Quote from: "Крајисник_ЦЗ"Ђуровски је изјавио да је нашао слабу тачку естонаца и да ће против њих лако.....сад,дај Боже да је у праву  :flasa


Izvinjavam se na latinici pisem sa posla...

nasao je slabost ne mogu ljudi protiv formacije 10-0-0
E BOJ SE TI ZVEZDO OSTACU UZ TEBE....DELIJA KNIN

Страшно је колико су играчи били ноншалантни вечерас,колики су ниво аматеризма и непрофесионализма показали.Права је срећа што Левадија није прошла.Гласао сам на другом топику за Бошкову смену и ајде да све некако сварим,али ту његову тактичку замисао са једним шпицем и 2 играча иза лево и десно,то је по мени сулудо.4-4-2 иначе смо обрали бостан.Са једним нападачем играју екипе које имају играче способне за ту формацију.
Одприлике сваке године иста прича...страшно.

Стојковић: "Победили смо сами себе"

РеутерсФудбалери Црвене звезде су уз доста муке успели да се пласирају у трећу рунду квалификација за Лигу шампиона. Звезда је у реванш мечу другог кола поражена у Талину од Левадије са 2:1 (први меч 1:0 за Звезду), али је у даљи ток такмичења прошла захваљујући голу у гостима. Председник Звезде Драган Стојковић је након меча рекао да је циљ испуњен, али да је игра Звезде забрињавајућа.

"Задовољан сам резултатом и проласком у треће коло, али изгубити од Левадије, без икакве жеље да се противник увреди, је неуспех за Црвену звезду. Циљ је у сваком случају испуњен и то је најважније у овом тренутку. Идемо на Ренџерсе. Та утакмица ће бити потпуно другачија, и сигурно је да ћемо се добро припремити за тај меч", рекао је Стојковић.

На питање како коментарише тактику у последњих 25 минута утакмице Стојковић каже:

"Резултат је најбинији, и сада је непотребно причати о тактичким стварима. Оно што је утакмицу направило оваквом је други гол који смо примили у ситуацији када смо контролисали игру и били бљи на терену. Тај гол је дошао као шок, и важно је што смо успели да се сачувамо после тога да не испаднемо."

Следећи противник је Ренџерс.

"Оптимиста сам пред ту утакмицу, и мислим да Звезда може да се носи са њима", каже Пикси.

Утисак је да су фудбалери Црвене звезде превише опуштено ушли у меч.

"Ми смо у овај меч у сваком случају ушли са жељом да победимо. Мислим да смо победили само себе. Примили смо гол који је прелеп, али је за нас био шокантан. Све у свему, гостовање у Талину за нас је неуспешно."

Звезда се труди да из утакмице у утакмицу полако подиже форму, а Стојковић каже да је ово још увек почетак сезоне.

"За Звезду сезона практично још увек није ни почела, обзиром да је ово тек други меч и да још увек није почело првенство. Ово је период када екипе морају да буду посебно обазриве, и због тога је добро да и поред пораза идемо даље", рекао је Стојковић, додавши да су играчи добили критике и да након меча нису похваљени због проласка у трећу рунду.


РеутерсТренер "црвено белих" Бошко Ђуровски је такође био самокритичан.

"Победили смо сами себе и играли смо без самопоуздања. Други гол нас је пресекао. Мислили смо да ћемо утакмицу у Естонији добити, чак смо и имали две, три шансе, али ћемо у сваком случају морати много да коригујемо и да направимо састанак да видимо како даље. Најбитније је да смо прошли даље и да смо остварили циљ, међутим начин на који смо то остварили није достојан фудбалског клуба Црвена звезда", рекао је Звездин стратег.

На питање да ли има времена да се искоригује игра до меча са Ренџерсом Ђуровски каже:

"Има времена. Увек има времена за такве ствари. Очекује нас прво дуел са Чукаричким у првенству, па тај меч у Глазгову, тако да има времена да се све среди", рекао је Ђуровски и наставио.

"Проблем на утакмици са Левадијом је што су само два или три играча играла, док су остали посматрали, и тако се не може победити ни Левадија. Естионци су играли дугим лоптама, Гај и Туторић су се добро носили са њима, али нису имали подршку. Највише нам је, поготово у првом полувремену, недостајао завршни пас. Ми смо добро ушли у меч, али смо након тога несхватљиво пали. Мислим да је највећи проблем самопоуздање, и ту пре свега мислим на везни ред и одбрану", рекао је Ђуровски.

