Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Video:
www.delije-caffe.net/video/kocobo/korteo.avi
www.delije-caffe.net/video/kocobo/zastave.avi

Audio:
www.delije-caffe.net/video/kocobo/hriste.wav
www.delije-caffe.net/video/kocobo/srce-srbije.wav

Slike u obradi...

(poruka za Radzu - proveri private!)

http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2006-2007/mokra_gora_cz

двадесетак фотки... поподне преузимам још фотки... евентуално и који видео запис... извештај такође касније...

Veliko hvala u ime svih Srba sa Kosova i Metohije svim Delijama koji su bili u Zubinom Potoku niste svesni sta ovo gostovanje i dolazak velikog broja Srba iz svih srpskih krajeva znace za Srbe sa Kosova to je nesto neopisivo.
Nadam se da su i oni koji su bili na gostovanju osetili sta znaci biti Srbin na Kosovu i Metohiji i da ce uvek pamtiti ovaj datum.
Svaka cast braco Srbi! :ruke


Нешто ми је познат тај лик што држи тај барјак  :rofl Мислим да је неки фоторепортер усликао једног нашег модератора што је испред копа цело време вртео велики барјак Србије, а на себи је имао Кафеову мајицу "Косово је срце Србије" ... свака му част на томе.

У галерији се поставља још 16 слика, захваљујем се beer belly crew што ми је позајмио батерије и за своје фотке.

Нема речи да опишу колико ми је жао што нисам успео да одем!
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]

Из Београда крећемо колима око 5.30 ујутру за срце Србије. Велика већина Делија је ишла колима, јер није било организованих аутобуса, па је свако отишао на свој начин (аутомобили, комбији, аутобуси (приватни), као и редовна бус-линија Београд - Кос. Митровица), па одатле за Зубин Поток.

Пут је прошао добро уз мања цимања и заустављања полиције, стижемо на административну границу са Косметом, где су проверавали документа, а касније нас је глупи Кфоровац зауставио и цимао 10-так минута... Због тога тек око 12 часова стижемо у Зубин Поток. Чим смо ушли на Косово преко Косовске Митровице прорадиле су емоције свима, а поготово мени који никад у животу нисам био на Косову.


У Зубином Потоку, право свечарско расположење, Митровдан, долази Звезда, скоро свака кућа окићена српском заставом,људи поздрављају колоне аутомобила,аутобуса и комбија који су се запутили да гледају највећи српски клуб на највећој српској светињи. Дошле су Делије из Републике Српске, Црне Горе, Словеније, Енглеске, Пољске, и још неких европских земаља, не због важности утакмице, него због Косова и Метохије и свих Срба тамо...

Поворка аутомобила је већ стигла нешто пре почетка утакмице у Зубин Поток, десетине српских барјака, покоји четнички, 3 велика Делије Север барјака, 3 велика барјака Србије, и још понеки црвено бели барјак су се вијорили на уласку у село. Касније креће поворка Делија према стадиону и уз коју упаљену бакљу пева се Химна Косовских јунака, Косово је срце Србије, Ко не скаче тај је Шиптар, Убиј закољи да Шиптар не постоји...

На крају нас је цео стадион дочекао аплаузима, Ибарски Колашинци (а и сви Срби из осталих делова са КиМ) су били радосни због подршке браће из Србије. Кфор је обезбеђивао текму мада су били максимално љубазни, мислим на румунску Жандармерију, која је имала стрпљења, ригорозно су претресали али су неки успели да унесу и коју флашу Ракије, а један Србин је успео да прошверцује и штене у јакни! Радост и неверица свих који су видели човека са штенетом на трибини...
:ruke

Стотинак људи није успело да уђе на трибину јер су Карабињери (који 80% носе наочаре за сунце испод шлема-прави фенсери-пандури) проценили да нема места па су се неки сморили и морали су да прескачу ограду. На крају су сви ушли.

