Драшко Петровић више није у телекому. Склоњен је по политичкој линији. Из тог разлога ово је природан развој ситуације.

Дакле није реч о резултатим већ о политици. Исто тако треба узети са резервом све што пресс пише.

Онда ово не значи практично ништа,јер колико ја имам инфо Телеком нам ионако није готово ништа финансијски помогао,а Драшко остаје у клубу?Штета...

Без обзира да ли је престанак финансирања од стране Телекома политичка или нека друга подлога не би искрено ни ја као спонзор финансирао губитнике и лузере.

Quote from: "Бока"Драшко Петровић више није у телекому. Склоњен је по политичкој линији. Из тог разлога ово је природан развој ситуације.

Дакле није реч о резултатим већ о политици. Исто тако треба узети са резервом све што пресс пише.

Драшко Петровић није склоњен из телекома него му се завршио други мандат и према закону није могао више да обавља ту функцију.
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Karadžić podneo ostavku
18. april 2008. 19:26    

QuoteTrener košarkaša Crvene zvezda Stevan Karadžić podneo je ostavku. Beogradski mediji navode da je razlog za ovakav potez Karadžića i to samo 24 sata pred utakmicu sa Partizanom u Superligi Srbije, neslaganje sa nekim potezima uprave kluba sa Malog Kalemegdana.

Mediji navode da je Karadžić nezadovoljan što uprava kluba nije isplatila neka zaostala dugovanja prema igračima i stručnom štabu, što je poremetilo atmosferu u ekipi.


(MONDO)

QuoteЖежељ: Караџићу недостаје храбрости


Одлука Стевана Караџића да само 24 сата пре утакмице са Партизаном поднесе оставку је неспортски и нимало храбар потез, оценио је Игор Жежељ, генерални менаџер кошаркашког клуба Црвена звезда.

"Сазнали смо за његову оставку у петак у 17 сати и све нас је изненадила. Мислим да су начин и тајминг оставке неспортски и нису храбри. Разлоге које је Караџић навео као основу за одлазак сазнао сам од новинара и они представљају алиби, јер је све то знао и када је потписивао уговор. Данас ситуација није различита у односу на било који 18. април протеклих пет сезона. Било је и већих кашњења са исплатама, а никада није било теже време. Оставку је лако дати, али није лако борити се у тешким условима, већ је то храбро и у крајњу руку спортски", рекао је Жежељ и додао:

"Одлуке шта ћемо даље донећемо после серије састанака наредних дана, о чему ћемо одмах обавестити јавност".

Након састанка са играчима у "Пиониру" новинарима се обратио и спорски директор црвено-белих Бранко Ковачевић.

"Нашли смо се у ситуацији која нас је прилично изненадила. Морамо да реагујемо, пружимо играчима подршку и смиримо их, окренемо се распложивим снагама. Идемо даље, екипу ће у дербију водити помоћни тренер Милан Шкобаљ", рекао је Ковачевић.

Упитан када ће клуб са Малог Калемегдана добити новог тренера, Ковачевић је рекао: "Од овог момента интензивно тражимо тренера. Звезда има дугу традицију ушли смо у један програм који је ишао чак и боље од очекиваног, и били задовољни Караџићевим резултатима. Не сме да буде застоја, а клуб ће сигурно паралелно и у другом делу урадити све да се ојача".

(МОНДО)

Терај те се бре сви у три пи*ке материне више... Да ли су свесни колико су упропастили и упропашћавају клуб! Још нам ово треба, ионако немамо никакав играчки кадар, а сутра треба да покушамо да забележимо другу победу у последње 2 године против гробља.  :finger    :batine   Кретени неспособни, неурачунати, глупи...

Још нам је и ово требало, поред свих дешавања после убиства у Новом Саду, одузете победе и купа на онакав начин пре два дана...

И у баскету нам је синоћ Јовчић однео победу,вероватно није био расположен да га прасац вози после текме у гепеку па је погурао таман колико треба да нас победе.
У клубу је хаос,наводно су Ковач и Тадија добили плате редовно,а остали не,данас пише и да је Тадија продат Партизану...

Quote from: "blic"Tadija prodat Partizanu!
Autor: T. Dragojević | 20.04.2008 - 00:02

Tadija Dragićević
Stevan Karadžić, sada već bivši trener Crvene zvezde, i juče je bio pri stavu da su ga na ostavku dvadeset sedam sati uoči derbija Superlige sa Partizanom naterala saznanja da klub ima neujednačen kriterijum prema igračima i navijačama.

Međutim, da li je u međuvremenu otkrio i da je kapiten i najbolji igrač tima sa Malog Kalemegdana Tadija Dragićević postao novi član Partizana, nije želeo da potvrdi.
- Za to stvarno ne znam... Spekulacija će uvek biti, ali maltene je nemoguće da se i ostvare. Dragićević ima jak dvogodišnji ugovor, na njemu se bazira budućnost Crvene zvezde. Koliko ja znam, strategija kluba je da on bude oslonac ekipe u narednom periodu i ne verujem da će ga prodati. Tadija Dragićević je odličan igrač, on je MVP i najbolji poenter NLB lige i znam da za njega postoji interesovanje klubova iz inostranstva. Ali da bude prodat, to ne, pogotovo Partizanu - kaže Karadžić za ,,Blic".

To ne bi bilo prvi put da večiti rival uzima košarkaše Zvezde, tako je bilo i sa Dejanom Tomaševićem, Milošem Vujanićem, Lukom Bogdanovićem...
- Jeste, ali ne očekujem da će tako i biti. Ma, ja sam vam kao neka zla sudbina. Trenirao sam i Vujanića i Vladu Radmanovića, sada zvezde, otišli su, a klub je ostao bez dinara, ništa nije uspeo da uzme za njih.

U Košarkaškom klubu Crvena zvezda kažu da je vaša ostavka uoči derbija bila nesportski čin?
- Ja sam sve već rekao i nemam šta da dodam na njihovu priču. Izneo sam svoje razloge. Ne znam na šta su to mislili kada kažu da je nešto istina, a nešto nije, jer oni su ti koji su poremetili atmosferu u ekipi. Nije me povredilo ponašanje uprave, jer oni ni ne znaju šta znači sportski kolektiv, ne razumeju da je dobra atmosfera u ekipi osnova za pozitivne rezultate. A time što su neki igrači i pored loše finansijske strane kluba redovno isplaćivani, a drugi nisu jeste narušavanje dobrih odnosa u timu.

A kako vi kao trener niste mogli da znate ko ima redovna primanja, a kome kasni plata?
- Čim sam to saznao, reagovao sam. A potom kada sam čuo da će na derbi puštati samo privilegovane gledaoce, one sa pretplatnim kartama i da će nećemo imati očekivanu podršku sa tribina... Ukupno, to su bile dve kapi koje su prelile čašu.

Jeste li razmišljali šta ćete dalje?
- Odluku o odlasku s Malog Kalemegdana doneo sam u četvrtak uveče, još je rano da razmišljam kako ću i šta ću. Trenutno želim da se dobro odmorim. Sezona je pri kraju, a posle, videćemo.
Ово је текст што се Тадије тиче али ово је само новинарска патка осим наслова нигде више не пише било која информација о томе,чак је и Караџић рекао да су мале шансе да се Тадија уопште прода а камоли да се прода пакистану.

Што се дербија који нисам гледао и уопште стања у баскету код нас тиче,мислим и надам се да што више губимо да смо ближи одласку ове управе,те небитне победице које ће нашој драгој управи послужити као аргумент како се добро радило ме не интересују...Ми ниједан трофеј свакако нећемо освојити ни ове сезоне тако да...Чак ми је криво и што смо добили рвате задар или кога већ јер сам већ видео неке изјаве како је ова сезона успешна зато што смо се пласирали у улеб куп.

Иначе још само ове године наш шампион иде у ЕЛ,а од наредне се потписује 3-годишњи уговор са тимом који скупи највише бодова у свим такмичењима,а то ће бити пакистанци,осим ако не испадну из лиге и не изгубе наредних 80% утакмица.. :(

Тадија је демантовао све измишљотине и заједно са менаџерском агенцијом која га заступа изнео своје планове за будућност... Иде на драфт ове године, има двогодишњи уговор са Звездом (до 2010.) и из Звезде иде само у иностранство а никако у неки домаћи клуб, а камоли партизан!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

По медијима се причало да је Влада Ђуровић један од главних кандидата за место тренера,што је данас он демантовао.И рекао да је то мазање очију навијачима и да му је само жао због њих.А и нешто још више што осликава тренутно стање у нашем клубу,да му је прече да води металац из Ваљева,него велику Ц.Звезду због људи који су тамо.

Quote from: "Red Star Forever"Тадија је демантовао све измишљотине и заједно са менаџерском агенцијом која га заступа изнео своје планове за будућност... Иде на драфт ове године, има двогодишњи уговор са Звездом (до 2010.) и из Звезде иде само у иностранство а никако у неки домаћи клуб, а камоли партизан!!!

И остали су тако говорили па су на крају отишли код мишева.,.
бојим се да тако не буде и овај пут...
нико за џабе неће да ради, па ни он...

Сести на клупу у овом тренутку где те чека 500 гледалаца по текми (то су вероватно чланови родбине ликова из управе), незадовољство у клубу што се може видети и код чистачице клупских просторија, неспособност управе да доведе играче који су заслужили да носе црвено-бели дрес.. У таквој ситуацији нико није луд да седне на клупу јер је већ унапред осуђен на пропаст. Шта ће Ђуровићу таква мрља у каријери?

Ма њима се смеши мотка, а вала заслужили су је... све ме ово подсећа на 2002. годину, али у нашем ФСС, када су тражили селектора који би требао да седне на клупу која је унапред одређена за стуб срама!
Тако и сада треба им неко име (нашли Владу Ђуровића), да им буде кредит, за још 1 мандат... мада не знам како су добили овај сада мандат!? Јер колико се ја сећам реизбор управе није био... можда и јест, али се ја већ не сећам.
Тражиће тренера, и тренера, а мислим, да им треба више јасно показати, ДА ТРЕБА ДА ОДУ!!! На некој од нардних првенствених утакмица... треба им показати наш став...

Ево Караџић је рекао да се они нас већ плаше, јер су посебне људе пуштали у халу... ја сам за кратко преко тв видео на гробарском делу алкатраз заставу!?

И сам Караџић ме нервира, јер је сада нашао да прича о управи, и самом дешавању у и око нашег КК... како то да се сада сетио!? Ма није него...

И раније смо имали проблем са управом КК, то је било негде почетком 2001. године... тада је нови одзив Делија био сјајан, васкрсли смо за кратко... а онда дођоше ови антихристи, и лопови!  :bes

Quote from: "DELIJA_KNN"И остали су тако говорили па су на крају отишли код мишева.,.
бојим се да тако не буде и овај пут...
нико за џабе неће да ради, па ни он...

Штос је у томе што он једини и добија плату, то је један од разлога Караџићевог одласка... Видећемо, не би ја веровао проусташком листу као што је блиц, ових дана им је изгледа наређено да изазивају мржњу међ Србљем, сваког дана сервирају јавности по неку нову измишљотину...

Quote from: "дрвосеча"Ево Караџић је рекао да се они нас већ плаше, јер су посебне људе пуштали у халу... ја сам за кратко преко тв видео на гробарском делу алкатраз заставу!?

А ово је тек брука, за саме гробааре... Само је један начин на који су могли да дођу до улазница и то је ок, али дошли су, поставили заставу ударне групе и чули се свега 5-6 пута за сат и по времена...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Идемо у полуфиналу на гробаре пошто су они 1. а ми 4.Вечерас смо победили Вошу у НС захваљујући наравно Куку,који је вероватно најбољи странац у историји КК-а и Раичевићу.Пре 2 сезоне су нас добили бруталном репресијом мурије,а прошле тројком из аута,видећемо шта су нам у сарадњи са триом Белошевић-Јовчић-Нешковић спремили ове године.

више би волео да смо пукли преко 20 разлике и да је за ову сезону крај.

Quote from: "Skrimo"више би волео да смо пукли преко 20 разлике и да је за ову сезону крај.
Управо тако!

И ја, али шта да се ради..

Ево по већ унапред спремљеном сценарију, за утакмице где смо ми домаћини, само они са пропусницама КК!? Тобоже навикли су да играју пред празним трибинама!?!?!?!

Алоооо кога они бре заје... Свашта! Ово је вишео него безобразно!  :bes

Сваки наш клуб у СД, је жељан навијача... ено примера са одбојкашицама у ЦЕВ купу... а ови зликовици овако  :batine

Quote from: "дрвосеча"Алоооо кога они бре заје... Свашта! Ово је вишео него безобразно!  :bes

Сваки наш клуб у СД, је жељан навијача... ено примера са одбојкашицама у ЦЕВ купу... а ови зликовици овако  :batine

да брате али одбојкашице смо ми бодрили, а ови наши ако пусте карте било би око 500 наших симпатизера а остало би било гробље