кад овако читаш реко би у праву је човек али он нимало не помаже нити својом тактиком нити било чиме...јбг ал опет идемо у ЛШ! :)

У суботу у 8 сати почиње још једно првенство и поход Црвене Звезде ка трећој узастопној титули, доминација се мора и даље наставити,  без обзира шта ће бити са ЛШ-ом треба пружити максимум у домаћем првенству, играчи  ће опет како време пролази сигурно бити у све бољој форми, ми треба само да их подржимо и да долазимо на север у што већем броју, и после ових слабих игара на почетку верујем да имамо квалитетнији тим од могућих ривала за титулу, а један од тих који не игра више европу може покушати на све начине да нас спречи у доминацији зато им ми морамо ставити до знања да је ово фудбал спорт где Звезда влада и где ћемо освајати трофеје још дуги низ година!
Надам се да од првог кола крећемо са победама, прошле сезоне смо прекинули малер који нас је пратио у првим колима, треба тако наставити и ове године.
Пошто у глазгову Баста неће играти због два жута картона.. можда треба испробати Пантића десно мислим да је за сад боље решење од Броновицког...

Косановић нови тренер Звезде.
..кажу да причам много...

Не могу да верујем да ће овај мајмун бити тренер наше Звезде.Тај човек није имао ниједан успех са Звездом у свом првом мандату,нити у својој краијери.Он није ништа боље решење од Ђуроског.Срамота!!!

Како нема, био је шампион Кине.  :finger



Критиковати човека који још није ни представљен на Маракани помало је неукусно.Ја ћу први да опеглам по њему ако не буде ваљао,али судећи према анкети на другом топику већином смо били за то да Бошко оде,да видимо колико може Косановић.

Због Косана сам се обрадовао када нам је Кежман дао гол у 90. минуту на јна (2-1). Тада је рекао да одлази ако изгубимо. После меча је рекао да "не може да остави екипу на цедилу"...
И поред тога за мене је ово добра вест..Бошко је показао да је потпуно неспособан, и Косан тешко да је лошији..Ма у ствари скроз сам збуњен, не знам више шта да мислим...Косана виђам у кафани на лиману како туче карте са неком екипом матораца...Сад одједном води Звезду ка ЛШ...
..кажу да причам много...

Quote from: "Verbal Kint"Због Косана сам се обрадовао када нам је Кежман дао гол у 90. минуту на јна (2-1). Тада је рекао да одлази ако изгубимо. После меча је рекао да "не може да остави екипу на цедилу"...
И поред тога за мене је ово добра вест..Бошко је показао да је потпуно неспособан, и Косан тешко да је лошији..Ма у ствари скроз сам збуњен, не знам више шта да мислим...Косана виђам у кафани на лиману како туче карте са неком екипом матораца...Сад одједном води Звезду ка ЛШ...

Ја сам остао без текста.Иначе ја сам вечити оптимиста,и увек подржавам тим и тренера,али ово је кап која је прелила чашу.Човек никада није имао никљакв успех са Звездом.Јел се сећате срамне утакмице против Меца и наче тада последњеплацираног тима у француској лиги и кукавичке игре.

Бошко хвала ти на дуплој круни.Ретко ко може да се похвали са 500 утакмица у црвено-белом дресу,па ни Пикси.Једноставно није ово твоје време када се срцем играло за Звезду,ово је време када сви играју за своју продају.

Стварно не могу да вјерујем да одмах критикујете човјека,па дај да пробамо нешто урадити.Нека промјена је морала бити урађена,ја стварно волим Бошка али увијек иде тренер а не 20 играча.Јесте да је зајебан моменат јеби га.Тотално је неукусно одмах нападати Косана,знамо да нико није хтио да дође од тренера из Европе итд.,а он има боље резултате од најмање пола помињаних .Мислим да смо добро играли у његовом првом мандату,а лицемјерно је помињати да није освојио трофеје.Па знамо сви ко је и како био првак те године,а коме је тај првак дао куп.А утакмица против Меца у БГ уопште није била лош примјер,напротив.

Quote from: "Војник_севера"
Ја сам остао без текста.Иначе ја сам вечити оптимиста,и увек подржавам тим и тренера,али ово је кап која је прелила чашу.Човек никада није имао никљакв успех са Звездом.Јел се сећате срамне утакмице против Меца и наче тада последњеплацираног тима у француској лиги и кукавичке игре.

