Дубоко се извињавам на драстичној погрешци ...  :D



Quote from: "Mikelandjelo"Дубоко се извињавам на драстичној погрешци ...  :D

Није погрешка него грешка!

Добро ... одсад ћутим ...  namigivanje



http://en.wikipedia.org/wiki/Haminu_Dramani


Отишао летос за 3 000 000 евра у Локомотиву из Москве :(

а могао је код нас да игра

по мени је грешка што дечко није искоришћен

Да ли зна неко,где је све у каријери играо владан лукић када је отишао из звезде и где је прво отишао,у којој сезони?скапирао сам да је био велики таленат,али да није успео да постане и велики играч.

Владана је доста зезнуо прелом ноге који је зарадио играјући за репрезентацију (против Аустрије, чини ми се, али нисам сигурна). Питање је како би му се каријера у супротном развијала.
Чини ми се да је из Звезде отишао у Атлетико, али нисам сигурна. Пусти му име кроз гугл, сигурно ћеш наћи.
..baklje gore, pesma cigana...

На мечу против Ц.звезде, док је играо за француски Мец, сећам се да је промашио 2 пенала (НАМЕРНО мада никад није говорио о томе)! И истакао се као Србин и као човек 1999.за време бомбардовања!
Једном речју људина, и има моје поштовање!

Quote from: "Милош"На мечу против Ц.звезде, док је играо за француски Мец, сећам се да је промашио 2 пенала (НАМЕРНО мада никад није говорио о томе)! И истакао се као Србин и као човек 1999.за време бомбардовања!
Једном речју људина, и има моје поштовање!

Није ли Јестровић промашио пенал ѕа Мец?

Quote from: "SerbianEagle"
Quote from: "Милош"На мечу против Ц.звезде, док је играо за француски Мец, сећам се да је промашио 2 пенала (НАМЕРНО мада никад није говорио о томе)! И истакао се као Србин и као човек 1999.за време бомбардовања!
Једном речју људина, и има моје поштовање!

Није ли Јестровић промашио пенал ѕа Мец?
Да, Јестровић је промашио сигурно, а неком французу је Јеврић одбранио. За Владана сам скоро сигуран да није ни пуцао, а ако случајно јесте, онда је дао гол.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

и онда је пикси постао председник ЗВЕЗДЕ

А Митар директор омладинске школе  :(
In a way, certain sections of the media always wanted to knock me because I had captained my country and been skipper at Old Trafford. It was all a bit odd really.

... и онда је Пикси отишао ...



Поред свих ових сјајних фудбалера који су били у Звезди, Владан Лукић ми је некако најсимпатичнији... разлога је више.

Родио се и одрастао у Сопоту, поред Београда, и ту је почео како клинац да пика фудбал, био је велики таленат! Његов старац је велики Звездаш, и довео га право у Звезду, иако је имао и друге понуде... дебитовао је у најдражем дресу против Сутјеске 1988. године, и постигао гол који је Звезди донео ТИТУЛУ ПРВАКА! Врло брзо је заиграо и за репрезентацију сфрј, иако је био млад... Кулоарске приче кажу да се он забављао са Цецом Ражнатовић, с почетком 90-их, и да је он помогао да сними први албум...
Што се његовог боравка у Звезди тиче, било му је пуно малера... јер је морао да уступа место старијима, од њега иако је био бржи и агилнији од њих... Неко из тадашње управе ФК му је стано подмештао ногу... и човеку пукне филм, и оде у војску чини ми се у септембру 1990. године!? Најгоре могуће време, јер је пропустио да буде члан ЗЛАТНЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ!  :(  Касније у октобру или новембру 1991. када је играна последња утакмица репрезентације сфрј, у Бечу, поломио је ногу!? Тако да је и тријумф у Токију прошао без њега  :(  Трагедија је то што је то била скроз не битна утакмица, непостојеће државе, непостојеће репрезентације!!!! После Звезде одлази у банкарску државу, где је наступао за Сион, и то врло успешно, освоји је титуле, и куп Швајцарске, био је ударна снага навале швајцарског првака, и звезда тима... Спазили су га скаути француског Меца, и довели код њих, где је провео неколико година... прве сезоне у Француској, беше то 97/98 осваја друго место, иако је већи део првенства Француске провео као лидер!? Тада је шампион био Ланс, за који је играо Анто Дробњак... Шта више, жељене амбиције нејаког Меца, који је те 1997. тек ушао у прву лигу фр. су биле најдаље до 5. или 6. места... Једино је Владан веровао да може до титуле, али ипак није се могло... Не знам јел био члан репрезентације СРЈ на СП98... знам да је био у оптицају! Велики је фудбалски радник, и наравно Делија од срца... такви се ретко рађају, а још мање постају!
Док је играо у Мецу, тамошњи људи због вести које су им пласиране имали су лошу слику о Србији и Србима... Он је био тај који је био прави српски амбасадор, и борац за истину... Касније како сам каже, на улици су га грађани и навијачи Меца поздарвљали са 3 прста!?!?

