Да ли постоји неки e-mail на који се може писати људима из маркетинга и уредницима званичног сајта спортског друштва?

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

За тај сајт је задужен Маркетинг агенција Црвене Звезде.

webmaster@sd-crvenazvezda.net


Ево ти маил од маркетинга.

Имаш га на сајту спортског друштва на главној страни на дну где пише 2006 СД Црвена Звезда Београд.

06.11.2006.
www.sd-crvenazvezda.net

"Звездино вече - Звездино сутра"

У присуству бивших, садашњих и будућих асова велике и успешне породице Црвене звезде, у Медија центру стадиона Црвене звезде је одржана неуобичајена прес конференција на којој је најављено одржавање донаторске гала вечери, 11. децембра у хотелу Хајат поводом реновирања дворане СД Црвена звезда.

Спортско друштво Црвена звезда је покренуло велику донаторску акцију с циљем прикупљања средстава за обнову спортске дворане СД-а, у којој тренира више хиљада Звездиних спортиста.

У хотелу Hyatt, 11.децембра 2006. године биће одржано гала донаторско вече на коме ће се после много година на једном месту наћи Звездини спортисти свих генерација, али и поштоваоци овог клуба из света познатих – бројни забављачи, музичари и личности из медијског живота.

На гала вечери под називом "Звездино вече - Звездино сутра", они ће се наћи у улози домаћина.
Познати привредници, и сви они који буду желели да својим прилозима помогну реализацију ове акције, постаће почасни добротвори Спортског друштва, а њихова имена или лого фирме наћи ће се и у реновираној хали.

За почетак радова на простору у којем у изузетно лошим условима тренирају одбојкаши и одбојкашице, рукометаши и рукометашице, џудисти, мачеваоци, каратисти, атлетичари и фудбалери, преко донатора је већ обезбеђено 65.000 евра, али за потпуну реконструкцију неопходно је прикупити 365.000 евра.

Нова управа СД Црвена звезда, на челу са председником Скупштине Спортског друштва Црвена звезда, Александром Влаховићем, и председником Управног одбора Спортског друштва Црвена звезда, Слободаном Вучићевићем, иницирала је ову акцију у намери да се мотивише што већи број привредника и јавних личности, поштовалаца клуба, да својим учешћем допринесу стварању бољих услова за припреме спортиста и помогну даље остваривање врхунских резултата.

Реконструкцијом и модернизацијом хале створиће се услови и за одржавање такмичења, што ће значајно смањити трошкове клубова који су сада принуђени да за ову сврху изнајмљују друге просторе.

Председник Фудбалског клуба Црвена звезда, Драган Стојковић, и Звездин
спортиста века, Драган Џајић, истакли су потребу заједништва свих звездаша, како би се обезбедили што бољи услови за младе спортисте.

У дворани СД Црвена звезда, у којој тренира више хиљада спортиста свих старосних категорија, од изградње 1965.године, није било већих улагања ни модернизације.

Спортско друштво Црвена звезда, једно од најстаријих у Европи, добило је нову Скупштину и Управни одбор, 7.јуна 2006. године, који је до сада одржао четири седнице.
Обнова и ревитализација спортске дворане на стадиону тренутно је приоритетан задатак СД Црвена звезда.

Један од циљева зацртаних на Скупштини је и отварање клуба за спортисте Црвене звезде чија се реализација очекује до краја године.

Завршетак хотела на Космају, где ће звездини спортисти моћи да заврше припреме за такмичења, следећи је велики задатак, који је Спортско друштво поставило.

Биће отворен и посебан подрачун преко којег ће се обавити све трансакције везане за пројекат реконструкције хале.


www.fc-redstar.net  :

Фудбалски клуб се укључио у велику акцију

Фудбалки клуб као жила куцавица СД Црвена звезда, како је рекао председник Драган Стојковић, има обавезу и жељу да у својим могућностима помаже остале, условно речено, мање клубове и даће пун допринос да се хала доведе у стање које доликује реномеу највећег спортске породице на овим просторима.

