QuoteJovčić: Nisam bio u gepeku

Sudija Milivoje Jovčić rekao je da su izjave Stevana Karadžića i Milana Gurovića o njegovom "gepekovanju" obična laž i da se isti scenario ponavlja iz godine u godinu.

Jovčić očekuje da Savez zaštiti arbitre u narednim mečevima kako bi finalna serija našeg prvenstva protekla u najboljem redu.

- Nemam strah i već sam se navikao na takav vid pritisaka. Priče o tome da su me neki ubacili u gepek su neistina i zna se iz koje kuhinje takve stvari dolaze. Prošle godine su ti isti govorili da su mi neki plaćali letovanje u Dominikanskoj Republici.

Oni na ovaj način pokušavaju da izvrše pritisak i meni je to sasvim jasno. Očekujem da nas Savez zaštiti na večerašnjoj utakmici. Moram i ja sam psihički da se spremim za novi duel ova dva tima - rekao je Jovčić.

Prvi sudija prvog finalnog okršaja Ilija Belošević smatra da je suđenje bilo dobro i da ne vidi razlog zašto su neki akteri meča reagovali nesportski.
- Sudijska organizacija će sigurno izdati saopštenje povodom napada na Jovčića. Što se tiče optužbi da nisam hteo da ispraznim deo tribine zbog vređanja porodice Milana Gurovića, to ću njemu reći nasamo - kazao je Belošević. (M. N.)

То вам је исто као на фудбалу јуче, дају педерски гол и ваде се на расизам.... тј још је горе, оно није била повреда правила а глодарски кош јесте.
Важно је да овај говнар Бојић измишља неке глупаве казне

Чист аут.

Баш штета...  :(

Овај није био у гепеку, оног нико није тукао утоком по глави, ови добро судили први меч. Сви поштени и паметни само нас три милиона лудих и покварених. Мени није јасно зашто ми уопште учествујемо у овом каубојском такмичењу ?

Јасно се види где је био у моменту примања лопте и шута...Лоповлук...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Quote from: "NightMare"Мени није јасно зашто ми уопште учествујемо у овом каубојском такмичењу ?
Ја се то питам већ пар година у назад. Можда би поред бојкота гума лига требали размислити и о бојкоту ове гробарске лиге.

Гледао сам снимак јуче и онај магарац Дробњак када је примао лопту мало је нагазио аут  :bes .Јао колико немамо среће  :bes .Мада су момци поправили форму и играју знатно боље него пре месец дана  ;pljuga Имамо ми још шансе није све изгубљено овим поразом  :ruke

Вечерас има да ГРМИМО ДА ПОИСПАДАЈУ ПРОЗОРИ НА ПИОНИРУ !!!!!! :megafon  :ruke  :ruke  :ruke  :ruke  :ruke

Bojić: Zvezdina žalba je neregularna
Utorak, 19. jun 2007. 13:27

Crvena zvezda je zvanično zatražila od Košarkaškog saveza Srbije da poništi prvu utakmicu finalne serije plej-ofa. Crveno-beli su, kako prenose beogradski mediji, Savezu dostavili dopunu žalbe koja je podneta neposredno posle prve utakmice finala protiv Partizana.


Видим сви сте утихнули после јучерашњег срамотног издања наших кошаркаша. Последњих 5 минута како су наши играли је комедија.

Гледам синоћњу конференцију за штампу и не верујем шта се све лупета тамо... Прво свиња прозива све живо, а признаје да је лагао да није био у свлачионици кад су шибали судије... Еј која смејурија, срамота...

А онда пијани идиот Кораћ са РТС-а каже да је доказано да није био аут приликом Дробњаковог шута... Еј бре ко је доказао, када, на свим телевизијама је био снимак и из авиона се види да је у моменнту слања лопте био у ауту а док је примао улазио је из аута и тек са лоптом је први пут ушао у терен...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Ма ко јебе кошарку...

Видим Вучић све више фигурира као пријатељ клуба... Требало би да  дигнемо руке од тог спорта и да га оставимо симпатизерима који воле да гледају кошарку.

Уништили су кошарку. Скоро ће 10 година како немамо успеха у репрезентативној кошарци...

Чудо нису опет судије криве.
Јуче се видјело најбоље колико је лоше форсирање Гуровића читаве сезоне и који је распад система кад он не одигра добро.
Треба укинути ККЦЗ

U KK se moraju napraviti velike promene.počev od Uprave pa trenera,lekarske ekipe do igrača.Od igrača ostavio bih Miloševića
Tadiju,Nemanju,Mišanovića,tu je i Jorović pa ovaj Golubović tako da uz ozbiljnog trenera a to je na primer Luka Pavićević dovesti par igrača i uz dva dobra stranca mogli bi imati dobru ekipu,pošto nećemo igrati evropske kupove ekipa ima dovolno vremena da se kroz Jadransku uigra i da bzde spremna za naše prvenstvo.
No kako se do sad radilo plašim se da ćemo opet gledati neke igrače kao što su cvetković,Kovač,Popović,Antić...

Реално пакистанци су бољи и то доста од нас били би фаворити и да смо комплетни тако да нисам ни очекивао јесам се надао али реално нисам очекивао да можемо нешто да урадимо.И увек се прво полувреме са пакистаном одлично држимо и увек у 3 четвртини паднемо значи ово је не знам већ који дерби који је тако одигран.Да нас судије нису покрале прву текму и да смо добили вероватно би све другачије испало.Без обзира опет на то што реално немамо пуно шанси у трећој текми опет се надам да ћемо изненадити стоку и победити колико год то сад далеко деловало...Нисам пуно пратио текму али видим да је Радивојевић одиграо одличну утакмицу,Гуровић није био на свом нивоу као претходних утакмица остали се нису разиграли и ето...Фасцинирао ме Цветковић који је неколико зицера промашио и то оно што је теже промашити.

Александров је већ месецима незадовољан статусом јер му не дају минутажу и очекује да иде из клуба... Пред Суперлигу су му обећали већу минутажу, али ни тада је није добио нешто, тако да очекујем да ће отићи... Надам се ипак да ћемо га некако задржати...

Ма нека иду сви. Нико не заслужује тај дрес.

Quote from: "Johnny Blaze"Чудо нису опет судије криве.
Јуче се видјело најбоље колико је лоше форсирање Гуровића читаве сезоне и који је распад система кад он не одигра добро.
Треба укинути ККЦЗ

А још боље се видело колико су сви ретардирани и престрављени кад немају поред себе некога да постигне 40 поена.Цветковић је требао да научи зицере пре 20 година,Тадија погађа таблу са тројке,Перо удара судију после пете личне...Ма гомила индијанаца бре.Силовање Гуровића је лоше,али залагање осталих и њихов ниво игре и интелигенције је у најмању руку дискутабилан!

Нису они криви што су ретардирани, родили су се такви.
Крив је идиот који је мислио да је тај Цветковић играч за Звезду, и сви остали....
Тачно треба све отјерати из КК и почети од нуле, овако можемо још 20 година да лажемо сами себе и кривимо друге....

Донета је одлука о проширењу УЛЕБ купа на 48 клуба и 99% ће НЛБ лига добити још једно место, што значи УЛЕБ куп и следеће сезоне.

Колико је то добро нисам сигуран, али ипак ћемо играти УЛЕБ такмичење.