Quote from: "vule"
Quote from: "Igor_RS"Да ли то значи да телефони неће моћи да се унесу на трибину???

Само телефони без камере могу да се унесу.

Јел се ти то зајебаваш или је то стварно?
Ја имам телегфон са камером и користим га за телефонирање искључиво, а пошто долазим издалека МОРАМ да га понесем, надам се да неће бити проблема на улазу.

Мењај се са неким само за данас за телефон. Нека ти неко да телефон без камере а ти њему твој... Нема ти друге.

Jer ima neko od vas da mi pozajmi za danas fon bez kamere,dajem moj sa kamerom moze i nekoliko dana da mi ne uzmu ovaj moj na ulazu?!

Placam i par pica posle tekme!

Hvala unapred!


Quote from: "Igor_RS"
Quote from: "vule"
Quote from: "Igor_RS"Да ли то значи да телефони неће моћи да се унесу на трибину???

Само телефони без камере могу да се унесу.

Јел се ти то зајебаваш или је то стварно?
Ја имам телегфон са камером и користим га за телефонирање искључиво, а пошто долазим издалека МОРАМ да га понесем, надам се да неће бити проблема на улазу.

Ако га користиш само за телефонирање,мислим да нећеш имати проблема.Најбоље да га замениш,да после не мислиш шта ће бити.


Дошао сам да једна непоуздане информације, али такве информације да се човек замисли и запита.

Наиме чуо сам да је неколико гробара дошло до карата и да ће покушати да унесу бакље и да их активирају. С обзиром да су навијачки и у сваком другом смислу смешни и некативни и да су глупи и искомплексирани тако нешто ме не би много зачудило...

Који су то шиптари...

nisam u zemlji i necu biti na severu, ali jezim se vec danima kada pomislim na milan i tekmu...kao nekada

samo pozitivno, glasno i slozno na tribini i nece im biti spasa
kao 88!



:jebanje  :jebanje  :jebanje

Ja sam moj zamenio,bolje da ne rizikujem da me vrate sa ulaza ili da mi uzmi fon!

Hvala jos jednom KBB-u na pomoci!!!

Quote from: "Бока"Дошао сам да једна непоуздане информације, али такве информације да се човек замисли и запита.

Наиме чуо сам да је неколико гробара дошло до карата и да ће покушати да унесу бакље и да их активирају. С обзиром да су навијачки и у сваком другом смислу смешни и некативни и да су глупи и искомплексирани тако нешто ме не би много зачудило...

Који су то шиптари...

На крају твог поста је уствари прави закључак...

У сваком случају ако постоје људи са таквим намерама боље им је да то раде на некој другој трибини јер ће им на северу неко одсећи обе руке због тога... А и на осталим трибинама неће боље проћи, има и тамо прекаљених бораца са севера... Па нек изволе...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Cudno,ali i ja sam cuo za tu pricu...Sta bude bice.... :boks
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

FK se sada izjasnio da oni pojma nemaju odakle ta prica po beogradu da ne sme da se unese mobilni telefon.

Остао ми је још један телефон без камере, ако неко хоће да се мења нека се јави...


Сасвим просечна европска текма.Корео одличан, навијање само на моменте добро.Чини ми се да је разглас цркао око 70. минута, па је било веома тешко вођама да контролишу целу трибину.На моменте се дешавало да сваки сектор пева неку другу песму.Као и увек на "великим" утакмицама присутно брдо сељака.То се могло видети већ на самом уласку на стадион.Били су присутни разни "навијачи" са офарбаним лицима, оним огавним капама са бувљака, чак се могла видети и лутка Гарфилда обученог у Жигићев дрес!Информатор најбољи до сада, обухваћени су највећи проблеми Севера.Само је питање да ли га је прочитало бар 50% људи.Желео бих да упозорим све да када се враћају са ових европских утакмица обавезно прекрију нечим обележја да вам се не би десило оно што је мени и мојим друговима по повратку у Земун.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Навијање је на данашњој текми морало бити мнооого боље... можда је на то утицала структура људи на Северу. Требало би издати више пропусница, те ако нам КОП на малим текмама има 3500-4000 људи, онда би број пропусница морао бити већи.

PHOTO:
http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2006-2007/cz_milan







Quote from: "lesa"Информатор најбољи до сада, обухваћени су највећи проблеми Севера.Само је питање да ли га је прочитало бар 50% људи.

Јел може неко да искенира тај летак?

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Ужасно сам потрешен не утакмицом и резултатом колико очајним и ужасно лошим навијањем, искрено говорећи нисам ни очекивао ништа боље издање севера када на њему има толико индијанаца и разноразне што ситне што крупне СТОКЕ!
Искрено говорећи незнам како челни људи севера мисле да реше тај горући проблем.
Посебно бих се осврнуо на један детаљ када је мој буразер снимио неког лика два места од њега како носи једну од оних бувљачких капица и упитао га да ли је добио информатор на улазу, а овај га упитао да, а што!? :o а буразер га опет пита па јесили га прочитао а он одговара да није, након чега му буразер даје свој примерак да прочита, након што га је п  р о ч и т а о лик враћа мом буразеру информатор, скида ону ружну капицу и каже му управу си!
Па онда она туча до запада, како ме је то ужасно изнервирало, искрено говорећи не памтим када је на северу последњи пут избила нека туча, онда дође нека стока и направи срање, и како то само ружно изгледа када се бијемо "међу собом" намерно сам ово ставио под знаке навода јер те и такве не сматрам делом нас! :nene
Север је боље звучао када је Ш. повео оне песме које стока мало познаје и када смо по мени судећи певали само ми редовни, а предпостављам да је повео те песме јер се екстра изнервирао због багре.
Предлажем да на кафеу отворимо нешто као конкурс са темом:
"КАКО ИСТЕРАТИ СТОКУ СА ТРИБИНЕ?",  а да се најиновативнији и најбољи предлози награде тако што би се спровели у пракси јер овако стварно више не иде и неретко ме је на тзв. великим утакмицама срамота да будем део тог и таквог севера, уместо да индијанце буде срамота да дођу на НАШ СЕВЕР! :bes
Е, да југ је вечерас био најмање за петицу, и мислим да су многи који су се вечерас из ових и оних разлога нашли на југу више заслужили да буду на северу од велике већине која се налазила тамо и поштено обрукала трибину на којој се нашла.

Па шта смо могли да очекујемо, када смо сви знали колико њих је ишло први пут на север вечерас. Пример - неки лик одавде, каже иће на север вечерас, ја га питам зна ли бар песме, па да може да учествује у стварању атносфере, а он ми одговара како бре не знам, па поскидао сам све са интернета.... Туга браћо, акција мора да падне...

Само пропуснице да важе за европске утакмице, па макар нас било и 1500.. Ово постаје неиздрживо..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ПОЛИЦИЈИ!!!