Дај Боже да се сви боре и труде као Короман! Он је прави пример звездиног детета и воли звезду, а шта да кажемо за неке звездине "клинце" које смо гледали неколико година уназад!?
Немојте тако људи, иако га не волим толико скидам му капу! Па јебига једини понављам даје голове!!!!
..Звезда ми је све...

Стално нас прозивају како на ЈНА играмо бункер... Шта ћемо са данашњом утакмицом? Које им је сада објашњење?

Молина је данас добро одиграо и све више заслужује место у првих 11. Гај је за мене наш најбољи странац и некако ми је милина да га гледам када игра... Кастиљо бољи него раније... Милијаш БРЖИ него иначе...
Баста је подбацио, али искључиво јер је био на месту које њему никако не одговара и мислим да је то можда и највећа грешка на данашњем мечу... Трудио се много, али је био шупаљ само тако...морао је момак ићи напред јер је ту одличан...
О овој екипи гробља се причало као о ванземаљцима и ја сам очекивао да ће сада да нас разбијају по терену, да умиремо у лепоти њихове игре, да се плашимо двоцифреног резултата, али на крају могу само да жалим што их нисмо добили јер смо ипак били ближе томе... Чак имам утисак да смо имали више шанси од њих...
Њихова одбрана је изузетно лоша и то је продукт лоших играча на тим позицијама... На нама је сада да уђемо у форму, да ово буде прекретница и да их већ на следећем дербију одвалимо како коње... Нападачка линија им није лоша, али рупе у одбрани им не смемо следећи пут опростити...
Што се тиче њиховог другог гола цела одбрана наша је подбацила у том тренутку и то је вечерас и највећи кикс био...

јаоооооооооооо
јебем ти судија мајку..... јел гледао неко Сос?
Фаул за црвени на Короману чист као суза у 58. минуту

Па зато је и потребна та нека тиха конкуренција,свестрано залагање свих осталих,како би се Коромонова позиција у стартних 11 довела у питање.Тек тада,он неће више да псује  судију цео меч-овај попиздео и дао му црвени-тек тада,кад схвати да и за њега постоји замена,неће више правити ексцесе.
Онда и Лукаш попизди ,па и он црвени.
Короман,колико год да је добар,пожртвован и значајан за тим својим понашањем прави штету Звезди.

Колико год да је добар играч,он није Звезда-Звезда мора да буде један тим,он је само једна карика тима-не знам чему то води,ако он себи дозвољава такве ствари (псовање судије) током целог меча јер да није то радио,нормално да би  ћелави судио онај фаул у његову корист+ евентуални црвени за оно повлачење са леђа КОЈЕ СЕ ВИДЕЛО ИЗ АВИОНА..а ћелави то шатро превидео.

У сваком нормалном клубу,Короман би био санкционисан за своје понашање.Његов посао је да игра фудбал,а не да се пичкара  са судијом целу текму.Пошто ми немамо адекватну замену за њега,принуђени смо да посматрамо његове глупости,јер је он ипак наш најбољи играч.А зашто је он увек најбољи,то треба да се запитају остали 10 на терену.

Quote from: "Johnny Blaze"јаоооооооооооо
јебем ти судија мајку..... јел гледао неко Сос?
Фаул за црвени на Короману чист као суза у 58. минуту

Знаш шта је најгоре? Тај "превид" ће гробари брзо да забораве, али ће зато милион пута да кењају како их судије оштећују... Верујем ја да се Короман изнервирао никада горе због свега тога, али он је професионалац и то са много већим искуством од већине у нашем тиму...не сме себи да дозвољава црвене картоне тек тако...
Више ме занима зашто је тачно Лукаш попиздео... Његов црвени могу некако да прежалим јер је већ био на клупи, али опет ћемо морати да тумбамо цео тим јер сада не можемо рачунати на Лукаша и Коромана...

Quote from: "Вечити ДЕЛИЈА"
Quote from: "Eribo"
КОРОМАН - Нека је дао два гола, ИДИОТ је невиђени. Пичка једна надркана, само сере судији уместо да игра.

Е друже па немој тако. Додељујеш му придев који не да није на месту него...  :nene
Па он нас је провукао против Левадије. Због буђаве игре са једним истуреним, одлучују нам индивидуални потези играча, а у њих не знам кога могу убројати поред, баш тог, Коромана.  Човек игра срцем и са огромном жељом, а тада се искуство, емоције и памет у неким ситуацијама тотално потискују. Он зна за кога игра, зна ко су и какви су навијачи... А не као неки други... Боли их курац! :(  
Поред свега тога што је имао у глави током целе утакмице, шта мислиш како се тек осећао после оног фаула Рукавине?
И да не дужим више... Ако га случајно сретнеш на улици скини му капу и реци му: " Хвала што играш за Звезду на такав начин! "
Једном речју, у праву си да се издваја од свих на специфичан начин, али на тотално супротан од оног каквог си ти навео. Срамота је, по мени, да тако мислиш.

