Јел' се ја трипујем ил'је звезда=финска. Не озбиљно наш је тим одбрана и ништа друго. Мислим мене је одавно престао да либо рацку за фудбал, ал немој неко ово погрешно да схвати и даље волим да гледам утакмице на којима се даје срце за свој тим и навијаче али је то данас на жалост реткост! Гледам неке црнце који ни незнају шта је звезда како се ломе на терену док ови "наши" пазе да се не испрљају или недај боже огребу (част изузетцима). По мени је решење дати шансу звездиној деци (увек је то био пун погодак) па макар завршили сезону без трофеја. Све у свему, однос играча према дресу светиње је поражавајући. Игру нећу да коментаришем пошто знам да има 1000 других који ће рећи мање-више исто оно што и ја мислим!

Што се тиче меча са пољацима,стварно не знам шта да кажем!?
Онај Аверел Далтон (баркос) није био лош, по мени највећа грешка избацивање Саласа, дечко баш игра леп фудбал, он и лукаш једино су докзали да вреде а он га држи на клупи, СМЕЈУРИЈА!!! Звезда игра дефанзивни фудбал, па то је брука, даш гол па брани како знаш и умеш ако којим случајно даш још један добро а ако не даш ником ништа чувај своју мрежу, УЖААААССССС!!!!
АЛ АЈДЕ ВАЉДА ЋЕ БИТИ БОЉЕ!
ПОЗДРАВ СВИМ ДЕЛИЈАМА ШИРОМ СВЕТА
..Звезда ми је све...

Brate,ne finska,ovo je gore. Igrati sa 5 odbrambenih igrača protiv ovih jadnika i onda izvesti jednog od najboljih da bi uveo i šestog je najveća sramota za Zvezdu. I onda će reći kako Barkos pojma nema. Nek Milijaš ima. I Trišović. Momak zna igrati ali nas majmun od trenera ne želi da više od 3 igrača predju centar. Ovo je za plakanje,nevidjeno,sramota. Andjelković napadač,nevjerovatno. Momak igra ok,ali staviti ga u napad  :batine. Idi krme iz Zvezde,proklet bio onaj ko te doveo da brukaš svetinju.

Јебига,заборавих пребацити на ћирилицу.

Слажем се брате, не може баркос да да гол ако веза не ваља, није само до њега, не би ни шевченко могао да даје голове да у вези има себичне играче!!!! веза не функционише !!!
..Звезда ми је све...

Немојте ме погрешно схватити, желим да подсетим да смо победили 1:0. У гостима.

Quote from: "NightMare"Немојте ме погрешно схватити, желим да подсетим да смо победили 1:0. У гостима.
До јаја и шта сад, сад треба да славимо. Па јеси ти гледао с ким смо ми играли, то је пољска сеоска екипа која нас је разбила, дали смо гол случајно и Ранђа је одбранио победу. ОВа Звезда је тужна и јадна.
У недељу сви на Север да им покажемо да то овако даље неће ићи!!!

Quote from: "NightMare"Немојте ме погрешно схватити, желим да подсетим да смо победили 1:0. У гостимa.



Брате,дуго си на овом форуму,знам да идеш на текме и пратиш фудбал,јеси ово озбиљно мислио или си ироничан? Каквих 1 0,јеси ли ти читао шта идиот изјављује по новинама,а тек поставку игре. Некидан сам написао,против оваквих екипа се игра са 3 нападача плус офанзивни везисти. Ако смо некоме могли забити 5 комада,то су ови јадни пољаци

добар резултат на моменте добра игра,Ранђеловић нас је спашавао у појединим ситуацијама,шта знам у реваншу би требали рутински да завршимо посао.Баркос хмм није екстра играч дефинитивно није ни близу али му свака част борио се по мени за пример свима,по мени боље он да игра него Филип Ђорђевић који ми се чини је већ мало пустио муда и кренуо у облаке.Што је Салас изашао мени се учинило да нема више снаге али је дефинитивно играч за први тим.Милијаш лош јако тек у пар ситуација  је показао нешто,Кастиљо добро нисам баш пратио скроз али чини ми се најгора текма одкад је у Звезди,одбрана сасвим солидна,Баста се враћа у форму,Бајалица ок по мени још један играч који мора да постане значајан за први тим,Анђелковић ко мува без главе само забије главу у земљу нити гледа нити било шта,опет одиграо је солидно...мора а чини ми се и може Звезда много боље.

