Нико да спомене срамоћење БОРДО дреса на јучерашњем мечу са Олимпијом, изгубили су САМО са 23 разлике у Пиониру?!

Време је за паковање кофера.

Quote from: "KizaLion"Нико да спомене срамоћење БОРДО дреса на јучерашњем мечу са Олимпијом, изгубили су САМО са 23 разлике у Пиониру?!

Време је за паковање кофера.



Нешто нисам убеђен да су се узрујали због пораза. Сад ће да се правдају да више са овим тимом није могуће и друга демагогија, као да сам им ја селектовао тим. Надам се да ће се нешто предузети, али за то се зна ко одлучује

Кад мачке нема мишеви коло воде.Караџићу цела хала скандирала да оде док је на ФОКСУ давао интервју,а он се ладно окренуо према трибини и махнуо...

Quote from: "KizaLion"Нико да спомене срамоћење БОРДО дреса на јучерашњем мечу са Олимпијом, изгубили су САМО са 23 разлике у Пиониру?!

Време је за паковање кофера.

Мени је најјачи део када прича о томе како је екипа уморна од пуно утакмица, бла, бла, бла... Колико су то остали одиграли утакмица?! Шта ми смо играли 40ак, а остали по 20?! Хемофарм има исто утакмица као и ми, Партизан их има брдо више и шта сада?! Само оправдања нека...
Враћамо се опет на дно на коме смо и били...ех када се сетим против Слоге добрих сат ипо раније не може да се уђе у халу, али јебига тада смо веровали да ће бити боље, а сада се види колико их боли паја за клуб...послужио сврси сада може да се гаси... Срамота!

Quote from: "KizaLion"Нико да спомене срамоћење БОРДО дреса на јучерашњем мечу са Олимпијом, изгубили су САМО са 23 разлике у Пиониру?!

Време је за паковање кофера.

И бре Кизо па где то да пропустим, него ниси видео или детаљно прочитао цео мој пост (претпоследњи на претходној страни)  namigivanje  Јесам као главни разлог навео успех јуниора, али и "успон форме" првог тима и велике могућности за достизање "својеврсног успеха, какав није упамћен у историји клуба"...

Quote from: "Вечити ДЕЛИЈА"Шта желим да нагласим. Синоћ сте могли да будете сведок дебакла КК Црвене Зведе против Олимпије у сред Пионира. Значи, свако ко је још на почетку сезоне (па и током) причао да је рад у управи катастрофалан, да смо пуни лопова, да тренер нема никакав ауторитет, да доводимо центре незналице и неке бекове који су протерани са гробља, који немају појма и који су Ражнатовићеви "мезимци", да су нам странци недисциплиновани и непрофесионално се понашају,... сада је видео да је био 100% у праву. Мада признаћете, није била нека велика филозофија то и закључити. Одлучено је да се бојкотује(што је по мени исправно), али на начин на који само верујем да је у реду и најбољи у овом тренутку, јер опет понављам: О томе се питају наши компетентни људи из групе, у које бар треба свако од нас, несумњиво, да има пуно поверење... Иде суперлига, можда се са наше стране и односа према њима нешто и промени, али сачекајмо, има још времена. Што се тиче самог састава, Караџић је изјавио да је нерелно тражити нека појачања, као због финансијске ситуације :batine  итд. И овде сам уверен да нема шта да тражимо, иако ћемо играти нашу лигу, а не ову усташку... Једноставно гарнитура играча је таква да смо много слаби и технички и тактички, ма у сваком смислу. И не само од Партизана, него и од неких других како се види.
И добро, ово сам као резимирао сад и поновио нешто што је речено много, много пута.
...
Једном речју, цео систем треба да иде под рез, на који начин ја не знам, али знам да је ово стварно јако тешко и болно гледати и трпети... Мислим, већ волиш тај клуб много, дајеш му подршку у сваком тренутку, волиш тај јебани баскет у Пиониру, а они ти овако враћају... :(  

Него одговарам ти, јер сам при писању тог поста имао на уму да ћеш баш ти да даш мало детаљнији одговор на ово моје... Конкретно, очекивао сам твоје размишљење о томе шта ће се можда предузети, да ли ће се уопште предузети, шта би ти предузео... Наравно мислим на став нас навијача, а указујем на почетак суперлиге и утакмице у нашем првенству.

Наше првенство почиње у суботу гостујемо Визури.

Quote from: "Вечити ДЕЛИЈА"
Него одговарам ти, јер сам при писању тог поста имао на уму да ћеш баш ти да даш мало детаљнији одговор на ово моје... Конкретно, очекивао сам твоје размишљење о томе шта ће се можда предузети, да ли ће се уопште предузети, шта би ти предузео... Наравно мислим на став нас навијача, а указујем на почетак суперлиге и утакмице у нашем првенству.

Моје мишљење је да ова наша управа треба да се стиди гузице јер образа немају. Да неко сезонама конкретно вуче лоше потезе и још и нема резултата, онда човек треба да има осећај да мисли да је неспособан и да треба да се повуче. Али не, ови и даље дркају курац.

Једино решење је мотка, а кад ће то бити не знам.

Све је ово лепо што си написао у претходним постовима, у праву си, играчи су нам такви какви јесу, тренер неодговарајући, и наравно Пичка Дебела (Дуле Вујошевић), ће узети и седму, и осму, и ко зна коју титулу, ако се овакво стање (статус кво) настави.

Шта да кажем осталима, да Звезду у Пиониру нисам гледао месецима. И читам сад у новинама, данима су челници НЛБ лиге тражили идеалног домаћина где ће бити одржан фајнал фор. Парадоксално. Све раде спонтано, без икакве организације. А наши глупи клубови и играчи се троше за ту смрдљиву, усрану лигу. Боље да играју мањи број утакмица, више ће моћи да се посвете себи.

Немој да се заваравате да је наша лига нешто боља од јадранске.Код нас се признају и кошеви из аута и играју се текме до краја па макар се цела трибина обрушила све са циљем да прасац на челу мишева однесе титулу.Дакле лиге су исте у најмању руку.Да,наша доноси Евролигу шампиону,али шампион се унапред зна.

визура-црвена звезда 73:88, најефикаснији у нашем тиму је био тадија драгићевић са 21 поеном
Урош Мишић један је од нас

следећу утакмицу у оквиру наше лиге црвена звезда игра са фмп-ом
Урош Мишић један је од нас

Ове теме су препричаване 100 пута али се никада до сада није ништа урадило са обзиром да је све исто у КК, чак имам утисак да је из године у годину стање све горе. Мене у ствари највише брине апатија.
Улетели смо мање више сви у њу када је у питању КК и као да се нема ни воље ни снаге да се нешто уради. Мислим да је било каква иницијатива наше трибине много боља од апатије. Овако се ништа не решава, стока узима титуле како хоће а наш клуб остаје без икаквог ауторитета и код других а нарочито код својих сопствених навијача. Идиотски је позивати на неке револуције, батињања итд али неки план, договор, или идеја би требала да се нађе и да наша трибина заузме бољи и одговорнији став у вези не сумњивог пропадања КК.

фмп-црвена звезда 94:73 кикановић и кук најефикаснији са 18 поена
Урош Мишић један је од нас

невјероватно прашење од стране ФМП'а...
50 поена су нам дали до полувремена...
значи квалитет никад није био у питању али ови наши не да се нису трудили но борили него је било жалосно!!

Иначе Стеван Караџић стално оправдања за лоше резултате тражи у умору играча.
Није ми јасно како су они стално уморни а нпр гробље које је одиграла бар 15 утакмица више од нас не кукају,па у НБА јеботе игра свако вече па ништа само су ови наши уморни,јбг хелиос,слован,визура оће да изморе екипу.
А да Тадија Драгићевић није играо против ФМП јер је приликом изласка из аутобуса угануо раме.  :batine
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Ја не знам зашто смо почели са оваквим коментарима, најавама утакмица пре свега... Јесу спортске приче, али ваљда смо резимирали да не заслужују да се прате, бодре, итд. по мени чак ни на овај начин (преко форума овде). На првом месту јер је све очигледније из дана у дан какав ће сценарио до краја сезоне да буде. Мене овакви порази од Олимпије, ФМП-а и да не набрајам даље наравно погађају, али водеће кретенчине у клубу стварно не заслужују да ни у новинама бацим чисто поглед да видим шта смо урадили. Веома жалосно, али истинито у потпуности.
Друго, нисте у праву што нападате ове играче. Ја понављам да они немају квалитет, знање и све остало што треба да стоји уз име једног играча нашег клуба. То су све неки отпаци од бекова и центара, плеј који дивља и дивља, а тренер без ауторитета као да не сме ни попреко да га погледа... И исти ти играчи, верујте ми на речи, никако нису манекени као неки фудбалери нпр. Стивен Марковић зна да изгине по неки пут, не знам ни дали има 190 цм, а често иде на скок и у одбрани и у нападу. Бакић се исто доста бори у одбрани... Они су прихватили позив као и сваки професионалац. Али кад имаш слепце који доводе такве играче који једноставно не знају да играју кошарку, а уз то имаш и тренера који дозволи да му екипа прими преко 50 поена за полувреме, не можеш друго ни да очекујеш. Да не волим толико Звезду, већ да сам обичан љубитељ кошарке, дерби би пратио као да гледам нпр. неку утакмицу шпанског првенства, без икакве тензије и неизвесности. Просто се зна унапред и то је оно што је најжалосније. А жалосно је јер немамо мање пара од гробља (чујете да и њима касне исплате пред најважнији меч у сезони),  немамо мању армију навијача итд, већ имамо невиђене мајмунчине који годинама нису способни, неће, не знају, да екипи набаце квалитет који заслужује. Ево баш ћу са тим шугавим партизаном да упоредим. Што њима тренер може да има такав ауторитет код играча, да се свака акција игра до краја, тактички смишљено, да сваки странац за кога се претпоставља да зна само да дави лопту и силује, код свиње дебеле буде мањи од маковог зрна и игра у корист екипе, да када се нареди да се игра одбрана они једу за месо. Чуо сам причу из поузданог извора да када су победили Роан у Евролиги, у свлачионици невиђено славље, битна победа у гостима... И улази свиња, ћути једно 2-3 секунде и погледа Паласија и каже: Кад сам те извео у другој четвртини нешто си ме попреко погледао. Овај почео као нешто  но, но, но... -Немој више да се понови, јасно!? И изађе...
Шта хоћу да кажем овим... Довели смо екипу до те мере да дозвољавамо доминацију 10 година гробљу који није толико квалитетан појединцима, али систем рада и озбиљност је на изузетно високом нивоу. А тај систем рада, озбиљност, стапање колектива у један квалитет (када већ немаш неки буџет да доведеш одличне појединце) је слика управе. Е упоредите ви њихову и нашу слику и ништа више и све ће вам бити јасно. И за крај да се вратим опет на ове да би индиректно показао нашу бруку. Шта је бре тај Витковац, Милошевић, Вранеш, што у Војводини и Будућности, где све већ, нису имали благе везе... Али ако се распиташ за њихове људске квалитете, дисциплину, жељу за радом, труд, упорност и испред себе имаш неку оквирну визију са тим играчима која обећава и за коју је одвојено доста времена и унето много кошаркашког знања... Е тим путем и са не много пара можеш да парираш некој озбиљној екипи, бориш се за титулу... А ко учествује у том процесу рада и ко вучне главне потезе? Управа! Крај.

прослављени  српски кошаркаш и члам кк црвена звезда александар гец преминуо је у 80. години живота.био је прва велика звезда у нашем тиму.играчку каријеру је завршио због тешке повреде.након завршене играчке каријере обављао је више функција у црвеној звезди.за наш клуб освоји је 8 титула сфрј...слава му
Урош Мишић један је од нас



У Београду је у 80. години преминуо један од најлегендарнијих кошаркаша и функционера Црвене звезде Александар Гец.

Гец је био један од најважнијих стубова златне Звездине генерације која је освајала титуле од 1946. до 1955. године. Био је изузетно талентован и свестран спортиста, а у црвено-белом дресу дебитовао је са само 17 година.

Гец је био највећи велемајстор, игра му је била као романтика, сваки кош мало уметничко дело, многи су само због њега тих година долазили на Мали Калемегдан. Био је непоновљив, маштовит, виртуоз и одличан стрелац. Саша Гец је прва Звездина звезда у кошарци.

За репрезентацију је одиграо 66 утакмица, а каријеру је морао раније да заврши због тешког обољења левог плућног крила. И ван терена је био једнако успешан и остао веран Црвеној звезди. Прво као тренер, па председник клуба. За време његовог мандата екипа је освојила две титуле, три домаћа Купа и Куп Купова Европе.

Александар Гец је од 1946. до 1953. за Црвену звезду одиграо 98 утакмица, са импресивним скором од 88 победа и два нерешена исхода. Као тренер Црвене звезде радио је 1958. и 1959. године остваривши 22 победе и две нерешене утакмице.

Датум сахране и комеморације поводом смрти Саше Геца биће накнадно објављени.

Слава му.Иначе он је у кошаркашкој секцији прва Звездина звезда.

Слава му!

Изгледа да је управи најзад дошао крај,али било би добро натерати их да исплате све што дугују пре него што се багра одвуче из клуба.Опширније сутра у пресу

QuoteTELEKOM VIŠE NE FINANSIRA ZVEZDU!

Generalni sponzor crveno-belih neće više ulagati novac u ovaj klub zbog njegovih očajnih rezultata! Saradnja će zvanično biti prekinuta na kraju sezone, kada istekne ugovor

Čitajte u Press-u od 14.04.2008.

Како да буду добри резултати кад ништа нису уложили у клуб,а ко зна колико су покрали.Багра!

Мислим да управа одлази на крају сезоне...са Телекомом одлази и тренутни председник клуба, а са њим ће ваљда и остали...
Очекује нас нова криза у кошаркашком клубу како ствари стоје... Видећемо ко ће уопште хтети да преузме улогу водећег у клубу...