Морам признати да сам писао под емоцијама, али опет стојим иза својих речи. Ја УОПШТЕ не оспоравам Корманове фудбалске квалитете, да има срце и да воли Звезду.
Он и Ранђел су најискуснији и према томе морају да стану мало на лопту, то јест увуку језик. И пусте ноге и руке да реаде свој посо. Короман потроши 30 % своје енргије на препирање са судијом, с туђим играчима и накарају сам са собом.
МОРА да научи да сву своју енергију у сресреди у ноге !!!!!!!
Од тога ће сви да "бенефицирамо".
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Пошто је Лукаш добио директан црвени мислим да га нећемо гледати бар 2 текме у првенству.У сваком случају охрабрује оваква игра пред Гроцлин и мислим да је време да напокон у четвртак убедљиво славимо!Одбрана мора да се консолидује мало,ситуације попут оне када смо примили 2. гол су апсолутно недопустиве.И још само да констатујем да смо коначно имали дерби у рангу са рецимо текмом Рома - Интер која је играна данас...напокон без тактизирања,мучења,напокон права нападачка игра и одлична утакмица.

Гомила људи пљује Коромана !? Мени то није јасно . Човек је дао два гола и играо срцем . Морате да схватите да он баш зато и кења судији , зато што је 100 % срцем у утакмици . Такав је и богу хвала што имамо таквог играча .

Тако је брате јесте он добио црвени ал је дао два гола и да није било њега гробље би нас ЗГАЗИЛО.Један је од ретких који за зведу игра СРЦЕМ па га та чињеница и донекле оправдава јер он црвени није добио зато што је неком поломио ноге већ зато што се изнервирао јер воли звезду за разлику од неких који се чувају од повреда и само гледају да оду негде преко како би зарадили паре.Короман не да није заслужио да га пљујете већ мислим да би могао да добије само похвале јер да није њега борили би смо се за 3 или 4 место у меридиан Супер лиги и најбољи нам је стрелац
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

И мене Короман често нервира,али је очигледно да гине за Звезду и за навијаче.Треба мало сагледати и са те стране.Онда,све шансе за гол и све голове које смо дали ове сезоне кад је он играо ,можемо њему приписати скоро без претјеривања.Лукаш је играч који са више емоција игра него 90 % домаћих играча,радује се головима,бори се ,поштује навијаче,једном рјечју пун погодак.
Мислим да смо били бољи у већем дијелу утакмице,пропустили смо много боље шансе али мислим да је проблем број један код нас физичка спрема.То је највећи проблем а одбрани не можемо пуно тога замјерити,ови имају доста солидне и прије свега брзе нападаче а наша тактика у другом полувремену је била таква да су и нападач и везни требали више да учествују у кварењу игре а они ипак нису успјевали.

ах свака част Короману нема сумње најбољи је играч наш капа доле за голове за игру за све,али ко што неко рече да је добио црвени 10 минута пре и да је партизан преокренуо резултат сви би га пљували,значи мора мало да се контролише ајде да има 20 година па да кажеш јбг млад па није научио али он мора да буде пример у тиму за то.Још једном свака му част за голове и за све.

Quote from: "woorf"Па зато је и потребна та нека тиха конкуренција,свестрано залагање свих осталих,како би се Коромонова позиција у стартних 11 довела у питање.Тек тада,он неће више да псује  судију цео меч-овај попиздео и дао му црвени-тек тада,кад схвати да и за њега постоји замена,неће више правити ексцесе.
Онда и Лукаш попизди ,па и он црвени.
Короман,колико год да је добар,пожртвован и значајан за тим својим понашањем прави штету Звезди.

Колико год да је добар играч,он није Звезда-Звезда мора да буде један тим,он је само једна карика тима-не знам чему то води,ако он себи дозвољава такве ствари (псовање судије) током целог меча јер да није то радио,нормално да би  ћелави судио онај фаул у његову корист+ евентуални црвени за оно повлачење са леђа КОЈЕ СЕ ВИДЕЛО ИЗ АВИОНА..а ћелави то шатро превидео.

У сваком нормалном клубу,Короман би био санкционисан за своје понашање.Његов посао је да игра фудбал,а не да се пичкара  са судијом целу текму.Пошто ми немамо адекватну замену за њега,принуђени смо да посматрамо његове глупости,јер је он ипак наш најбољи играч.А зашто је он увек најбољи,то треба да се запитају остали 10 на терену.

