poluvremenu ,,delije" su u toaletu skovale novi plan. Kese i prezervativi su napunjeni mokraćom, prva je doletela u pravcu košarkaša Partizana na zagrevanju. Druga je bila namenjena navijačima Partizana na tribini koju je delio kordon žandarma i verovatno je deo ove ,,paklene naprave" dokačio čuvare reda. Jedna kesa se čak razlila i po navijačima Crvene zvezde.

Samo dvadesetak minuta kasnije usledio je ključni momenat.

Žandarmeriju i ,,delije" delilo je bar dva-tri metra brisanog prostora, a navijači nisu odavali utisak da žele da uđu u fizički obračun. Jedan žandarm je u štit pogođen plastičnom stolicom, a istu je odmah vratio nazad. Navijač je ponovio napad. Od tada je proteklo tačno 11 sekundi, a onda je usledila naredba Novakovića kojom je Žandarmerija uz pendrečenje počela da gura masu ka zaštitnoj ogradi. Ograda je pukla i desetine ljudi je poletelo sa visine od nekoliko metara.

- Bio sam na tribini kada se sve dešavalo, i verujte mi, i dalje mi nije jasno zašto su žandarmi onako brutalno intervenisali. Možda je jedna kesa s urinom i pogodila žandarme, ali ona nije bila njima namenjena - kaže P.D., jedan od navijača Zvezde.

Dalji tok događaja opisan je i na zvaničnom sajtu ,,delija":

,,Usled siline pritiska, ograda na tribini puca i mnogo ljudi pada u parter, ali nijedan žandarm, kako je objavljeno u nekim medijima. Očigledno im to nije bilo dovoljno, pa su nastavili da tuku i na tribini, i time pojačavaju pritisak, ali i one koji su popadali u parter! Videćemo da li će ovaj put Inspektorat MUP-a reagovati kako treba, da li će konačno neko iz redova Žandarmerije biti osuđen na adekvatnu kaznu zbog zloupotrebe službenog položaja, izazivanja opšte opasnosti i nanošenja teških telesnih povreda", pišu, između ostalog, ,,delije".

Dejan Milošević (27), vatreni navijač Crvene zvezde, koji već 13 godina posećuje utakmice, prekjučerašnji košarkaški derbi neće moći da zaboravi ,,zahvaljujući" ožiljku na glavi, koji je zadobio nakon udarca šipkom u glavu.

Policija tvrdi da su incidente na utakmici izazvali navijači KK Crvena zvezda.

,,U pauzi treće i četvrte četvrtine utakmice navijači Crvene zvezde na sektoru B napali su policiju gađajući je topovskim udarima, slomljenim stolicama, metalnim šipkama slomljene ograde, kesama napunjenim mokraćom i aktiviranim vatrogasnim aparatima. U metežu, usled pritiska na ogradu, koja je popustila, dvadesetak navijača je palo u parter. I pored toga nastavili su da se sukobljavaju sa policijom. Po prekidu utakmice navijači i jednog i drugog tima, odlazeći, nastavili su sa napadima na policiju u okolnim ulicama, gađajući ih kamenicama i drugim predmetima", saopštila je beogradska policija.

U Generalnom inspektoratu MUP Srbije niko juče nije mogao da nam kaže da li će protiv odgovornih u Žandarmeriji biti poveden postupak za utvrđivanje odgovornosti.

Dragutin J. Bužić - Tamara Marković Subota - Nenad Jaćimović

Izvor: Blic

Quote from: "axkontra"http://www.megaupload.com/?d=UTLLQZ9E
Pun snimak sa SOS kanalizacije,klasican primer prekomerne upotrebe sile i izazivanje opste opasnosti od strane kerova,za ovo neko treba da pali u zatvor ali od smrdljivih kerova.Snimak ima 106MB.
A.C.A.B.

Hvala ti za snimak iz ovog snimak se sve vidi kako smo brutalno pretuceni uzas ! svako ko je u mogucnosti obavezno da skine klip ovo stvarno nije humano  A.C.A.B