Бошко хвала ти на дуплој круни.Ретко ко може да се похвали са 500 утакмица у црвено-белом дресу,па ни Пикси.Једноставно није ово твоје време када се срцем играло за Звезду,ово је време када сви играју за своју продају.

Кап која је прелила чашу? Значи од данас не навијаш за Звезду? Лепо, баш ми је драго. Ако си мислио нешто друго онда се извињавам. Читам коментаре по интернету, ово је страшно где ми живимо и ко све навија за овај клуб. После пораза од Левадије брдо коментара како Ђуровски треба да лети, сада брдо коментара како Косановић не ваља и како више принцезе неће да прате Звезду. Ма марш бре, ко вас тера да навијате за Звезду и да причате да ли хоћете да навијате или нећете да долазите на стадион!! Замислите да се неко хвали како је верник а говори како неће да иде у цркву. Смешно зар не? Е толико сте смешни. Звезда није Косановић, Ђуровски, Ђокај или не знам ко, Звезда је култ, светиња.
Како ми је само мука од ових који воле Звезду кад се побеђује а кад је криза неће да прате Звезду. Због таквих и имамо 3 000 људи на утакмицама.
Порука за  све такве који ово читају : навијајте за Реал, Манчестер и остале фенси клубове, немој да вам падне на памет да мислите како ће Звезда пропасти ако јој ви окренете леђа, јебем вас у главу ретардирану и малоумну. Сви ћете ви похрлити на Маракану на реванш ако изборимо добар резултат у Глазгову, па кад на Маракани испаднемо опет ћете окренути леђа и наставити да пљујете, до неке наредне европске утакмице, покењам се на то ваше лицемерство.
Колико је само негативне енергије око клуба то је просто невероватно. Уместо да сви станемо иза клуба, да подржимо све ово, јер и Стојковић и Ђуровски и Косановић и сви остали желе добро клубу... Па човече, то је наш клуб, другог немамо, зашто да кењамо и да отежавамо људима ситуацију. Зашто ће Маракана бити празна кад испаднемо од Рендзерса? Па то је и даље Звезда, дођите, гледајте фудбал и бодрите свој клуб, је ли треба неко да вас учи да се љубав према клубу не испољава кењањем по интернету него појавом на стадиону. Па били смо већ прваци европе, шта би ви, да сваке године освајамо Лигу шампиона? Ма посерем се на вашу спортску културу и на ваше звездаштво, најсрећнији бих био да такви не прате спорт уопште, макар не бих читао издркавање по клубу кад му крене лоше.
Не знам шта више да кажем, дубоко сам разочаран менталним склопом људи око нас, а што је најгоре знам да ће такви окупирати Маракану ако Звезда уђе у ЛШ. Тек сада видим колико уствари има мало људи који истински воле овај клуб и тек сада ми је јасно зашто је Маракана празна на прволигашким мечевима. Како да буде пуна кад све врви од фенси навијача. Дође ми да се плачем.  :(

Слажем се са neso.l .. Прве сезоне 97/98 када је Косановић био тренер тада се играо исто овакав трокружни систем у првенству...тако да ће имати искуства у томе, такође у дербијима је у првој сезони имао све победе- на гробљу од 1:2 на Маракани 2:0 и  и и 4:0 (ту требало је бити 6:0 да нам нису поништили 2 чиста гола). Био је тренер за време најгоре пакистанске диктатуре у савезу и држави па због тога нисмо освојили ту титулу,  можда сад врати оно што му је било неправедно одузето! То је све позитивно што могу да се сетим о њему.. само нека ради свој посао и да се што мање појављује на ТВ-у! Ја сам у принципу био против смене Бошка јер сам триповао да од њега може да се направи  6-огодишњи пројекат, као што су пакистанци у кошарци направили од дулета свиње,  зар неко мисли да је дебели заиста толико квалитетан стручњак па зато освајају те титуле, битна је управа и савез, али шта да се ради сад ... Звезда ће освајати дупле круне и без њега, а за ЛШ опет да поновим... очекујмо неочекивано!

