Који максимум? Па он више од онога што је пружио не може. Никакв фактор није нити у свету кошарке нити и било ком другом свету. Шта смо се ухватили са маргиналца који никакав траг у кошарци није оставио. Ко је бре Варда? Треба да певамо 2/4 о распалом Варди? Ма дај молим те. Шта имамо уопште да обраћамо пажњу на њега. Ми смо синоћ били тамо због Звезде и Реала. На клупи је било усташа колико волиш, и нико се није сетио да њих прозове.

Слике су постављене у галерији:

http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2006-2007/cz_real

Ствар је нашег менталитета што доста људи најсрчаније пева онда када неког пљује, вређа, напушава, а навијање за Звезду одрађује преко к*рца. Ни ја нисам очекивао да ће се толико времена посветити Варди, али се не жалим јер је то заиста екстра звучало и атмосфера је у тим тренуцима подигнута на један виши ниво.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Најбоље наше навијање у последњих пар година.
За варду је скандирано и нека је. Неко је навео пример када се окренуо ка нашој трибини и кренуо да навлачи рукама као да нас јебе....то се не заборавља. Сад што други нису исто испрозивани...то је можда грешка...али ово синоћ никако није.

Похвале за браћу из Звечана и Житковца који су само због баскета превалили далек пут... А неке "Делије" које сам видео на улици не иду на баскет јер "прате само фудбал".

Сложио бих се да је навијање било екстра добро... Посебно када су се певале нове песме које су дефинитивно мнооого добро прихваћене...

А што се тиче ове расправе око вређања ја немам ништа против вређања и нека смо га вређали, али нешто друго ми смета... Поред толико лепих старих и нових песама ми потрошисмо толико времена на небитног лика, гробарског неандерталца... Не желим да личим на неке друге, неозбиљне и друголигашке навијаче (конкретно гробаре)... Они у недостатку свог навијачког репертоара певају песме у којима на мелодије наших песама вређају и спомињу све оно што има везе са Звездом и њеним играчима... И још нешто, варда је ипак Србин, а не усташа... И ту смо почели да користимо њихове дно дна фазоне... До скора су Станковића називали усташом, од скора Гуровића, а ко су и и одакле су ови момци може се проверити... Срби свакако!!! Дефинитивно мислим да треба да превазиђемо тај начин вређања, све друго може, али да Србин Србина назива усташом илити кољачем српског живља то је тужно и ружно...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Utakmica je bila extra,najbolja basket utakmica na kojoj sam ja bio do sada.Navijanje extra,rezultat extra,sve extra  :ruke  :ruke  :ruke
PS:
Upravo sam gledao snimak utakmice na EURO SPORT-u gde su mnogo puta pohvalili nashe navijanje i govorili su kako smo najneprijatnija domaca navijacka "grupa" za goste u velom ulb kupu...
e mogu da pishem cirilicom jer je nemam istaliranu na kompu -.-

Текма је била најјача ове сезоне а можда нјјаче уопште што се баскета тиче по мени мислим да је овако слично било само једном против цибоне и никад више  :D игра и атмосвера РЕСПЕКТ  :megafon иамли неки видео запис ?
b][size=24]Ми за тебе живимо !!![/size] [/b]



[size=24]Заувек чувају те твоји синови !!! [/size]

Quote from: "KizaLion"... А неке "Делије" које сам видео на улици не иду на баскет јер "прате само фудбал"...
Не сери, неки од нас прате само фудбал, рукомет и женску одбојку.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Smekeri, vi sto kenjate u vezi prozivanja onog grobara, vas je ovde na forumu preko 15, mogli ste lepo da se skupite i da prebijete ove sto vode navijanje i da jebete svima mater, pa da vi postanete vodje i vodite navijanje onako kako se vama svidja, svi mozete lepo ovde na forumu da kenjate ko je za sta, a ko protiv. Kad ste toliki smekeri, slobodno se vas 15-ak pobunite na sledecoj tekmi ukoliko vam se nesto ne svidi pa da vidimo da li ce vam pasti na pamet da pomislite nesto protiv pravog navijanja i podizanja atmosfere, a kamoli da napisete nasto slicno. Bitno je da ste dosli na tekmu kad je igrao real, a na ostalim?
VEK SA TOBOM

Брате знаш шта мене страшно нервира, а што изгледа одликује већину нашег народа???

Када су сви једногласни и када изговарамо хвалоспеве на сопствени рачун. И увек је све екстра и савршено.

Критика никада није била нешто што би требало да смета. Зар не?  Зашто би се ми тукли? Поготово не са момцима који су врх Севера и којима се клањамо због труда који улажу у све. Такве туче су одлике можда неких других распалих трибина. Али нико није савршен, безгрешан, може да се погреши понекада зар не?

Ово су добронамерне критике, које су овде упућене и упућене су из разлога што сам гледао појединце које скрећу поглед на повике Варда усташо, којима је то било смешно и врло детињасто. Мени првом. Сви клинци су се наложили на те повике.

Посебно се дивим онима који тврде да је ово било најбоље наше издање у Пиониру икада и колико их је слепило звано "ми смо увек савршено суперлативно најбољи на универзуму целом" обухватило. Ово је било ок, могу рећи одлично издање али сигурно не и најбоље.

Звезда ми је све...

Quote from: "lucky_star"
Quote from: "KizaLion"... А неке "Делије" које сам видео на улици не иду на баскет јер "прате само фудбал"...
Не сери, неки од нас прате само фудбал, рукомет и женску одбојку.

