U sredu igramo prvu utakmicu u evropskom takmicenju, zamericemo  se bas PAOK-u i to u Solunu. Ajfel Tauers je iz Holandije, ne znam koji grad. Uniks je iz Kazanja (Rusija). Deksija (grad MONS) je iz Belgije.

Evo i spiska odigravanja ostalih utakmica:

2006-07 ULEB Cup - Group D

1.    at PAOK    Oct 31
2.    vs. Unics    Nov 7
3.    vs. R. Madrid    Nov 14
4.    at Mons    Nov 21
5.    vs. EiffelTowers    Nov 28
6.    vs. PAOK    Dec 5
7.    at Unics    Dec 12
8.    at R. Madrid    Dec 19
9.    vs. Mons    Jan 9
10.    at EiffelTowers    Jan 16

У уторак играмо не у среду...

Nadam se nekom pravom terminu za evro tekme,oko 8-9 uvece.Ajde ljudi neka neko postavi pre utorka koji je tacan termin i naravno standardno pitanje kolika ja cena karte. ;pljuga
______________________________
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...

Zvezda na Foksu
28.10.06. 12:45

Evropske utakmice košarkaša Crvene zvezde gledaoci u Srbiji moćiće da prate u direktnim prenosima preko novoosnovane televizije Foks.

PAOK-Crvena zvezda, utorak, 31. oktobar od 19.15h, prenos na TV FOX.
Crvena zvezda-UNICS Kazanj, utorak, 07. novembar od 19h, cena karte 200din
Crvena zvezda-Real Madrid, utorak, 14. novembar od 19h, cena karte 300din

Вечерас против Паока на Фоксу!Ваљда ћемо одиграти пуно боље него против Задра иако играмо без повређеног Тадије.
Милошевић је дуго играо у Грчкој мислим да би он могао да одскочи вечерас уз Гуровића и Томаса.Било би добро тријумфовати против гробарских геј пријатеља и тако направити увертиру пред текме са Униксом и Реалом код куће!

Јадан је овај Паок.
На крају +10 за Звезду  :ruke

A ja jos negdje procita da je komsiluk otputovao u Solun u posjetu prijateljima i da cak spremili koreo protiv Gurovica :rofl  :rofl  :rofl

Корео им је била она јадна застава ''Милане усташо''.То је врхунац њихових кореографија...Ма ко их јебе.
Евролигашка представа Звезде,ја стварно не видим никакву сличност ове екипе и оне што је у дречавим дресовима играла у Задру,али то је ваљда Шакотина заслуга.Гуровић перфектан,Томас јако добар иако му је шут стао у другом полувремену.По мени јако зрела партија Милошевића који је у налету и не би га Шакота смео склањати када дође Буркс.Перо веома користан у одбрани иако је катастрофа у нападу.Све у свему на темељу ове утакмице треба градити стил игре за будућност!

Паћеници ... Битно је да је ПАОК пао, и да смо на одличном путу да прођемо групну фазу. Ајде да се и њима радујем коначно.  :)



Antonio Burks za MONDO: Volim pritisak!


Novi plejmejker Crvene zvezde Antonio Burks (26 godina, 183 centimetra) stigao je u Beograd i u ekskluzivnom razgovoru za MONDO poručio da sa nestrpljenjem čeka debi u dresu svog novog tima.

On je posle dve sezone provedene sa Memfis Grizlisima probao da se nametne treneru NBA šampiona Majami Hita, ali mu Pet Rajli po završetku trening kampa ipak nije ponudio dugoročnu saradnju - na zadovoljstvo Dragana Šakote i crveno-belih.

"Imao sam dobre ponude još dva-tri tima iz Evrope, ali sam se u dogovoru sa menadžerom opredelio za Zvezdu. Bili smo u kontaktu skoro mesec dana, čekali su me sve vreme dok sam bio u Majamiju i shvatio sam da me zaista žele. To mi mnogo znači", rekao nam je Burks u prostorijama Zvezde na Malom Kalemegdanu.

Bukvalno ceo život - od rodjenja, preko srednje škole i koledža do NBA lige živeo je u Memfisu. Krivo mu je što je morao da napusti omiljeni grad, ali to doživljava kao sastavni deo posla kojim se bavi.

"Nema nikakvih prepreka da ovde pokažem sve što znam. Čuo sam da je Srbija košarkaška zemlja, da Zvezda učestvuje u nekoliko takmičenja i da nema nevažnih utakmica, da uvek mora da se igra punom snagom. Odgovara mi ekipa koja uvek ide na pobedu jer ne volim da gubim", kaže Burks.

Na pitanje da li bi radije bio rezerva u NBA timu ili član prve petorke u ekipi poput Zvezde, bez trunke dileme bira drugu varijantu.

"Hoću da budem lider. Uvek sam voleo pritisak i odgovornost za rezultate tima. Nema ništa od sedenja na klupi, prava stvar je izaći na teren i boriti se za pobedu".

Kao debitant u Grizlisima imao je podršku tadašnjeg trenera Hjubija Brauna, kojeg je "mnogo voleo", ali su mu naredne godine kod Majka Fratela kola krenula nizbrdo. U konkurenciji iskusnih Dejmona Studemajera, Bobija Džeksona i kasnije Čakija Etkinsa nije imao puno prostora da se iskaže, a Fratela smatra "nekorektnim". Zašto?

"Vodio je politiku nezameranja veteranima. Odgovornost za poraze uvek je prebacivao na nas, mladje. Mislim da u svlačionici nije bio iskren".