Кап која је прелила чашу? Значи од данас не навијаш за Звезду? Лепо, баш ми је драго. Ако си мислио нешто друго онда се извињавам. Читам коментаре по интернету, ово је страшно где ми живимо и ко све навија за овај клуб. После пораза од Левадије брдо коментара како Ђуровски треба да лети, сада брдо коментара како Косановић не ваља и како више принцезе неће да прате Звезду. Ма марш бре, ко вас тера да навијате за Звезду и да причате да ли хоћете да навијате или нећете да долазите на стадион!! Замислите да се неко хвали како је верник а говори како неће да иде у цркву. Смешно зар не? Е толико сте смешни. Звезда није Косановић, Ђуровски, Ђокај или не знам ко, Звезда је култ, светиња.
Како ми је само мука од ових који воле Звезду кад се побеђује а кад је криза неће да прате Звезду. Због таквих и имамо 3 000 људи на утакмицама.
Порука за све такве који ово читају : навијајте за Реал, Манчестер и остале фенси клубове, немој да вам падне на памет да мислите како ће Звезда пропасти ако јој ви окренете леђа, јебем вас у главу ретардирану и малоумну. Сви ћете ви похрлити на Маракану на реванш ако изборимо добар резултат у Глазгову, па кад на Маракани испаднемо опет ћете окренути леђа и наставити да пљујете, до неке наредне европске утакмице, покењам се на то ваше лицемерство.
Колико је само негативне енергије око клуба то је просто невероватно. Уместо да сви станемо иза клуба, да подржимо све ово, јер и Стојковић и Ђуровски и Косановић и сви остали желе добро клубу... Па човече, то је наш клуб, другог немамо, зашто да кењамо и да отежавамо људима ситуацију. Зашто ће Маракана бити празна кад испаднемо од Рендзерса? Па то је и даље Звезда, дођите, гледајте фудбал и бодрите свој клуб, је ли треба неко да вас учи да се љубав према клубу не испољава кењањем по интернету него појавом на стадиону. Па били смо већ прваци европе, шта би ви, да сваке године освајамо Лигу шампиона? Ма посерем се на вашу спортску културу и на ваше звездаштво, најсрећнији бих био да такви не прате спорт уопште, макар не бих читао издркавање по клубу кад му крене лоше.
Не знам шта више да кажем, дубоко сам разочаран менталним склопом људи око нас, а што је најгоре знам да ће такви окупирати Маракану ако Звезда уђе у ЛШ. Тек сада видим колико уствари има мало људи који истински воле овај клуб и тек сада ми је јасно зашто је Маракана празна на прволигашким мечевима. Како да буде пуна кад све врви од фенси навијача. Дође ми да се плачем.


И ја би додао доста тога да ме не мрзи да се препирем са дебилима.Лупетање појединаца на овом форуму би некако и прогутао,али ста исти пису на једном другом форуму, удрузени са ликовима који су побегли из менталне установе,је невероватно.
ПС. Знају они на који форум мислим.

Ја би скочио са моста да сам на њиховом месту,али би вероватно презивео посто такве ни смрт неће.

Quote from: "Alco Boy 40"Кап која је прелила чашу? Значи од данас не навијаш за Звезду? Лепо, баш ми је драго. Ако си мислио нешто друго онда се извињавам. Читам коментаре по интернету, ово је страшно где ми живимо и ко све навија за овај клуб. После пораза од Левадије брдо коментара како Ђуровски треба да лети, сада брдо коментара како Косановић не ваља и како више принцезе неће да прате Звезду. Ма марш бре, ко вас тера да навијате за Звезду и да причате да ли хоћете да навијате или нећете да долазите на стадион!! Замислите да се неко хвали како је верник а говори како неће да иде у цркву. Смешно зар не? Е толико сте смешни. Звезда није Косановић, Ђуровски, Ђокај или не знам ко, Звезда је култ, светиња.
Како ми је само мука од ових који воле Звезду кад се побеђује а кад је криза неће да прате Звезду. Због таквих и имамо 3 000 људи на утакмицама.
Порука за све такве који ово читају : навијајте за Реал, Манчестер и остале фенси клубове, немој да вам падне на памет да мислите како ће Звезда пропасти ако јој ви окренете леђа, јебем вас у главу ретардирану и малоумну. Сви ћете ви похрлити на Маракану на реванш ако изборимо добар резултат у Глазгову, па кад на Маракани испаднемо опет ћете окренути леђа и наставити да пљујете, до неке наредне европске утакмице, покењам се на то ваше лицемерство.
Колико је само негативне енергије око клуба то је просто невероватно. Уместо да сви станемо иза клуба, да подржимо све ово, јер и Стојковић и Ђуровски и Косановић и сви остали желе добро клубу... Па човече, то је наш клуб, другог немамо, зашто да кењамо и да отежавамо људима ситуацију. Зашто ће Маракана бити празна кад испаднемо од Рендзерса? Па то је и даље Звезда, дођите, гледајте фудбал и бодрите свој клуб, је ли треба неко да вас учи да се љубав према клубу не испољава кењањем по интернету него појавом на стадиону. Па били смо већ прваци европе, шта би ви, да сваке године освајамо Лигу шампиона? Ма посерем се на вашу спортску културу и на ваше звездаштво, најсрећнији бих био да такви не прате спорт уопште, макар не бих читао издркавање по клубу кад му крене лоше.
Не знам шта више да кажем, дубоко сам разочаран менталним склопом људи око нас, а што је најгоре знам да ће такви окупирати Маракану ако Звезда уђе у ЛШ. Тек сада видим колико уствари има мало људи који истински воле овај клуб и тек сада ми је јасно зашто је Маракана празна на прволигашким мечевима. Како да буде пуна кад све врви од фенси навијача. Дође ми да се плачем.


