http://www.rss.org.yu/takmicenja/kup/muskarci/parovi/parovi2.htm

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

23:22 ...  :sampion  :sampion  :sampion

Ко је био, да чујемо како је све изгледало ...



А да ти мало смањиш доживљај? Погледај на шта ти личе посљедњи постови.

Рукомет Победа за титулу 03.04.2007 09:13

У дерби сусрету 23. кола рукометне Суперлиге Црвена звезда је победила Партизан са 23:22 (10:13) и преузела водећу позицију на табели.

У изузетно занимљивој утакмици, која није била толико лепа за око, наша екипа је до важних бодова дошла у другом полувремену у изузетно узбудљивој завршници голом Курбалије, а потом је са играчем мање одбрана предвођена расположеним голманом Веркићем одолела налету противника.

Иако недовољно опорављен и спреман, Петар Ненадић је сигурним извођењем седмераца водио Звезду до победе, а добар учинак у нападу су имали и Симић и Вуковић, док је капитен Максић константно био под присмотром и више пжње је посветио организацији игре него голгетерском учинку.

Црвена звезда: Перишић (5 одбрана), Веркић (8 одбрана), Радановић, Вуковић 4, Пејовић 1, Милашевић, Максић 3, Милошевић 1, Ненадић 8, Павлов 1, Лековић, Симић 4, Савић, Курбалија 1
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Quote from: "Johnny Blaze"А да ти мало смањиш доживљај? Погледај на шта ти личе посљедњи постови.

Знам, извињавам се ... Јуче сам некако био превише добро расположен, па су и постови такви. Обратићу пажњу на себе убудуће ...  ;pljuga



Прошли смо четвртфинале.
У полуфиналу су Врбас, Партизан и Југовић...ваљда се у среду игра полуфинале КС.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Једва до полуфинала 13.04.2007 09:46

Рукометаши Црвене звезде су победили ПКБ са 29:28 (16:14) и изборили пласман у полуфинале Купа Србије.

Наша екипа је добро почела против ослабљеног противника и стекла вођство од пет голова разлике, али је брзо уследило изједначење. До одласка на одмор упркос бледој игри Звезда успева да се одлепи на малу разлику.

Гости су у наставку играли врло борбено и добрано намучили нашу екипу која је одиграла врло лежерно и без жара, али је на крају ипак некако забележила победу за пласман у даље такмичење.

Црвена звезда: Перишић (9 одбрана), Веркић (3 одбране), Радановић 2, Вуковић 3, Милашевић, Пејовић 4, Максић 5, Ненадић 4, Павлов 6, Лековић, Симић 3, Карлеуша, Савић 1, Курбалија 1
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Победа над Колубаром 33:25,идемо даље до титуле.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Па јеб.те зар нисмо први на табели? Сада гледам на интернету и пакистанци су испред нас...

Изгледа да се не рачунају међусобни сусрети, већ нешто треће...

Да ли се игра неки плеј-оф?

Quote from: "Бока"Па јеб.те зар нисмо први на табели? Сада гледам на интернету и пакистанци су испред нас...

Изгледа да се не рачунају међусобни сусрети, већ нешто треће...

Да ли се игра неки плеј-оф?

То је тренутно стање због гол разлике.Ако се овако заврши Звезда је шампион.

Ако ми све добијемо до краја и ако гробови све добију до краја титула је наша. Тренутно су гробови први али само привидно... ако и ми и они завршимо са истим бројем бодова онда гол разлика ништа не значи него само међусобни сусрети а ту смо бољи тако да освајамо титулу. Бока, само опуштено.... славићемо титулу на крају!!! (Нека вечерас свако зна....)

U četvrtak su žrebom određeni parovi polufinala Kupa Srbije za rukometaše. U polufinalu se sastaju Partizan - Crvena zvezda i Vrbas - Jugović.

Polufinalne utakmice se igraju  5. maja, a dan kasnije na programu je finale.

Quote from: "drenke"U četvrtak su žrebom određeni parovi polufinala Kupa Srbije za rukometaše. U polufinalu se sastaju Partizan - Crvena zvezda i Vrbas - Jugović.

Polufinalne utakmice se igraju  5. maja, a dan kasnije na programu je finale.
Значи дупли дерби 5-ог маја, и фудбал и рукомет, занимљиво...

www.srbijasport.com

Наставља се 'вечита' трка

Црвена звезда је, после доста проблема, славила на гостовању у Чачку против Младости резултатом 23:24 и тако остала на првом месту на табели Суперлиге са 43 бода, исто као и "вечити ривал", екипа Партизана, која је на свом терену лако изашла на крај са рукометашима Југовића из Каћа, славивши са 34:29.

Црвено-бели се, пет кола пре краја, налазе на добром путу да освоје титулу првака државе, јер су у међусобним мечевима успешнији од Партизана.

Трећепласирана екипа Синтелона из Бачке Паланке, која има десет бодова мање од вечитих ривала, била је убедљива на свом терену против Врбаса.

Резултати 25. кола Суперлиге:

Колубара - Планинка 26:25
Партизан - Југовић 34:29
Војводина - ПКБ 30:27
ОРК Ниш - Пролетер 27:26
Младост Чачак - Црвена звезда 23:24
Југопетрол Железничар - БСК Хеба 26:25
Синтелон - Врбас 37:26

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

42:33 против Југопетрол Железничара,следеће коло гостовање против Синтелона,не би било лоше да нека од наших секција пружи подршку тамо,јер ако то изгурамо како ваља не гине нам титула.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

www.srbijasport.com

Рукометаши Црвене звезде забележили су важну победу на гостовању у Бачкој Паланци, пошто су у 27. колу Суперлиге били бољи од екипе Синтелона резултатом 30:24 (13:8).

Победом у Тиквари црвено-бели су још више одшкринули врата која воде до титуле, јер је до краја остало само четири кола.

И поред тријумфа Партизана над ПКБ-ом од 38:32, уколико Црвена звезде оствари све победе до краја, постаће шампион државе због бољег међусобног скора са црно-белима.

Следећег викенда се у Крагујевцу игра Куп Србије, где Црвена звезда игра у полуфиналу против Партизана.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Не знам да ли сте чули,али изгледа да ако победимо све до краја управа жели да задњу утакмицу играмо у Косовској Митровици и да тамо прославимо титулу.По мени прави потез.
 ti samo hrabro,bori se

Испаде да због поклапања термина рукометашки дерби неће бити испраћен!!! Игра се у Крагујевцу и то је полуфинале купа у 17:30h у суботу. Ко не иде на ЈНА а може до КГ-а нека дође!!

Ти поново почињеш ко си ти да зовеш неког на рукомет и са ким то мислиш да га испратиш ако је став групе да се не прати.  :megafon Морам нешто 5 пута да ти објашњавам немој да пишеш испред Крагујевца ништа више јел јасно. Рукомет се не прати прати се фудбал тако да нема разлога било ко да долази. Ако дође до финала видимо се.

Ко си ти? Дрвени адвокат?
А пишеш на трибинуи..ццц.. бан, хвала лепо. добиђења!

Банујте мајмуна, то је онај што сере по трибина форуму.