Quote from: "Igor_RS"Зна ли неко у које време се игра утакмица у Кули?

У 17:00 !
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Гај не разуме Бизлија
20.08.2007 18:50

Тврдње ДаМаркуса Бизлија, америчког репрезентативца који наступа за Глазгов Ренџерс, да се због расистичког понашања навијача осећао страшно на ,,Маракани" када је играо за ПСВ, наишле су на реакцију Звездиног тамнопутог дефанзивца Ибрахиме Гаја.

- Ја сам најбољи пример да навијачи Црвене звезде нису расисти. У Београду сам годину дана и никада нисам имао проблем. Не мислим, притом, само на збивања на стадиону. Говорим о граду, о мом нормалном животу у њему. То може довољно да појасни какви су људи у Србији, каже Гај и наставља:

Гај на мечу са Левадијом

- Постоји доста мучнине због онога што је минулих дана речено о Звездиним навијачима као расистима. Не схватам зашто је Бизли то рекао, јер је моје искуство из Београда посве другачије. Људи су овде веома фини, али наравно да ће Ренџерсе на ,,Маракани" дочекати тзв. ,,непријатељска" атмосфера, јер ће стадион бити крцат. Гостујући играчи сусреће се са нечим налик ономе што смо ми могли да осетимо у првом мечу квалификација за Лигу шампиона на ,,Ајброксу", закључио је сенегалски интернационалац.

Да да нисмо расисти :lol:
Нисмо кад црнац игра у нашем тиму
Што се тиче Гаја, лично сам видео кад су га гробари прозивали на дербију, испод јужне трибине, а он је само одмахнуо руком
Тако да је он само прави клубски играч, неко кога треба да поштујемо што је прешао преко свега, зарад клуба

Хоћеш да кажеш да смо расисит  :zbunjen  :nene

Грба80 немој да лупеташ. Те наци-скинс форе остави код куће.

Што се тиче опонашања мајмунских звукова ко има потребу за тим нека сам размисли колики је мајмун уствари.

Код нас се опонашање мајмунских звукова јавило зато што волимо да подјебавамо тамо где највише боли, а не због тога што мрзимо црнце. Сваки играч било које пути који почне да се мајмунише на терену заслужује такве повике и то нема везе са расизмом.

Је ли тачно да је меч са Хајдуком из Куле отказан ?
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Јесте,доложено је на захтев оба клуба,а играће се вероватно 9. септембра.Тако је јавила СЦ.

@Бока
Нису то никакве наци-скинс форе
Ја сам говорио о појединцима, ти се огради од чега хоћеш
И није ствар у мржњи, сматрати црнце за мајмуне не значи мрзети их
Лично, волим црнкиње :jebanje , а црнци ми не требају
Али то је нека друга тема..

Грба80:  далеко ћеш догурати са таквим "расположењем".

заиста се надам да нећеш доћи на Маракани против Ренџерса.


-------------------------------------------------------------------------------------

БУРЗАНОВИЋ СПРЕМАН

Упркос најавама тренера Милорада Косановића, да ће Игор Бурзановић дуже одсуствовати са терена, луцидни везист је већ у пуном тренажном процесу. Јуче је одрадио цео тренинг са саиграчима и нема сумње да ће бити спреман за окршај са полицајцима из Глазгова.

Север је увек био против расизма, скинса и таквих фора тако да сваки коментар у вези тога је сувишан. Гај је показао каква је људина од човека и ја га врло ценим.
Могућност да се неки искомплексирани ликови појаве на Северу и опонашају мајмуне на жалост постаје шири проблем јер Мафија једва чека да нас суспендује. Само нека се присете како би се осећали Кастиљо и Гај у том тренутку.
Са друге стране, звиждање Бизлију када год прими лопту је тотално друга ствар...

То што је Бурза спреман је одлична вест!!!

Мислим да ће се север лакше контролисати од остале три стране стадиона по том питању мајмунисања. Нешто се мора урадити  да после не би било касно.