Зато је фудбалски клуб Црвена звезда одмах помогао боксерском и ватерполо клубу Црвена звезда донацијом спортске опреме за све селекције ова два клуба.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Спортиста месеца :


Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

1/12/2006 | Izvor: B92
SDCZ: 278.000 evra za halu!

Sportsko društvo Crvena zvezda prikupilo je 278.000 evra za rekonstrukciju hale SD Crvena zvezda, koja je smeštena uz upravnu zgradu, u neposrednoj blizini stadiona "crvno-belih". U toj hali karijere počeli su mnogi veliki sportisti, posebno odbojkaši, rukometaši i atletičari.

Najveću donaciju klub je dobio od Đorđa Nicovića, koji je dao 30 hiljada za pravo da imenuje novu halu. U narednih pet godina hala će nositi ime Irva.

Četiri lopte sa potpisima istaknutih članova sportskog društva Crvena zvezda prodate su na aukciji za ukupno 26.600 evra.

Fudbalska lopta, na kojoj se nalaze potpisi sadašnjeg predsednika FK Dragana Stojkovića, njegovog prethodnika Dragana Džajića i mnogih Zvezda iz sedamdesetih (Aćimović), osamdesetih (Šestić) i devedesetih (Stojanović) dostigla je ubedljivo najvišu cenu od 15 hiljada evra.

Na košarkaškoj lopti, koja je plaćena pet i po hiljada evra, nalaze se potpisi kapitena iz prethodne tri i po decenije – Kapičića, Kovačevića, Ilića – kao i najboljeg igrača današnje generacije Milana Gurovića.

Odbojkaška lopta otkupljena je za 4000 evra, a na njoj su potpisi proslavljenih reprezentativaca (Brđović, Jokanović) i zvezda bronzane ženske reprezentacije iz Japana Anje Spasojević i Ivane Đerisilo.

Konačno, rukometna lopta koštala je 2100 evra, a na njoj se nalaze potpisi Nenadića (oca, koji je bio član sjajne generacije 80-ih, i sina, šampiona iz prvih decenija 21. veka), Cvetkovića, Škrbića.

Cena svakog mesta na donatorskoj večeri koštalo je 500 evra, a u dvorani se nalazilo 30 stolova.

Donatorska večera koju je organizovalo SD Crvena zvezda prva je akcija tog tipa namenjena izgradnji sportskih objekata u Srbiji.
Priredio: Vladimir Novaković

Звездина сала, данас :


Звездина сала, ускоро :


Ова лепа вест ће обрадовати све наше "борове и јеле" који тренирају у овој сали.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Таман хдетох да вас опоменем да није лепо да се зајебавате, али када сам видео нови изглед хале зајабавајте се нашироко... Еј па они ће да је само умију мало, без проширивања трибина, па то су могли да ураде и за 10 сома... Где ли ће оволике паре да оду?!

И како мисле да неко уопште дође да гледа рукометашке и одбојкашке клубове када тамо може једва пар стотина људи да уђе?!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Држите се теме!

Da li neko ima vise informacija o satelitskom kanalu FK koji je u planu, a kojem je bilo govora na sednici UO?

Quote from: "Red Star Forever"И како мисле да неко уопште дође да гледа рукометашке и одбојкашке клубове када тамо може једва пар стотина људи да уђе?!

ма бре колико сам ја схватио та сала ће служити само за тренинге ваљда да не би бзвз плаћали термине по другим салама за тренинге да ћемо зато имати своју где ће спортисти из сд моћи да тренирају...Наравно играће се и текме као што рецимо ту играју одбојкашице утакмице кад нема интересовања али све веће утакмице типа европа,финале првенства,купа...се играју у Шумицама.

