? ?????, 14, ? ?????? ??????? ???? ??????? ??????? ? ??????, ?? ?????? ?? ?? ????.

Quote from: "DelijaHH"Видим да Ђокића многи оспоравају. Мислим да то није фер. Цовјек је у сваком клубу, за који је играо, дао најмање 10 голова у сезони. Тако је било и код нас. Није он велика класа, али увијек је добар за својих 10-15 голова. Уколико не нађемо адекватне замјене у нападу, ти ће нам голови у следећој сезони фалити.
Ђокић је ''сеоски'' играч који може да игра само у овој нашој јадној лиги. Само зато што тренира као луд и што је изузетно физички спреман успео је да да тих ''фамозних'' 15-ак голова, за све остало потребно је ЗНАЊЕ и ТАЛЕНАТ. Зар ти мислиш да је то нека вредност? 15 голова у оваквој лиги!!! Желим му све најбоље у наставку каријере, то је добро за њега, а још више за нас.
....мислим да не треба више да водимо неке полемике око њега

Quote from: "DelijaHH"
И молим вас, престаните више са Друлићима, Ковачевићима, Бошковићима итд. Они су прошлост и ми морамо гледати напред!
Потпуно си у праву

Игоре, засто 14 голова није солидан учинак и за ову нашу слабу лигу? А физичка спремност јесте данас у модерном фудбалу једна од најважнијих ствари уопште. Само техника и таленат сигурно нису довољни. А већ када немаш талента и технике, онда се макар можеш физички тако спремити, да те дефиците макар мало "поравнаш".

Ни Жигић прошле године није више дао, ако се не варам, па сада добро игра у Шпанији.

Ми се сви слажемо у томе да Ђокић није нешто специјално, али за ово мало времена што је био код нас, одрадио је посао сасвим добро, па макар то било и у нашој јадној лиги. Аилтону, Пуровићу и сакатом Рашковићу то није посло за руком, зар не?!  

Али то сада више и није толико важно (имаш право ту), јер је одлучујуће ко ће нама доћи као замјена. Та ме ствар пуно више занима...

Поз.

Ђокићу су украли и тојоту  :rofl
колика прича о таквом расном стријелцу. Ја сам за то да се и Пурке прода јер за њега могу да се узму добре паре, а онда да се купи прави нападач који би могао да покаже класу. За то сам да се првом тиму прикључи Филип Ђорђевић или Јагош Вуковић или било који други омладинац који би представљао право освјежење за екипу.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Лукаш: "После одмора - Звезда"


Португалски фудбалер средине терена Лукаш потврдио је агенцији Бета да би следеће недеље требало да потпише за београдску Црвену звезду. "Знам да је Црвена звезда велики клуб, али не бих да много причам пре него што потпишемо уговор. Још сам на одмору са кога ћу се вратити у среду. Цео посао би требало да завршимо по мом повратку са одмора", рекао је двадесетседмогодишњи Лукаш у телефонској изјави агенцији Бета.

Лукаш, чије је пуно име Жоао Нуно да Силва Кардозо, тренутно је члан Боавиште у коју је дошао 2004. године из Академике из Коимбре.

У шампионату Португала везни играч је одиграо 28 мечева за клуб из Порта.

Лукаш је један од чак 12 фудбалера, међу којима су многи играли битну улогу у тиму, а које управа Боавиште није желела да задржи овог лета, у жељи да знатно подмлади екипу.

Спомиње се цифра од 2 милиона за Саласа.... не знам колико је паметно давати толике паре за играча који је познат по проблемима са кољеном и повредама....

И ја сам нешто скептичан што се тиче тог Саласа! Боље је да траже јефтије фудбалере, типа ала Бенитез ( 400 000 ). За две милке можемо да доведемо три добра играча. Нама сигурно требају два нападача, леви сполни, и још један позади.

Пардон, левог бека хтео сам написати, а не леви спољни!

Quote from: "Johnny Blaze"Спомиње се цифра од 2 милиона за Саласа.... не знам колико је паметно давати толике паре за играча који је познат по проблемима са кољеном и повредама....

Дај баталите то "рекла, казала" 2 мил. , 10 мил, и остале глупости које "новинари" проваљују.
Ако један од најбогатијих клубова у свету Челзи "нуди" 4 милке за Пантелића, онда нема шансе да ће Звезда да, да 2 милиона за некога. Да имамо пара , којих би се олако "одрицали" и бацали, небих продавали "све" што је ваљало пред прошлу сезону.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Видиш исто бих и ја теби могао да кажем да баталиш 'рекла казала'приче у вези Пантелића. Ал кад си га се већ дохватио, спомиње се 4 милиона фунти односно 6 милиона евра. У овој причи за Саласа у та 2 милиона су урачунати обештећење, плата и фамозни проценат који ФС Еквадора узима, тако да уопште не изгледа немогуће.
Шта је довођење Бајевића, Аилтона, Сузукија ако не 'одрицање'и бацање пара... То уопште није страно овој управи.
П.С.
Каже се НЕ БИ продавали.

Извињавам се на грешци при писањну, нормално је дса се пише " не би ", не продакем их ја лично;).

Пеонта мог одговора је била да је све , или готово све сто изађе у новинама, "рекла казала". Пет новина, пет различитих "информација".

Колико ја знам Сузукијев трансвер је омогућила нека јапос ТВ, за дебелог- Аилтона и миша-Бајевичћа нико никада није потврдио колико су плаћени , ко,шта и како !!!!!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Quote from: "Eribo"Извињавам се на грешци при писањну, нормално је дса се пише " не би ", не продакем их ја лично;).

Пеонта мог одговора је била да је све , или готово све сто изађе у новинама, "рекла казала". Пет новина, пет различитих "информација".

Колико ја знам Сузукијев трансвер је омогућила нека јапос ТВ, за дебелог- Аилтона и миша-Бајевичћа нико никада није потврдио колико су плаћени , ко,шта и како !!!!!!
:rofl
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Колико је ово потврђена информација не знам, али Блиц пише како је Салас изјавио да жели да пређе у Звезду, упркос застоју који је настао око 15% од трансфера које тражи ФС Еквадора.
Мене презиме Салас наравно увијек подсјети на легендарног Чилеанца који је утрпао двије голчине Италији на СП 1998. Надам се да је овај Еквадорац бар близу квалитета Марчела Саласа.

ПС: Ерибо тебра, не мораш журити при писању. Полако, слово по слово, и нема грешке. Научићеш једном.  namigivanje



Quote from: "Mikelandjelo"Колико је ово потврђена информација не знам, али Блиц пише како је Салас изјавио да жели да пређе у Звезду, упркос застоју који је настао око 15% од трансфера које тражи ФС Еквадора.
Мене презиме Салас наравно увијек подсјети на легендарног Чилеанца који је утрпао двије голчине Италији на СП 1998. Надам се да је овај Еквадорац бар близу квалитета Марчела Саласа.

ПС: Ерибо тебра, не мораш журити при писању. Полако, слово по слово, и нема грешке. Научићеш једном.  namigivanje

Прочита сада шта сам писо, једва разуме шта сам хтео да кажем.  :boks

Микеланђело, ма знам и ја то, само јучер када сам писао, није баш ишло "слово по слово". :batine  Морам да почнем да гледам "preview" , пре него што пошаљем поруку на форум.
Још једном се извињавам на грешкама !
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

LUKAS KORAK DO MARAKANE

Sportski menadžer Crvene zvezde Stevan Stojanović potvrdio
Žoao Nunja da Silva Kardoso ili jednostavnije Lukas biće, sada
se već sa velikom sigurnošću može reći,

prvo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku. Čelnici Crvene zvezde sutra završavaju odmor, 28-godišnji portugalski fudbaler i ukoliko sve prođe prema željama obe strane, ozvaničenje saradnje se može očekivati krajem nedelje.

-Preostalo je još da napravimo korak ili dva do realizacije ovog transfera – priča sportski menadžer Crvene zvezde Stevan Stojanović. -Nemamo šta da krijemo, Lukas je želja Crvene zvezde, a mnogo nam znači to što i on shvata u koji bi klub trebalo da dođe. Sa nestrpljenjem očekujemo da on dokaže kvalitet koji nesporno poseduje.

Uz Lukasa koji je jedan od 12 fudbalera Boaviste sa kojima klub ovog leta nije želeo da potpiše novi ugovor pravdajući se podmlaživanjem na meti kluba iz Ljutice Bogdana je i napadač iz Ekvadora Franklin "Mago" Salas. Centarfor LDU Kita je takođe putem štampe izrazio spremnost da dođe u Beograd, ali je priča vezana za njegov dolazak potpuno drugačija, barem trenutno.

-Crvena zvezda u ovom trenutku ima listu sa imenima fudbalera koji imaju kvalitet za naš klub, a uz to i klub može finansijski da ih isprati. Salas je interesantan fudbaler, napravljen je kontakt preko menadžera, moglo bi se reći da je ta priča tek u početnoj fazi. Od vas sam čuo za njegovu izjavu da je zainteresovan za dolazak na Marakanu. Dobro je ako je tako, ali ima vremena za priču o Salasu.

Od kako je Luiđi De Kanio odbio Crvenu zvezdu medijska pompa oko novog trenera crveno-belih je splasnula. Da li to znači da je potraga završena?

-Ostalo je dovoljno vremena do početka priprema za angažovanje trenera - zaključio je Stojanović.


Извор:www.sport.novosti.co.yu
пс.  извињавам се на латиници мрзи ме да прекуцавам.
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

KASTILjO NAJAVIO ZBOGOM ZVEZDI!

Šampion Srbije mogao bi da ostane bez zvanično najboljeg igrača u minuloj sezoni
Odlazim u neki drugi klub zbog bolje ponude – saopštio je odlični vezista ekvadorskim
novinarima dodajući da nije obnovio ugovor sa crveno-belima

Aleksandro Sekundo Kastiljo je posle jednogodišnje ljubavi rekao zbogom klubu sa kojim je minule sezone osvojio duplu krunu!

Odlični vezista koji je po ocenama mnogih bio možda i najbolji igrač Crvene zvezde u pohodu na domaće trofeje, otvorio je dušu pred ekvadorskim novinarima i saopštio da će u nekom drugom klubu da se bori za afirmaciju. Interesantno ako se zna da je Kastiljo u Beogradu pričao da će sa Zvezdom napasti Ligu šampiona.

-Nisam obnovio ugovor sa Crvenom zvezdom – rekao je Kastiljo.-Slobodan sam u izboru nove sredine i spreman da odem u drugi klub gde bih dobio bolje uslove.

Kastiljo ističe da će mu vreme provedeno u Beogradu ostati u lepom sećanju ali da je došao trenutak za nove izazove...

-Videću gde ću da nastavim karijeru,verujem da će to biti zemlja i klub koji mogu da mi ponude prostor za afirmaciju.

Nije tajna da su za ekvadorskog reprezentativca interesovanje pokazali klubovi iz Španije i Engleske a kako se radi o zaista dobrom vezisti, utisak je da će brzo pronaći odgovarajuću sredinu. Na čelnicima Crvene zvezde je da već sada krenu u potragu za igračem koji bi po učinku mogao da nadomesti odlazak Kastilja.

Извор:www.sport.novosti.co.yu
пс. још једном извините због латинице, и најискреније се надам да ово није истина!!
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

Откуд сад ово, зар није писало да остаје још 6 мјесеци?

Quote from: "Johnny Blaze"Откуд сад ово, зар није писало да остаје још 6 мјесеци?
Па пошто му је истицао уговор, могли су да дубе на глави - опет би све зависило од њега. А то да је потписао на још пола године - не можемо да будемо сигурни... :(  Један од ретких добрих играча.

ПС Пише и на СпортскојЦентрали (на насловној) да неке играче не можемо да задржимо, све и да хоћемо...
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Ајде ако је неко у могућности( ако има виза картицу и кинте) да плати чланарину на Спортској централи, па да напише на кога мисле. :zbunjen
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

Quote from: "milan90"Ајде ако је неко у могућности( ако има виза картицу и кинте) да плати чланарину на Спортској централи, па да напише на кога мисле. :zbunjen

Шалиш се , зар не ???    
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''