Quote from: "Ivan_FCRS"
Quote from: "North_RS"ОК то је неспорно да Короман жели да дође у Звезду, али да ли ви мислите да он у наш клуб пре свега долази зато што баш толико воли Звевду, као што он наводи и даје изјаве по медијима... Па погледај те шта још он наводи.. Као прво каже да му и деца треба да крену у школу и да би он волео да они крену у Београду, а као друго жели да дође у Звезду и из разлога да би сачувао место репрезентативца, јер како је у Портсмуту седео на трибинама и клупи на њега сигурно не би Клементе рачунао у наставку клалификација...

А о његовим квалитетима не желим да коментаришем, јер ако дође време ће показати да ли је он прави за Звезду...

Узе ми пост из тастатуре...
Шта је ту лоше што жели да му деца живе у Београду...,човек је патриота,воли своју нацију=самим тим воли и Звезду .
ЗВЕЗДА ЈЕ СЕВЕР=СЕВЕР ЈЕ СРБИЈА

Не знам у цему је проблем да се доведе Короман. Па јеботе наса управа изгледа стварно мисли да зајебе цели свет и уђе у ЛС са половњацима. Неце то тако бато мој, него плати па оцекуј резултате. Лековиц је рекао да је у каси остало 5 милиона евра, па хајде онда јеботе доведите некога, доста је Јоксимовица, Кривокапица, Миладиновица, Либереца, Екерена... Докле год не поцнемо да дајемо пар милиона евра за играце неце од нас ниста бити.

Quote from: "slawisha"Не знам у цему је проблем да се доведе Короман. Па јеботе наса управа изгледа стварно мисли да зајебе цели свет и уђе у ЛС са половњацима. Неце то тако бато мој, него плати па оцекуј резултате. Лековиц је рекао да је у каси остало 5 милиона евра, па хајде онда јеботе доведите некога, доста је Јоксимовица, Кривокапица, Миладиновица, Либереца, Екерена... Докле год не поцнемо да дајемо пар милиона евра за играце неце од нас ниста бити.

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl  :lol:  :lol:  :lol:  :rofl  :rofl  :rofl

Значи, Славиша, без љутње ... али ...  :lol:  Лековиц ... Кривокапиц .... Хахахахаха ...

Е, сад, могло би Љубоја за Аилтона. Ја сам за. Али ко мене пита. Изгледа да се одустало од Бајалице. А Короман је добродошао што се мене тиче ... Али јбг.



Djurovski: Zvezda nije htela da me saceka
Talentovani fudbaler Bežanije Mario Djurovski rekao je u razgovoru za dnevni list "Sport" da sredinom decembra nije odbio ponudu Crvene zvezde da predje na Marakanu, veæ je samo tražio malo vremena da razmisli, što èelnicima lidera Meridian Superlige nije odgovaralo.

"Odmah po okonèanju jesenjeg dela sezone dobio sam poziv Zvezde, koji nisam odbio. Nisam èovek koji donosi odluke za tren. Želeo sam da stvar 'prenoæi', a njima kao da je život zavisio od mog odgovora", objašnjava sin legendarnog Milka kako su propali pregovori.

Djurovski tvrdi da ga medijska prašina nije poremetila i da se još uvek sa obe noge nalazi na zemlji.

"Ne mogu da kažem da mi nije prijalo toliko prisustvo u medijima, ali me istovremeno nije poremetilo. U fudbalskim krugovima se svašta prièalo, a ja sam sreæan što sam ostao u Bežaniji. Spreman sam za izazove, a gde æu otiæi u dogledno vreme - nije ni bitno. Igram fudbal iz ljubavi, ne zbog novca", kaže Djurovski.

Momak koji æe na proleæe nositi kapitensku traku Bežanije otkriva da takmièenja za njegov potpis izmedju Zvezde i Partizana nije ni bilo.

"Bio sam daleko bliži Zvezdi. Dragan Stojkoviæ me je prvi pozvao, trener Bajeviæ je rekao mnogo lepih reèi o meni i imponovalo mi je što me takvi ljudi žele u timu. Svi ostali su me videli u Partizanu, a pravog kontakta sa Humskom uopšte nije bilo. Prièali smo samo preko posrednika".

Mondo

a ja sam sreæan što sam ostao u Bežaniji.

I mi smo srecni.  :D

Quote from: "drenke"Djurovski: Zvezda nije htela da me saceka

Mondo

Какав наслов,каква реченица,момак ме просто одушевљава!:megafon
Ау,каква је то дијабола,њега звезда да чека,па јел он дечко на луд! :nene
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!

