Докле мисли овај Косан да нас јебе у здрав мозак и да прави будале од нас. Дали он мисли да ми немамо очи???? Какве су то дебилске изјаве после утакмице...
Дође ми да га задавим од беса...
Докле...

Ако може брат Сима да да неки коментар...?!  :D

Quote from: "Милош"Извините али морам:
ЈЕЛ' САМ ВАМ ЛЕПО РЕКАО?
А сад без зезања. Какав Косановић, Бајевић, Ђуровски? Па ми Фергусона да имамо не би бољи били! Јако лош тим и за та "појачања" могу да кривим делимично и Ђуровског али највећи проблем је што у клубу ником није стало до звезде него само и искључиво до пара. Имају образ да се понашају к'о да су унајмању руку освојили ЛШ а пружају игру на нивоу ФК Балкан Буковица. Али морају да имају на уму да наше стрпљење познаје границе.

Не могу да се сложим са овим постом. За све лоше резултате кривим искључиво неспособног тренера кукавицу који против једне нејаке војводине извлачи из игре јединог нападача у 70. минуту. Имали смо и на ранијим мечевима прилику да видимо сличне бравуре овог тренерског мага.

Quote from: "VlAdA nS"Ако може брат Сима да да неки коментар...?!  :D

Да знаш... Мислим да иако некад има и радикалне ставове да углавном све што каже јесте једна велика истина!!! Па Симо преузми микрофон  :D
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "


Ајд што мајмун прича глупости,али не могу да разумијем да наш дебилни предсједник не каже ништа по питању игре и играча које је довео да сједе на клупи. Вјероватно ће опет похвалити навијање,а стока на клупи уништава клуб из седмице у седмицу. И има ли један паметан новинар да га пита зашто играмо без шпица,са 6 одбрамбених играча против сеоских тимова? Бошка су прозивали, овoга не смију а још је гори. И играчи,нико паметан да дигне глас против мајмуна.

Шта рећи за тренера који пијан долази на тренинге и дозвољава играчима да се због тога спрдају са њим осим да такав не би смео да буде тренер Црвене звезде. И сами знате да сам од почетка био против њега и да једва чекам да му видим леђа. Међутим, цео дан данас лупам главу и размишљам како би било идеално извршити смену тренера. Да ли га, као Бошка, сменити преко ноћи и довести неку дилеју од тренера сличну њему (а таквих, хвала Богу, у Србији има колико хоћеш) или је паметније држати сподобу још месец па и два, а за то време преврнути и небо и земљу не би ли се нашао озбиљан, јак тренер који би хтео да преузме наш клуб и да ради на дуже стазе. По мени би прво решење само наставило ово исто мучење, али са другом њушком. Па ја бих подједнако био очајан кад бих чуо да су нам вратили рецимо Зорана Филиповића или Ратка Достанића. У случају другог решења би се помирили са препуштањем титуле (мада, то је већ учињено) и са било каквим успехом у Европи (жртвовати још једну сезону кад смо већ толике могли...), али би бар неко време били мирни на месту тренера.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Пијанац потпуно си у праву. Мислим да се мора сачекати полу-сезона да би довели неког другог тренера јер ниједан озбиљан тренер не жели да преузима екипу до паузе.

странац странац и само странац за тренера не може нико из Србије да нешто више уради тј лажем  :)  можда би Муслин нешто могао више али опет више би волео да нас неки странац страни менталитет води...али јбг нема од тога ништа не верујем да ће се Косановић сменити у неко догледно време осим ако нешто се драстично деси,али у сваком случају већ видим да ће играње у лиги уефа бити на неки начин  оправдање.Али опет ко што рекох у неком посту пре,верујем уз победу у дербију и пролаз у лигу уефа да ће се екипа тргнути из летаргије...бар се надам томе.Није 9 бодова велика предност а поготово што пакистанци су по мени можда сувише рано ушли у форму а они осим првих 11 немају неку клупу која може да изнесе терет а још дуго ће се играти,тако да сам сигуран кад тад ће пасти,само да ми кренемо са добрим партијама и верујем да неће бити проблема великих.

Ја сам за Кистоф Даума јес да воли лобе али је зато прави тренер.

