Докле са једним шпицем?
Па зар и против Телеоптика? :batine

Све ти је јасно кад погледаш измене нашег дебила на клупи.

QuoteЗвезда кроз "иглене уши" у Земунелу
Среда, 26. септембар 2007.

Фудбалери Црвене звезде одбрану националног Купа почели су победом 2:1 над Телеоптиком, филијалом ФК Партизан.

Осим по тријумфу црвено-белих у својеврсном малом "вечитом дербију", дуел у Спортском центру Партизана у Земуну памтиће се и по првом голу Ернана Баркоса, уједно и првом поготку који је навала Звезде постигла у званичним утакмицама ове сезоне.

Црвено-бели поново нису одушевили игром, али су за разлику од неких претходних дуела овог пута барем забележили победу. Тренер Звезде Милорад Косановић, међутим, поново има пуно разлога за бригу. Покушао је у мечу против српсколигаша, а у очи суботњег "вечитог дербија",да провери могућности појединих играча, али оно што је видео никако га не може охрабрити.

У мечу без пуно прилика црвено-бели, који су наступила у комбинованом саставу, повела је у 12. минуту голом Колумбијца Маурисија Молине из слободног ударца са 18 метара, а предност гостију дуплирао је минут пре краја полувремена Баркос главом на центаршут Душана Анђелковића.

Између голова црвено-белих, Телеоптик је у два наврата умало стигао до изједначења. Најпре је након грешке последње линије црвено-белих Стефан Милојевић изашао сам пред Сашу Радивојевића, али је шутирао млако у голмана, а потом је Вељко Вуковић пуцао са двадесетак метара за мало непрецизно.



Косановић: Грешке нису случајност, већ ствар квалитета

Силно мотивисани клинци Партизана офанзивно су почели друго полувреме, а у 60. минуту Милош Николић је сјајним ударцем са двадесетак метара погодио пречку.

Звезда у наставку није извела ниједну смишљену акцију. Младићи у плавим дресовима јуришали су ка голу противника и коначно у 89. минуту велика жеља им се исплатила, када је Милојевић након гужве у шеснаетсерцу послао лопту у мрежу. У последњим тренуцима сусрета Телеоптик је имао још једну одличну прилику из гужве пред голом, али су се црвено-бели некакако одбранили.

(МОНДО)

Ево га извештај и мислим да је најбоље на овој теми, на овакав начин приказати дешавања са утакмице. Верујте да кваримо изглед форума са читавом једном страном и постовима " 0-1 " , " Баркос ",  "Прорадио је" .... Ајде да се мало уразумимо и да више не правимо овакве грешке. Уосталом видели сте ваљда сви Ђолетову примедбу на изглед "спортских прича" од пре неки дан.
Друго, људи без увреде, али какве су то делије, поједини, који не могу да се снађу да прате резултат са утакмице  :zbunjen
Повремена радио укључења, која су стална већ низ година приликом првенствених кола и куп утакмица, затим телетекст. Ја сам на мобилном имао две "вап" адресе на којима су излазили резултати.
Практично сам нов на форуму, нисам модератор, можда немам право за овако нешто, али уразумите се људи... Ипак ми као навијачи Звезде треба да тежимо ка најбољем!

Мени није јасно зашто ми буквално против сваког противника играмо кукавички и на крају се бранимо ко мала деца?! Па зар Алкосан не види, да нас при крају противници кажњавају (Ренџерс, Воша и сада Телеоптик),, када он са својим легендарним изменама покаже ривалима да се сада повлачимо? Ја бих стварно радо хтио погледати у његову главу, да видим какве то он замисли има - ако их има!

Срам нек буде сваког ко нема бар 2 вап адресе да прати резултат  :batine  
Уозбиљи се човјече, шта ти је.

Пазите само састав, болдовани су ретарди:
Радивојевић, Пантић, Бајалица, Туторић, Анђелковић, Кастиљо, Богдановић, Тришовић (Трајковић), Салас (Рашковић), Молина, Баркос (Ф.Ђорђевић).

И онда се као неко чуди што нисмо добили 9-0.
Косановић наставља да бриљира...

Ево и изјаве Косановића коју сам на жалост горе испустио:

QuoteПосле утакмице Косановић је поново био критичан према својим изабраницима и оценио да неке ствари које се понављају у игри више нису случајност, већ ствар квалитета.

"До 70. минута смо играли лагано, а онда смо у главама завршили и ушли смо у компликације. Последњих пет минута опет су нам били проблем и мислим да је то ствар концентрације или физичке спреме. Како је Телеоптик играо посленђих 15 минута и заслужио је изједначење. Хвала играчима Телеоптика на спортској агресији, жељи да се супротстави јачем од себе. Честитам тој деци на игри. Нама јесте било битно да победимо и идемо даље, али неке ствари које нам се понављају, очигледно је нису ствар случајности, већ квалитета", рекао је Косановић.
(МОНДО)

Quote from: "Johnny Blaze"Срам нек буде сваког ко нема бар 2 вап адресе да прати резултат  :batine  
Уозбиљи се човјече, шта ти је.

То је у преводу значило: " Ако ме нешто толико интересује, а у вези са вољеним клубом и значи ми, пронаћићу и најмању ситницу како би дошао до траженог (у овом случају тренутног резултата). А то сигурно није нешто специјално тешко да би захтевало посебну памет. "

Знам да сам ово требао да ти пошаљем на ПМ и да не радим оно зашто сам мало пре дао примедбу, али имао сам жељу да сви виде мој одговор на твој закључак.
Наравно да са овим завршавам и не желим да се упуштам више у било кој вид расправе, са било ким.

Прорадили нападачи, газимо гробље :rofl .
Биће гадно у суботу.
..baklje gore, pesma cigana...

Quote from: "DelijaHH"Па зар Алкосан не види, да нас при крају противници кажњавају (Ренџерс, Воша и сада Телеоптик),, када он са својим легендарним изменама покаже ривалима да се сада повлачимо?...

То је већ стварно забрињавајуће. А он се вади на концентрацију, квалитет играча (или тренера  :( )и слично:

QuoteDo 70. minuta smo igrali lagano, a onda smo u glavama završili i ušli smo u komplikacije. Poslednjih pet minuta opet su nam bili problem i mislim da je to stvar koncentracije ili fizičke spreme. Kako je Teleoptik igrao poslendjih 15 minuta i zaslužio je izjednačenje. Hvala igračima Teleoptika na sportskoj agresiji, želji da se suprotstavi jačem od sebe. Čestitam toj deci na igri. Nama jeste bilo bitno da pobedimo i idemo dalje, ali neke stvari koje nam se ponavljaju, očigledno je nisu stvar slučajnosti, već kvaliteta", rekao je Kosanović.
Срце на терен ...

Не знам пуно о фудбалској тактици, али само хоћу да кажем да је ,,бункерица'' задњих 5 минута против српсколигаша - Телеоптика срамота за славни клуб какав је Црвена Звезда!

Срамота!
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!

Najbolje je i da Delije budi i trener Zvezde.Ova nasha sminka pojma nema ako se branimo protiv jednog Teleoptika pa onda shta mislimo da radimo za derbi..??Ocemo li i u derbi da udjemo sa 1 spicem..CPAMOTA.Ko je uopshte ovog brava doveo na klupu Zvezde..u da nash divni presjednik.Sa ovakom igrom ako prodjemo i one poljake na konju smo..sa raskovicem i ostalim curicama nemamo se sta nadat..plus sa dzorom pjanom od trenera..wrhhh

Пиши ћирилицом!
Администрација
Pala je Atina,pala je Vizantija,pasce i Tiranija koja navija da se stvori velika albania"

OCU KUCI!!!!

Звезда ће и у дербију играти са једним нападачем и то Јестровићем. Позади се поставља питање само бекова. Да ли ће играти десно Бајалица, а лево Броновицки, или ће Баста бити враћен позади. Искрено, мислим да ће Косан заиграти дефанзивније, значи са Бајалицом.
У средини је сигуран Лукаш, а верујем да ће и Кастиљо поново бити у првих 11, као и Милијаш. Короман је наравно сигуран, а ја се искрено надам да лево крило неће бити Анђелковић :batine .  Другим речима, не верујем да ће Косан нешто посебно мењати.
Проблем је што нама нерешено не одговара. Чак и уколико победимо Хајдук (што није извесно) ми бисмо у том случају каскали 6 бодова. Не би било баш пријатно. Ипак, и поред тога, мислим да ће наши ићи управно на нерешено.
..baklje gore, pesma cigana...

Па,он када иде на побједу игра са 5 у одбрани и 3 задња везна,могу мислити какав ће то тим да буде када иде на реми. Какав краљ,сви су му криви осим њега,ал боли га уво,предсједник је задовољан.

Quote from: "bl_regency"Па,он када иде на побједу игра са 5 у одбрани и 3 задња везна,могу мислити какав ће то тим да буде када иде на реми. Какав краљ,сви су му криви осим њега,ал боли га уво,предсједник је задовољан.
Не буди смешан, није председник задовољан. Исто се радило и за Ђуровског. Ти тренера мораш да подржаваш док је на позицији - само нам још фали да га други оспоравају, онда га играчи "мангупи" уопште не би слушали (ко зна, можда би и то било боље од овога сада  :finger )...
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Зар још нису стигли сви потребни папири Мисдогарду за потпис уговора?? Нешто се много одужило....рекли су да у току ове недеље сигурно подписује. Мада, како наш тренер поставља екипу, инису нам потрбни нападачи!! Грејао би клупу као и остали.... :batine  :(

Quote from: "Maximiliano"Зар још нису стигли сви потребни папири Мисдогарду за потпис уговора?? Нешто се много одужило....рекли су да у току ове недеље сигурно подписује. Мада, како наш тренер поставља екипу, инису нам потрбни нападачи!! Грејао би клупу као и остали.... :batine  :(
Е стварно људи шта се дешава са Бетоном, што не потписује, ако су папири проблем нека Косановић оде по њих у чад за викенд а екипу на дербију нека води неко из омладинске школе, да одиграмо мало нападачки :rofl
..Звезда ми је све...

Тестирају га на маларију  :rofl

Quote from: "mige84"
Quote from: "Maximiliano"Зар још нису стигли сви потребни папири Мисдогарду за потпис уговора?? Нешто се много одужило....рекли су да у току ове недеље сигурно подписује. Мада, како наш тренер поставља екипу, инису нам потрбни нападачи!! Грејао би клупу као и остали.... :batine  :(
Е стварно људи шта се дешава са Бетоном, што не потписује, ако су папири проблем нека Косановић оде по њих у чад за викенд а екипу на дербију нека води неко из омладинске школе, да одиграмо мало нападачки :rofl

Стварно добра идеја! Треба Косана послати у Чад и послати тамо и неке енглезе, швабе на сафарију, указати им Косана и рећи им да је ниљски коњ, или носорог да пуцају у њега.

Quote from: "kiki"а ја се искрено надам да лево крило неће бити Анђелковић :batine .  

Остаје нам само да се надамо... А Богдановић је главни адут са клупе, а можда буде и у првих једанаест  :(
Срце на терен ...

Искрено, одавно се нисам овако плашио за резултат у дербију. Али, бар ћемо ми бити на нивоу на трибинама, а за играче, шта им Бог да.