Ови што долазе САМО на фудбал, не долазе на кошарку а поготово не на рукомет, знају они да има текма на Бањици или Пиониру, али коме ћеш да објасниш да се долази због групе Делије Север а не због саме утакмице.

Има ли неки аудио или видео запис са текме ? :jebanje  :jebanje  :ruke  :ruke  :sampion  :sampion

mozda previse trazim....
al jel ima sanse da je neko skino tekmu... cuo sam da je danas snimak bio opet, pa da je stavi na net.

Quote from: "Sabath"Bitno je da ste dosli na tekmu kad je igrao real, a na ostalim?
:ruke  :ruke  :ruke

Quote from: "KizaLion"Ови што долазе САМО на фудбал, не долазе на кошарку а поготово не на рукомет, знају они да има текма на Бањици или Пиониру, али коме ћеш да објасниш да се долази због групе Делије Север а не због саме утакмице.

А и што би се људи толико цимали око баскета (колико људи са баскета је ишло на рукомет?) кад Управу заболе да ли ће Пионир напунити организовани навијачи или љубитељи атрактивних противника. Ако им је фрка да хала остане празна, снаћи ће се, поклониће карте верним читаоцима српских таблоида, организоваће томболу...
Када је баскет у питању сви све прозивају осим управе - њима јавно за 4 године није упућена ниједна јавна прозивка. Критикујемо себе, критикујемо полицију, критикујемо тренере али управу никад.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Quote from: "Sabath"Smekeri, vi sto kenjate u vezi prozivanja onog grobara, vas je ovde na forumu preko 15, mogli ste lepo da se skupite i da prebijete ove sto vode navijanje i da jebete svima mater, pa da vi postanete vodje i vodite navijanje onako kako se vama svidja, svi mozete lepo ovde na forumu da kenjate ko je za sta, a ko protiv. Kad ste toliki smekeri, slobodno se vas 15-ak pobunite na sledecoj tekmi ukoliko vam se nesto ne svidi pa da vidimo da li ce vam pasti na pamet da pomislite nesto protiv pravog navijanja i podizanja atmosfere, a kamoli da napisete nasto slicno. Bitno je da ste dosli na tekmu kad je igrao real, a na ostalim?

Хмммм.... Ако си ти неки нови портпарол вођа Звездиног Севера онда би требало да се упознамо сви са тобом, али мислим да ипак ниси... Јер не знаш неке основне ствари... Као прво: ЋИРИЛИЦОМ се пише на овом сајту и а и на званичном сајту Делија и свуда где се потписују они који себе називају Делијама... Друго: Баскет се не прати изузев када се игра УЛЕБ куп... Треће: неке од идеја људи са форума, како овог, тако и званичног повремено долазе до оних који воде навијање и гле чуда некада буду и усвојене...

И мислим да сам добро скапирао шта је људима сметало, па сам то укратко и објаснио... Ово није детаљ о коме на северу постоји јасан став већине и о њему може да се расправља и прича за разлику од неких за које не може јер су неке ствари одавно дефинисане... Значи ок је вређање и по мени требало му је јебати кеву најстрашније, али не повицима да је усташа, већ на све друге начине... Не смемо да будемо као гробари и да Србе називамо усташама.... И да, све то је требало да траје и мање и да се окренемо својим прелепим песмама са којима већ постајемо препознатљиви у целом навијачком свету... Мислим и да је Бока лепо објаснио неке ствари...

И на крају доста расправе о томе јер ће се десити закључавање, ако неко има још неки коментар о атмосфери, утисак о добро отпеваној песми и слично нек се јави у супротном окрећемо се суботи и новој утакмици, овога пута фудбалској...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

У праву си, ова тема је отишла у нежељеном правцу. Уместо да се прича о сјајној атмосфери на баскету, сви се ухватили небитног Варде.
Можда је и боље закључати је, пошто вероватно нема шта више паметно да се каже.
У суботу је Земун, сви на стадион !!!

Quote from: "Бока"Дрвосеча било је и других застава попут Житиште и Кљајићево. О томе исто треба водити рачуна.

Знам, али веруј ми да сам куцао претходни пост у великој брзини... ове поменуте сам заборавио. а нисам видео рецимо, да које су на Истоку све покачене заставе, јер сам ја био на Б трибинама...

Бивше гробаре треба вређати, али не са "усташо" већ са: "пи*ко гробарска", или "мајмуне" као нпр. "Саво мајмуне" и сл. Нико га није прозивао да је усташа, балија итд. Само и моје је мишљење је да им не треба толико времена посветити.

Овакве теме не треба закључавати, већ појединцима објаснити шта је тема... а ако и даље пишају уз ветар, постоји и за то лек!

Sabath, ти би могао да знаш да смо током 90-их доста пробелма решавали преко песница, али то свакако није решење! То сигурно не доприноси величини и угледу Севера! Ево, и сам форум служи да свако каже шта му смета на самој трибини... па замисли само на шта би личио Север када би сви за неку ситницу ишли код вође... :zbunjen или када би вођа повео неку песму која се не свиђа некоме, па одмах идеш да се пеглаш  :o  Стварно ме изненађујеш са твојим констатацијама... ти или си залутао на Север, или си још у пубертском добу... без љутње, али размисли мало о томе!

И још нешто... када Звезда буде само ФК, ићи ћемо само на фудбал... коме се не свиђа баскет, нека не оставља постове... па то смо већ прежвакали бар 100 пута...