Quote from: "Pijanac"
Quote from: "Skrimo"..чак мислим да боље да је могао он да ради за шта је задужен Мркела,али добро,шта да се ради.
Он да буде шеф омладинске школе?  :zbunjen  Па српски фудбал и јесте ту где је јер децу уче тренери чије схватање фудбала је идентично оном које је било у 60-им годинама прошлог века. Хвала Љупку на Барију, али сад нека је што даље од Звезде...
поента је да је морало да се нађе неко место за њега осим ако сам није хтео.Искусан је,поштован,цењен сигуран сам да би некако могао да помогне...сигурно би овим клинцима имао шта да пренесе откад је мркела дошао ми немамо резултате у млађим категоријама но то је друга тема.

А јел се неко сећа овог лика :D

http://www.crvenazvezdafk.com/cyr/vesti/vest.aspx?id=324

и снимите шта садашњи играчи купују тамо, да ли су они нормални?!  :bes

QuoteЗвезда уз Жоту

Сви на највећем српском стадиону са великом пажњом пратимо здравствено стање Зорана Антонијевића. Наш Жота, који је од 1967. до 1975. одиграо 242 утакмице за Црвену звезде, а касније као тренер у стручном штабу дао велики допринос освајању бројних титула, међу којима и највећих – у Купу европских шампиона и Интерконтиненатлном купу 1991. године, од пре неколико дана налази се на Одељењу интензивне неге Војно-медицинске академије где се лекари боре да стабилизују његово стање.

Надамо се да ће наш велики фудбалски ас, који је последњих година радио као шеф скаута за млађе категорије црвено-белих, добити ову битку. Жота, цела Звезда је уз тебе!

(fc-redstar.net)

Нисам знао где ово да ставим,ал пошто је он сад већ екс играч овде ћу.Углавном тражим ја нешто Молини на сајту Сантоса кад налетим на ово:

FICHA-TÉCNICA / MOLINA

Nome: Maurício Alejandro Molina Uribe

Data e Local de Nascimento: 30/04/1980, em Medellín (Colômbia)

Altura: 1,77 m - Peso: 75 kg

Clubes: Envigado-COL (1997-2001), Independiente Santa Fé-COL (2001-2002), Independiente Medellín-COL (2002-2003), Morelia-MEX (2003-2004), Al-Ain-ARA (2004-2005), San Lorenzo-ARG (2005-2006), Olímpia-PAR (2006) e Estrela Vermelha-CRO (2007)

Глупи бразилци
:boks  :boks


само да подсетимо да је исти тај молина којег су отерали из звезде дао 4 комада за сантос у победи 7:0!а плате га много за наше прилике,одиграо веома мало,а по мени је добар играч и на крају га продају за дупло мање него што су га купили...
Урош Мишић један је од нас

Не знам али мене стварно смара то кукање о играчима који су отишли из клуба, на овај или онај начин. Брате можда је он добар играч, али ја навијам за Звезду не за неког тамо индијанца који је ту реда ради. Отишао је Молина, па шта? Навијај за онога ко је остао макар то био и Рашковић(који благе везе нема), јер није играч битан, битан је дрес који носи.

тако је ,поготово што на нечију игру огроман утицај има и стил фудбала, терен, удаљеност од куће, тај Молина и да је још 10 година остао овде колико год добар био не би се привикао на општу опструкцију игре, ливаде терене и пробијање бункера, тако да немојте да кукате безвезе

У сваком случају је бољи од Рашковића и сличних ...  ;pljuga



ЕКСКЛУЗИВНО Роберт Просинечки, помоћни тренер Хрватске


Звезда се не заборавља

Четири године у Београду су биле феноменалне. За десетогодишњицу Барија нисам могао да дођем због утакмице са Сан Марином. Чујем се само са Диком. Тако је у животу, све пребрзо иде и онда, није да се заборавља, већ се нема времена за све те контакте


На ,,Маракану" је стигао са етикетом неталентованог играча, који му је пришио тадашњи тренер загребачког Динама, контроверзни Мирослав-Ћиро Блажевић, а остало је историја... Роберт Просинечки се са Црвеном звездом 1991. године попео на кров Европе (Бари) и света (Токио), после распада Југославије са Хрватском заузео је треће место на Светском првенству у Француској, а тренутно на Европском првенству у Аустрији и Швајцарској, као помоћник селектора Славена Билића, стигао је до четвртфинала, где је заустављен од Турске на пенале.

Шта има у Србији? Шта се дешава у Звезди? Како је изгубила оба трофеја? Зар је Партизан заиста био толико бољи? Земан потписао, а? Зар су ова тројица (Џајић, Цветковић, Маринковић, прим. аут.) још у затвору... Решетао је питањима врло добро обавештени Жути, иако је требало да буде обрнуто. Ипак, дошло је и наших ,,пет минута".