У овом тиму смрде сви, и тренер и играчи. Сетите се прошле сезоне, док нас је водио бајевић ретардирани Ђокић нам је био једини шпиц. Кад је дошао Бошко гурнуо је Пуровића и он нам је донео најбитније голове. Шта сам хтео да кажем, ове сезоне већ имамо два тренера а ни једеан ни други не гурају у ватру "силна" појачања осим Лукаша. Баркос је крш, показао је то у више утакмица а бојим се да је слично и са Молином и Саласом. Или ће се привићи на наше поднебље у мају идуће године. Закључак је да су појачања јако лоша и ми смо слабији него прошле сезоне. Једина нада ми је да ће Јестровић прорадити а за то су нам потребни много бољи играчи у везном реду. И још један шпиц.

На основу чега се бојиш да је то исто случај са Молином а нарочито са Саласом?
Салас је одиграо одлично кад год је добио прилику док споменути Баркос колико год прилика добијао а добија их највише од ове тројице не показује ништа.

Ако код два тренера, какви год да су, играју на кашичицу онда ту нешто није у реду. Или нису добри или нису спремни. Салас јесте показао нешто али то за Звездино појачање није довољно. Немамо игру, нисмо је имали ни прошле године а ово сада не личи ни на шта. По мени ми нисмо имали игру ни под вођством Зенге али смо имали Жигића за дубинске лопте и још пар играча који су могли нешто да ураде. Можда сам нереалан и размажен јер памтим и Пиксија као играча и Бари али ово је досегло дно.

А никако не постоји могућност да неки морају да играју или рецимо да су тренери идиоти, ма јоооооок. То код нас да се деси? Нема шансе..

Quote from: "silvester"Ако код два тренера, какви год да су, играју на кашичицу онда ту нешто није у реду. Или нису добри или нису спремни. Салас јесте показао нешто али то за Звездино појачање није довољно. Немамо игру, нисмо је имали ни прошле године а ово сада не личи ни на шта. По мени ми нисмо имали игру ни под вођством Зенге али смо имали Жигића за дубинске лопте и још пар играча који су могли нешто да ураде. Можда сам нереалан и размажен јер памтим и Пиксија као играча и Бари али ово је досегло дно.

Са овим се слажем у потпуности! Зенга,Бајевић,ђуросвки,косан...не игра звезда као некада, капирам да нема ни играча као некада али бар су се пре сви трудили и знали чије боје бране а сада не би баш рекао да имамо тај случај!
поздрав свима
..Звезда ми је све...

Quote from: "mige84"Са овим се слажем у потпуности! Зенга,Бајевић,ђуросвки,косан...не игра звезда као некада, капирам да нема ни играча као некада али бар су се пре сви трудили и знали чије боје бране а сада не би баш рекао да имамо тај случај!
поздрав свима

То и мени највише смета, 5 година нисам видео да наши играчи гину на терену. Једно је да не знаш, али да се вуцараш по терену из утакмице у утакмицу то је недопустиво.

Данас сам видео Коромана и Басту како седе у кафићу и пију сокиће,заболе њих за оно што ми мислимо,а поготово за клуб.Ја да онако играм не би од срамоте излазио из куће до наредне утакмице.Манекени!

Да си налетео на Бурзу или Милијаша вероватно би видео како цевче нешто жестоко - и то ноћу. Можда би тада био задовољнији. Какве везе има што њих двојица седе у кафићу у сред дана и пију сок?
Мене много више занима зашто бек игра лево крило. И зашто уместо Кастиља (који је у, за њега, очајној форми) није ушао Молина који би играо напред, а Милијаш позади где је убедљиво најкориснији.
Сутра играмо против гробља 2. Њихов отац ће вероватно послати све са двојном регистрацијом како би Звезди отежао посао. А вероватно ће добити и посебан задатак који ће се састојати у ударању по ногама и стављању ван строја. Морамо бити опрезни и да не наседнемо на евентуалне провокације како не бисмо попасали црвене картоне. Надам се да ће Косановић напокон дати неким играчима прилику да видимо колико могу, макар и против српсколигаша. Вероватно и он зна да поједине играче треба одморити.
..baklje gore, pesma cigana...

Нервира ме то,да неко ко носи дрес нашег тима и тако игра,седи и ужива док се наш тим налази у тешкој ситуацији,можда мало претерујем,али ипак полазим од себе.Да ја носим наш дрес од туге и срамоте не би излазио ни по новине.Проблем је што стичем утисак да се једино ми цимамо око клуба док играче заболе за то.Они долазе и одлазе,част изузецима,стичем утисак како нису ни свесни чији дрес носе,и каква је тренутна ситуација.Када неко обуче црвено-бели дрес мора да зна каква га одговорност чека и какви су наши циљеви који реноме клуба поставља.

хаха а јееесте који лик овај Војник Севера...Сад треба да се закључају и не излазе на светлост...