Дакле данас 02.04.2007. сала СЦ Бањица, у 18ч ако се не варам... партизан је домаћин... Јуче сте на фудбалу добили обавештење где, шта и како па не бих да понављам... ДАКЛЕ СВИ НА РУКОМЕТ!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Mislim da je derbi pomeren za 17:30 ali nije ni bitno. Uglavnom svi da dodju na rukomet  i vidimo se na dogovorenom mestu.

Idemo Delije :ruke


Nema sta, slika sve govori. misevi domacini bili mada je izgledalo kao da smo mi domacini jer njih je bilo oko 100,150 rastrkanih po tribini.Prava ekipa smo se pokazali kao i uvek do sada! A tek da nije bio radni dan mislim da bi nas bilo 800 i 1000 a ne 400 ipak dosta ljudi je bilo na poslu i imali su obaveze. Ko je mogao dosao je i svaka cast svima koji su bili na tekmi.    

Pozdrav

Скупљање је као по договору кренуло негде око 3,пола 4, а   тих сат и по времена до поласка према Бањици смо прекратили у легендарној кафани Авалица, где смо прославили рођендан једног нашег друга са Севера и са форума.Нећу рећи који је препознаће се он сам  :D )
Елем око 5 крећемо према Бањици у кортеу долазимо тамо око 20 до 5 и ту стојимо неко време. Неки су се већ били сморили и почели да одлазе, али је наравно већина остала и почела да улази кад је текма већ увелико кренула.У једном тренутку кад нас је остало рецимо 100-тинак напољу излази главнокомаднујући пандур и каже нема више што је ушло ушло је.Међутим после натезања,преговора,дипломатије Вођа дали су и нама осталима да уђемо.
Ја сам ушао негде пред крај првог полувремена и тад навијање је било слабија у односу на гробарско, што и не чуди.
У другом полувремену боље издање, а лошије гробара, што ме чуди, јер их је било више(бар ми се чини тако, мада су се они раштркали, а ми били сабијени као сардине), а и ми смо ушли па им је то била додатна инспирација, али ваљда је то разлика у квалитету  :finger .
Певале су се стандардне песме,Још једна победа и титула,Дај гол...затим Дош'о је и тај дан, било је прозивања гробља на њихово скандирање Јебаће вас Миша Тумбас, ми смо одговорили Сви сте ви Тумбаси, а и Њега воле све, жене девојке...затим смо скандирали Где вам је стока и још једну ствар чијих речи не могу тачно да се сетим,нешто Пиштољи и ножеви...(нек напише ко се сећа).
Иначе момцима на терену свака част изгарају на терену само тако, боре се као прави јунаци иако са плаћени бедно за разлику од неких других спортиста  из нашег СД, чији је оданост према дресу и грбу обрнуто пропорцинална количини новца коју примају.
После текме полетели су нама у загрљај, што се види из приложеног...





...побацали нам сву опрему и певали са нама, а Ненадић је повео песму, ако се не варам Ја сам године повео са тобом.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Да, а после тога своју омиљену - Ћале ти у ђубретарима...

Јел неко има можда неки клип са дербија?

Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ПОЛИЦИЈИ!!!

ово неки нови модел телефона 4г технологије   :zatvor