Датум: 21.04.2007.
Време: 18:30
Север: 100 дин.

Шта још... Сви на стадион!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Мањи број људи од очекиваног. Улазнице су биле више него приступачне (север и исток по 100, запад 200 динара), време сјајно, термин одличан (поподневни, а може се стићи и у град). Не знам шта је више требало.
Ни атмосфера није била за памћење, певање испод просека (можда је и било за очекивати овакав пад - у последњих недељу дана два дербија и гостовање у НС-у). Треба споменути васкрслу "Победа - жеља наша" која је певана при крају утакмице и вероватно је била најбоље отпевана песма ове вечери. И наравно, поново лепа бакљада.
..baklje gore, pesma cigana...

ФОТКЕ:
http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2006-2007/cz_mladost_plejof

Видео запис, трајање 1 минут и 25 сек, величина 4,2 МБ:
www.delije-caffe.co.yu/video/2007/mladost-pyro.avi

Вечерашња текма са Младошћу је поново привукла велики број Делија на Северу, иако је бројност била мања него иначе.  Од почетка се кренуло са песмом "На своју веру, на своју земљу". Током првог полувремена упаљене су две-три бакље, уз пар топовских удара који су после експлозије размрдали масу. На полувремену су се вршиле припреме ради подизања огромне пароле на великим штаповима, која је дигнута пред сам почетак другог полувремена. Уз барјаке, јако навијање, доста бакљи и топовских удара направљена је одлична атмосфера!


Види њега  :)  опет он усташким писмом пише   ;pljuga



зашто старији не долазе на стадион,зашто је заборављена песма.. ја сам године...,људи,ајмо сви на стадион,па на шта ово личи!!!!!!навијање лоше,бакљада ок.
па ајмо сви да се потрудимо!!!!!

Quote from: "Radza"а и није устаско ...
Није устаско ал' је усташко :nene  :batine