Quote from: "Ред Стар Форевер"Кључ свега је игра са два шпица, али та два шпица мора неко да упошљава са довољно употребљивих лопти... Нисам од почетка сезоне видео ни једнога који то уме, сем Милијаша и евентуално Лукаша... Нажалост први је спор па му те не пође увек за руком тј.ногом, а други нема коме да дода јер један шпиц у 99% случајева није сам па лопта пре дође до противника него до њега... Богдановић нема појма и тачка... Молина такође, шта сте ви то видели од њега???! Ја сам видео три шута на гол, пардон на Север, јер су све три лопте завршила на истом.. Ништа дриблинг, ништа пас, ништа центаршут... Нажалост и Миловановић и Тришовић су бољи од њега, а кад су они бољи од њега све вам је јасно... Једини странац који ваља је Салас који нажалост не игра, нико не за зашто, а и Броновицки је ок, али човек не игра на својој позицији, уништиће га Косан...



Брате,не са 2 шпица него 3. Плус бар још двојица везних са офанзивним склоностима,а не овако кад је у шеснаестерцу увијек један човјек. Од кога се ми то бранимо у овој мртвој лиги кад 10 од 11 тимова ни не жели да пређе центар кад играју против нас. Мука ми је што то морам рећи али стока тако игра. Па они не дају противнику да изађе 20 метара од гола. То можда не пролази против милана или неког другог јачег тима али против дебила у овој лиги да. Камо среће да су тако играли против глазгова,забили би им 5 комада. Сви нешто прозивају нападаче,али како људи сами у нападу да дају гол. Дакле у напад и Салас и Јестовиц и овај бетон или баркос,иза њих Короман и Бурза или Трајковић и само један задњи везни мада и он мора у напад. Који ће нам у овој лиги или против ових мртваца из пољске 2 или чак 3 задња везна. Од кога они бране гол кад нико и онако нема намјеру да нападне. Све у напад од првог минута па ће ући лопта,не једна већ пет. Можда сам ја луд,јер контам кад могу ја на сонију тако играти може и Звезда,али ме нико не може убиједити да стока има боље играче од нас,па ја сам прије почетка сезоне контао да ће бити 20 бодова разлике за нас. Дакле косане,надам се да ће ти ово неко пренијети што сам написао,или мијењај тактику или иди у три лијепе.....

Према наводима ''Спорта'' капитен нам је данас оперисан и нећемо га видети у наредних месец дана на терену.Короман и Бурзановић не могу да играју у Пољској због картона,а видеће се још да ли Броновицки може да одигра.Ево прилике да видимо и Саласа и Молину у саставу и да се већ једном покаже могу ли да докажу квалитет или не.

Quote from: "Djole"Према наводима ''Спорта'' капитен нам је данас оперисан и нећемо га видети у наредних месец дана на терену..
Ако мислиш на Миловановића то је онда добра вест!

Што се тиче игре наравно да она мора бити нападачка.... као што су рекли претходници... међутим очигледно је да имамо поставку игре направљена за европу... сад да ли то тренери и они који одлучују знају нешто што ми не знамо па мора да се и у првенству увежбава чврста игра или су неспособни или је нешто треће у питању, а и ја мислим да имамо квалитетан  и солидно физички припремљен тим, само треба неко да га укомпонује.
А ове две наредне утакмице би требале да су последња шанса за Милорада да се докаже иначе би требао да оде!
И намерно не кажем Косан јер његово презиме личи на Косово, а тако смо скандирали (хтели) и 98 па је и Косово почело да нам измиче... зато би било паметно ако се и буде тражио његов одлазак да се пева Милораде одлази.. или нешто треће!

"Милорад Косановић, тренер фудбалера Црвене звезде, има дилему с колико нападача да почне дуел с пољским Гроклином у квалификацијама за улазак у Лигу УЕФА. Стратег црвено-белих има великих проблема с неефикасношћу, а пред утакмицу у Пољској може да рачуна на Ненада Јестровића, Филипа Ђорђевића и Ернана Баркоса, док Мисдонгар Бетолингар НИЈЕ ЛИЦЕНЦИРАН за квалификације УЕФА купа".
----------------------
Управо оно о чему сам писао у предхoдном посту!! Опет АКО уђемо у групе Мисдонгард има право да игра.....ццццц  :nene

Quote from: "Djole"Ево прилике да видимо и Саласа и Молину у саставу


Мислиш на Тришовића, Милијаша, Богдановића , који ће уз Кастиља и Лукаша да почну меч на средини......а о Басти и Анђелковићу да и не говорим! а можда и Фића почне меч

Јестровић није одрадио казну из 2оо5. док је играо у Андерлехту...

управа, стручни штаб :zbunjen

тако да не рачунајте ни Јестровића за сутра...

Људи ово је невероватно!
Још и малер на сву ову несрећу када нам је напад у питању.



QuoteJestrović ne igra - kakav propust Zvezde!
Sreda, 19. septembar 2007. 17:57

Kao da trener Crvene zvezde Milorad Kosanović nije imao dovoljno pehova uoči prve utakmice prvog kola Kupa UEFA protiv poljskog Groclina, u sredu je bio primoran da reaguje na još jednu lošu vest.

