Jedno pitanje za sve nadam se da nisam off,jel ima karata za Sever na blagajnama? Tj. da li ih je bilo danas u toku dana,bio sam na putu tek danas dosao,pa da li da idem sutra rano ujutru  po njih ili....? Hvala unapred  namigivanje


следеће постове сам пренео са другог форума, а топик после овога слободно може да се закључа до краја утакмице јер је доле све написано..

Quoteпропуснице важе

QuoteОво што ћу сада написати помињано је више пута, али ајде још једном да поменем....

Сви знамо да имамо проблеме са навијањем на великим утакмицама, да би тај проблем покушали да рјешимо било би добро да урадимо следеће:

1. ово се односи на све који ЖЕЛЕ да навијају СВИХ 90 МИНУТА!!!
2.Трудите се да будете сконцентрисани на истом мјесту као и на малим утакмицама, изнад средње шипе!
3. Да би сте то урадили морате дођи бар 1,5 сат прије почетка утакмице.


ПОЈАШЊЕЊЕ:
1. Шта значи ЖЕЛЕТИ НАВИЈАТИ СВИХ 90 МИНУТ? То не значи пјевати само када је слободан ударац или корнер, то не значи жустро реаговање на сваку судијску одлуку, сваки прекршај, полушансу....
То значи навијати без престанка! Као да је звездина последља утакмица у Европи, као да више никада нећемо видјети Европу, као да нам је ово последња прилика да свима ставимо до знања ко смо и шта смо. Да објаснимо управи, играчима, фсс, УЕФИ....СРБИЈИ да ми нисмо неконтролисна бескорисна маса, већ да смо у најмању руку покретачка снага!

2. Ако видите људе који стоје на вашим мјестима или видите да је коп пун па немаш гдје да станеш, немој аутоматски да се селиш у ћошак Севера! Већ се мало прогурај, мало буди безобразан, видиш оне са капицама у средини копа одмах крени ка њему и прогурај се......ако ништа стани између редова, али у средини копа! Нећеш видјети утакмицу? Па шта? Ако навијање буде онако какво ја замишљам, стање на терену ће ти бити мање важно  

3. Да би сте дошли раније на утакмицу то значи, логично, да раније кренете! Да жртвујете 2,3 пива.....ПИЋЕМО ПОСЛЕ УТАКМИЦЕ АКО ПРОЂЕМО, МА ПИЋЕМО И АКО НЕ ПРОЂЕМО!

QuoteЈедини прави помак можемо направити ако станемо сви заједно. Овде причам о 100,200,300 људи за почетак. Неко ће помислити да је то мало,али верујте није. Никада још до сад нису стали сви који хоће да навијају на једно место,у једну коцку. Када то будемо направили видећете колико то добро изгледа. Место одакле креће песма,место где је 90 минута лудило,место са кога ће они сто забушавају ватати кривину,а оно који хоће ће потрчати тамо где је зезање.
Нама треба та почетна група. Нема везе да ли је неко из екипе или не,овде се људи деле на оне који разумеју поенту и на оне који не разумеју. У екипама постоје људи који су стуцали 10'ак година на северу па немају тај осећај да треба да се навија на овај начин,а опет постоје и они који нису у екипама али врло добро схватају све.
Никако не ваља стајати разбијен по трибини,јер се онда снага разводњава,гласови оних који хоће се губе у маси оних који не знају да певају и не желе да певају. Свако ко хоће да скаче,лудује....изгби вољу на ободима трибине,где можес чак и дозивети да ти неко приговори зато сто скачеш,урлаш,трудићш се да анимираш остале око себе.Не видим разлог зашто не би сви стајали у средишња два сектора,тамо смо сваке друге суботе,тамо је снага која покреће север.

QuoteНа последњем дербију је изнад улаза према истоку не више од 30 људи у неколико наврата направило еуфоричну атмосферу на целом том делу трибине.
Слажем се у потпуности са бројком од 100, 200, 300 људи као што си навео. Довољно је толико људи који ће од самог почетка навијати као да не постоји сутра, скакати, покренути још двоје око себе и убрзо долази до ланчане реакције на целој трибини. Ја бар хоћу да верујем у то. Дајте људи да покушамо да створимо тај "епицентар лудила", и да нас боли уво да ли ће они по ћошковима да навијају. Што се мене тиче не би никога молио. Па колико пута се десило да вође по неколико пута у току утакмице моле људе да навијају. Једноставно се не треба више обазирати на такве "навијаче". Ко хоће да се прикључи добродошао, ко неће не мора, нека позира ако га није срамота. Увек би пре изабрао да сам на трибини са 500 људи који навијају као у Чешкој, као против Бежаније, него са 10.000 позера.
Значи сви који хоће да навијају у коп!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ПОЛИЦИЈИ!!!

Све је речено горе.

Треба још да пазимо да не доће до неког инцидента пошто нам  уефа и даље дише за вратом.

Неби било лоше да се сва сића са улаза која се покупи исто да за операцију дечка.

