Видим да нико не отвара тему за данашњу утакмицу. Лепо време, недеља, потребна нам је победа да мало станемо на ноге. Разлог више да напунимо север.

Тема са Либерецом је закључана,а ево шта каже данашња политика:

Звездини навијачи о посртању клуба на међународној сцени
Парада немоћних
   
Звездине ,,делије", најватренији навијачи ,,црвено-белих", изгледа да су тренутно једини достојни деценијама ствараног реномеа нашег најтрофејнијег клуба. И када је већ на почетку реванш меча против првка Чешке Либереца, после водећег гола гостију, било јасно да ће бити завршена европска илузија Црвене звезде, ,,делије" су свом снагом наставиле да бодре екипу и тако показале колико су привржене вољеном клубу.

У финишу утакмице оправдано незадовољни због новог пораза и лоше игре, са северне трибине су уследили повици против Звездине управе и поготово председника Драгана Стојковића, који је у исцрпној исповести прекјуче нагласио да му није било пријатно, али и да га то неће избацити из колосека и уплашити.

Поводом актуелне, веома деликатне ситуације у Црвеној звезди, ,,Политика" је позвала једног од главних вођа њених навијача Владимира Шавију, да прокоментарише целу ситуацију и евентуално могуће активности ,,делија", како би се тешко стање поправило.

– Договорили смо се да се прво као навијачка група заједно састанемо и потом одлучимо шта да радимо. То нам налаже постојећа ситуација и зато нећемо појединачно у јавности да износимо ставове, иако о свему наравно имам одређено мишљење, а познато је и како смо се осећали и реаговали у завршници утакмице против Либереца – рекао је Владимир Шавија.

На питање, да ли можда планирају да бојкотоју сутрашњу првенству утакмицу Црвене звезде против Баната на ,,Маракани", Шавија је одговорио:
– Не. Доћи ћемо на стадион, као што је био случај и на свим претходним мечевима.
Л. Делић
[објављено: 01.10.2006.]

сви предуслови су ту да се данас појавимо у великом броју на северу...Текма је од 18 сати и видимо се тамо!

Lepo, samo sto  onda nije trebalo samoinicijativno prozivati upravu, bez dogovora cele ekipe, a da ne govorimo da su neki imali kredit 20 godina za ispadanja iz kupova i prodaje igraca pa nisu prozvani do "zadnjeg" momenta.

На почетку текме скоро сви људи из прве екипе су се окупили и јасно саопштили да су се синоћ имали састанак са управом и пиксијем ако сам добро разумео и да су саопштили да ће имати стрпљења али не још пуно времена...Ш..... је рекао да је оно што се протеклих дана писало по новинама нетачно да никаквих тајних састанака није било...Прво полувреме је Ш.... водио навијање и било је солидно почетак са скандирањем Европска Звезда где вам је европска звезда... песме које су се певале биле су Сад на гол звезда,Црвена Звездо побеђуј за нас итд...Друго полувреме почело је лоше али на тренутке је заиста добро грмело после дуго времена песма О Звездо,о звездо онда Ја волим тебе лудо,Још једна победа и титула голови прослављени уз бакљаду и Пуне трибине...На крају је заиста било фантастично уз Стадион пун,у диму све...тад је било одлично...Најаче је било кад су играчи напуштали терен и кад су кренули људи да има аплаудирају па кад П... рекао ма ко их јебе бре,шта им тапшете тад је још више загрмело Стадион пун...


да још нешто саопштено је да се против либереца скупило само 2000 евра за нашег друга што је мизерно и јако мало...и данас се у полувремену прикупљале паре али исто је било ликова који су давали по 20 дин :(

Евриго пред крај је био одличан :)

Quote from: "Skrimo"саопштили да су се синоћ имали састанак са управом и пиксијем ако сам добро разумео и да су саопштили да је оно што се протеклих дана писало по новинама нетачно да никаквих тајних састанака није било.
Речено је да је екипа имала састанак међусобом где је одлучено да се овој управи да још времена,али да то време није неограничено. Што се вечера и тајних састанака тиче мислим да је човек рекао да је то приватна ствар ко се са ким виђа и да то неко покушава нама да стави на терет. Из те реченице се закључује да је било виђања али да то нема никкве везе са оним штп неки новинари покушавају да наметну.

погрешно сам разумео јбг мислио сам да су имали састанак са управом и пиксијем пошто је ш..... после рекао да су има дали жути картон и да с рекли да ће имати стрпљења...Да да што се тајних вечера тиче такође је рекао да приватно може ко хоће ским хоће да вечера али да није као што се пренело у новинама да су се ковали неку заверу,да су се договарали како да сруше постојећу управу итд...хвала на исправци!



Quote from: "Gigac_FCRS"Brojnost stvarno bedna.
Бројност по мени уопсте није била бедна,шта више....била је као на свакој просечној утакмици. И поред онакве катастрофе на либерецу дошао је стандардан коп,што је веома похвално.

Углавном је све речено... Мој утисак се овог пута мало разликује јер сам синоћњих 100-тинак и више минута провео на стази... Сунчан дан, пријатна температура, све је ишло у прилог доброј посети... Сем претходних резултата... Запад и исток су тако и одреаговали па су те две трибине изгледале сабласно... Север наставља своју мисију... Централна два сектора у којима је коп, стандардно добро испуњени, суседни сектори нешто лошије него на претходним утакмицама али далеко од бедно као што неко рече... Бедно је оно што се виђа на осталим стадионима Србије, а Север је маестралан већ неко време... У сваком случају добра посета и добар број људи с обзиром на све...

На почетку, представници (вође) свих група окупљени око мегафона и први (најстарији) међу једнакима саопштава закључке састанка... Управа треба да схвати Либерец и прозивања са те текме као опомену и даје им се неко време да се среде, али то време није у недоглед... Такође порука за све нас да не верујемо у све шта се пише о Делијама... Нисмо ми неозбиљни као неки... На горњој шипци парола која све говори: ЕВРОПСКА ЗВЕЗДА... ПОД ХИТНО!!!

Искрено, колико год ми били гласни на претходним утакмицама нисам имао представу како то изгледа на терену... До сада сам углавном био доле на неким већим утакмицама, једном бојкот, једном напуштање и све у свему без правог утиска како је када нас је мање... Са првом песмом се већ лагано осетила грмљавина и све што се певало у том првом делу је било доста добро... Чак и када се осети мали пад у смислу да мање људи пева поједине делове песме и тада је то доста гласно... Дефинитивно није фраза када играчи причају како им је тешко без нас и да им много значи помоћ са трибина... Неки бивши играчи који су седели до тунела толико су се раније наслушали песама којим их је север бодрио да и сада певуше уз нас и прате ритам трибине...

У другом делу навијање такође доста добро, дефинитивно потврђујем да је Још једна победа и титула тренутно песма која се најбоље и најгласније пева... Добро је звучала и Ја волим тебе лудо, а и Еври го је био доста добар... Бакљада после другог гола добра иако не масовна, зачињена топовским ударима, видели сте слике које све говоре... Оно што већ постаје пракса, уствари стандард је да песма не стаје свих деведесет минута...

Дакле Север одржава из утакмице у утакмицу висок ниво који је постигнут у претходном периоду и жеља свих је претпостављам не само тако да остане него да нас буде још више... Следи одмор за све па надам се масован одлазак у Нови Сад и издање за памћење...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "


Quote from: "Red Star Forever"
и први (најстарији) међу једнакима
:rofl  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl ....није он најстарији он само тако изгледа.... :rofl  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl .


Quote from: "urosh"Ima li ko mail Baneta Bumbara?

Obrati mi se na private.