Crveno-bele je po dolasku u Grodzisk, kao grom iz vedra neba, sačekala informacija da Nenad Jestrović nema pravo nastupa na ovom meču, pošto još uvek nije "odsedeo" suspenziju koju je zaradio novembra 2005. godine, kao član belgijskog Anderlehta!

Podsetimo, tridesetjednogodišnji napadač dobio je crveni karton na utakmici prve faze Lige šampiona Liverpul - Anderleht (3:0), pošto je navodno na rasnoj osnovi vredjao tamnoputog fudbalera domaćih Mohameda Sisoka.

Jestrović je tvrdio da to nije istina i da je u pitanju nesporazum, ali je UEFA ipak više verovala danskom sudiji Kimu Miltonu Nilsenu, pa je tadašnjeg reprezentativca SCG "zveknula" kaznom od tri utakmice neigranja. Pre odlaska u Ujedinjene Arapske Emirate, januara 2006, on je stigao da odradi samo dve...

Kao rezultat ovog neverovatnog propusta Zvezdine administracije, hitno je mobilisan mladi Filip Djordjević. Napadač koji je bio član startne postave u oba duela sa Glazgov Rendžersima, a sada je bio izostavljen sa spiska od 18 putnika, doleteće u Poljsku privatnim avionom i konkurisati za tim.

Pored Jestrovića, Kosanović za meč protiv Groclina, koji počinje u četvrtak u 17.30 časova, neće moći da računa na suspendovane Ognjena Koromana i Igora Burzanovića, kao ni na povredjenog Dejana Milovanovića.

(MONDO)

И шта сад?Све време је уигравана поставка игре са Јестровићем и он сад не може да игра,него ће играти Ђорђевић који у Гроцлин долеће мање од 24 часа пре почетка меча.Какав је то аматеризам не проверити како стоје играчи са картонима.Срамота,људи у ФК-у нису достојни клуба на чијем се челу налазе.Можда сам преоштар,али то заиста мислим,а ова кап је прелила чашу.Без обзира на све,напред Зведо сутра!

Пуно поздрава свим делијама иѕ Србске Херцеговине, имам једно питање!
Јел потписао онај Мисдонгад,већ 3-4 дана ни гласа о њему! Или су и њега послали кући?
..Звезда ми је све...

Quote from: "Maximiliano"Нисам баш сигуран да је подписао....писало би на официјалном сајту. Е сад,  и да сутра подпише, мислим да је касно за ове две утакмице са Пољацима!
Quote from: "Johnny Blaze"Прочитао сам то негдје, мислим Новости....
Као да би играо против Пољака и да је потписао, видиш да саласа и остале уиграва 4 мјесеца

Добро је да су уопште снимили да има картоне, а не да су га пустили да игра па да нам уследи испадање службеним резултатом... Сетите се да смо против Селте учинили и већу глупост...  :batine

Није да браним управу, али овде су ФИФА и УЕФА дебело засрали. Јављају нам на дан утакмице да не може да игра, а он пријављен пре месец дана.

Какве везе с' тим има УЕФА, а посебно ФИФА?

Quote from: "Бока"Какве везе с' тим има УЕФА, а посебно ФИФА?

тачно.

циганштуро-мислиш да уефа јавља сваком тиму пред утакмицу ко има суспензију ко не  :zbunjen
Добро је бар и овако сетите се Селте.

јеботе па како су тек сад сазнали за јестровића, па не могу да верујем,тотално неозбиљно :bes

Ето нам још разлога да се окупиомо у што већем броју на нашој трибини у недељу против Воше па да им кажемо шта мислимо о њиховим срањима.


Quote from: "Фрикинг"Биће ли преноса ?
Врло је могуће. Верујем да ће вама из далека значити  :)
Али нас мора бити пуно, пуно, пуно у суботу!!!

Quote from: "Igor_RS"
Quote from: "Фрикинг"Биће ли преноса ?
Врло је могуће. Верујем да ће вама из далека значити  :)
Али нас мора бити пуно, пуно, пуно у суботу!!!
Ма питао сам за вечерас ал нема везе добио сам одговор..

Браћо ми играмо тако лош фудбал, ја се нервирам и кад добиамо ове јаднике.

Ову утакмицу смо могли и лако изгубити да нам се Ранђа неби показао тако.

Ми немамо игру никакву и црно нам се пише пошто овај дебил који нам седи на клупи незна шта ради. Стварно не памтим овако лошу и јадну Звезду.

Баркос по мени добро одиграо данас даће гол само полако.
Филуп је још премлад за европу и нема шта да тражи више у тиму. Јестра, Бетон и Барки су ок.

Баста лош. Милјаш себичан као и Бајалаца који је иначе добро одиграо. Нисам никад био неки симпатизер Анђелковића али данас ок. Наш Љакпо добар.

Али сви морају и могу много више али ми делују као да немају воље да играју. Козан мора да иде што пре и довести мотиватора. Какве је овај идиот само измене извршио данас немам речи стварно...