Можда је решење да се на тартан стази испред све 4 трибине поставе заставе окренуте ка гледалишту (као што је било лацио мерда, или стоп ножевима) које би тако стајале целу текму и на којима би стајало неко упозорење... Без тако нечега црно нам се пише!

Ја мислим да се тај ''проблем'' мајмунских крика сада већ безпотребно преувеличава, а све је то последица страха који су међу нас унели натписи у домаћим и страним медијима. Мајмунски крици су се на нашем стадиону у неким ширим размерама могли чути против ПСВ-а, тј. угхтано  :)  је управо Бизлију у августу 2004. године. Од тада је прошло 3 године и за то мајмунисање се може рећи да је готово искорењено. Ја ево, не могу да се сетим када сам чуо мајмунисање после те утакмице, а играли смо доста пута против, рецимо, гробарских црнаца. Било је неких покушаја из масе, али су они правовременом реакцијом надлежних били у старту угушени. Сада, када ми имамо 3 црнца, мислим да би и највећим сељацима, индијанцима, будалама... било јадно да опонашају мајмунске крике. С тога мислим и надам се да проблема неће бити.

Quote from: "CEBEP"Са друге стране, звиждање Бизлију када год прими лопту је тотално друга ствар...
Какво црно звиждање при сваком контакту Бизлија са лоптом?  :zbunjen  Наше треба да буде да 90 минута певамо Звезди и водимо је до победе. А ако са сврхом крене да се звижди противнику, онда се звижди свима. На терену ће Ренџерс имати 11 нама подједнако несимпатичних играча.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Quote from: "cazzo_FCRS_forever"
заиста се надам да нећеш доћи на Маракани против Ренџерса.
Ништа се не брини, пушка је закочена
Оваквог навијача би пожелео и Платини на трибинама
Никад не звиждим противнику а камоли да се мајмунишем
Кад би сви били као ја не би добили ни једну казну, о условној да и не причам

Quote from: "Grba80"Никад не звиждим противнику а камоли да се мајмунишем
Кад би сви били као ја не би добили ни једну казну, о условној да и не причам

Takaв нам требаш  ;pljuga  :ruke
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Невјероватне ствари се дешавају, добили смо 5-0 и Баркос је дао гол.

озбиљна екпа тај железничар :D
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Quote from: "United North"озбиљна екпа тај железничар :D

Гледам синоћ утакмицу и све замишљам како су ови плави уствари Ренџерс...  :rofl
Нека се понови резултат и ја ћу бити задовољан...  :D

:rofl  :rofl Не мора толико! 2-0 и ја сам задовољан!!  ;pljuga  :ruke

Како серу играчи Ренџерса на званичном сајту!!!!
Captain Ognjen Koroman is alleged to have said he will give Alan Hutton "the beating of his life" while president Dragan Stojkovic has apparently said Red Star will "trash Rangers".Короман је као реко да
ће Хатон да добије батине ко никад у животу,а Пикси да ћемо их разбити.После кад буду добијали звиждуке жалиће се на расизам.

:boks

Quote from: "Maske"Како серу играчи Ренџерса на званичном сајту!!!!
Captain Ognjen Koroman is alleged to have said he will give Alan Hutton "the beating of his life" while president Dragan Stojkovic has apparently said Red Star will "trash Rangers".Короман је као реко да
ће Хатон да добије батине ко никад у животу,а Пикси да ћемо их разбити.После кад буду добијали звиждуке жалиће се на расизам.

:boks
Oни су се показали к'о говнари то стоји, али исто тако ове две изјаве су дали Пикси и Короман, није ту ништа измишљено. Што се мене тиче обе изјаве су на месту, нек се мало подгреје атмосфера, нек се мало запитају где долазе, ко их јебе...