На трибини одлично расположење, током целе утакмице су се вртели барјаци, певале су се Звездине и патриотске песме, убачен је безброј топовских удара на терен што је била непознаница за Кфоровце. Димови и бакље су паљене током целе утакмице. Навијање било слабије у односу на наша стандардна издања,то је ипак јуче било мање важно. Најважније је да су наши људи доле макар мало заборавили свакодневну патњу и стрепњу са којима су суочени.

На крају утакмице колективно улетање на терен, скидање дресова, вртење барјака, сликање, лудило...

На крају утакмице после сат времена неки су отишли за Звечан, неки за Кос. Митровицу а неки преко Новог Пазара назад за Београд. Ми смо кренули преко Пазара... Одлучујемо се да станемо у Рашкој да се окрепимо, код хотела «Ројал» где касније стиже и још Делија... Сви смо упамтили конобарицу Слађу која ће и даље бити појам за многе клинке... Жена има 4 банке и добро изгледа. :rofl :jebanje

У поноћ стижемо у Београд, већ са мисли како би било добро да и опет одемо на Косово, штета што није неки Косметски клуб у првој лиги Србије, па да можемо редовно да одлазимо тамо. Ово је гостовање које ће сви памтити, а они који нису били, могу да се кају.

КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ!

Заборавих да споменем, штета што је био радни дан, истина многе Делије су отказале своје обавезе (посао) да би дошле на Косово, да је била субота, дошло би нас више! Али добро је и овако.
Нажалост, неки нису ни имали пара, јер је за ово требало око 1500-2000 дин. што није мало, јер се ишло у самоорганизацији.

E mogu da zamislim kako je wrhhh bilo...slike odlichne za svaki respect :) Eto kad dodjem na ljeto pa kvali za Ls :) Kosovo je srce SRBIJE
Pala je Atina,pala je Vizantija,pasce i Tiranija koja navija da se stvori velika albania"

OCU KUCI!!!!

Quote from: "KizaLion"а на себи је имао Кафеову мајицу "Косово је срце Србије" .

Јел може слика те мајце,и може ли се то пазарити?
Што се тиче гостовања,мало је рећи свима свака част који су били,а емоције су радиле и код нас који нисмо били,тако да могу мислити само како је било вама осталима доле.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Толико завидим људима који су били тамо. :(

Е,па Браћо и Сестре,свака вам част!
Све што сам успео да урадим,је да ескивирам посао ,овде на трулом западу,бар поподне и да одгледам текму коју је РТС-сат преносио(хвала му)..
Било ми чудно оно улетање на терен неких 10-так момака 3 мин.пред крај..после сам видео да су се зезнули,мислили да је судија одсвирао крај,тако :)

У оној атмосфери,у оним помешаним осећањима среће и туге..по први пут ,не би ми уопште било криво и да је Звезда изгубила!!

Поздрав Браћи са Космета,поздрав свима

Quote from: "KizaLion"Нешто ми је познат тај лик што држи тај барјак  :rofl Мислим да је неки фоторепортер усликао једног нашег модератора што је испред копа цело време вртео велики барјак Србије, а на себи је имао Кафеову мајицу "Косово је срце Србије" ... свака му част на томе.

У галерији се поставља још 16 слика, захваљујем се beer belly crew што ми је позајмио батерије и за своје фотке.

Да сам знао да ради за смрдљви у92 не би ништа сликао више!

Иначе, гостовање ВРХ!
Само да по обичају нису покварили смрдљиви жандари(наши наравно) све било би још боље!

Снимак са СОС-а :
http://www.youtube.com/watch?v=jkPpacUJ68E

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!


ja тражим снимак из јужног дела КМ ако неко има нека га постави  :D хвала  ;pivo
b][size=24]Ми за тебе живимо !!![/size] [/b]



[size=24]Заувек чувају те твоји синови !!! [/size]


Quote from: "drenke"Толико завидим људима који су били тамо. :(

Da znas da ima zasto. Bilo je extra, mi bili tamo u nekoj srednjoj skoli na velikom odmoru i upoznali neke ribe... pokacili se sa nekim siptarom pa zbog KFOR-ovaca nismo mogli da ga :batine  iako je bio bezobrazan... Ma bilo je bre stvarno vrh!
VEK SA TOBOM