Замислите да смо ушли у ЛШ и у групи са Барсом. Какав ли би нам састав Косан извео у мечу са њима, баш ме интересује? :zbunjen


Нешто је доста чудно.
Још од припремног периода ниједан нападач нам није постигао бар један погодак, а са друге стране одбрана практично није примила гол. А колоко је пропуста, шупљина и несигурности само данас показала. Сетите се почетка, и редом грешака Гаја, Тутурића. Кастиљо ме је изненадио пар пута када је уствари "разигравао" њихов везни ред и отварао контре. Он је стандардно солидан, али такве грешке су недопустиве за неког ко је задужен да пре свега квари игру противника.

Што би рекао наш народ: " Ко зна зашто је то добро. "
Добра утеха, а.  :)     :bes

Quote from: "Igor_RS"
Quote from: "NightMare"Немојте ме погрешно схватити, желим да подсетим да смо победили 1:0. У гостима.
До јаја и шта сад, сад треба да славимо. Па јеси ти гледао с ким смо ми играли, то је пољска сеоска екипа која нас је разбила, дали смо гол случајно и Ранђа је одбранио победу. ОВа Звезда је тужна и јадна.
У недељу сви на Север да им покажемо да то овако даље неће ићи!!!
Не треба да славимо али не морамо ни да кудимо. Ја нисам ни коментарисао игру већ само резултат. Међутим, како бисте реаговали да је све овако изгледало у Глазгову ?

Шта рећи после оваквог бледог издања Звезде, него да је ово ДНО! Ја лично мислим да нису у праву они који су критиковали Баркоса. Децко је по мени одиграо најбољу утакмицу од кад је дошао! Па није он крив сто играчи из средине стоје три метара удаљени од њега. Људи моји нису нападаци криви, по мени је нас средњи ред НИКАКАВ! Просто не могу да верујем, како су спори, без идеја, без воље да се прикљуце нападу, да одиграју пас игру, него одма рокај напред. И шта ту може сам Баркос, Јестровиц, Бетон,и још кога имамо у нападу, кад су тотално сами( или боље рећи сам, ко год да је у нападу), јер ја незнам кад смо играли са два нападача, задњи пут! Ђорђевића под хитно на каљење, јер је показао да у овом тренутку није за  Звезду!Друго полувреме, КОсан вади Саласа, и убацује Бајалицу. И овако згуснут средњи ред постаје још гушћи, Катастрофа од тактике. Сам Бајалица је одиграо супер, и треба да игра, барем се пош тено борио и натопио дрес знојем. И да закључим, нама треба један креатор на средини који це да упосли оне несрећнике у нападу, да затресу мрежу некоме, а богами и због нас, да видимо неки атрактиван порез! Овако и сам Дрогба да играза нас неби дао гол до Нове Године! :batine

Извињавам се на грешкама у писању, али немам ћирилицу на тестатури, и зато ми се омакло с и ш, ћ и ц..... :lol:  namigivanje

Да ли неко иоле упућен у фудбал може да ми објасни зашто онај НОЈ изводи центаршутеве напамет? И даље мислим да је Анђелковић убедљиво наш најгори играч и да игра јер му је Бамбалић менаџер а не зато што је квалитетан.

Почињем да сажаљевам Кастиља, протекле сезоне је играо доста офанзивно, у Глазгову и Пољској једва пређе центар... Није ово Пикси  Ковачевић, него нек му дају да игра офанзивно, да даје голове и главом и ногом...

Страшно је што "Биг Броно" није играо у реваншу са Глазговом. То је добар играч, стандардан репрезентативац, "сакрио" је Роналда у победи Пољске над Португалом од 2:1. Репрезентација Пољске је можда и боља од наше (бодови све говоре), па би требало више ценити овог играча.

Басту увалити неком клубу под хитно. И у Чачку је одиграо јадно. "Прерастао" је нашу лигу, криво му је што није запалио "преко" ко наш Бошкица.

Дај који вам је више.......кукате као неке бабурине.  Знамо да смо катастрофа, и да они немају појма, и да нема везе што "Звезда" нема везе итд. Када вам све толико смета ухватите се метле и почистите сва "говна".
Косановић и остали у клубу се просипају као песак, по новинама с једне стране. Ви се просипате с друге, што се тиче негативности. Ништа вам не ваља.

П.С. Да напоменем, не подржавам никога.

П.С.С. Морињо је добио/дао данас отказ у Челзију.....хинт......хинт ;) :finger
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Quote from: "KizaLion"Страшно је што "Биг Броно" није играо у реваншу са Глазговом. То је добар играч, стандардан репрезентативац, "сакрио" је Роналда у победи Пољске над Португалом од 2:1. Репрезентација Пољске је можда и боља од наше (бодови све говоре), па би требало више ценити овог играча.

