Ево једне акције за коју паметним главама не морам да пишем шта и због чега, довољно је да погледају слику, отворе свој мејл, и икопирају субјект и текст поруке.Не морате ништа да додајете, довољно је ово што је написано.Мејл пошаљите на info@carlsberg.co.yu
Ако се крећете по другим форумима пренесите ово да се што више људи одазове.


Субјект:Срамите се!

Поштовани,

као потрошач вашег пива сматрам да имам право да упозорим на кршење закона са ваше стране, али и да тражим извињење за вређање својих осећаја због натписа на етикети Лав пива, тачније због навођења ''заступника за Косово''.Овим сте прекршили закон и прејудицирали нешто за шта немате законска права, нити овлашћења да радите, а то је решење статуса Космета.Не морам да вас подсећам да на тај начин вређате већину ваших потрошача.Косово и Метохија су део Србије и као такви не могу имати увозника или ви знате нешто о статусу јужне српске покрајине што већина грађана Србије не зна.


Од вас као произвођача захтевамо да скинете овај срамни натпис са ваше етикете, и да се јавно извините за ову, верујем не намерну грешку.У противном покренућемо ширу акцију у свим медијима и потрудићемо се да што већи број људи покренемо на бојкот вашег производа, али и свега где учествујете, медијски догађаји, спонзорства (репрезентација итд.).

Грађани Србије
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

'aјмо Делије - акција!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Послато.
Ко пошаље 100 маилова добија на поклон мајицу Лав пива :rofl

Ево одговорили су:

QuotePoštovani,



Imajući u vidu činjenicu da se LAV pivo prodaje u Leposaviću, Kosovskoj Mitrovici, Štrpcu, Zvečanu, Goraždevcu, kao i zakonsku regulativu koja se odnosi na promet i prodaju akcizne robe na teritoriji AP Kosova i Metohije, pre nešto više od godinu dana postavili smo sporni natpis na etiketi.



Želimo da naglasimo da je tekst na etiketi bio posledica poslovne neophodnosti, usled svima dobro poznate postojeće situacije, a ne namera da se na bilo koji način naglašava status Kosova i Metohije. S' tim u vezi, odlučili smo da izvršimo promenu zaliha spornih etiketa u najkraćem mogućem roku.  



Takođe čvrsto ističemo da kompanija Carlsberg i svi zaposleni nikada nisu dovodili u pitanje neospornu činjenicu da je pokrajina Kosovo i Metohija sastavni deo Republike Srbije.



Carlsberg Srbija d.o.o.


:ruke
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

и мени је ово стигло  :)  :)
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

А одговор им је у ПМ...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Ја још нисам добио одговор ! а још одавно сам им послао маил, и шта им уопште значи овај одговор, да ли повлаче спорне етикете или не ? не капирам  :zbunjen

Quote from: "Nikola013"Ја још нисам добио одговор ! а још одавно сам им послао маил, и шта им уопште значи овај одговор, да ли повлаче спорне етикете или не ? не капирам  :zbunjen

Наводно, повлаче их у најкраћем могућем року.
______________
сасвим довољно да се тема закључа..
ВЕБ АДМИНИСТРАЦИЈА
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]