Treba pomoci, svako koliko najvise moze.Strasno, kako sudbina zna da se poigra sa mladim zivotima.Imamo priliku da pomognemo i to se ne smije propustiti! Nismo birali da zivimo u vremenu u kojem i zivot ima cijenu...
Vidimo se u cetvrtak...
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color][/i]

:megafon PA BRACO SAD SE POKAZIMO. NA MUCI. POMOZIMO DRAGOM NAM BRATU. KO KOLIKO MOZE. DOVOLJNO.[/b] :megafon
appo di tutti cappi

O помоћи за момка нећу јер сам сигуран да ће свако од нас у четвртак дати колико може...
О утакмици...
Сећате се утакмице са Зенитом?
Верујем да су сви који су дошли тада били ту јер су веровали у Север у Звезду...нису били ту зато што је Зенит не знам ни ја који клуб већ зато што је Звезда играла...
У четвртак је наш испит! У тај четвртак ми оправдавамо све оне утакмице које смо провели на Северу биле оне мале или велике...сав онај труд који смо уложили за нашу Звезду. У четвртак морамо показати колико смо велики и колико нам је Звезда изнад свега! Немам ја шта да молим било кога нити било ко треба то да ради, ја само могу да пожелим да ми растуримо ту утакмицу и ништа више!
Резултат?
Север грми...мислим да је довољно!!!

Искрено се надам да ће се сакупити довољно новца ѕа Младена.Можда би требало поставити неке кутије за прилог на осталим трибинама на мечу са Либерецом.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

ja cu preko satelita da grmim

gl
Pala je Atina,pala je Vizantija,pasce i Tiranija koja navija da se stvori velika albania"

OCU KUCI!!!!

треба помоћи другу са трибине свесни смо да то неће бити богзна која цифра али немојмо се брукати свако може дати бар 100-200 динара то причам јер сам неколико пута био сведок кад су се исто скупљале паре људи су окретали главе или давали срамотно мало...

Што се карата тиче има их доста ја сам данас купио и нема никакве гужве вероватно сви чекају сутрашњи дан да купе.

Солидно издање мада нећу бити објективан јер сам био у делу севера где се навијало нон стоп тако да чини ми се да није било лоше...Пред почетак текме увежбавана песма Христе Боже једно 2-3 пута.Почетак утакмице и кореографија нисам видео каква је шеталица била јер сам био под њом,делови према истоку и западу су добили картоне са исписаном годином 1389.Спуштање шеталице и шок за већину није толико деловало на нас...Креће са стандардним песмама мада бих издвоји у другом полувремену још једна победа и титула и Ја волим тебе лудо које су по мени доста добро отпеване.Кад смо примили 2 гол доста људи са запада је кренуло кући и певано је јебо вас милан,бежте кући гробари итд на њихов рачун...На крају текме углавном прозивке на рачун управе и пиксија...Све у свему навијање солидно и још једном смо доказали да смо далеко испред играча и управе и да смо тренутно најбољи део клуба.

да још нешто прикупљала се помоћ за нашег друга са трибине и ко што сам рекао да не би требали да се брукамо нек свако да колико може али срамотно је кад сам видео ликове који дају 10-20 динара разочарао сам се...нико ме не може убедити да нису имали више да дају а после текме су отишли у степин вајат на пљескавицу :bes  :( Ипак надам се да је колико-толико скупљено и да ће то значити нашем другу.

Jebati Snezu.

I Snezinog Japanca.

I Leku Bosanca.

I Tojote popaliti.

Toliko.
..."

Одлично издање, много смо добро звучали. Много значи када и бочне стране до запада и истока могу да чују вођу. Почетак никад јачи!  :ruke


Слике:

http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2006-2007/cz_liberec

Одлично навијање... мислим да смо много напредовали у односу на многе европске текме, једноставно психолошки ниво је подигнут, губимо текму, а певамо ко да водимо 4-1! Боља структура људи, тј. дошао је онај који воли Звезду, који хоће да навија, који капира фазон! Пун погодак!


Пиксету на туки, ставио је Сузуки!

Neznam shta da kazem...Mogu samo da zamislim kako je grmio SEVER od 1 minuta a igrachi gol prime u drugom...

popushili smo od evrope ove godine  :batine  :(
Pala je Atina,pala je Vizantija,pasce i Tiranija koja navija da se stvori velika albania"

OCU KUCI!!!!

i opet su svi ko picke igrali!

Quote from: "KizaLion"Одлично навијање... мислим да смо много напредовали у односу на многе европске текме, једноставно психолошки ниво је подигнут, губимо текму, а певамо ко да водимо 4-1! Боља структура људи, тј. дошао је онај који воли Звезду, који хоће да навија, који капира фазон! Пун погодак!
pa ja sam lepo rekao da ce biti bolje nego protiv milana jer sam znao da nece doci ljudi koji dolaze zbog protivnika!

Mislim da smo odrzali javni cas u bodrenju svog voljenog kluba.
I opet se pokazalo koliko smo mi kao navijaci ispred kluba. Kum mi je rekao da smo se na TV culi kao retko kad.

"HRISTE BOZE RASPETI I SVETI..."
appo di tutti cappi

Motiv setalice odlican! Je l' pise nesto na onim kartonima okolo, ne vidi se bas najbolje a stice se utisak da nesto pise?

" .... sva Srbija kroz oblake leti ...."