Који су били прави домети Хрватске на ЕП?

- Две године смо заједно на окупу, направили смо резултат кроз квалификације, где смо били у најтежој групи, а били убедљиво први. Колико је била јака група види се сада и овде, јер Енглеске нема, а Руси су исто ушли међу осам најбољих. Оптимиста сам био од првог дана и мислим да смо могли далеко да догурамо.

ХАПШЕЊЕ ЏАЈИЋА ВЕЛИКО ИЗНЕНАЂЕЊЕ

Како сте доживели хапшење Звездиних челника, Драгана Џајића, Владимира Цветковића и Мише Маринковића?
- Хапшење Џајића и осталих је за мене било велико изненађење и све то што се дешава у Звезди, поготово што сам играо на ,,Маракани" када су они били на челу. Они су оставили печат у Звезди. Нисам превише упознат са ситуацијом, знам само оно што сам прочитао у штампи и оно што је било на ТВ, да су их привели - чудио се Просинечки.

Који су разлози што Србија, за разлику од Хрватске, игра само епизодне улоге на великим такмичењима?

- Не знам у чему је проблем Србије. Такође сте били у тешкој квалификационој групи, али нисте успели. Кикснули сте против неког Казахстана и испали. Објективно имате квалитет, добре играче и то није спорно. Хрватска је, од када се одвојила од Југославије, пропустила само једно такмичење и то ЕП у Белгији и Холандији, када смо били заједно у групи. Ми смо мала земља, а велико чудо. Стално смо присутни на такмичењима и то је велика ствар. Увек се рађају неки нови таленти, имамо младу и перспективну екипу уз старије који су ту годинама и створен је добар склад. Пружила нам се велика шанса да направимо нешто на ЕП. Имали смо самопоуздање, добар амбијент, позитивну атмосферу, не само овде, него и у Хрватској. После 1998. и златне генерације, када смо прошли тај фамозни први круг, десет година касније опет смо успели.

Када већ евоцирамо успомене, да ли знате да је пре мање од месец дана Звезда обележила 17 година од Барија?

- Емоције су увек ту. Велике ствари се не заборављају. Освојити Лигу шампиона је предиван осећај, и сигурно да је то свима нама променило пут каријере и све остало. То ће остати заувек записано. Четири године у Београду су биле феноменалне, стварно ниједног тренутка нисам имао проблема и сви су ме лепо прихватили. Чак мислим да сам и изванредно играо, и да сам оставио добар утисак у сваком погледу.

Некако та окупљања трофејне генерације из 1991. увек протичу без вас?

- За десетогодишњицу Барија био сам активан играч. Имали смо квалификациону утакмицу за СП у Јапану и Јужној Кореји, са Сан Марином. Нисам могао да дођем јер нису ме пустили из репрезентације, пошто смо били у карантину и играли утакмицу кроз два дана. То је био једини разлог, а не политика, како се провлачило. Политика је таква каква јесте. Поред свега што се издешавало, полако се све стишава. Неке ране се сигурно неће заборавити, али то је тако. Људи ће, ипак, једни с другима опет живети.

Када сте последњи пут гледали Звездин пут до Барија?

- Не тако давно. Пре једно пет-шест месеци сам баш гледао те утакмице. Имам доста тога снимљено на касетама.

С ким сте остали у контакту?

- Чујем се само са Диком Стојановићем. Био сам недавно и у Београду, и то није тајна. Женио се Јокса (Дејан Јоксимовић, прим. аут.). Питам шта има ново. То је тако у животу, све пребрзо иде и онда, није да се заборавља, већ се нема времена за све те контакте - објаснио је на крају Просинечки.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

#190 July 04, 2008, 02:01:46 PM Last Edit: July 04, 2008, 02:25:42 PM by Хитмен 49
Кизо , нисам нашао боље место  :-\ , ево овде стављам вест , ти пребаци ако знаш где ...


Quote from: ТанјугВрховни суд Србије у петак је укинуо притвор бившим високим функционерима ФК Црвена звезда Драгану Џајићу, Владимиру Цветковићу и Милошу Маринковићу.

ВСС је саопштио да је као неосноване одбио предлоге истражног судије Окружног суда у Београду и окружног јавног тужиоца да Драгану Џајићу, Милошу Маринковић и Владимиру Цветковићу притвор продужи за још месец дана.

"Имајући у виду време извршења кривичних дела, чињеницу да је већина чланова Управног одбора Црвене звезде саслушана, да су саслушани сви учесници трансфера, и посебно периоду кривичних дела чије се доказивање заснива пре свега на материјалним доказима, а сва неопходна документације је прибављена, то више не стоји ниједан разлог за задржавање окривљених", наводи се у саопштењу.