Нисам се поштено ни наспавао колико сам се насикирао. Контам јуче да ли да прекочим меч па да гањам сет карата за ЛШ, на послу гужва, у кући нешто реновирам, жена у фазону "па не мораш са 36 година на утакмицу 400км баш кад смо у гужви". Ја јој кажем морамо ући у ЛШ да могу и клинце једног дана повести да гледају неки спектакл, узмем слободно на послу и на пут...
Још увијек не могу да вјерујем да нисмо онакав Ренџерс избацили, онакву водурину од екипе. Па јутрос погледам и снимак па сконтам да смо и ми вода вода.
Људи да се разумијемо нисам ни очекивао неко гажење, и домаћи играчи и ове што смо довели су слаби за садашње европске прилике. Али да играчи нису физички и ментално спремни за меч сезоне то нисам могао да вјерујем. Баста је нпр. физички неспреман, не да није напредовао него је блиједа сијена играча од прије 2 године. Да ли је чекао ангажман, па није мотивисано кренуо на припреме не знам, али је чињеница да је слабији него што је био што је апсурд било гдје у озбиљној европској екипи. Милијаш ментално тотално незрео. Дечко није добијао прошле године шансу (небитно да ли заслужено или не) или сада  преко ноћи се понаша да је звијезда, неки лажни дриблинзи, пасови кроз играче, лажна набријаност, неће ни да погледа у саиграче кад је слободњак, укратко игра као на сеоским турнирима. Мали Ђорђевић се дефинитивно скривао од лопте, људи он се синоћ препао утакмице-такође проблем у глави. Не кажем да је Анђелковић имао сјајне центаршутеве (доста их је упутио напамет) али да нико у шпицу није ни близу лопте након центаршута-то није нормално. Короман и Бурзановић једини од домаћих играча да нешто и могу, али у спремној екипи. Од осталих домаћих нисам ништа ни очекивао, Рашковића, Ранђеловића и Туторића имате колико год хоћете у свим лигама бивше ЈУ. Кастиљо и Гај солидни, мада ни они нису европска класа.
Све ове нове странце носе на души управа и Пикси. Стварати тим за ЛШ 15 дана прије квалификација, а довести новајлије исповређиване и неспремне, то је јако неозбиљно. Неозбиљно је било и све то почети са Бошком чија нееманципована фаца све говори. Људи то је лик БЕЗ ТРЕНЕРСКОГ ИСКУСТВА, који је претпрошле године играо неке сеоске турнире ветерана по Р.Српској!? Још неозбиљније од Пиксија је да очекује од Косановића да за 3 дана утегне екипу иако ни Косановић нема европски реноме.
Укратко разочаран сам. Када ћемо дочекати у квалификацијама екипу скромних могућности као што је то био Ренџерс? Улагања у фубал су огромна и биће још већа, самим тим ће се стварати још већи јаз између богатих и сиромашних клубова. Чак и Волтер Смит констатује:

QuotePritisak na klub iz Glazgova bio je velik, jer njegov budžet ne bi podneo neuspeh u kvalifikacijama.

"Za nas je ovaj uspeh duplo važan, sa sportskog i finansijskog aspekta. Ja smatram da je kvalifikaciona runda za Ligu šampiona izuzetno nepravedno takmičenje, jer ekipa koja ne uspe suočava se sa ozbiljnim finansijskim problemima. S te strane mi je uvek žao tima koji izgubi, a to je danas Crvena zvezda", rekao je Smit.

Хоћемо ли напокон направити стратегију бар за наредне 3 године? Ако не будемо финансијски у могућности за то, хоће ли се укључити и навијачи да реструктуирамо клуб и да нађемо неко рјешење да Звезда опет постане бренд и да Маракана буде неосвојива тврђава, јер оне сада то нажалост нису?
Кад се сјетим некада оних гостовања по Европи и широм екс Југославије, кад се сјетим колико се некада градио тим, кад се сјетим реномеа клуба и навијача и оног слогана Делија из '89. "научићемо Европу да чита ћирилицу"...
Дође ми да заплачем, са својих 36...