За шта да буде санкционисан?Па то је дерби,набој,емоције и све то.Ја бих волео да сви наши играчи  гину као он,залагање представља однос према дресу.Нека штети клубу,боли ме уво,свака му част за оно издање синоћ.Стварно је показао да има велико црвено-бело срце!

Одличан дерби, права утакмица, коначно. Короману свака част за голове, али очигледно пати од Гуровићевог синдрома. Треба неко да мало утиче на њега да смири живце. У четвртак вјерујем у бар 2-0 за нас, и све бољу игру ове сезоне. Бар се надам.



Волела бих против Гроклина да видим Броновицког на левом беку. Пошто се Молина фино показао на дербију, очекујем га у првој постави. Обзиром да је Короману загарантовано место, очекујем Басту на десном беку. Све у свему, не верујем да ће Косановић нешто превише мењати.
Жалосна је чињеница да нам је Богдановић једна од три измене. Какав месар.
..baklje gore, pesma cigana...

Ови који пљују Молину не знам коју су утакмицу гледали. Човек је одиграо сасвим солидно и види се да у њему има штофа. Сад што је оно промашио, јеби га...Виђао сам ја и горе, верујте ми. Исто не схватам толико пљување Јестровића. Човек је бар ушао у пар шанси, биће и голова од њега, једино што је мало превише улазио у офсајд.

Надам се да смо мало добили пре свега на самопоуздању и да ћемо разбити Пољаке у четвртак.

Quote from: "kiki"Волела бих против Гроклина да видим Броновицког на левом беку. Пошто се Молина фино показао на дербију, очекујем га у првој постави. Обзиром да је Короману загарантовано место, очекујем Басту на десном беку. Све у свему, не верујем да ће Косановић нешто превише мењати.
Жалосна је чињеница да нам је Богдановић једна од три измене. Какав месар.
Да, да Кики, у праву си, још само кад би се у овом тиму урадиле 2 измене Анђелковића на клупу и Броновицког у игру и Бајалицу на терен, уместо Туторића који нема никакав квалитет и у последње време је доста несигуран. Мада мислим да би негде морали наћи место за Саласа, макар да одигра пола сата утакмице, ако не може у стартну.
Богдановић....немам коментар :nene

Ма супер је Молина за наше услове је доктор наука али јбг после оног промашаја се погубио

Ранђеловић је бранио шта је могао одличан.
Тутора по мени је слаб
Гаи је такав цар па то је страшно. Воли Пакистан и Гробље као и ја и то им редовно показује.
Баста бољи него иначе али он ту траку око руке није заслужио.
Анђел хмммм брате шта он игра?
Кастиљо мора и може боље.
Лукаш одличан и показао је емоције. и треба тако јебеш црвени кад ти стока иде на курац.
Милиаш може да прође.
Короман хвала ти брате за оно синоћ. Мислим ја би већ одлепио после оног старта малог усташе. Ко њега напада нека се запита дали би дозволили да вас тако газе.
Молина одличан мора да игра од сад више.
Јестра ок али нема још форму.

На крају дебил Косан.
1. ху тхе фук ис богдановић? Ко њега гура да ми је знати?
2. Зашто Салас не игра? А кад смо повели 2:1 био би идеалан за контре.
3. Баркосу треба више времена на терену. Мислим свако је видео да је Јестра био готов после 70 минута. Не он има времена...
4 Где је наш пољак?????

Изјаве које Косан даје после утакмица су мени смешне и брукају углед нашег клуба. У четртак биће опет нервирања гарантујем.

Ако неко још није видео фотке на званичном сајту:
Не, није прекршај :nene .

Напомињем да је Рукавина био последњи играч одбране, а зна се да се његов прекршај кажњава црвендаћем.
..baklje gore, pesma cigana...

А пази ово кики
http://www.youtube.com/watch?v=_UHru4kEcYA

:o  :o

Браво судија, црна свињо!

Него, јел проваљује неко да у свакој иоле битној утакмици наша одбрана прави бар једну кардиналну грешку.... у Глазгову смо примили гол, у БГ против њих је чини ми се Даршевил промашио 1 на 1, у Пољској је било пар грешака, сад у дербију оба гола су плод катастрофалне реакције наше одбране.....
Мислим да је разлог играње са само 2  права одбрамбена играча јер реално онај Анђелковић је потпуно бескорисан у одбрани, Баста исто, погледајте само реакцију код првог гола гробља, кога ли је он само чувао и покривао, идиот.

П.С.
Потписујем све ово што је Никола упутио нашем тренерском магу.