Burks za sebe kaže da je pravi plejmejker, a kao najveći kvalitet ističe igru u odbrani. Odgovara mu košarka koja se igra u visokom ritmu. Uzori su mu Džejson Kid i Stiv Neš.

"Igram jaku odbranu, mogu da ispratim svakog protivnika. Prošle sezone sam skoro ceo meč čuvao Alena Ajversona, što smatram najtežim mogućim zadatkom. Ponosan sam što mi je dao samo 18 poena. U napadu radim za tim, mogu da poentiram, ali više volim da razigravam. Hoću da moji saigrači budu srećni", ističe Burks.

Od Srba iz NBA lige najviše ceni Stojakovića i Radmanovića, dok za Miličića kaže da "polako dolazi na svoje". O evropskoj klupskoj košarci ne zna praktično ništa, zapravo, samo ono što mu je preko telefona preneo nekadašnji klupski drug Andre Emet, sada član Lijetuvos Ritasa.

Burks je u Beograd doveo devojku Kristal, a očekuje da mu uskoro stigne još članova porodice, pre svih kćerka i sin, koji se takodje zove Antonio.

Velika strast su mu automobili. U dvorištu njegove kuće u Memfisu parkiran je "rejndž rover", a kada bude imao dovoljno novca - kupiće "rols rojs fantoma"!

Реал је пукао од Ајфел Тауерса  :rofl
Други смо у групи са лошијом кош разликом од Казана.

Гуровић је био сјајан! Прави лидер ове генерације! Свака му част! Стварно дечко растура... Иначе похвалио би цео тим, не би да сад да хвалим само Чичу! Сигурно најбоља партија ове сезоне!


Без помињања кретена и њиховог кретенског деловања! Радомир

Победа на једвите јаде(87:84) иако смо могли комотно да декласирамо ове шабане што их називају фаворитима.Мислим да смо сами себе довели у лоши ситуацију,али добро,пишу се само бодови.

Гуровић,Антић и Буркс су кренули веома добро од самог почетка и захваљујући њима отишли смо на полувреме са +18.После тога Гуровића нема нигде,Буркс је после пар промашаја постао несигуран,а уз то тек је дошао тако да није имао ту дрскост да узме ствари у своје руке,а мислим да је у финишу најзрелије одиграо Перо Антић којем је то чини ми се и прва добра текма ове сезоне.Битну ролу је имао и Радивојевић са неколико лепих поена и сјајном одбраном.Све у свему види се да ће овај тим још напредовати,али мора да се поради на концентрацији у финишу меча.Ту пре свега мислим на Гуровића који је био невидљив када се решавало.
И да,повратак Тадије са неколико битних тројки са 7+ метара.

Идемо даље,у геј лиги се иде на Цибону,а потом у Пионир долази Реал следећег уторка!

Гуровић 28 поена и 10 скокова,Антић 21 поен и 10 скокова,Буркс 10 поена и 7 асистенција.

Чини се да ове године можемо далеко у УЛЕБ, барем по резултатима које показујемо на старту, а да подсјетим још нијесмо у топ форму. Шта ћемо тек тада да радимо  :batine .
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Побеђени ови кретени из белгије!

Quote from: "радомир"Побеђени ови кретени из белгије!

Свака част за извештај,кратко,јасно,право у центар  :D .А ево и мало опширније верзије.

Košarkaši Crvene zvezde jedina su neporažena ekipa u ULEB kupu i posle četvrtog kola tog takmičenja. Crveno-beli su kao gosti savladali belgijski Mons sa 81:70 i sa maksimalnim učinkom i dalje zauzimaju prvo mesto u grupi D.

Crveno-beli su do pobede došli u samom finišu tvrde utakmice serijom pogodaka sa penala koje su od rezultata 65:67 nepogrešivo pogadjali Tomas, Burks i Milan Gurović koji je pogodio čak 7 slobodnih bacanja u poslednja 2 minuta.

Posle prve četvrtine crveno-beli su vodili 12-8, a na veliki odmor se otišlo sa minimalnom prednošću Monsa od 34:33 ( Belgijski tim je vodio sa 30:23 sredinom druge deonice, što je bila i najveća prednost domaćih). Na kraju treće četvrtine košarkaši Crvene zvezde vodili su sa 56:52 posle serije od 10-0. U poslednjoj deonici srpski klub je vodio sa 3-4 poena prednosti do 38.minuta kada je već opisanom serijom penala, ekipa Dragana Šakote došla do vredne pobede.

Milan Gurović je bio i najefikasniji na meču sa 24 poena i 5 skokova, Radivojević je uz 15 koševa imao i 6 asistencija, Tomas je ubacio 13, koliko i Pera Antić.

Narednog utorka crveno-beli dočekuju Ajfel Tauers koji je u 4.kolu izgubio od PAOK-a u Holandiji sa 78:71.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Quote from: "радомир"Побеђени ови кретени из белгије!

Још једна тешка текма у нашу корист... Само нека тако наставе!
Требало би у скорије време одштампати мајице УЛЕБ КУП ЈЕ НАШ!  namigivanje [/i][/b]

Надам се да ће посета и навијање против Ајфел Тауерса бити на висини ...
Срце на терен ...

Quote from: "делијаЛЕ"
Quote from: "радомир"Побеђени ови кретени из белгије!

Још једна тешка текма у нашу корист... Само нека тако наставе!
Требало би у скорије време одштампати мајице УЛЕБ КУП ЈЕ НАШ!  namigivanje [/i][/b]

Па штампај...  :D
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!