?? ?? ?????????? ?????? ?????? ?? ??? ??????,????? ???? ????? ?? ?? ?????? ? ???? ?? ??????? ? ??????,?? ????? ?? ???? ??????? ??? ????? ??????? ??? ???? ???? ?? ????,??????????? ?? ????? ?? ?????? ???? ?? ????? ?? ??????? ????? ???? ???? ??? ?? ??? ???? ?????? ??????? ?? ?????? ????? ?? ????????, ?? ??????? ?????? ?? ?? ??????? ?????? ? ?????,??????? ? ????? ?? ?????? ???? ??????? ???? ?? ????????,????????? ?? ?? ??????? ??? ?? ?????? ???? ?? ????? ? ??? ?? ????? ?? ????? ????????? ?? ???????? ??? ?? ????? ? ????? ???,?????? ?? ?? ? ???? ?? ??? ????? ? ?????? ??????? ????? ????, ??? ?? ?????? ?????? ??????.??? ????? ???? ?? ?? ??????? ?? ?????? ? ????????????? ?????????,??? ??? ?? ??????????? ????? ?????? ??? ????? ?? ??????,??? ?? ??? ?? ?????? ????? ?? ???????? ? ?????? ???????? ????,????? ??????? ?? ?? ?? ??????? ?????? ?? ???????? ? ??????? ? ????? ???,??????? ?? ?? ??????? ?? ????????? ???????.
???? ?? ????? ???? ?? ????(??????????) ????????? ?? ???? ?? ????? ???? ??????? ???? ????? ?????? ?????? ?????? ????? ?????????

?????? ??????!!!!!!!!!!!!!

?????????? ?????????? ??????? ???? ??????? ?? ???????





?????? ??????

????, ?? ???? ?? ?? ?? ??? ???????, ??? ??? ???????? ?????, ??. ?? ????? ???? ?? ????????? ??????? ? ?? ????????? ????? ?? ?????, ? ?? ?? ?????????? ?????????, ????? ?? ?? ????????!!!
???

Еј народе јел бетон почиње утакмицу сутра :rofl  ја мислим да је заслужио, а оном дебелом мајмуну САЛАСА нећу опростити!!!!
..Звезда ми је све...

Quote from: "sava"најгори старт Црвене Звезде у задњих 10год. а то боли мајмунчино пијана

Извини Делијо а колико ти имаш година?
И прочитај Правилник :
http://www.delije-caffe.net/forum/viewtopic.php?t=2773

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

после овог кола смо у бољој ситуацији али... не верујем да ће нам то пуно помоћи.Звезда ме подсећа све више на репрезентацију кад им све дође до јаја,резултати осталих утакмица итд ми кикснемо против неке жљ екипе,дај Боже да се дигнемо сад али...Нисам гледао текму ни извештај од јуче ал опет смо играли очајно по писању штампе и  до краја се бранили.

... и имали неку чудну срећу да не примимо опет шугав гол у судијској надокнади ... С њима стварно нешто није у реду.



Неко би рекао да ми "наммо среће", ја бих реако да је имамо више него памети. Јер поред оваких "игара" заостајемо САМО 4 бода у односу на Вошу, тј 7 за пакистанцима. Ништа није готово сто се тиче титуле, али бити ће ако КОЊ не добије одказ. Упропаштава абсолутно све од самопуздања које је присутно код играча. Од неких чак прави и будале, а друге диже у небеса !!!

Сада је прави тренутак, сада се МОРА направити рез, јер срећа нам неће бити савезник до краја.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Каквој надокнади,и у току утакмице су требали дати 3 гола. А ми,никад јаднији. Ово је најгора текма сезоне. Увођење Тришовића врх. Интересантно,први пут су га данас и новинари прозивали. Хвала богу. Надам се да ће летити после Грка,да бар остане шанса у првенству. Доле немамо шта тражити иако је арис куртон од тима

Новости:

Нико није задовољан
А. ШОШКИЋ, 4. новембар 2007


Тријумф над Чукаричким донео је бар мало ваздуха. Лакше се дише, држи се некако корак у првенству, али проблеми Црвене звезде не могу да се сакрију. Нико није задовољан. Ни игром, ни резултатима. Ни тренер Милорад Косановић, ни играчи, који све више јасно показују незадовољство, ни навијачи, ни управа док се чека наследник Драгана Стојковића...

ТРЕНЕР: У суботу је, прву пут од како се вратио на клупу црвено-белих, могао да чује, неколико пута, "Косане, одлази...". Најпре због замене Маурисија Молине, после само 40 минута, а и на крају, без обзира на то што је шампион коначно осетио сласт победе, после три неуспеха (Бајерн 2:3, Напредак 1:1, Младост 1:1).

НАПАДАЧИ: Не памти се када је Црвена звезда била неефикаснија на домаћој сцени, са само 1,18 голова по мечу, а посебна прича су нападачи. Само је Аргентинац Ернан Баркос, који је пресељен на трибине у последње време, тресао мрежу - једном Телеоптику и двапут Банату. Таман кад је бар мало прорадио, уз велику подршку навијача, отишао је у трећи план. Млади Ђорђевић, Јестровић и Мисдонгард, који је тек почео да игра, имају нулу у рубрици голови.

ИГРАЧИ: Много је незадовољних, посебно оних који ретко или уопште не добијају прилику. Фудбалери о томе не желе да причају, бар не јавно. Нигде нема капитена Миловановића, нејасно је због чега је толико трајао опоравак Бурзановића. Пантић, Рашковић и Трајковић могу да буду "срећни" када се упишу у протокол, потпуно је нестало појачање из Бразила штопер Владимир Ђорђевић.

НАВИЈАЧИ: Изутено стрпљиви, вероватно и "најбољи играч" ове сезоне. Од почетка су уз тим, пружају велику подршку и кад не иде, а тако је најчешће. До суботе нико није "прозиван", да би се чак и после победе над Чукаричким на мети нашао Милорад Косановић.
УПРАВА: Отишао је Драган Стојковић, чека се Топлица Спасојевић. Док се не обаве све формалности, Пикси је стално уз екипу, на утакмицама најчешће у друштву финансијера Марка Мишковића. Уз све муке, Звезда, ипак, има и даље наду да ће да сачува шампионску круну, а у четвртак у Солуну почиње прву битку за пролеће у Европи, које чека од 1992. године.


МОЛИНА ЗАНЕМЕО ЗБОГ ЗАМЕНЕ
Маурисио Молина се прилично зачудио и изнервирао, пошто је морао је у свлачионицу још пре полувремена, не схватајући због чега га је Косановић заменио.
- Не, заиста не бих ништа коментарисао - збуњен је био Молина, а из погледа се јасно видело незадовољство.
Неко му је, вероватно, после свега пренео речи тренера црвено-белих са конференције за штампу:
- Није слабо играо, али уласком Тришовића желео сам да затворимо страну по којој смо имали проблема...
Утисак је, ипак, да је тренер могао да сачека још тих пет минута, јер би тако много мање изнервирао и Молину и навијаче.


САЛАС
ОбеШтеЋење за Франклина Саласа плаћено је 2,2 милиона долара, међутим, Еквадорац никако не добија прилику да покаже да ли и колико вреди. Ушао је последњи пут на утакмици са Банатом и онда - нестао.
- Никако на некој утакмици да поведемо 2:0, па да Салас добије прилику - објаснио је недавно Косановић.

http://www.glas-javnosti.co.yu/clanak/glas-javnosti-04-11-2007/bojkot-lige-sampiona

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Ја се бојим да ће Платини на крају ипак да попусти у истрајању, да "помогме" сиромашнијим клубовима, да се дочепају  Лиге шампиона. Идеја је феноменална јер као што кажу прваку Србије на путу до елитног такмичења не би стајали клубови из Шпаније, Енглеске или Италије, већ прваци Чешке, Грчке или Швајцарске.

У вези дешавања у клубу...
Идеја да Љупко Петровић седне у директорску фотељу би била катастрофална грешка. Наш клуб треба да рашчисти са тренерима старе класе, са њиховим схватањем игре која се иначе давно променила, као и са Српским полу-легалним мафијашима којих данас има а сутра нема међу живима.....
Одувек је било лакше променити људе (што је у неким стварима у Србији и то било тешко) него начин резоновања са употребом и знањем здравог менаџерског посла у циљу прављења профита.
После свега доживљеног по мени је јасно да Звезди требају странци на многим нивоима у клубу који би са модерним схватањима поспешени стеченим знањем а не на варијанти "Волим Звезду мајке ми" вратили прво стабилност у клуб из којих крећу добра пословања а самим тим и новац који би аутоматски утицао на довођење добрих играча из којих би и резултати произашли. За вођење једног гиганта треба не само знања него и праксе које у Србији у пост-диктатури као и у пост-ратним годинама тренутно нема.
Мене лично уопште не занима какав је тај председник али оно што је битно тренутно је да није наш човек. То је човек коме је у интересу да заради од Звезде а да би зарадио од Звезде требаће да Звезду подигне на много више гране што и Звезди иде у прилог. Дакле, сви срећни. Председник је ту да довуче јаке спонзоре, да прави паре, да уложи паре и да ствара пословну сарадњу са компанијама у свету фудбала и изван ње.
Нашу скупштину још чини доста метузалема који са Социјалистичким чипом у глави не могу а и нису способни да нешто ураде.
Тренер....
Тренер који нема каризму, који не представља никакав ауторитет играчима и који има схватања игре из деведесетих година прошлог века није тренер ни за Чукарички а камоли за нас. Решење је наравно у странцу јер су сви тренери у Србији већ избламирани и без икакве идеје, жеље а понекад и воље да нешто више ураде.
У таквим ситуацијама мишеви коло воде а то је управо и тренутно стање у нашем клубу.
Ја и даље верујем да су странци који су доведени добри играчи али због јајарске тактике и не пружања шанси обично оду на клупу, па на трибине а онда их дочека судбина одласка из Звезде.

Што је најгоре, све ми ово личи што сам написао на неку научну фантастику у овом тренутку али ајде......

Прекретница за Јестровића
Искусни нападач још није дао гол за Звезду, али верује да ће бити ефикасан прекосутра у Солуну. – Тамнопути Мисдонгард није пријављен за Лигу Уефе  
Црвена звезда ове сезоне никако да пронађе добитну комбинацију са одговарајућим нападачем у тиму. Прво је прилику имао млади репрезентативац Филип Ђорђевић, потом је шансу добио Аргентинац Ернан Баркос, затим искусни повратник Ненад Јестровић и напослетку тамнопути репрезентативац Чада Бетолигар Мисдонгард, али он није пријављен за такмичење у Лиги Уефе, па ће пропусти меч другог кола Ф групе против грчког Ариса, прекосутра у Солуну. :batine  :boks

Ма бре јестровић прича како ће дати гол још од како је дошао,ја баш нешто не верујем у то ал ајда видимо у четвртак
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Taktika: no comment
Igra: no comment
Igraci: no comment
Trener: no comment
Navijaci: ponovo jedina svetla tacka...

U 17 casova Alkosan konacno odlazi...
Posle 17 casova... nek nam je sa srecom...

- sorry zbog latinice, pisem sa posla...

?????? ???'?? ???????!
???' ?? ???? ???? ???? ?? ????? ???? ?? ?????? ????, ???? ?? ??????? ?????? ??? ????? ????????, ???? ?? ???? ???? ?? ????????...
??! ????'?? ??????? ?? ??????? ? ??????...
??? ?? ?????? ?????? ?? ?? ??? "?????????" ???????? ? ?????? ?? ?????????!

????? ??...
????? ??? ????? ??? ????? ???? ?? ????????? ?? 180 ??????? ? ??????? ??? ?? ?? ?????? ????. ????.
? ?????????? ???????? ?? ????????????? ?????????. ??? ?? ???? ???? ? ??????? ??????.

????? ?? ??? ????? ??????????? ???????? ????? ????? ?? ??? ???????? ????? ?? ??????? ?????????? ??? ???? ?? ???, ??? ?????? ????? - ???? ??? ?? ?? ??? ?? ?????, ??????????... ????? ???? ?? ????? ? ??? ?????????.
????? ???????? ?? ?????? ????? ?????????? ?? ???? ?? ???????. ? ???? ?????? ?????, ?? ???????? ??? ?????? ??????? ?? ???? ?????????. ?? ?? ???? ?????? ???????.

Quote from: "KizaLion"? ???? ?????? ?????, ?? ???????? ??? ?????? ???????

terzic iliti fudbalski mafijasi.

za bastu sam siguran da igra samo zbog njega.


izvinjenje na latinici nisam na svom kmpu .

?????? ???? ??????...??? ?? ????? ???? ?????... :zbunjen

????? ??? ???? ??? ??? ?????? ? ??????????.....??? ?????? ????? ???? ????? ?? ????? ??????? ??????  :zbunjen
БАЊАЛУКА ЈЕ ЦЕЛА ЦРВЕНО БЕЛА.....