"Неоснован је предлог да се према окривљенима Драгану Џајићу, Милошу Маринковићу и Владимиру Цветковићу продужи притвор због опасности од бекства, понављања кривичног дела и посебно тешких околности извршења дела", додаје се.

Адвокат Џајића и Маринковића, Милан Вујин, агенцији Бета рекао је да ће сви оптужени данас напустити притвор. Џајић ће, међутим, остати на лечењу на Војно медицинској акадамији, где ће у понедељак бити оперисан. Сада, ипак, неће имати стражара испред собе.

Вујин је, такође, поновио да ће пред судом тражити надокнаду због начина хапшења својих клијената, "које је осудила читава српска, али и светска јавности".

Џајић, Цветковић и Маринковић са лисицама на рукама ухапшени су 5. фебруара зато што су наводно прибавили противправну корист при продаји Горана Друлића у Сарагосу. Хапшење је снимано и емитовано у свим српским медијима.

И треба , да их одереш ...  >:(


Јако лепа вест , улепшала ми је дан дефинитивно !!!


Ни Ш**** нити Д*********
Ми смо војска Драгана Џајића !!!

'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Френклин Салас је са екипом Лига Де Кито постао првак Јужне Америке. Био је један од стрелаца у пенал серији.

Ни сам још не вјерујем гдје сам га видио, ал ајде....
Сузуки!!! наше велико појачање из Јапана.
Игра у Америци у Портланду у УСЛ лиги..
значи чак ни МЛС, него нека лига испод те...гдје су квалитет и плате на нивоу наше "друге лиге запад"... мислим да је лига и полу-про.
Углавном до сада 15 утакмица, 1 гол.

Quote from: DELIJA_KNN on July 04, 2008, 03:11:35 PM
Ни сам још не вјерујем гдје сам га видио, ал ајде....
Сузуки!!! наше велико појачање из Јапана.
Игра у Америци у Портланду у УСЛ лиги..
значи чак ни МЛС, него нека лига испод те...гдје су квалитет и плате на нивоу наше "друге лиге запад"... мислим да је лига и полу-про.
Углавном до сада 15 утакмица, 1 гол.
Па и није тај несрећник био доведен у звезду због "талента" него га је гурала тојота.

А нама није био довољно добар. Као ни Молина  :(
Срце на терен ...

Не можеш да поредиш Молину и Сузукија...Нису на истом фудбалском нивоу!Молина је постао љубимац наш,док Сузуки никад није био нешто спец.
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

http://en.wikipedia.org/wiki/Franklin_Salas

Овде се види да је Салас већ пуних 7 сезона играо у Лига де Кито, па сезону у Звезди, па се вратио у свој стари клуб. Пре неки дан је био пренос утакмице Флуминенсе-ЛДК.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mauricio_Molina

Молина је у полусезони постигао 9 голова у 15 утакмица за Сантос.

Ова двојица су одлични играчи, али док имамо неке мафијаше иза наших играча, тешко да ће странци добити прилику да играју, поготово је то био случај са Саласом, а и Броновицки замало да оде, није могао више да трпи неправду због Анђелковића.

Ја и даље стојим иза тврдње да је Салас инвалид од метар и по и да од њега у Европи није могло да буде ништа. Може он да успе у Јужној Америци где се и дефанзивци играју лопте, па може да их предрибла, претрчи... Овде тај фудбал нема прођу јер дефанзивци БИЈУ по ногама и такви играчи једноставно немају шансе да успеју. Кад су странци у питању треба се окренути источној Европи и Африци, а са Јужном Америком треба бити јако опрезан.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Quote from: Пијанац on July 05, 2008, 04:49:57 PM
Ја и даље стојим иза тврдње да је Салас инвалид од метар и по и да од њега у Европи није могло да буде ништа. Може он да успе у Јужној Америци где се и дефанзивци играју лопте, па може да их предрибла, претрчи... Овде тај фудбал нема прођу јер дефанзивци БИЈУ по ногама и такви играчи једноставно немају шансе да успеју. Кад су странци у питању треба се окренути источној Европи и Африци, а са Јужном Америком треба бити јако опрезан.

Није дечко можда ни лош , али је проблем што против нас у овој лиги само партизан не игра бункер.. остали се сви бране са 10 играча, и шта ту један офанзивни играч који је навикао на јужноамеричку игру може да покаже.... ту је се веома тешко истаћи и направити нешто, не само њему , него било коме!

Предлажем да се расправа на овој теми у будуће одвија у правцу разговора о играчима који су оставили трага у Црвеној звезди, а не о некима који су код нас играли само епизодну улогу.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт