Шалу на страну, јел зна неко поуздано, хоћемо данас довести некога у нападу са Баркосом, или ћемо да играмо као и синоћ, без нападача у овој сезони?? Временa све мање имамо, још само 10 сати....... :zbunjen  :bes

Жига оде у Валенсију... ето пара али времена нема... највероватније ништа од појачања... или ће за који сат да нам проспу коју бомбу (најреалније Ракић ако се то може назвати бомбом...)

Живи били па убили...  :)

oдакле ти информација за жигу
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Quote from: "United North"oдакле ти информација за жигу

Спортска Централа:

"Fudbalski klub Valensija potvrdio je u zvaničnom saopštenju da je postignut dogovor sa Nikolom Žigićem, koji će tako postati novi igrač ovog kluba.

Za petak je planiran lekarski pregled od strane medicinske ekipe kluba sa Mestaje, posle čega bi Žigić trebalo i zvanično da bude predstavljen novinarima."

Видех на СЦ да ови Моћни Ренџери купили појачање које има право наступа већ у уторак али не знам о коме је реч пошто нисам претплаћен... а ови наши ништа... 3 милиончета од Жиге ће отићи а ко то зна где... :(

Ренџерси се појачавају за Звезду
Цетвртак, 9. август 2007. 19:49

Шкотски фудбалски клуб Глазгов Ренџерс потписао је трогодишњи уговор са досадашњим нападачем француског Ланса Данијелом Кузаном.

Британски медији су известили да је Глазгов за тридесетогодишњег репрезентативца Габона платио 1,5 милиона фунти (2,2 милиона евра).

Кузан је за Ланс наступао у претходне три сезоне и за француски клуб постигао 26 голова.

А ми?? Изгледа да су одустали од довођења још једног нападача!!


изгледа да нам долази косанович
RZIM PARTIZAN!!!

Пикси је изјавио ( на питање у вези нападача) да у овом тренутку не размишља о појачањима. Као нису још показали шта знају ови што су ту, за Ђорђевића и Баркоса се слажем али Рашковић је одавно показао да може да игра евентуално у купу(Србије). Кад ћеш да размишљаш о појачањима 31. у 15 до 12!! :bes  :bes  :boks
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

Короман остаје у Црвеној звезди
Уговор по истеку позајмице

http://www.fc-redstar.net/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=1263&News=1263

Црвена звезда са радошћу може да саопшти да ће Огњен Короман остати њен члан и по истеку позајмице пошто ће његов уговор бити откупљен по истеку позајмице.

Короману позајмица истиче крајем месеца и тада ће бити потисан уговор, највероватније на три године, потврдио је на данашњој конференцији за медије председник клуба, Драган Стојковић.

Поред Кастиља добили смо још једно велико појачање-Коромана. Пикси свака ти част на овоме!

ево шта је реко косан јуче на конференцији...  

«Оно што осећам у овом моменту је пре свега једна радост и задовољство у клубу у којем сам већ радио и који је изузетно поштован и вољен. Осећам обавезу и одговорност према клубу који ми је дао прилику да поново искажем оно што као тренер носим у себи, осећам одговорност према армији навијача који су уз Црвену звезду у свакој прилици и одговорност према свим пријатељима и породици који се заједно са мном радују. Мој долазак је уследио у врло деликатном тренутку за мене и клуб, а имајући у виду снагу клуба и моје искуство, верујем да ћемо уз мало среће ствари поставити на вишуи ниво», рекао је наш нови тренер и наставио:

«То међутим неће бити лако јер нас већ сутра чека први меч, а у уторак дуел у Глазгову. Времена за неки систематски рад на плану стварања неке друге игре нема много, али ту смо да пробамо да одговоримо на изазове. Молим све добронамерне за само мало стрпљења. Покушаћемо да изградимо посебан стил игре којем ће се противник морати да се прилагођава, али у почетку не треба очекивати велике промене».

Као приоритете у раду Косановић, који је уговор потписао на једну сезону, је истакао следеће:

«Морамо одмах покушати да променимо неке ствари у распореду. Морамо да будемо далеко агресивнији, морамо подићи ритам игре и морамо, што је најважније, подићи ниво одговорности и самодисциплине код сваког играча. Све друго тражи много више времена, али ни ово неће бити тако брзо».

Нови шеф стручног штаба је рекао да познаје садашњи играчки кадар.

«Био бих некоректан када бих рекао да до у танчине познајем сваког од играча. Знам онолико колико сам могао да видим на утакмицама. Евидентно је да група странаца која је дошла у Звезду има квалитет, јер да га нема сигурно не би била овде. Они можда нису одиграли онако како се очекивало у утакмицама са Левадијом, али не може се на основу тога давати нека озбиљна процена. Сигурно је да ова Звезда сигурно квалитетнија од онога што је виђено против Левадије. У првој утакмици је тим играо много боље него што резултат показује, а у другом мечу је притисак био већи. Тај меч може да послужи само да се стекне погрешан утисак о играчима и зато га ја више нећу гледати и анализирати».

Косановић је рекао да се у наредном периоду могу очекивати и одређене промене у стручном штабу, али да нема разлога да би оне биле велике.

