Quote from: "kiki"Ствари ће се тешко добро одвијати уколико Караџић што пре не пронађе некога ко би Кука могао да одмени бар 10 минута.

То би као требао да ради Милошевић, али он неће на терен пре фебруара...

Ја и причам о периду пре повратка Милошевића коме ће, узгред буди речено, бити потребно време да се врати у форму.
..baklje gore, pesma cigana...

Quote from: "kiki"Ствари ће се тешко добро одвијати уколико Караџић што пре не пронађе некога ко би Кука могао да одмени бар 10 минута.

Ту јеси у праву, али чини ми се да има и већих проблема (на жалост). Предстоји нам утакмица са Остендеом, хоћемо нешто више него протеклих сезона, а ми:
- Губимо са осетном разликом утакмицу против једне од најслабијих екипа у лиги ( како је то само глупо за неку екипу која је пре тога савладала Фортитудо са преко 30 разлике. Умор и истрошеност, гостовање? -за Звезду недопустиво )
- Имамо на позицији двојке Ковача и Стивена... Личног са мишљења да та двојица не да незаслужују дрес нашег клуба, него неког тродупло слабијег. Ако неко сада спомене добру партију Ковача (три, четри тројке које је постигао) или борбеност Стивена, испаће смешан.  :nene   Да би мене убедили у своје квалитете па мораће да вежу још бар 20-ак добрих утакмица... И тада ћу добро размислити!
- И још да се надовежем на мој претходни пасус. Нешто што је вероватно и најгоре, а у шта како време пролази све више верујем је да су баш ова двојица горе споменутих "производи" чувеног нам менаџера Ражнатовића. Плашим се да је тај човек фактор због кога они појединачно или заједно проведу по 30-ак минута на терену. Још сад се повредио Бакић...
Овим да наравно алудирам и на управу у великој мери, јер овај као и сваки други менаџер ради свој посао како би дошао до пара или већ не знам ни ја чега.

Овај трећи део сам написао са одрећеном резервом и ако модератори сматрају да је непотребан и нетачан нека га избришу. Нисам сигуран још увек да ли је овакав тип "мишљења" дозвољен на форуму.
И наравно да би имало још много разлога да се наводи и још много да се прича... Али да се вратим на сама такмичења у којима наступамо. Следи у "Улебу" текма са Остендеом. Ако добијемо, широм отварамо врата ка наставку такмичења и другом кругу. Биће тешко, делом због горе наведеног.  А чини ми се нарочито због дуела који чека Мишановића са њиховом петицом, која је много јача, има око 10 скокова и 5 асистенција по утакмици...

QuoteТројка Драгићевића за тријумф у Остендеу

Кошаркаши Црвене звезде славили су на гостовању белгијском Остендеу резултатом 73:72 (16:25, 22:16, 15:11, 19:21) и тако се значајно приближили пласману у други круг такмичења. Тадија Драгићевић је тројком у самом финишу меча обезбедио "црвено-белима" врло битну победу. Драгићевић и Омар Кук, два најбоља појединца нашег тима у досадашњем току сезоне, играли су далеко испод свог нивоа – капитен је убацио 17 поена и имао 8 скокова, али је из игре шутирао 5-15 и имао чак 6 изгубљених лопти, док је амерички плеј постигао 10 поена (2-11 за три), уз само 2 асистенције. Слабију партију водећег тандема надоместио је Стивен Марковић са 20 поена (4-7 за два, 4-5 за три), две украдене лопте и исто толико успешних додавања. Добар је био и Мирко Ковач са 9 поена (2-3 за три) и 6 ухваћених лопти.


Тим Стевана Караџића сада има четири победе из пет сусрета и дели прву позицију на табели са московским Динамом.

Најближи пратилац водећег двојца је Остенде са скором 2-3, који имају и Фортитудо и Нимбирк, па се "црвено-бели" налазе у одличној позицији пред наставак такмичења.

Звезда у 6. колу УЛЕБ купа дочекује Нимбирк, а тај меч на програму је следећег уторка у 19 часова.

Следећу утакмицу тим са Малог Калемегдана игра већ у суботу, када у оквиру 13. колу НЛБ лиге у Пионир долази Задар.

(kk-crvenazvezda.net)

Као што је већ више пута речено, битна победа. По овој статистици Марковић се приказа као тотална супротност онога што сам горе написао! (али као што сам већ рекао у претходном посту нећу лако променити мишљење... namigivanje  Мислим нека настави само овако, у шта чисто сумњам, па на крају да не будем у праву ни 1%). Дакле, доста добро... Други круг нам је све ближи. Ипак не треба се претерано радовати, јер по мени ово је само Остенде. Екипа за класу слабија од свих из Евролиге  :bes , а ка томе ваљда тежимо последњих година.