Quote from: "Radza"Da li neko ima vise informacija o satelitskom kanalu FK koji je u planu, a kojem je bilo govora na sednici UO?
Није било говора, пошто је сједница  сутра тек.
са СЦ:
Zvezda pokreće satelitski kanal
13.12.2006 15:20

U petak 15. decembra u 13 časova biće održana sednica Upravnog odbora FK Crvena Zvezda na čijem će se dnevnom redu naći sedam tačaka.

Među njima je, za javnost, verovatno najinteresantnija peta tačka, u kojoj će se raspravljati o pokretanju sateliskog kanala, kao i ona u kojoj će biti formiran sopstveni marketing fudbalskog kluba koji je, do sada, koristio usluge Marketinške agencije Sportskog društva na čelu sa Zoranom Avramovićem.

Evo i kompletnog dnevnog reda predstojeće sednice Zvezdinog Upravnog odbora:

1. Usvajanje zapisnika sa prethodne sednice
2. Izveštaji na kraju jesenjeg dela sezone:
a) Sportskog direktora
b) direktora Omladinske škole
3. Izveštaj predsednika o radu između dve sednice
4. Donošenje odluke o formiranju marketinga FK Crvena Zvezda
5. Donošenje odluke o formiranju zajedničkog preduzeća sa kompanijom Tigar A.D. radi pokretanja satelitskog kanala
6. Izbor predsednika i članova komisija
7. Razno

У петак је у Медија центру стадиона Црвене звезде обележен 62. рођендан Спортског друштва Црвена звезда и додељене су традиционалне награде намењене најбољим појединцима и клубовима у прошлој години.

У присуству великог броја бивших, садашњих и будућих асова Црвене звезде, пријатеља и партнера, обележен је рођендан Црвене звезде чији су спортисти у прошлој години још једном остварили запажене резултате.

Најбољи пионир Црвене звезде у прошлој години био је фудбалер Александар Ковачевић. У његово име награду је примила мајка Јелена, а награду је предао капитен нашег фудбалског клуба, Дејан Миловановић.

«Александру је ово прва награда, надамо се не и последња», захвалила се Александрова мама.

Најбоља пионирка била је џудисткиња Милица Николић, првак Београда и Србије у свом узрасту. Награду јој је уручио Горан Џаковић, председник компаније Сага и члан УО СД Црвена звезда.

«Желим да се захвалим свима који су ми доделили ово признање које ће ми бити подстрек за још боље резултате», рекла је Милица.

Најбоља пионирска екипа је мушка одбојкашка, шампион државе. Здравко Шотра, члан УО СД Црвена звезда и прослављени редитељ, уручио је признање тренеру Марку Војводићу.

«Желим да се захвалим Спортском друштву и одбојкашком клубу којем припадам», кратко се захвалио Војводић.

Најбољи млади тренер СД Црвена звезда у прошлој години је Бојан Илић из атлетког клуба. Награду је уручио Владан Ковачевић, члан УО СД Црвена звезда и директор Техникома.

«Хвала Звезди и свим добронамерним људима», било је све што је добитник изјавио овом приликом.

Кошаркаш Ненад Грујо је најбољи кадет Црвене звезде за прошлу годину. У његовом одсуству, награду је примио тренер Иво Симовић из руку Бранка Ковачевића, генералног секретара Спортског савеза Београда.

«Честитам рођендан свим звездашима и захваљујем се у Ненадово име. Надам се да ће оправдати признање које је добио".

Мачевалка Јелена Мијаиловић, државна шампионка, је проглашена за најбољу кадеткињу. Награду јој је уручио Миодраг Николић, потпредседник СД Црвена звезда.

«Ово је тек мој почетак и даћу све од себе да оправдам ову награду која ме обавезује да Звезди донесем још пуно титула», изјавила је Јелена.

Освајање шампионске титуле било је довољан разлог да женски рукометни клуб понесе признање намењено најбољој кадетској екипи. Томислав Милићевић, прошлогодишњи добитник награде за животно дело, уручио је признање капитену Кристини Лишчевић.

«Имам част да се у име екипе захвалим на овом признању. Уистину се надам да ћу следеће године поново добити ово признање, али као капитен јуниорске екипе», изразила је наду Кристина.

