Quote from: "OrtoDelija"
Quote from: "делијаЛЕ"Требало би у скорије време одштампати мајице УЛЕБ КУП ЈЕ НАШ!  namigivanje [/i][/b]

Па штампај...  :D

Брате, ти одштампај па нам подијели прије неке текме, само немој да нам продајеш. Ајде да буде бар нешто џабе  :D  namigivanje
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Код бабе има за џабе... :D  :finger
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Quote from: "dadax"Надам се да ће посета и навијање против Ајфел Тауерса бити на висини ...

Тешко.

На сајту УЛЕБ-а пише да нас је Уникс огулио 94-72. Држали смо се у првом полувремену, на паузу отишли са -6, али су се у трећој четвртини одвојили. Чича 28 поена, остали ни не играју.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

А Чичин проценат шута као Ајверсонов,сваки четврти шут погађа...Лоше је ово,поготово кад се има у виду да у ГЈ лиги долази напаљени ФМП а онда се иде на гостовање Реалу...

Шакота одлази !!!

Zvezda dve utakmice pred praznim "Pionirom"
15.12.06. 14:50

ULEB kupDisciplinski sudija ULEB-a izrekao je kaznu Crvenoj zvezdi zbog incidenata koji su se dogodili pred početak utakmice sa PAOK-om, odigrane 5. decembra.

"Crveno-beli" će zbog divljanja navijača dve naredne utakmice ULEB kupa morati da odigraju u praznom "Pioniru". Zvezdi je ostavljen rok od deset dana da uloži žalbu na odluku Disciplinskog sudije.

Pošto Zvezda u preostala tri kola dva puta gostuje (Real Madrid i Ajfel Tauers), ako žalba ne bude usvojena, izabranici Dragana Šakote će biti bez pomoći navijača na meču sa belgijskim Monsom i u prvoj utakmici naredne runde takmičenja, u kojoj budu domaćini.

Добро, казна је казна, издржаћемо.
Видело се ко је ко у граду и у Пиониру...

Хвала свему што живим где живим, па ово не могу да гледам. (52-23) на полувремену!? Па шта они раде на тренинзима?
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Aу како је Рејес забо Антића главом, зајебао је и Зидана.
Ретарди су дали 37 поена за скоро 30 минута, па репрезентација форума би боље одиграла  :batine

Ови су стварно нула без наше подршке.Питам се како ће тек у Пиониру пред празном халом? :bes
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Zvezdina igra veceras protiv Reala je licila na igru nekog amaterskog kluba...strasno... ne da su nas  :jebanje  nego su nas bas :jebanje

Шакоти хитно отказ! До сада нисам коментарисао тренера на овај начин, али време је да се мења. Уникс опет на ситно прошао код аутсајдера, а и ПАОК једва... Ако не будемо изборили следеће годину Европу не видим интерес бољих играча да остану у Звезди... Игра је у потпуном колапсу и надам се неким променама...

Јесте да нисам очекивао победу али ипак ово је срамота са коликом смо разликом изгубили. Да смо се ми састали и играли негде на терену боље би играли. Ротација је катастрофална. Немам речи.

Мислим да је време да се Шакоти да до знања да је непожељан у нашем клубу. Ово синоћ је била невиђена срамота, као да смо играли са пионирима, а не са првим тимом.
Шакота одлази !!!

Брука!!! Јел био неко у дворани?Како ли ће одиграти без нас у елиминационој фази, ако нам не смање казну. Треба нам прави центар, под хитно.

Први пост и одмах на спортским причама...
Само тако настави и нећеш дуго бити посетилац овог форума...
Подсетићу још једном све регистроване на правила које се тичу подфорума "спортске приче" а које можете прочитати овде http://www.delije-caffe.net/forum/viewtopic.php?t=2773

Ретард је преблага реч за Шакоту. Александров и Милошевић су требали да играју. Вучина, када игра од 5 утакмица само 1 одигра добро. У ККЦЗ тренер и управа су дно дна, поготово имбецил који им издаје саопштења мислећи да су Гробари путовали због Гуровића у Солун... Само нас брукају.

Зна ли ко када су избори за нову управу и скупштину КК?

Quote from: "KizaLion"
Зна ли ко када су избори за нову управу и скупштину КК?

Мислиш ли да ће то нешто променити...
Тешко, само ће променити места.

А што се саопштења тиче - гаде ми се
Имам утисак да чим гробари нешто помисле они напишу саопштење, јако, јако, глупо.

09. јануар 2006.
Звезда - Дексија Монс
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!