за све оне који не знају:

утакмица је у недељу у 17.30

дођите у што већем броју.

ја гледам звезду а не њене противнике!!!

Душан Баста  је позвао навијаче да у недељу у 17 часова у што већем броју дођу на утакмицу против апатинске Младости на коју ће улаз бити бесплатан.

zvanicni sajt FK-a

да,заборавио сам да напишем да је улаз бесплатан!

www.fc-redstar.net  :

"Драги Звездаши,

Били сте уз нас током читаве сезоне и када смо добијали, и онда када нисмо. И увек сте нам били потребни. Ваша песма, аплаузи, несебична подршка.

Захваљујући вама  и нама, дупла круна је нашем стадиону. Желимо да на крају ове сезоне оба пехара остану на истом месту.

Зато вас позивамо да у последњем колу пред плеј-оф, у недељу, против апатинске Младости, напуните нашу Маракану. Улаз ће бити бесплатан.

Пролеће је календарски почело. Звезда је тада најбоља. Будите наш играч више".

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Лепо од њих што је улаз бесплатан али због тога има да дођу и курта и мурта. Има сви они индијанци да се довуку.

Боље да дођу индијанци на овакву утакмицу него када играмо против Милана. И треба да долазе индијанци како би научили нешто и постали део Севера. Ово је идеална прилика.

Quote from: "Бока"Боље да дођу индијанци на овакву утакмицу него када играмо против Милана. И треба да долазе индијанци како би научили нешто и постали део Севера. Ово је идеална прилика.
У праву си, ако индијанци почну да долазе на овакве утакмице, за само десетак утакимца, више неће бити индијанци. Само треба некако да име се усади та наша идеја о Северу као најбољој навијачкој трибини.

навијање стандарно на нивоу,добар део севера попуњењ,од пиротехнике било доста димова,неколико бакљи и пар топовских удара,барјаци су се виорили свих 90 минута.треба споменути да смо одпевали нову песму која није звучала лоше али могло би то боље,све у свему још једна занимљива утакмица на маракани.

нова песма

туче и срања и сва гостовања
на којима били смо ми

довољна нису да опишу теби
колико те волимо сви

Сви услови за вечерашњу добру посету, топло време, време одигравања, бесплатан улаз су били испуњени... Стога је Маракана вечерас изгледала као ретко када у овој сезони... Запад препун, исток доста добар, а коп на Северу није могао да прими све који би стали иза заставе Делија... Мада тај коп већ дуже време изгледа масовно, данас су га испунили и они мање редовни... Сама северна трибина солидно попуњена...

Почело је са новом песмом и добар део полувремена се певала, а дефинитивно је прихваћена и сигурно ће бити једна од оних које ћемо поносно и гласноо певати у следећем периоду...
"Туче и срања и сва гостовања
на којима били смо ми
довољна нису да опишу теби
колико те волимо сви
Ооо ооо ооо..."
Тек после скоро пола сата вежбања и доброг певања загрмело се са већ добро познатом  Још једна победа и титула... Одлично је звучало... До краја полувремена уз Нема дана, Звезда ми је све и још пар песама из стандардног репертоара пружамо можда и најбоље издање од почетка пролећног дела... Треба истаћи да се у овом делу игре развила неколицина барјака који су доживели промоцију на овој утакмици...

Други део игре почиње сјајном црвено белом димњадом и понеком бакљом... Мрак од димова је у једном тренутку прекрио трибину иако се још увек видело и нису били упаљени рефлектори... Испод средње шипке и копа истовремено са димовима крећу да се виоре нови барјаци за које се не зна који од којег изгледа боље... Ствар је укуса, али сви одреда су одлично и смишљено урађени... Надам се да ће вам слике дочарати оно о чему причам... Све то прати Звезда ми је све и Еври го након кога се некако разилази дим... Барјаци се врте до краја,  и све то уз стандардне песме у другом делу игре... Можда је у другом делу било мало пада, али ипак је било боље него у претходних пар утакмица... Издвојио бих На своју веру на своју земљу поносам сам ја, која је отпевана после дуго времена и надам се да ће се убудуће још чешће певати... Утамицу завршавамо са новом песмом и наравно позивом играчима да дођу на Север... И овог пута смо показали шта мислимо о јужној српској покрајини уз скандирање Косово је срце Србије... Уз Шампиони и  ко не скаче тај је шиптар момци су испраћени у свлачионице, а нас сутра чека рукометни дерби...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "



Одлично !!!!

Ки3о, јел има бар аудио нове пјесме?

Evo sad tek vidim da je bilo preko 20 000 na utakmici, Zapad pun ... sta znaci kad je nesto dzabe; znaci nije u pitanje ni (ne)kvalitet fudbala, vec  samo da je (nesto) Dzabe!

Напокон, не рачунајући дерби, једна утакмица овог пролећа када смо звучали нормално. Ништа посебно, ништа превише лудо, али стандардно наше (добри тренуци, нешто лошији).
Нова песма се гурала, гурала и некако прогурала. Морам да признам да ми и није нешто легла, што због делова текста (не певам прве три речи, тј. две речи и везник), што због мелодије, али то је већ ствар укуса. Добро је што се нова песма отпевала сада када је било доста људи јер ће многи који су били данас бити и на дербију. "На своју веру" отпевана након много времена и доста људи ју је знало што од раније, што са цд-а, мада мислим да је оно прво ипак пресудно (знам по томе како су се упевавале неке друге песме са цд-а).
Нови барјаци, другачији од виђених на ОФК-и - "маштовитији". Ценим да ће их за дерби бити баш много, што класичних "ретро", што ових данашњих.
Добра "димњијада", некако ми се не чини да су фотографи то лепо ухватили, али добро. Баш је био густ дим и неочекиван еври го у том тренутку. Ценим да су се људи поштено изломили. Ми, пензионери, смо им држали страх са стране :finger .
Била једна "туча". Претпостављам да то није за интернет, али морам рећи само једно - јадно поступање од стране бројнијих. Јунаци.
..baklje gore, pesma cigana...

Quote from: "DELIJA_KNN"Ки3о, јел има бар аудио нове пјесме?

Има, али сачекај "Комисију" да провери да ли је запис квалитетан...

Убачено је још десетак фотки у Галерију, доста су зумирани барјаци.

Ево једне од бољих фотки

Quote from: "kiki"
Добра "димњијада", некако ми се не чини да су фотографи то лепо ухватили, али добро. Баш је био густ дим и неочекиван еври го у том тренутку. Ценим да су се људи поштено изломили. Ми, пензионери, смо им држали страх са стране :finger .

уф,брутално:-)
Ко је био у првих 4-5 редова зна.
А теЉефони су летели на све стране. :rofl није се очекивао еври го,па су снимачи подували :jebanje
Срећа да је мало дунуо ветар,иначе...дављење :D
Але але Оооо Џомбу карамо, Џомбу карамо...

Додао бих још само по мало комичан позив за навијање када смо призивали други гол. Наиме, извесни вођа је рекао нешто у фазону: Ајде да навијамо за други гол, треба нам други гол, а не они нама да дају гол, па после да буде... 1:1!  :) Бар сам ја овако начуо...

Quote from: "boca"Додао бих још само по мало комичан позив за навијање када смо призивали други гол. Наиме, извесни вођа је рекао нешто у фазону: Ајде да навијамо за други гол, треба нам други гол, а не они нама да дају гол, па после да буде... 1:1!  :) Бар сам ја овако начуо...
Да било је тако, само не знам шта је ту комично?

Video zapis dimnjade, traje minut i 25 sekundi, veliko 5,2 MB.
www.delije-caffe.co.yu/video/2007/mladost-dimnjada.avi

@ Игор_РС

Не сматрам да је сам чин позивања на боље и јаче навијање комичан, већ ми је једино по мало смешно било објашњење зашто би требало да дамо други гол и начин на који је то вођа саопштио. Али то је само моје субјективно мишљење и разумем да теби то можда није тако изгледало... Поз