Државни рекордер и шампион Кристијан Хорват најбољи је јуниор Црвене звезде у 2006. години. Награду му је предао председник Савета СД Црвена звезда, Мирослав Поповић.

«Захваљујем се Спортском друштву на овом признању које ће ми бити подстрек у даљем раду», рекао је помало збуњени Кристијан.

Стрелкиња Зорана Аруновић, европски и светски првак и рекордер, је најбоља јуниорка Црвене звезде. Награду јој је уручио Тодор Димитријевић, члан УО СД Црвена звезда.

«Желела бих да се захвалим свима који су ми помогли да остварим ове резултате. То су пре свега Црвена звезда, затим мој тренер Иван Красневски, потом Јасна Шекарић и моја породица. Обећавам да ћемо се поново видети на овом месту», изјавила је Зорана која је признала да има велику трему.

Атлетски клуб је најбољи јуниорски клуб, а признање је заслужио освајањем другог места на Купу европских шампиона. Награду је из руку Ивана Тодорова, генералног секретара СД Црвена звезда, примио Марко Ћосић, вођа екипе.

«Захваљујем се Спортском друштву што је препознао наш успех и окарактерисао га на овај начин».

Највеће аплаузе побрао је Вук Рогановић, тренер наших рукометаша, који је добио признање за најбољег тренера. Признање му је уручио Зоран Дракулић, члан УО СД Црвена звезда и председник компаније Ист Поинт.

«Драго ми је да сам добио овај трофеј и част је примити награду од Црвене звезде. Захвалио бих се људима који су ме изабрали, а пре свега играчима без којих не бих могао ништа да учиним. Захваљујем се и Делијама које су нас носиле када је било најтеже», речи су Вука Рогановића.

Глумац Драган Николић, члан УО СД Црвена звезда, добитник је награде намењене медијској личности године. Признање му је предао Миодраг Симеуновић, главни и одговорни уредник Спортског журнала и прошлогодишњи лауреат овог признања.

«Ја сам звездин вршњак, ишли смо у исти разред, али је Звезда увек била бољи ђак. Имали смо исте пријатеље, Звезда нас је упознавала. Заједно смо се радовали и туговали. Ова награда је награда за верност. Ту награду могу да добијем само од Звезде која је све млађа, а ја све старији», рекао је доајен српског глумишта.

Велибор Совровић, директор Ласте, добио је признање намењено пословном партнеру године. Признање је Зорану Шарцу, једном од директора Ласте, уручио Топлица Спасојевић, члан УО СД Црвена звезда и председник компаније ИТМ.

«Захваљујем се Звезди на овом признању Ласти. Свима је позната наш слоган – Ми возимо шампионе. Ми ћемо и даље да возимо, а на Звезди је да остане и буде шампион», поручио је Шарац.

Владимир Јевтић, тренер у стрељачком клубу, заслужио је признање за животно дело. Признање му је уручио Драган Џајић, звездин спортиста века.

«Осећам велико задовољство што примам признање за животно дело из руку величине као што је Драган Џајић. Ово је тренутак који бих да искористим да се захвалим свима који су на неки начин допринели да добијем ово признање. Пре свега својој породици која је имала много разумевања за моја честа одсуства, затим спортистима и посебно Јасни Шекарић која је својим резултатима допринела овом признању».

Рукометаши су захваљујући невероватном низу успеха после врло лошег почетка сезоне успели да се домогну шампионске титуле. Блажу Чабаркапи, председнику клуба, специјално признање, које се додељује по први пут, доделио је Зоран Аврамовић, директор Црвена звезда маркетинга и главни и одговорни уредник Звездине ревије.

«Захвалио бих се на награди, али боље би било да су могли да нам помогну финансијски. Пара у рукомету нема, то су ми рекли играчи да вам пренесем. Једва чекам да се оснује министарство спорта јер рукомет једва саставља крај са крајем», поручио је Чабаракапа.