Кривокапић у Ријеци :D . Бар тако пишу поједине новине, а ослањајући се на изјаве брата Звездине десетке.
У Јужној Кореји је дошло до масовног квара на факсовима :finger .
..baklje gore, pesma cigana...

Аилтон иде без титуле


Црвена звезда ове зиме остаје без једног Бразилца, пошто је Аилтон Гонзалес да Силва добио дозволу да напусти "Маракану", пише "Блиц" у издању од суботе.

"Аилтон може да иде ако добије понуду. Нећемо му правити проблем, као што нисмо ни Сузукију", изјавио је београдском листу Стеван Стојановић, генерални менаџер црвено-белих.

Аилтон је на 11 утакмица првог дела Меридијан Суперлиге постигао три гола, што свакако није задовољило ни Делије, ни тренера Душана Бајевића, па ни челнике клуба.

Уз слаб голгетерски учинак, Бразилац је шест дана каснио на зимске припреме шампиона, што је додатно изнервирало тренера црвено-белих.

Аилтон је у Звезду дошао летос, као фудбалер Бешикташа са позајмице из Хамбурга, који је пред Нову годину поново желео да ангажује искусног нападача, док су поједини мексички медији најавили повратак нападача црвено-белих у земљу где му живе супруга и деца.

"Разговарао сам с њим о томе и он ми је рекао да не намерава да се враћа у Мексико", рекао је председник Црвене звезде Драган Стојковић.




Шпанци и Португалци хоће Пуровића

За разлику од некадашњег најбољег стрелца Бундеслиге, који тренутно нема конкретну понуду, Звездин Подгоричанин Милан Пуровић интересантан је многим клубовима са запада Европе.

"За Пуровића смо имали понуде Селте, Порта и Бенфике, међутим он није на продају", поручио је је Стеван Стојановић.

,,Блиц" наводи да је Селта за будућег репрезентативца Црне Горе понудила два и по милиона евра, Порто 500.000 више, док је Бенфика изашла са понудом да до лета позајми Пуровића са могућношћу да тада откупи његов уговор.

(МОНДО)

Prva stvar, voleo bih da Ailton ode, jer mi ga je muka gledati kako igra preko qrca.
Druga, ne verujem da smo dobili te ponude za Purovica, i treca, ako jesmo, onda je nasa uprava debilnija nego sto sam mislio jer odbiti 3 miliona za ono drvo je katastrofa.

3,5 милиона евра за Пуровића!Па овде се стварно не зна ко је луђи.Селта што је понудила толике паре за тог благо ретардираног дечка, или Пикси што је одбио понуду!

Наравно ако је све ово истина...
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Био сам међу првима који су рекли да је глупост доводити Аилтона. Уколико сад оде, тек ће се показати као највећа трансфер глупост протекле деценије иза партизановог Асена Николова. Безвезе.



Није глупост ако нађу буадле које ће дати 500тињак хиљада за дебелог.

Пикси је најавио да бисмо могли да потпишемо још два играча, оба наша. Један је из домаће лиге, а један из иностранства. Наравно, потоњи је Короман, а питање је ко је домаћи - можда Бајалица.
..baklje gore, pesma cigana...

Bajalica blizu Crvene zvezde
Nedelja, 28. januar 2007. 23:41

Miloš Bajalica, najbolji fudbaler OFK Beograda ove sezone, najverovatnije će karijeru nastaviti u Crvenoj zvezdi, javio je izveštač "SOS kanala" sa priprema koje "romantičari" i ove zime obavljaju u turskom letovalištu Antaliji.

Bajalica je u nedelju prekinuo pripreme, pozdravio se sa čelnicima kluba i saigračima, napustio hotel i krenuo ka Beogradu.

On bi do kraja prelaznog roka, 31. januara, trebalo da potpiše ugovor sa Zvezdom, koja je po odlasku reprezentativca Milana Biševca u francuski Lans deficitarna upravo na poziciji štopera.

Na subotnjoj prijateljskoj utakmici protiv ruskog Zenita (2:0), trener Dušan Bajević je svih 90 minuta na terenu držao tandem Nebojša Joksimović - Vladimir Djordjević. Djordjević je u aktuelnom prelaznom roku stigao na Marakanu iz brazilskog Fluminenzea.

(MONDO, foto: MN Press)
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!

Изгледа стварно долази Бајалица..

Коначно једна добра вест
Срце на терен ...

Блиц; 30. Јан. 2006.


Бајалица: Част је играти у Звезди

Црвена звезда ће од среде бити јача за два дефанзивца. Поред Владимира Ђорђевића, који је прошао припремни период шампиона у Шпанији, четворогодишњи уговор са црвено-белима потписаће и Милош Бајалица, који је јуче напустио припреме ОФК Београда у Турској.

Капитен ,,романтичара" је и ранијих година био на мети Црвене звезде, али ће трансфер бити реализован тек ове зиме.

- У клубу су ми рекли да кренем за Београд јер ме тамо чекају представници новог клуба. Још не знам о коме се ради - покушао је Бајалица да прикрије најављену промоцију на ,,Маракани".  ;pljuga

У тренуцима док је јуче чекао авион за Београд, штопер плаво-белих је ипак попустио.

- Биће ми част да носим Звездин дрес. То је ипак наш највећи клуб - поручио је он.

За разлику од Милоша Бајалице, који би у црвено-белом дресу требало да дебитује 4. фебруара против јужнокорејског Пусана, Владимир Ђорђевић је на припремама у Марбељи већ одиграо три утакмице под Звездиним грбом.

- Обрадовао сам се када сам чуо да су из Бразила коначно стигли папири са којима могу и званично да приступим нашем највећем клубу. У досадашњем делу припрема сам се уверио да је атмосфера у екипи одлична. Свестан сам конкуренције, а самим тим сам и изузетно мотивисан да се кроз рад на тренинзима изборим за место у тиму - изјавио је Ђорђевић, који ће бити лиценциран под бројем шест.

Стеван Стојановић, генерални менаџер Црвене звезде, каже да Милош Бајалица и Владимир Ђорђевић нису последњи на листи жеља зимских појачања.


- Прелазни рок траје до 31. јануара и до тада ћемо дати све од себе да доведемо Огњена Коромана. Он има велику шансу да дође на ,,Маракану", али се за све и даље пита менаџер Портсмута Хари Реднап. Било како било, сматрамо да ћемо са Бурзановићем, Ђорђевићем и сада Бајалицом бити јачи на пролеће. Још раније смо показали интересовање за капитена ОФК Београда, али ни сада није касно за реализацију трансфера - изјавио је Стеван Стојановић.
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Владимир Ђорђевић званично у Црвеној звезди
31.01.2007

Уговор потписан на четири године


Владимир Ђорђевић је у среду потписао четворогодишњи уговор са Црвеном звездом и појачао конкуренцију на позицији штопера у нашем тиму.

Овај 24-годишњи фудбалер каже да му се доласком у Звезду испунило све о чему је маштао на почетку каријере.



"Из нишког Радничког сам отишао у Бразил, земљу која живи за фудбал, и после годину дана сам се вратио у Србију и то у наш највећи клуб који има најбоље навијаче на свету", рекао је Ђорђевић и наставио:

"Прошао сам први део припрема са Звездом и сјајно сам прихваћен од саиграча. Атмосфера у екипи је заиста сјајна. Конкуренција на ком играм је оштра, али то је само мотив више да се покажем у најбољем светлу. Надам се да ћу оправдати указано поверење и помоћи клубу да да оствари свој циљ, а то је одбрана дупле круне".



Спортски менаџер Стеван Стојановић је истакао да је задовољан оним што Ђорђевић показује у првим данима свог борабка у Црвеној звезди и додао да се очекује да до краја прелазног рока буде још појачања.

"Са ОФК Београдом смо се договорили око трансфера Милоша Бајалице и преостаје да утаначимо детаље уговора. Очекујем да све буде завршено данас на обострано задовољство. Када је реч о Огњену Короману, жеља да дође у наше редове постоји, али тренутно све зависи од Терека, са којим је под уговором, и Портсмута, где је тренутно на позајмици", изјавио је Стојановић.
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Zvezda dovodi Seada Bandu iz Lećea
Sreda, 31. januar 2007. 20:50

Nakon Vladimira Djordjevića, koji je u utorak potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, beogradski klub doveo je još jednog štopera.

Kako prenosi "Blic", u pitanju je mladi fudbaler Lećea Sead Banda, koji će sa aktuelnim srpskim šampionom potpisati četvorogodišnji ugovor.

Banda je karijeru počeo u nikšićkoj Sutjesci, a bio je član kadetske reprezentacije Srbije i Crne Gore.

(MONDO)
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!

Сеад?????!!!!!!Ма дааааај...
Уосталом Гај,Туторић,Ђорђевић,Јоксимовић...све штопери,шта ће нам сад овај Банда...