Quote from: "Johnny Blaze"^^^
a na skeneru "Princa sa Neretve" našao se mladi brazilski fudbaler zvučnog imena.

Reč je o 20-godišnjem Leonardu, koji nastupa za Trasivulos. Brazilac (171 cm, 69 kg) je u domovini igrao za Atletiko Paranense, a pre tri godine je stigao u Grčku. Godinu dana je igrao za mladi tim AEK-a, a poslednje dve sezone je član Trasivulosa.

Leonardo igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača i po ocenama grčkih kolega poseduje veliki potencijal. Treba dodati da je u Bajevićevom društvu, današnju utakmicu posmatrao i Leonardov menadžer Janis Kenurjos.


О не, ево га још један Тадеу...

@ Кики
Све је тачно у вези Ђорђевића, ево данас му слика изашла у Журналу, физички има потенцијал, ваљда има и неко знање.
И у праву си шта ће нам одбрана, кад имамо 100 играча у средини и 100 играча средине у најави :rofl

Ovo zvuci prilicno prosto: Bugarin napolje iz kluba, Debeli takodje. Ja isto ne znam kako Milijas misli da napreduje u svojoj karijeri kada decko ne moze da se sastavi sa loptom. Mislim da nije dobro da gomilamo igrace koji nece moci ni na klupi da sede. Ja bih kupio jednog napadaca, dvojicu koji bi igrali u vezi i naravno coveka mesto Bisevca. Ostalo je po meni cisto nagomilavanje. Mislim da treba misliti o Ligi Sampiona a ne vise o prvenstvu. Isto tako se slazem sa Kizom da bilo koji ugovori na sest meseci ne mogu da donesu neki boljitak.

Ђуровски,Бурзановић,Леонардо...Све офанзивни везни?! :zbunjen Ето гомилања. :zbunjen
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Neka,neka nek se gomilaju pa ce valjda neko da valja.

Бурзановић је екстра таленат, мислим да од њега можемо имати користи. Ђуровског и не знам баш најбоље, мада сам чуо да је ову сезону сјајно играо на позицију задњег везног.
Сложио бих са некима који кажу да немао неке користи од играча који би нам играли наредних шест мјесеци, а да на љето оду. Јер треба искористити наредну полу-сезону да се види на кога се може рачунати следеће сезоне за Еворопу.
Такође сматрам да је боље одмах продати Миловановића, ако постоји добра понуда, да нам на љето не оде за мање паре а и онако имамо огромну бодовну залиху , па титула не би требало да дође у питање.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Purović odlazi u Seltu?
Utorak, 12. decembar 2006. 21:19

Iako već više od mesec dana ne igra zbog oporavka od potresa mozga koji je zaradio na kup meču sa Mokrom Gorom, Milan Purović mogao bi u predstojećem prelaznom roku da napusti redove Crvene zvezde.

Kako prenosi "Blic", za usluge bivšeg mladog reprezentativca SCG izuzetno su zainteresovani čelnici španskog prvoligaša Selte i spremni su za transfer da izdvoje 2,5 miliona evra.

"Ugovorom sam čvrsto vezan za Crvenu zvezdu i mogao bih sa Marakane samo ako tako odluče čelnici kluba", rekao je Purović.

Prema rečima menadžera Milana Ćalasana koji je letos iz Zvezde odveo u Santander i najboljeg srpskog fudbalera Nikolu Žigića, Purović je trenutno najskuplji fudbaler kluba sa Marakane iako nema status standardnog prvotimca.

Mladi Podgoričanin je crveno-beli dres obukao leta 2005. godine kao slobodan igrač za 80.000 evra.

(MONDO, foto: MN Press)

А шта је са оним Лакићем, мислим да је исто из Будућности?Он се спомињао у прошлом прелазном року.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Quote from: "lesa"А шта је са оним Лакићем, мислим да је исто из Будућности?Он се спомињао у прошлом прелазном року.


Колико сам ја чуо он је отпао и неће долазити. Али не знам тачно шта се десило.

Quote from: "lesa"А шта је са оним Лакићем, мислим да је исто из Будућности?Он се спомињао у прошлом прелазном року.



