Стварно је јуче (уосталом као и сваки пут) лепо било бити ДЕЛИЈА. Не знам, по мени, оваква бакљада ми је боља од сваке кореографије. Можда кореографије само треба радити у европи, кад већ не дозвољавају пиротехнику, а за остале утакмице користити велики број бакљи да направимо спектакл.

што се тиче Гуровића и његовог вођења навијања ја сам мало подељен са једне стране кад погледаш који ће он курац ту али са друге лик је увек испадао шмекер и требало му је дати тај осећај који сигурно неће заборавити поготову оно прозивање за гробаре(прилика да им  се освети за све што му раде није могла бити боља),на који метар сам био од њега целу текму и могу рећи да је певао скоро целу утакмицу .

Slazem se sa prethodnikom, a u tom se pravcu i radi koliko vidim - baklje, barjaci i bubnjevi, koreo eventualno za evropske utakmice,  pirotehnika je mnogo efektnija, lepsa a i jevtinija.

Раџо ти као да си се јуче регистровао  :o  :)


Quote from: "Radza"Na sta mislis ?!

Због латинице.

http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=9109

"Најбољи кошаркаш Црвене звезде Милан Гуровић фудбалски дерби вечитих ривала на "Маракани" пратио је на северу са најватренијим "делијама".

Популарни "Чича" рекао је за Пресс да је у стомаку имао невиђени осећај и да није могао да верује колико га навијачи Звезде воле.

- То не може речима да се опише. Кад сам улазио на "север", добио сам велике овације и једва сам чекао да одем у само гротло најватренијих "делија" и да заједно бодримо наше фудбалере против љутог ривала.

У неколико наврата сам се најежио, такав осећај дуго нисам имао. Добио сам много пољубаца, чак и моја жена може да ми позавиди. У једном тренутку узео сам микрофон и изгледало је као да сам вођа навијача. Чинило ми се као да сањам.

Друштво ми је правио мој саиграч Игор Милошевић, који је све време био уз мене, али нико га није приметио, јер је био мало испод мене - рекао је Гуровић.

Популарни Чича је први Звездин спортиста који је утакмицу пратио са најватренијим навијачима, јер већина њих иде на запад или ложу.- Ја нисам такав тип човека. Увек волим да будем први у свему што радим.

Део сам народа и немам намеру да бежим од њих, јер се много лепше се осећам са мојим "делијама" на "северу" него да седим на западу или у ложи. Надам се да ће ми обавезе омогућити да чешће посећујем северну трибину и да тако помогнем нашим фудбалерима у освајању трофеја.

Колико волим Звезду најбољи показатељ је недавни меч против ОФК Београда, када сам десет минута провео испред капије на северу, после чега сам морао да одем на меч са Босном.

Управа клуба ниједног тренутка није хтела Гуровићу да забрани одлазак на "север", иако је постојала бојазан да дође до неке озбиљније повреде.

- Ма какви. Нико ми ништа није рекао. Ми смо тог дана ујутро дошли са припрема и једва сам чекао да одем на стадион, иако сам био одсутан од куће 14 дана. Препоручио бих и свим саиграчима да крену мојим стопама и осете навијање на "северу", јер је то нешто посебно - завршио је Гуровић."

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

samo da kazem da nisam bio par meseci na tekmama i prvi put sam cuo i pevao "Zvezda mi je sve..." i to je najbolja i nejlepsa pesma ikad!!!
izvinjavam se na latinici ali na poslu sam gde nemam cirilicu!

Сад бар знамо да кад чује хук :ruke  са трибине неће остати равнодушан. Видео је ваљда колико нам Звезда значи!! Не кажем да је до сада био равнодушан, али сaд ће да кида још више!