Примећен је у ложи Маракане на утакмици са Ромом 2005. са шалом око врата, када смо играли по оној зими...

Имао је доста пехова у каријери, али је остао доследан! Данас је председник ФК Сопот... и што је најбоље није се бавио неким мутним радњама, или прањем новца преко клуба, па да уводи силом свој клуб у Прву лигу, за разлику од неких бивших и лажних "Звездаша"!!!

;pivo

***********************


Звонко Милојевић у критичном стању

Некадашњи голман Црвене Звезде Звонко Милојевић доживео је у уторак тешку саобраћајну несрећу у немачком граду Ахену и налази се у критичном стању.

Милојевић је са Црвеном Звездом освојио Интерконтинентални куп у Токију 1991. године, а током каријере коју је због повреде прекинуо у марту ове године бранио је још боје Андерлехта, Локерена, док је за репрезентацију Југославије наступио на десет утакмица.

ИЗВОР : СОС Канал

***********************

Сад видех на вестима, и не могу да верујем...
Не дај се Милоје. :(  :(  :(

Не дај се Милоје!
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Милоје, издржи, уз тебе смо!



Још пар информација о томе како се догодио удес , а и о Милојевом здравственом стању !

Quote from: "Сајт СД"Локална штампа у Ахену наводи да се удес догодио на аутопуту број 44, код укључења за Бројхвајден, и да је због те несреће саобраћај на овој деоници сатима био у прекиду.

Према извештају тамошње полиције који је прослеђен медијима, Звонко Милојевић је управљао аутомобилом ,,ауди A6", a са њим у возилу био је, на месту сувозача, 58-годишњи Милан Ловре, отац његовог некадашњег саиграча из Андерлехта Горана Ловреа. Несрећа се догодила у четвртак нешто иза поднева, у часу кад је испред раскрснице код Ахена на њих налетео шлепер којим је управљао 58-годишњи држављанин Пољске. Судар је био страховит. Милојевић и Ловре су тешко повређени јер је камион просто згњечио путнички аутомобил. Тек су ватрогасци успели да исеку згужвани лим и извуку двојицу повређених.

Помоћ им је на лицу места први указао лекар хитне помоћи, а потом су болничким колима пребачени до клинике у Ахену. На место несреће убрзо је изашао и судски вештак, а полиција је иѕ хеликоптера начинила додатне снимке места несреће како би разласнила шта је претходило жестоком судару.

,,Здравствено стање Звонка Милојевића лекари описују као веома тешко и нису се усудили да износе било какве прогнозе", рекао је за ,,Вести" Дејан Вељковић, близак пријатељ Милојевића и његов дугогодишњи менаџер. ,,Како смо обавештени, он има тешке повреде главе, кичме и унутрашња крварења. До сада је већ био подвргнут оперативном захвату који је трајао скоро пет сати, али и после тога лебдео је између живота и смрти.
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Quote from: "Агенција БЕТА"МИЛОЈЕ СЕ ОПОРAВЉA   :ruke

Бивши голман Звезде ван животне опасности, помера руке и главу, мада се не буди из несвести. Милојевићу сломљени пети и шести пршљен, али кичмена мождина неповређена, што даје наде у опоравак !!!


Звонко Милојевић се успешно опоравља после тешке саобраћајне несреће коју је у четвртак вече доживео у близини немачког града Aхена, иако је и у току јучерашњег дана био у несвесном стању. Бивши голман Црвене звезде, Aндерлехта и Локерена, после вишесатне операције налази се под јаким дејством седатива и доктори очекују да се сваког часа пробуди.
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

И да не заборавимо, Влада Лукић је први трпао Цецу Величковић.  :jebanje
Иначе је велики Звездаш. Требало би се наћи неко место за таквог човека у Звезди.