«Имам свој начин рада и људе са којима сам навикао да радим, а у ходу ћемо видети какав је профил људи потребан да би се неке ствари подигле на виши ниво».

Када је реч о ангажовању нападача, Косановић је рекао.

«Мислим да је тренутно расположивом нападачком кадру потребно дати мало више времена. Баркос, Ђорђевић и Рашковић нису стигли и могли да покажу шта знају у две утакмице», а на ове речи се надовезао и предсендик Стојковић:

«У овом тренутку не размишљамо о појачањима».
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

NAPADAČ STIŽE IZ UGANDE ? Posle glavobolja zvanih Čukarički i Glazgov Rendžers, Milorad Kosanović ima novi problem koji treba rešiti, a zove se napadač. Crvenoj zvezdi je hitno potrebno pojačanje u napadu kako bi tim koji se borio u Glazgovu postao ozbiljna napadačka ekipa. Potraga je poslednjih dana intenzivirana, mada je svima na ,,Marakani" jasno da se ,,prase ne goji uoči Božića". - Kasno jeste, ali nemamo gde. Istina je da tražimo napadača. Ponuda na tržištu je smanjena i teško je naći ono što nam treba. Ako ga i dovedemo, nema pravo igranja u revnšu sa Rendžersom, ali ćemo moći da računamo na njega za kasnije evropske izazove - objašnjava popularni Kosan.Skauti užurbano rade svoj posao, a predloge donose i ,,prijatelji" kluba. Rukovodstvo Zvezde krije ime potencijalnog kandidata, mada ,,Vesti" saznaju da je Afrika kontinent za Zvezdine ambicije.- Na stolu predsednika Stojkovića je ime afričkog napadača iz Ugande. Radi se o mladom igraču koji još uvek nije igrao u Evropi. Navodno je veliki talenat i izuzetno brz, a ne bi bio ni skup. Problem je što će i njega kao i Barkosa crveno-beli morati da angažuju preko kasete, odnosno bez prethodne probe. To se u slučaju Argentinca pokazalo kao loše - objašnjava izvor ,,Vesti" blizak crveno-belima.Opcija sa dolaskom Danijela LJuboje, ukoliko ne pronađe angažman u Evropi, još uvek postoji, ali crveno-beli ne žele da čekaju na nečiju dobru volju, pa je izvesno da će pre toga potražiti rešenje za Kosanovićeve glavobolje. U svemu ovome opet se treba vratiti dva meseca unazad i konstatovati da ovakvih problema ne bi bilo da je Zvezda još u junu angažovala Milorada Kosanovića za šefa struke. Izvesno je da bi tada kvalitet i uigranost ekipe bili na većem nivou.

:zbunjen  Јел зна неко нешто о овоме??

Јебе луд збуњеног! Зар Љубоја није отписан? Опет непроверени играчи?( мада од Рашковића гори не може да буде) Нек Пикси узме тог Африканца ако је јефтин, али ја поново кажем да се највише сјебао кад није истрајао за Бенитеза, а као што знамо паре су се цело лето само приливале.
Потписујем да би са Бенитезом Ренџерсе угазили!!
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

лично мислим да од љубоје нема ништа..
обештећење које је сиена требала да плати је било 700000 евра и то је по мени у реду али проблем претставља његова годишња плата од 1500000 евра сто је за нас много.....
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

МОНДО: Ненад Јестровић у Звезди
Субота, 18. август 2007. 12:45

Црвена звезда решила је "горуће" питање центарфора. Како МОНДО сазнаје, бивши репрезентативац СЦГ и члан Ал Насера Ненад Јестровић потписао је предуговор са црвено-белима, а у наредна два дана и званично ће се обавезати на трогодишњу верност актуелном српском шампиону.

Јестровић, међутим, неће имати право наступа у реваншу са Глазгов Ренџерсима, али ће бити пријављен за наставак такмичења у Европи, или у Лиги шампиона или у Купу УЕФА. Јестровић, који је већ стигао у Београд, одмах након потписивања уговора прикључиће се свом новом тиму.

Тридесетједногодишњи Јестровић каријеру је почео у ОФК Београду, одакле је 1998. године отишао у Француску, најпре у Бастију, а затим и у Мец. После тога, пет година наступао је у белгијским тимовима Мускрону и Андерлехту за који је на 79 утакмица постигао 55 голова.

Јестровић је 2006. године прешао у Ал Аин из Уједињених Арапских Емирата, а након годину дана обукао је дрес Ал Насера. За репрезентацију СЦГ Јестровић је одиграо 12 утакмица и постигао пет погодака.
 

Колико је тачна ова информација, остаје да се види у наредна 2-3 дана!! Искрено, незнам дали је ово право решење?! Мада опет, кога довести у овом тренутку?? :zbunjen

Јестровић свакако јесте добро решење. Можда мало са закашњењем, али ако прођемо Ренџерс(а проћи ћемо) биће појачање у прави час :) .

Јестровић је мало спор али ипак је јако солидно рјешење овако касно.

Баш сам се обрадовао кад сам чуо да долази Јестра,лика сам увек готивио мислим да нам играч тог профила фали само да је мало раније,али никад није касно...

А, ево и Јестре на делу  ;pljuga

http://www.youtube.com/watch?v=-d55HwqMDDg
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!