Дерби у баскету, 3 дана пре фудбалског! Ми смо домаћини.

колико су крате, и у колико сати се игра?

QuoteUlaznice za ovaj duel biće u slobodnoj prodaji isključivo na blagajni hale "Pionir" u ponedeljak, 30. aprila i utorak, 1. maja od 12 do 19 časova. Prodaje karata na dan utakmice neće biti prema Zakonu o sprečavanju nasilja na sportskim borilištima. Cena ulaznica je 300 dinara za tribine i 500 dinara za parter. Karte će se prodavati samo uz ličnu kartu, maksimalno dve po osobi. Ulaz u halu biće dozvoljen samo na sektor za koji karta važi. Jedino će vlasnici sezonske karte košarkaškog kluba "Crvena zvezda" za tribinu D ulaziti na ulaz C, kako bi bio ostavljen prostor za simpatizere Partizana.

Вечерас у 20:30, Пионир, као што се и види Звезда је домаћин...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Данашњи баскет дерби из ко зна којих разлога је сигурно међу десет најслабије посећених у историји ових утакмица... Чак је и у јадранској лиги коју не пратимо било више људи ако се не варам... За разлику од те утакмице данас смо дошли организовано и већина није била на утакмици тада, питање је где су људи са тих утакмица из ЈЛ????!

Дакле, наша трибина још и солидна, крајеви празњикави, посебно онај преко пута гробарског копа, наш коп добро испуњен... Партер зна за много боље дане, а трибина преко пута нашег копа буквално са сто и кусур људи... Њихов коп посебна прича... Неколико људи испод доње шипке а остали сви изнад горње шипке Пионира у углу који обично запоседају... Дакле јако мало људи, тек за њих нема оправдања, јер како чујем нису ни били у Кули, нек ме исправи неко ако грешим.... Али кога још брига за њих...

Почињемо солидно, прва четвртина репертоар дерби песама, Њега јебемо, Ћале ти у ђубретарима, Ајмо црно бели, Мој гробаре и сл. ... Још једну победу и титулу певамо и потврђујемо да нам је то најпрепознатљивија песма тренутно... Мада и Звезда ми је све не заостаје и наравно и она се пева... Ја волим тебе лудо, Евровизија, И напред Звездо ле и још понешто из стандардног репертоара нас одржава у ритму, а онда у другој четвртини певамо из свег галса и срца Ој Косово Косово... Пар нејасних прозивки након тога са друге стране, али они више ни себи не могу да објасне неке своје глупости и не знам одакле више образ за тако нешто...

Други део игре (трећа четвртина) се доста пада у певању и на терену иде доста лошије у тим моментима...  Умор је учинио своје, друга утакмица данас, жеља да све то буде како треба али није баш ишло... Тек последња четвртина показује колико и како можемо... Већи део тог периода се пева Маракана дал је пуна и Напред Звездо само напред Звездо... Несносна бука се производи у моментима када противник има лопту и ломи се резултат у тим моментима... Мећутим делимично незнање наших играча и делимично судијске грешке ипак нас одводе у пораз... Ипак уз песму и аплауз испраћамо играче и окрећемо се новим утакмицама и још бољим издањима...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

пратио сам баскет дерби.
навијање солидно у првом полувремену, а у другом право лудило креће како треба са  "3ве3да ми је све..." грмило се до самог краја, када је судијска тројка решила утакмицу.
пс. никако да схватим оно њихово "шиптари"?????!!!!
дебили једни....

То је само њима знано зашто певају такве ствари. Исфрустрираност узима маха.
То је тешко објаснити...ко зна како то изгледа када ти се трибина распада а они прекопута упоредо са тиме што те јебу где стигну...још и посвећују велику пажљу делу Српске земље који је тренутно најугроженији-Косову.
Е у целој таквој причи они или да оду кући и забораве на навијање или да нађу бар нешто зашта мисле да могу да се ухвате
и то ти ставе као ВЕЛИКУ примедбу.
То им је постало одбрамбено средство када крене све око њих да се руши.

Разлог за слабу посету је очигледно лига шампиона и директан пренос из Пионира. Јебо' вас Милан и Манчестер.


Јесте, утакмица ЛШ је био један од разлога за слабу посету, али не треба заборавити да пад посете траје дуже време - још од оног времена када је гробље ушло у причу о давању само једног улаза навијачима Звезде, тј. када је прекршено неписано правило о равноправној подели трибина.
Нити ће гробље икада попунити наш део трибине на који имају право (улаз А), нити ћемо ми њихов (то се најбоље видело синоћ јер је најпразније било преко пута нашег копа). Једноставно, не осећамо тај део трибина као наш.
..baklje gore, pesma cigana...

ne znam sta da kazem sto se tice prozivki za siptare!!!!ja znam licno 3 grobarceta koja nisu Srbi a  uticajni su im ljudi!!!!!!!!!
stoka je toliko isfrustrirana i jebe ih kompleks da ne znaju sta ce sami sa sobom a kamoli sa nama da se pozabave!!!!
u kuli lokalni grobarcici samo!!!!!!
jos jedna pobeda i  :sampion !!!!!
svi na koncert

Да би те неко озбиљно схватио прво мораш да користиш ЋИРИЛИЦУ, а број два, схвати да не може све и свашта да се пише на интернету и кад се пробудиш и видиш да нема два твоја топика и 4 поста скапираћеш да си мало претерао... Последње упозорење!!!

Још једном за све: http://www.srbijazemljaheroja.com/cirilica.html

РСФ

ма рсф, нема потребе за тим сајтом јер је веома лако инсталирати ћирилицу, ако неко не зна како се то ради нека изгугла мало по нету, нека пита некога од пријатеља који зна како се то ради, или нека у крајњем случају пусти мени прив. па ћу му објаснити.
Поздрав, и да  СВИ НА КОНЦЕРТ, ЈА ДОВОДИМ СВОЈ ЧОПОР  :D