Човек је дешњак, али је данас, у другом полувремену, када је прекомандован на леву страну показао колико се боље сналази у у лози левог бека. То му је уствари већ дуго главна позиција.
Е сад и ја се питам што није играо у реваншу. Одговор  је вероватно
QuoteИ даље мислим да је Анђелковић убедљиво наш најгори играч и да игра јер му је Бамбалић менаџер а не зато што је квалитетан.

Ја би лично волео да није тако, то би ипак била велика брука за наш клуб, али...

Није проблем што смо лоши,  кад не знаш онда би требало бар да даш све од себе, а ови наши слепци као да их је неко моткама натерао да играју фудбал. За сваки фаул или аут нама треба по 3 минута да га изведемо, уместо да одмах ватамо лопту и у напад, ми полако да се сви поставе на своја места. И још кад за тренера имаш слепца који игра са 8 одбрамбених, онда мораш да кукаш. Једва чекам дерби...

Победи се у зубе не гледа :finger

Шалу на страну,нисам ни ја задовољан како смо играли,поготово на почетку када су се утркивали ко ће дати аутогол,али резултат је најважнији.Па сетите се Лација који на Мари није прешао центар,па из поновљеног слободњака прошао даље,итд.
У принципу се слажем у свему са Кизом,поготово када је Кастиљо у питању и бојим се да ће од квалитетног играча направити квази задњег везног.Оно што је још несхватљиво јесте то да играмо са толико задњих везних а противници опет стварају брдо шанси?!Мислим да је Баста кореткно одиграо данас,ако одржи овај ниво имаћемо користи од њега.Баркос је показао нешто чим је имао уз себе Саласа,сам у нападу он не може ништа.
И на крају,мислим да би чак и овакав тим много боље играо под неким странцем,јер кључ успеха је крвав рад а не циркање са тренером после текме.Фалио нам је један креативан играч као што је Бурза и можда Короман и то је то.Бајалица има квалитет,а комплетан тим Звезде може на часове код Гаја,лекција борбеност за дрес који носим.

Ево који састав би требао да игра по мом мишљењу:

----------------------------Ранђеловић----------------------------------------

Баста-----------Туторић(Бајалица)------------Гај---------Броновицки


Короман-----------Лукаш(Бурза)---------------Кастиљо-----------Салас


-----------------Јестровић------------------Баркос(Бетолнгар)------------

Кастиљо није имао одмора ко зна од кад.После прошле сезоне отишао је на Копа Америка,па онда на припреме,па је играо у квалификацијама за ЛШ.

Дефинитивно уз Ранђеловића најбољу партију је пружио Гај,стварно ме је одушевио,сем једне грешке на почетку ниједном није био ни близу кикса.

Лоше издање и поред победе,а за то не кривим ни Баркоса ни Саласа нити било кога од играча.Једини кривац је Косановић,а посредни кривац је Пикси који га је довео.

Могли смо да доведемо мало раније Дујковића,Пижона.....али.

Изгледа да је поитика клуба довођење гњида и људских и тренрских преко којих разни менаџери и људи из сенке састављају тим.То је срамота за једног гиганта.Од нашег клуба су остали само навијачи.

Све ово што сам рекао не значи да нећу бодрити клуб свим срцем и душом.

Ипак,мене ово стање вређа као навијача и као човека који проживљава сваки добар и лош тренутак заједно са мојим,а и вашим вољеним клубом.

QuoteДа ли неко иоле упућен у фудбал може да ми објасни зашто онај НОЈ изводи центаршутеве напамет? И даље мислим да је Анђелковић убедљиво наш најгори играч и да игра јер му је Бамбалић менаџер а не зато што је квалитетан.  

Менаџер је и Трајковићу па овај гази траву само у свом дворишту...

Оправдано је извођење Саласа само у случају да овај није могао да издржи више, а лично ми је тешко да поверујем у то...
Опет играмо дефанзивно, опет чувамо резултат...овог пута смо то најавили извођењем Саласа читавих 45 минута раније... Не можемо овако... Прво полувреме смо још и били опасни по њихов гол, али у другом смо се вукли по терену чекајући крај...
Баркос је у неколико наврата вукао на себе два одбрамбена играча, али са тактиком у којој је он једини у тих 30 метара од њиховог гола нема једноставно никога да то искористи...
У неколико наврата су се видели квалитетни пасови, продори, ослобађања, борбеност, ипак идаље премало... Ове у Београду морамо накантати 5:0 и то без муке... Ипак познајући Косана забошћемо утакмицу са једним шпицем и петорицом позади...чувамо резултат...   :batine