Обавештавамо све навијаче Црвене Звезде да ће се преостале улазнице за другу утакмицу финала плеј оф-а Црвена Звезда - Партизан делити у уторак, на дан утакмице, у просторијама Звездине ревије од 16 часова. Улазнице су бесплатне, и делиће се по проинципу један човек - једна улазница.

Позивамо све Делије и навијаче Црвене Звезде да се у уторак од 16 часова окупе испред просторија Звездине Ревије одакле ће кренути победничка поворка Делија ка хали Пионир.

извор: www.delije.net
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "



У уторак мора да буде хаос!

Стока се показала управо тако - сточарски. Мада их у разумем у извесној мери ... У фудбалском дербију се нису чули чак ни у јебено надреалном тренутку када су водили 3 разлике, ваљда први пут за ових 40 и кусур година колико Маракана постоји, спаљено им 20-ак застава у фацу, понешто и на улици објашњено ... итд. Покушали су затим у рукометном дербију са картама нешто слично овоме, али у блажој варијанти и ... није било довољно, понижени су на сред Бањице. Шта након тога преостаје групи којој је поломити столицу и пљунути у правцу ватрогасца највеће овосезонско достигнуће, већ једноставно да се присете изреке - где мачке нема, ту мишеви коло воде ... Наравно, што би Цигани уопште и били присутни ...  

Договор су постигли са својом управом, која нам је такође дужна још одавно ... итекако дужна! Сетимо се прошлогодишње дистрибуције карата, сетимо се инцидента и Крмкових изјава након истог, сетимо се песама које су ишле са разгласа, сетимо се и савеза који је одлучио да се игра без публике у тренутку је Звезда требало да буде домаћин у два меча ... На крају крајева и ове сезоне присуствујемо њиховој самовољи и некажњеном силеџијству ...

Дуго неку утакмицу нисам дочекао са оволико гнева ... Сви у Пионир!

Quote from: "ZvezdaJeZivot"Јел важе сезонске?

требало би да важе ал немој ме држати за реч  :rofl
СНАГА БЕЛОГА ГРАДА НЕК НОСИ ТЕ САДА... !!!

Понос, срећа, бес, туга, пркос, жал... Пуно емоција на једном месту... Пуно жеље, снаге, али нажалост све то овога пута није било довољно за победу... И наравно и овог пута смо у свим елементима навијања показали зашто смо ту где јесмо, све одлике добре и јаке групе су биле присутне... Организованост, добра и гласна песма, сјајне пароле, инцидент...

Кренуло се од Ревије добро знаном трасом до Пионира уз песму, бакље и барјаке који су се виорили на челу колоне... Стварно доста људи у кортеу али је брзо пређена ова не баш кратка раздаљина...

У халу се улази доста брзо, већина људи је заузела места добрих пола сата пре почетка... За многе је представљало изненађење појављивање неких 200-тинак grobara, али знају они како и ко им је дао карте... Нек им је на част све везано за прву утакмицу, а ми смо доказали сву своју снагу и величину и овог пута (везано за њихов долазак)...

Од старта креће са упевавањем нове песме која се касније отпевала у неколико наврата и то доста добро... На тему Маракана дал је пуна:

"Да ли ћете икада своју песму имати?
Или ћете као увек наше певати?
Поставља се питање, ал то већ знају сви
комплекси су неизлечиви,
на на на на на на ..."

У више наврата наказама је показано како се у оригиналу пева Звезда ми је све... Посебно на самом старту када је тако добро грмело да сам мислио да ћемо међусобно да се одувамо која је снага избијала из песме... У суштини певао се стандардан репертоар, углавном новијих песама, али нису изостале ни оне које се певају када се игра дерби... Ћале ти у ђубретарима, Мој grobare, мало прозивања - мафијаши, индијанци, криминалци и сл. ... Наравно ни дебелом прасцу нисмо остали дужни... У глобалу доста добро је одраћено прво полувреме, повремена грмљавина а остали део игре гласно и јасно, баш како треба...

С обзиром да више нисам сигуран у време када су се нек ствари дешавале, мада бих рекао да је у питању друга или трећа четвртина, истакнуте су у кратком временском размаку и две пароле:
"The real football factories. Нова урнебесна комедија - `другари са југа` насмејаће вас до суза" - у три реда и:
- "Утоке, кокаин, педераши - цео свет сад вас се плаши".
Њихов одговор је заиста одсликао све оно што је писало на паролама...

У другом делу долази до малог пада у навијању, али песма не престаје, само је много мање гласна него у првом делу игре... После једног мањег инцидента и одстрањивања реметилачког фактора са трибине људи су се мало тргли и креће доста боље...Виделе су се и две бакље које су такође утицале на ббоље навијање... А онда неких 6-7 минута пре краја из стварно непознатих разлога креће шоу... Јако велика гужва на трибини, много велики број људи у партеру и довољна је била једна мала варница да све оде у нежељеном смеру... Иако смо тражили да нас пусте на терасице да не би дошло до овога жандари су само одмахивали главом... Никоме нија јасно зашто су grobari могли ту да стоје пре два дана а ми синоћ не... Углавном, након невероватног нагомилавања жандара у партеру и након једног малог инцидента креће нешто што смо већ имали прилике да гледамо на исом месту годину дана раније... 5-6 минута доброг дуела са жандарима, столице, пендреци, попило се доста на обе стране, вође дуго нису успевале да умире масу која је настављала и настављала окршај... И играчи су покушали и ништа... А онда долази Милан Гуровић... Молба, наклон, дрес на трибини и цела хала на ногама скандира Чичи... Он није успео да сакрије емоције а ни многи од нас... Некако све стаје и онда креће грмљавина која се чула и док  је трајао окршај... Дакле све заједно нешто невиђено до сада...

До краја јако, најјаче, Звезда ми је све, Снага и још један поздрав момцима и Гуровићу коме је титула у Звезди недосањани сан, а ми  му желимо да га оствари већ у наредних недељу дана... Бићемо опет ту за њега и Звезду!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "


Quote from: "Red Star Forever"А онда долази Милан Гуровић... Молба, наклон, дрес на трибини и цела хала на ногама скандира Чичи... Он није успео да сакрије емоције а ни многи од нас...
Скоро ми ни један играч у Звезди није био толико драг као Милан. Онакве емоције и љубав према клубу и навијачима су нешто што је мало који играч Звезде икад показао. Један од ретких који је заслужио онакав третман код навијача какав је он синоћ имао. Надам се да ће се вратити у Звезду кад тад и у било ком својству.

Иначе синоћ у хали, мноого добро. Показало се још једном да смо светлосну годину испред ''навијача'' пакистана у сваком смислу. Пароле као и увек, јебено добре, свака част мајстору који их је смислио. Волео бих да одиграмо још једну текму где смо домаћини, имам осећај да би било још луђе мада то тренутно изгледа немогуће.

QuoteЛакше повређено шест навијача

Шест навијача је лакше повређено за време утакмице између Црвене звезде и Партизана у "Пиониру", речено је агенцији Бета у клиници "Анлаве"

"У току утакмице интервентни тимови лекара клинике Анлаве збринули су шест повређених навијача. Ради се о повредама лаке природе које су настале у међусобним тучама и посекотине су нанешене поломљеним столицама", рекао је власник клинике доктор Слободан Ивановић.

http://www.mtsmondo.com/gallery/index.php?id=1037

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Искрено говорећи победу наших нисам ни очекивао, али нисам баш ни очекивао нереде на трибинама, међутим неки од нас изгледа нису могли да поднеси ко зна који пораз од пакистанаца по реду.
Зна ли ико због чега је избила она туча са оним ликом кога су "изнели" са трибине ?

Све у свему, Спортски (ако се тако може назвати) пораз, навијачка победа,

Делије, поздрав

Навијачка победа???? Па њих је било 250,о чему ти причаш,зар је то уопште требало да се пише?

У кортеу од ревије одлична атмосфера,нова песма се највише певала лепо је било људи излазе на терасе,прозоре да би поздравили масу.У халу улазим без карте на а улаз атмосфера тамо одлична у пар наврата мада било је и падова пре свега су се ти падови дешавали кад смо примали кошеве :nene ...Ни ја нисам видео тачно из којих разлога је настао инцидент али ето столице су летеле и што је најгоре ови са горње стране трибине су неколико пута погодили наше :nene  Пароле и песма погађају у центар...Гуровићу свака част најежих се у тим моментима лик је цар.Певање Звезда ми је све у тренуцима кад смо увелико изгубили је било непроцењиво тад сам погледао стоку који су сви били окренути и гледали и ћутали значи запушили смо им уста по ко зна који пут.Све у свему било је доста бољих текми у пиониру са наше стране али без обзира одрађено је синоћ доста добро.

Quote from: "Ujka Vanja"Навијачка победа???? Па њих је било 250,о чему ти причаш,зар је то уопште требало да се пише?

немој да си буквалиста, мисли се на однос свих присутних према навијању, колико се пута десило и на фудбалу и на баскету да нас буде пар хиљада а навијање курац?
Једноставно људи сморени, безвољни, а сасвим друга ситуација синоћ, ваљда је прорадио бес, инат, гнев, бар ја лично нисам давно ишао на неку текму (иако у глобалу не пратим баскет) са више беса и гнева него на ову.

Поздрав !

Шта рећи...

Више од 200 Делија у Пиониру је очитало лекцију Гробарима у навијању, и тек поготово што су очекивали шампионско славље на свом "домаћем" терену.

Од почетка утакмице су кренуле прозивке, "Свињо дебела", "Узми Дуле, нашу курчину", "Јебо вас Ивица Дачић" и тако даље... Затим се кренуло са навијањем, које је било изненађујуће добро, али баш сваки човек у копу је дао све од себе, није се штедео глас.

Широк репертоар песама, уз бубањ је звучало одлично, али вреди истаћи да је било доста прозивки на рачун гробара, као када се ми једино чујемо у Хали и деремо их 15-20 разлике онда крене "гробари, гробари ви сте чудна раја, некада сте били курац, а сада сте јаја", "Јави се Чеги", "Устаните гробари", "Ајмо цела хала", "Има слике, ал нема тона", симпатично је било када гробари покушавају да навијају, па нешто млатарају рукама, нема гласа, а ми их исто пратимо само са рукама и ђускамо.... Лудило!  :rofl

Синоћ никако нису могли да се саставе, очигледно је да им се навија онда када воде са 15-20 разлике, а када губе то је позориште!

Гуровић је више пута споменут, отпевало се "Милане, Милане, јебаћеш и данас гробаре". Врхунац гробарске имбецилности је парола "Цигани вратите Бушу сат", на шта смо одговорили са "Шиптари", "Не дамо вам Косово" као и "Ој Косово, Косово...".

Има још толико детаља, али не могу да се сетим... битно је да смо победили, остали смо после текме још доста дуго у Хали и навијали. Кошаркаши су нам изашли на бис.

Видимо се у недељу! Идемо!


Quote from: "curva_nord"Има ли слика?
Има слике, ал' нема тона туп туп туп туп туп туп туп туп....  :D
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Обавештавамо све навијаче Црвене Звезде да ће се преостале улазнице за четврту утакмицу финала плеј оф-а Црвена Звезда - Партизан делити у недељу, на дан утакмице, у просторијама Звездине ревије од 17 часова. Улазнице су бесплатне, и делиће се по принципу један човек - једна улазница.

Позивамо све Делије и навијаче Црвене Звезде да се у недељу од 17 часова окупе испред просторија Звездине Ревије одакле ће кренути победничка поворка Делија ка хали Пионир.

извор: www.delije.net

п.с. Наводно господа из савеза тек треба да одлуче да ли ће се следећа утакмица и евентуална мајсторица уопште играти пред публиком због инцидената од синоћ и пре три дана... Е па бојићу смраде ако је од тебе превише је... Ниси нас довољно покрао изгледа... Чији си ти човек, за кога радиш... Послали смо жалбу за прву утакмицу, ниси је ни погледао, а одмах си рекао да је нећеш уважити... Марш из српске кошарке!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Quoteп.с. Наводно господа из савеза тек треба да одлуче да ли ће се следећа утакмица и евентуална мајсторица уопште играти пред публиком због инцидената од синоћ и пре три дана... Е па бојићу смраде ако је од тебе превише је... Ниси нас довољно покрао изгледа... Чији си ти човек, за кога радиш... Послали смо жалбу за прву утакмицу, ниси је ни погледао, а одмах си рекао да је нећеш уважити... Марш из српске кошарке!!!

Ово је ван сваке памети!!! Па они нису нормални!!! Некада смо имали пола-пола халу и било је никад мање проблема, а од када гурају овај њихов начин дељења карата и организовања дербија само неки проблеми!!! Докле ће да нас јебу овако?!

Quote from: "Red Star Forever"
п.с. Наводно господа из савеза тек треба да одлуче да ли ће се следећа утакмица и евентуална мајсторица уопште играти пред публиком због инцидената од синоћ и пре три дана... Е па бојићу смраде ако је од тебе превише је... Ниси нас довољно покрао изгледа... Чији си ти човек, за кога радиш... Послали смо жалбу за прву утакмицу, ниси је ни погледао, а одмах си рекао да је нећеш уважити... Марш из српске кошарке!!!
Врло је реално да се ово деси. Али наравно не због неких инцидената или нечег сличног, већ због помоћи шиптарима, наркоманима и свињама. Толико о регуларности....

јави се чеги :rofl