Vijesti:


DESNI BEK BUDUĆNOSTI OTPUTOVAO U FRANCUSKU

Lakić u Avru


Podgorica - Risto Lakić blizu je odlaska iz Budućnosti. Desni bek "plavo-bijelih", minulih godina i član reprezentacije Srbije i Crne Gore, jedini igrač u istoriji podgoričkog kluba zbog koga je uprava rekla "ne" Crvenoj zvezdi, otputovao je sinoć u Francusku gdje će narednih dana trenirati sa Fudbalskim klubom Avr.
Lakića će na aerodromu u Parizu danas sačekati jedan od najpoznatijih evropskih menadžera Milan Ćalasan, koji će ga otpratiti na sami sjever Francuske u Avr, grad poznat po velikoj luci, čudesnim katedralama i prvom fudbalskom klubu ikada osnovanom u zemlji "galskih pjetlova" (formiran je 1872. godine). Nasuprot tradiciji, Avr je trenutno član druge lige, gdje se nakon 19 odigranih kola nalazi na petom mjestu, sa solidnim izgledima da do kraja sezone izbori povratak u elitu.
Jedan od najboljih igrača Budućnosti će kroz desetak treninga pokušati da ubijedi trenera Avra Tijerija Ivenara da zaslužuje mjesto kraj desne aut linije najstarijeg francuskog kluba.
Lakić u inostranstvu boravi uz odobrenje kluba, ali čelnici Budućnosti nijesu odredili visinu obeštećenja za igrača koji je ugovorom vezan za Podgoricu do juna 2008. godine. Ukoliko zadovolji, "plavo-bijeli" imaju i moralnu obavezu da ga puste, s obzirom da su nedavno priznali da su napravili grešku pošle zime, kada mu nijesu dozvolili da pređe u Crvenu zvezdu.

Preokret u "slučaju Đurovski"


Na pomolu je veliki preokret u sagi o prelasku Marija Đurovskog iz Bežanije u Crvenu zvezdu. U utorak uveče se činilo da je posle dogovora dva kluba povratak talentovanog veziste u matični klub formalnost, ali poslednje vesti govore da su pregovori zapali u ćorsokak.

Bežanija i Crvena zvezda jesu postigli dogovor o visini obeštećenja, ali Đurovski junior nije bio zadovoljan uslovima koje su mu ponudili "crveno-beli". Posle dvočasovnog sastanka između 21-godišnjeg fudbalera i rukovodstva kluba iz Ljutice Bogdana, zainteresovane strane su se razišle neobavljenog posla.

Sada jedni "izvori bliski Zvezdi" tvrde da je Mario Đurovski zauvek zatvorio vrata Marakane, dok drugi, isto tako "dobro obavešteni izvori" ističu da će pregovori biti nastavljeni.

Иако у он-лајн издању Новости пише да се Звезда договорила са Бежанијом и завршила цео посао са Маријом Ђуровским, у писаном издању истог медија пише да је синоћ цела ствар пропала. Мрзи ме да прекуцавам текст, па ћу пробати да кажем сусштину. Наиме, Марио је тражио прилично високе приходе, доста веће него што имају остали првотимци Звезде. Такође је постављао и неке услове које је Нишлија глат одбио. Неколико пута је за време разговора тражио да се консултује са породицом, али ни то није помогло да дође до споразума. У углу стоји мали текст чији наслов: ''А сад, правац Хумска...''

Нека иде пицопевац тамо где му је и татица отишао. Он ће са 20 година да Звезди поставља услове  :zbunjen
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Ko не жели у Звезду и ко глуми неког играча, слободно нека нас заобиђе.
Иначе Ђуровски игра офанзивног везног а не дефнзивног везног како Нешо рече.

Пази, он да Звезди поставља услове. Глупости. Мали дошао иѕ Бежаније.

Није још дошао а и боље да не дође... Доста скупљања непроверених и сељачких "талентованих" фудбалерчића... Док не буде лове за једног правог, тишина и освајајте првенство и са овим тимом...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

:(
Ništa od odlaska
13.12.2006 14:15

Još jedan fudbaler Crvene zvezde je zapao za oko inostranim klubovima.

Napadač Milan Purović se našao na meti španskog prvoligaša Selte koja je, navodno, spremna da za njegove usluge "crveno-belima" plati obeštećenje od 2.5 miliona evra. Bivši igrač podgoričke Budućnosti je na "Marakani" tek godinu i po dana i zato je ponuda Španaca odbijena.

Purović u ovom trenutku nije u prvom planu kod trenera Dušana Bajevića, ali se očekuje da već na proleće ima veću minutažu, pa će Selta i još neki klubovi morati malo da sačekaju.

Ови што се помињу, по позицијама на којима играју су потребни Звезди. Али не сви. Надам се , ако ипак дође тај Ђуровски, да има бар нешто у свом карактеру на стрица. Ако је скроз на тату дебилка, онда нека иде у оном правцу слободно. Такође, видим да овај Бурзановић баш жели у Звезду али се бојим, да се оно што њега интересује не налази на Маракани већ на Сави или Дунаву. Бразилца из друге грчке лиге не бих коментарисао.

Стављена је тачка на случај Ђуровски!

Đurovski nas
više ne zanima!

M. M. - V. T., 13. decembar 2006

MARIO Đurovski neće na proleće nositi dres Crvene zvezde! To je konačan epilog pregovora, koji su dva sata vođeni između mladog veziste i rukovodstva šampiona. Bez obzira što su dva kluba utanačili posao u utorak pre podne, uveče nije došlo do sporazuma, pošto Đurovski nije pristao na ponuđene uslove.
- Bežanija i njihov predsednik Dejan Mišić su bili korektni i konkretni. Dogovor je postignut brzo, bez zatezanja, a kada smo hteli da završimo posao sa Đurovskim došlo je do razlaza - otkriva predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković.
Razlog su finansijski uslovi...
- Zvezda je iznela ponudu koju igrač nije hteo da prihvati.
Koliko je ponuđeno Đurovskom?
- To je poslovna tajna, ali da je pristao, bio bi među najplaćenijim igračima u klubu. Postoji prag preko kojeg se ne može, a meni je samo važno da smo mi "čisti" i da smo u razgovorima bili maksimalno korektni.
Priča o "trećem Đurovskom na Marakani" nije imala srećan kraj...
- Tako je to u poslu, svako ima pravo izbora. Što se Crvene zvezde tiče, nama Mario Đurovski više nije interesantan.
Ipak, pojačanja neće izostati...
- Svakako, planiramo dovođenje igrača na nekoliko mesta u timu - zaključio je Stojković.

MARIO ĐUROVSKI, POSLE NEUSPELOG DOGOVORA SA ZVEZDOM, VIŠE NEĆE DA PRIČA O FUDBALU
ODOH JA U ITALIJU...

NOVA destinacija Marija Đurovskog je Italija! Ali, samo u narednih 15 dana, jer je fudbaler Bežanije u sredu krenuo put "čizme" na odmor. Fudbalska javnost će, dakle, toliko morati da sačeka odgovor na pitanje gde će "treći Đurovski našeg fudbala" da nastavi karijeru.
- Spakovao sam kofere, krećem u Italiju na odmor od 10-15 dana. Fudbal me ne zanima, sad ću da ugasim telefon, nikom neću da se javljam, da dajem izjave, neka priča ko šta hoće, ništa me drugo do odmora trenutno ne zanima - poručio je pred polazak Mario Đurovski.
Da li će doći do veleobrta, da umesto u Crvenu zvezdu mladi igrač ode u Partizan, epilog ćemo morati da sačekamo.
- Neću da pričam ni na jednu temu koja je vezana za prelazni rok! Šta god da me sada pitate, odgovoriću vam da nemam komentar. Sve što budu ljudi iz Crvene zvezde pričali narednih dana, neka bude da je to istina. Gde ću da nastavim karijeru, trenutno ne znam, sve su opcije u igri, o tome ću da razmišljam tek kada se vratim iz Italije. Ionako ima dovoljno vremena, prelazni rok počinje tek 8. januara - poručuje Mario Đurovski.

Đurovski nas
više ne zanima

13. decembar 2006

MARIO Đurovski neće na proleće nositi dres Crvene zvezde! To je konačan epilog pregovora, koji su dva sata vođeni između mladog veziste i rukovodstva šampiona. Bez obzira što su dva kluba utanačili posao u utorak pre podne, uveče nije došlo do sporazuma, pošto Đurovski nije pristao na ponuđene uslove.
- Bežanija i njihov predsednik Dejan Mišić su bili korektni i konkretni. Dogovor je postignut brzo, bez zatezanja, a kada smo hteli da završimo posao sa Đurovskim došlo je do razlaza - otkriva predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković.
Razlog su finansijski uslovi...
- Zvezda je iznela ponudu koju igrač nije hteo da prihvati.
Koliko je ponuđeno Đurovskom?
- To je poslovna tajna, ali da je pristao, bio bi među najplaćenijim igračima u klubu. Postoji prag preko kojeg se ne može, a meni je samo važno da smo mi "čisti" i da smo u razgovorima bili maksimalno korektni.
Priča o "trećem Đurovskom na Marakani" nije imala srećan kraj...
- Tako je to u poslu, svako ima pravo izbora. Što se Crvene zvezde tiče, nama Mario Đurovski više nije interesantan.
Ipak, pojačanja neće izostati...
- Svakako, planiramo dovođenje igrača na nekoliko mesta u timu - zaključio je Stojković.


:ruke  :ruke  :ruke

браво за пиксија.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА је клуб ским не може свака дроља да се поиграва а поготово не дете од 20 година.

напокон нешто паметно од пиксија.

Tako i treba. Neces milom , pa sigurno neces ni silom ;)
Ma samo neka ide u drugom pravcu. Podetimo na slucaj Lazarevic, ili kako se vec taj zove. Gde je ??? Nigde, tako ce i ovaj pican.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !