Srbi potpisuju pismo zahvalnosti ruskom narodu
- 12. jun 2007.



Grupa Srba iz Toronta pokrenula je preko Interneta globalno i masovno potpisivanje pisma zahvalnosti ruskom narodu, predsedniku Vladimiru Putinu, vladi Rusije, ruskoj Dumi i Ministarstvu inostranih poslova Rusije za, kako se navodi, doslednu politiku koju vodi prema Kosovu i Metohiji, svetoj srpskoj zemlji na kojoj je osnovana srpska država i srpska crkva.

U pismu se takođe apeluje da ruski predsednik svojom mudrošću i visokom etičnošću nastavi da brani osnovne principe međunarodnog pravnog poretka u svetu ,,koji ozbiljno ugrožavaju militantne sile Zapada, pod eufemističnim parolama: tzv. ljudskih prava, humanizma i demokratije, političke korektnosti i kolateralne štete".

Potpisivanje ovog pisma, na internet adresi www.gopetition.com/online/12415.html, pokrenuto je krajem prošlog meseca i do sada je najviše potpisnika iz Kanade, ali ima ih i iz SAD, Francuske i Srbije.
__________________



ТЕКСТ ЈЕ КОПИРАН ТЕ ЈЕ СТОГА НАПИСАН ЛАТИНИЦОМ

Хајде да прво сачекамо тај вето ...  :D



Дао си лош линк, избацује следеће:

This might be because:

   * You may have typed the web address incorrectly. Please check the address and spelling and ensure that it does not contain capital letters or spaces.
   * It is possible that the page you were looking for may have been moved, updated or deleted.


А ишао сам копи-пејст твоје адресе...

За мене је свако остављање података преко неких петиција чиста провокација, па макар била и из незнања.


Quote from: "Mikelandjelo"Хајде да прво сачекамо тај вето ...  :D

Слажем се,како смо пролазили у историји са њима не би ме изненадило да од вета не буде ништа.