Својим играма и залагањем Милан Гуровић је заслужио звање најбољег звездиног спортисте у прошлој години. Награду му је уручио Слободан Вучићевић, председник УО СД Црвена звезда.

«Захвалио бих се на овом ласкавом признању јер није мала ствар бити најбољи у Спортском друштву које има милионску армију навијача. Самим тим, награда је још већа», истакао је Гуровић.

По једанаести пут, Јасна Шекарић је најбоља спортисткиња Црвене звезде. Признање јој је уручио Александар Боричић, члан УО СД Црвена звезда и председник Одбојкашког савеза Србије и потпредседник Светске федерације.

«Прошле године нисам био у могућност да лично примим ово признање. Данас сам успела да дођем и поделим радост са вама. Најлепше је сва признања славити са својима, а ја Звезду сматрам својом. Идуће године су ОИ у Пекингу и надам се да ће ми Звезда као и до сада помоћи да се што боље припремим. Надам се да ћемо сви заједно око врата окачити још једну олимпијску медаљу», изразила је наду Шекарићева.

Фудбалски клуб је проглашен за најбољи у прошлој години. Александар Влаховић, председник СД Црвена звезда, уручио је признање Драгану Стојковићу, председнику ФК Црвена звезда.

«Заиста је велико задовољство и привилегија када вас прогласе за најбољег. Данас та част припада фудбалском клубу. Резултат у прошлој години представља велику сатисфакцију за оно што је урађено, а честитке пре свега иду на адресу играча и стручног штаба који су резултатима највише допринели. Овај успех сигурно представља подстрек за резултате који се од нас очекују са правом», захвалио се Стојковић.



Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Квиз "Звезда ми је све"  ;pljuga


Од овог броја Звездине ревије сви наши читаоци имају прилику да дођу до дресова својих љубимаца и обележја клубова СД Црвена звезда и то на веома једноставан начин.

Звездина ревија организује квиз «Звезда ми је све» у којем ће најсрећинији читаоци који тачно одговоре на постављена питања бити у прилици да добију дрес, мајицу, дукс, кимоно или неки други реквизит или сувенир клубова из породице Црвене звезде.

У сваком броју Звездине ревије биће постављена три питања на које је потребно тачно одговорити, а купон са одговорима и личним подацима послати на адресу:

Звездина ревија, Љутице Богдана 1а, 11000 Београд.

Одговоре и личне податке можете послати и на мејл kviz@sd-crvenazvezda.net

У конкуренцију за награде улазе само купони и мејлови са тачним одговорима. Имена добитника биће објављена на званичном сајту СД Црвена звезда 30. априла 2007.

Пет срећних добитника ће извући Звездин спортиста месеца приликом доделе признања. Добитници ће тада бити гости ове церемоније и преузеће награде.

Већ од овог броја, читаоци Звездине ревије и нашег сајта могу да дођу до награде. Три најбржа која путем мејла тачно одговоре на постављена питања добиће неку од награда које ће моћи да преузму приликом избора Звездиног спортисте месеца за март.

Питања су:

1) Којим спортом се бави Зорана Аруновић?
2) Ко је капитен мушког рукометног клуба?
3) Који клуб је био најбољи у 2006. по избору Звездине ревије?

Информације о добитницима биће објављене на сајту www.sd-crvenazvezda.net у понедељак, 2. априла.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Оформљен Савет СД Црвена звезда

На конститутивној седници оформљен је савет СД Црвена звезда на чијем је челу проф. др Мирослав Поповић.

Након што су једногласно усвојени пословник и план рада, за потпредседника овог тела изабран је проф. дер Илија Јорга, док је секретар Мирослав Шекарић, адвокат. На седници је било присутно 12 од 19 чланова Савета.

Постигнут је договор да сваки од 26 клубова Звездине породице може да има највише једног представника у Савету, а то право до сада нису искористили само фудбалски и кошаркашки клуб које ће председник Савета позвати да се укључе у рад.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!