И ја би додао доста тога да ме не мрзи да се препирем са дебилима.Лупетање појединаца на овом форуму би некако и прогутао,али ста исти пису на једном другом форуму, удрузени са ликовима који су побегли из менталне установе,је невероватно.
ПС. Знају они на који форум мислим.

Ја би скочио са моста да сам на њиховом месту,али би вероватно презивео посто такве ни смрт неће.

Бошко Ђуроски ће за мене остати легенда клуба и човек коме многи људи могу да позавиде на лојалности ,понајвише играчи.Ни Пикси не може да се похвали са 500 утакмица у црвено-белом дресу, а такође још многи извикани асови.Бошко се прихватио улоге тренера у тешком тренутаку за клуб и на томе сам му захвалан.

Ја нисам рекао да нећу навијати за мој вољени тим,напротив још више ћу га подржавати.Ипак имам право да изнесем своје мишљење.За мене је срамота да један велики клуб игра овако срамно,а за то најмање кривим Бошка.Он је хтео најбоље,али га други нису испратили.Мени га је чак жао јел легенда клуба није
заслужила такво поступање са њим.

О Косановићу имам своје мишљење које није баш најбоље.Ипак треба га подржати па шта буде.

Звездина историја не почиње и не завршава се са ЛШ.

Од Звезде јаче дроге нема!!!

Е ово изгледа као кад јебеш рибу и онда га извадиш на пола да ставис кондом јер си заборавио
То Пикси легендо :batine
Дај Боже да има више среће него памети, сад можемо само да гриземо нокте до уторка

Quote from: "slawisha"
Quote from: "Војник_севера"
Ја сам остао без текста.Иначе ја сам вечити оптимиста,и увек подржавам тим и тренера,али ово је кап која је прелила чашу.Човек никада није имао никљакв успех са Звездом.Јел се сећате срамне утакмице против Меца и наче тада последњеплацираног тима у француској лиги и кукавичке игре.

Бошко хвала ти на дуплој круни.Ретко ко може да се похвали са 500 утакмица у црвено-белом дресу,па ни Пикси.Једноставно није ово твоје време када се срцем играло за Звезду,ово је време када сви играју за своју продају.

Кап која је прелила чашу? Значи од данас не навијаш за Звезду? Лепо, баш ми је драго. Ако си мислио нешто друго онда се извињавам. Читам коментаре по интернету, ово је страшно где ми живимо и ко све навија за овај клуб. После пораза од Левадије брдо коментара како Ђуровски треба да лети, сада брдо коментара како Косановић не ваља и како више принцезе неће да прате Звезду. Ма марш бре, ко вас тера да навијате за Звезду и да причате да ли хоћете да навијате или нећете да долазите на стадион!! Замислите да се неко хвали како је верник а говори како неће да иде у цркву. Смешно зар не? Е толико сте смешни. Звезда није Косановић, Ђуровски, Ђокај или не знам ко, Звезда је култ, светиња.
Како ми је само мука од ових који воле Звезду кад се побеђује а кад је криза неће да прате Звезду. Због таквих и имамо 3 000 људи на утакмицама.
Порука за  све такве који ово читају : навијајте за Реал, Манчестер и остале фенси клубове, немој да вам падне на памет да мислите како ће Звезда пропасти ако јој ви окренете леђа, јебем вас у главу ретардирану и малоумну. Сви ћете ви похрлити на Маракану на реванш ако изборимо добар резултат у Глазгову, па кад на Маракани испаднемо опет ћете окренути леђа и наставити да пљујете, до неке наредне европске утакмице, покењам се на то ваше лицемерство.
Колико је само негативне енергије око клуба то је просто невероватно. Уместо да сви станемо иза клуба, да подржимо све ово, јер и Стојковић и Ђуровски и Косановић и сви остали желе добро клубу... Па човече, то је наш клуб, другог немамо, зашто да кењамо и да отежавамо људима ситуацију. Зашто ће Маракана бити празна кад испаднемо од Рендзерса? Па то је и даље Звезда, дођите, гледајте фудбал и бодрите свој клуб, је ли треба неко да вас учи да се љубав према клубу не испољава кењањем по интернету него појавом на стадиону. Па били смо већ прваци европе, шта би ви, да сваке године освајамо Лигу шампиона? Ма посерем се на вашу спортску културу и на ваше звездаштво, најсрећнији бих био да такви не прате спорт уопште, макар не бих читао издркавање по клубу кад му крене лоше.
Не знам шта више да кажем, дубоко сам разочаран менталним склопом људи око нас, а што је најгоре знам да ће такви окупирати Маракану ако Звезда уђе у ЛШ. Тек сада видим колико уствари има мало људи који истински воле овај клуб и тек сада ми је јасно зашто је Маракана празна на прволигашким мечевима. Како да буде пуна кад све врви од фенси навијача. Дође ми да се плачем.  :(
ПОТПИСУЈЕМ!
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!

Quote from: Бошко Ђуроски ће за мене остати легенда клуба и човек коме многи људи могу да позавиде на лојалности ,понајвише играчи.Ни Пикси не може да се похвали са 500 утакмица у црвено-белом дресу, а такође још многи извикани асови.Бошко се прихватио улоге тренера у тешком тренутаку за клуб и на томе сам му захвалан. [/quote

Ово апсолутно потписујем и то је трагедија у свему овоме. Зато ми је Бошка јако жао.

Quote from:  За мене је срамота да један велики клуб игра овако срамно,а за то најмање кривим Бошка.Он је хтео најбоље,али га други нису испратили. [/quote

И баш ово видим другачије. Бошко је прије пар мјесеци преузео екипу. Костур тима је - за разлику од пријашњих година у вечини задржан! И поред тога и чињенице, да је имао комплетан пролећни дио да уигра екипу и да је уигра на припремама (ако не нове играче, који су касно дошли, онда макар оне, који су остали у клубу, а то је већина) и то ни приближно није успио.

Напротив, игра је постала још пуно гора. Да све буде горе, могао се стекнути утисак, да се је он сам на крају изгубио и није сам знао на коју позицију поставља којег играца и какву тактику бира.

Дифармирао је у јавности Баркоса, а у Естонији га је пустио да игра од почетка, најављује Саласа за пола сата, а уопште га не уводи у игру. Лукаша ставља на десног бека, иако то нимало није његова позиција, исто као и Броновицког у првој текми, иако је љеви бек и као такав репрезентативац Пољске. Држао се је Туторића, ко пијан плота, а овај је шупаљ ко швајцарски сир. Иста ствар и са Миловановићем са уједним запостављањем (уз Молину) јединог креативног играча-Бурзановића.

За ово све није крив ни Пикси, ни Дика, ни играчи, ни новинари, само тренерски штаб.

А Пикси је посебна тема. Направио је грешку са легендом Бајевићем, на кога нико не смије да виче и који је био његова жеља. Надам се да неће и са Косаном...

Поз.



О Косановићу имам своје мишљење које није баш најбоље.Ипак треба га подржати па шта буде.

Звездина историја не почиње и не завршава се са ЛШ.

Од Звезде јаче дроге нема!!!

Мислим да је највећи проблем у целој овој причи недостатак ауторитета код тренера и немогућност да пренесе своје замисли на терен.Ипак,стоји да је за резултате одговоран стручни штаб,али у том стручном штабу је и један Бора Цветковић такође легенда клуба.

Ако ме сећање добро служи игру са једним шпицем је увео Бајевић,тада је у нападу играо само Пуровић,а Ђокић је играо неког полушпица.Бошко је наставио са овом тактиком која му је донела дуплу круну.

Шта је ту је из ове коже се не може!!!
Напред у нове победе !!!!!!!!!!!!!:sampion