Одлична побједа! Остенде је код куће одвалио Динама.



Већ неколико утакмица добијамо у тесним завршницама што је, благо речено, сушта супротност прошлим сезонама.
Стева је сјебао ствар искључењем и вероватно га очекује нека казна у виду избијања пара из џепа и забраном играња на пар утакмица.
Његов проблем је што је нешто између - ни плеј, ни двојка. За плеја су потребне посебне карактеристике, смиреност, прецизност, добар преглед игре, док је за двојку превише спор и није превише добар шутер. Не знам да ли сте провалили али он много чешће погађа из трка, него из места. Продор нема јер је превише спор. Са друге стране, човек је добар скакач, мада би се пре рекло да му лопте падају у руке - тамо где је он, ту падне лопта :D . Такође је чињеница да се прошле две сезоне стално повређивао и то баш када би везао неколико утакмица и усталио се. Ево и сада, одиграо добро и наб'о човека - и опет ће да паузира (додуше, само у Европи). Као да нам није довољно што немамо праву замену за Кука, него су се и његове не баш убедљиве алтернативе повредиле (Бакиће је изгледа само лакше повредио бутни мишић) или ће добити суспенизију.
..baklje gore, pesma cigana...

Мало вести из КК-а

-Јоровић је затражио раскид уговора након што је годину дана провео лечећи се код нас!Наиме,његов уговор је откупљен за 150.000 еура од ФМП-а,потом му је и плаћена операција 30.000,као и плате за сво то време неиграња.Пре пар месеци су ревидирали уговор и смањили му месечну плату коју није добио од тада ево већ 2 месеца и он на основу тога тражи раскид уговора!Успут је својевремено на СОС канализацији рекао да је гробар.Ако је све ово тачно - нека врати паре које је добио за операцију и годину дана неиграња и нек се не враћа!
Данас на текми са Вошом му је наводно неко добацио:''Шта седиш ту,скидај се и пали на терен'' после чега је дошло до вербалног сукоба

-Играчи после данашње текме нису поздравили АБ трибину наводно из бојкота јер се одатле већ неколико текми за редом скандира против управе и Караџе,који је изјавио да му скандирају само појединци.Да није таквих појединаца који и поред свега још прате баскет играо би у празној хали.

-Од центра по свему судећи неће бити ништа јер управа нема пара,морали су да узимају кредит како би исплатили заостале плате играчима...све у свему до мојега.

Све у свему распад система у КК...

Маму ли му јебем.Па шта он хоће.Једино у нашем клубу плату добијају људи који годину дана ништа не раде...Понавља се случај Саше Обрадовића...Да се ја питам ово говно би могло да тек након што врати све паре које је добио.За шта бре да добије паре кад ништа,ама баш ништа није радио за клуб...Бар да је одиграо коју текму,а не овако...Говедо...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

слажем се за јоровића али исто тако је и наша управа крива,дали му толике паре и знајући да може да дође до овога нису имали да му дају две плате,Јоровић је ђубре,а управа нам је катастрофа јер допушта такве ствари.

Quote from: "OrtoDelija"Маму ли му јебем.Па шта он хоће.Једино у нашем клубу плату добијају људи који годину дана ништа не раде...Понавља се случај Саше Обрадовића...Да се ја питам ово говно би могло да тек након што врати све паре које је добио.За шта бре да добије паре кад ништа,ама баш ништа није радио за клуб...Бар да је одиграо коју текму,а не овако...Говедо...
Полако бре људи - опљувасте човека, а немамо поуздан извор за вести. С једне стране се пљује управа и хочемо(те) леђа да им видимо, а сад им сви поверовасмо кад нам испричају причу за Јоровића. Па ако лажу да "појединци" скандирају, што не би лагали и за Јоровића???
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Ма све су то иста говна...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

немојте нападати јоровића нико се није сјетио да је тај човјек доживио повреду са репрезентацијом када нико није хтио да игра за нју. То објашнјава колики је патриота а ви га овде плјујете без разлога.
Дошао је у звезду након што је ђирона раскинула уговор за који је обештећенје било 1 500 000 еура, звезда је платила око 150 000 за нјега тј добар дио новца је он сам исплатио из свог новчаника.
Након тога звезда му је платила операцију 30000 еура и од тад је примио свега једну и по плату.
Умјесто што га нападате размислите мало, човјек само тражи своје право а ова наша лоповска управа треба да се замисли да ли заслужује да буде у звезди (наравно да не заслужује).....

марш из звезде маму вам јебем лоповску свима

Не лупај...Говеда су обе стране и он и ова лоповска управа.Господин оће плату а ништа не пружа заузврат!Па где то има сем код нас?Не да му не треба дати ни један једини динар него му треба и наплатити излежавање...Господин седи на трибинама,једну текму није одиграо и оће паре.Мало морген!Брате ради,играј па заради,а дотле немој да кењаш!Говедо распало...Играње за Звезду је част....Многи би платили да могу да играју за њу.Ми јесте да имамо лоповску управу,али су нам брате и многи играчи пичкетине у правом смислу те речи...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Колико ја знам њему се дугују само последњих неколико плата од када му је ревидиран уговор. Пре тога му је све исплаћено.

Quote from: "neno_ss"
Дошао је у звезду након што је ђирона раскинула уговор за који је обештећенје било 1 500 000 еура, звезда је платила око 150 000 за нјега тј добар дио новца је он сам исплатио из свог новчаника.

Чекај па јел он спонзорисао можда сам себе да би играо у Звезди?

Quote from: "neno_ss"Након тога звезда му је платила операцију 30000 еура и од тад је примио свега једну и по плату.
Умјесто што га нападате размислите мало, човјек само тражи своје право

Које право,да добија плату на конто рехабилитације?

О томе причам Лоше... namigivanje
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

QuoteZapleniću Zvezdine trofeje i nameštaj

LJUBLJANA - Rulet sudbine vrteo je karijeru krilnog igrača Budućnosti Vladimira Micova od zvanja velike nade Crvene zvezde do priznanja za najboljeg igrača Crne Gore u 2007. godini, iako je rođeni Beograđanin! Umesto da uživa u prazničnim danima, Micov se sprema da naplati stare muke pomoću kamiona, plenidbom imovine tima sa Malog Kalemegdana.

- Već godinu dana se sudim sa Zvezdom, duguju mi 15.000 evra! Dobio sam spor i neću im oprostiti ni cent, pošto su me uništili! Kako nemaju nameru da me isplate, sačekaću papire i doći ću kamionom na Mali Kalemegdan i prvo ću zapleniti trofeje, a potom i kožni nameštaj - jasno preti Vladimir Micov pred ,,ol star" NLB Lige u LJubljani.

Odlično krilo objasnilo je zašto se odlučilo za ovako radikalnu metodu.

- Već nekoliko meseci pokušavam da dođem do svog novca, ali nažalost ispostavilo se da je jedini mogući način onaj na koji je pre godinu dana to pokušao da učini moj bivši saigrač Stefan Miljević. Da su u Zvezdi bili malo korektniji i ja bih imao više strpljenja. Ovako, ponavljam da im neću oprostiti ni cent. Znam da Zvezda ima blokirane račune u nekoliko banaka i zato ću se odlučiti na ovaj korak. Svojevremeno su bili nekorektni prema meni i kada sam bio na pozajmici u OKK Beogradu. Tada su mi obećali minutažu od 35 minuta, a provodio sam na parketu samo pet minuta. Želeo sam da odem posle prve sezone, međutim, odjednom su mi uplatili šest zaostalih rata i tada sam ostao.Micov je zvezdane trenutke karijere kasnije doživeo u Budućnosti, odakle je proletos na pozajmici u Partizanu proveo nekoliko meseci i uspeo da osvoji titulu prvaka Srbije. Letos je bio na pragu Taukeramike, ali se transfer izjalovio u poslednji čas i ostao je u crnogorskoj prestonici. Imao je ponudu da potpiše ugovor za reprezentaciju dojučerašnjih zemljaka koju je odbio.

- Rođeni sam Beograđanin, Srbija je moja zemlja! Novi selektor Dušan Ivković je veliki čovek, pravo rešenje za selektora. Strpljiv sam i čekaću poziv. Kroz šta sam sve prošao, dobro je gde se sada nalazim - zaključio je Micov.

VRATIO BI SE U PARTIZAN KOD VUJOŠEVIĆA

Micov je u dresu Partizana blistao u plej ofu srpskog prvenstva, pogotovo u mečevima sa Crvenom zvezdom kojoj se na neki način osvetio za promašaj od pre nekoliko sezona.
- Puno mi je značio rad sa trenerom renomea Duška Vujoševića. On je jedan od najboljih stručnjaka u regionu. Voleo bih da se ponovo vratim u tim iz Humske - istakao je Micov.
[/b]

Распад...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Раскинут је споразумно уговор са Јоровићем...Дакле платили су за њега,платили му операцију и сада раскинули уговор са њим.То што су за те паре могли да узму једног квалитетног бека шутера или центра који може да игра одмах нема везе...УПРАВА НАПОЉЕ!