они можда знају за бојкот али не знам дал зна остали свет,дал знају новинари ја би волео да се направи неко саопштење за јавност...то кажем јер за новинаре свако ко навија за Звезду-Делија,колико пута сте прочитали нпр овај играч је Делија онај глумац је Делија значи они то изједначавају сваког ко навија за Звезду са Делијама,према томе не знам што се не оградимо од симпатизере пример данас сутра може да избије нека фрка или откуд знам и да се то препише Делијама који су били у хали,ко што Пешић није прозвао симпатизере него Делије и тако даље и тако даље..Или ако се већ знамо због чега саопштења ретко издају,што не напунимо једну текму целу халу направимо брдо транспарената и дамо на знање што,шта и како и после наставимо бојкот ко до сад.Пре сваког меча читам "моле се Делије да крену раније на меч због гужве","пакао за вујанића" а на трибинама 2 000 људи и то пред сваки меч раде.

[quote}Прво, како сте због лепе игре остали слепи на све остало што се дешава у клубу?
Друго, кад је понестало резултата, што сте кренули да прозивате?
Треће, они се само праве да не знају шта се дешава, веруј ми знају они то добро, само их није брига.

И ја волим баскет и да гледам и да играм, а Звезду волим више од живота, али ове сезоне, веруј ми нисам ниједном био у Пиониру, а на ТВ-у сам укупно гледао Звезду можда 30-ак минута и то из 3-4 утакмице. Једноставно мука ми је да их гледам, нимало ме не занимају, сваки пут се изнервирам кад видим на шта смо спали. Некако ми није стало до њих и њихових резултата, на неки начин КК не сматрам мојим и веруј ми то ми је најтеже од свега. Надам се да ћемо кренути у озбиљнију акцију и отреати говна и да ће КК опет постати део Звездине фамилије и да ћу опет као против Реала доћи пуна срца из Пионира и да ћу као онда бити поносан што сам био тамо и помогао мом клубу да да све од себе и(као у том случају) разбије противника.[/quote]

На почетку сезоне смо били добили 2 текме на страни и на прве 2-3 утакмице је било 3-4 хиљаде људи (наложили се папци) и сад нас 200 треба да звиждимо, а добијали смо по 20 разлике, не иде то једно са другим. У принципу, звиждање није кренуло због пораза, него због тоталног распада система, тренер тотални ретерд, играчи нас и даље напуштају (ево оде и громико) а ови слепци доводе неке идиоте за појачања. Знам ја да се ови из управе фолирају, зато ми није јасно шта се чека, зашто их више не рушимо, јер овај бојкот изгледа не даје резултате, што нас је мање њима је све боље.

Битно да господа гледају како се и да ли се продаје постељина КК Црвене Звезде по Еуросалонима... :batine
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Živković za MONDO: Jadransku u drugi plan!
Sreda, 16. januar 2008. 20:01

Zoran Živković, član Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije, najavio je u razgovoru za MONDO skoro formiranje profesionalne srpske lige. Nekadašnji premijer i visoki funkcioner Demokratske stranke nada se da će takvo takmičenje u narednom periodu povratiti primat izgubljen punim uključivanjem srpskih timova u regionalnu ligu.

Podsetimo, ove sezone u NLB ligi učestvuje pet najboljih klubova Srbije, dok su nacionalno prvenstvo i svi timovi južno od Beograda gotovo u potpunosti marginalizovani.

"Očekujem da ono što je, inače, odredba Statuta KSS i ono što se trenutno razgovara medju klubovima, na jesen dovede do formiranja profesionalne lige. U njoj će igrati i veliki klubovi, koji danas prevashodno igraju Jadransku ligu, pa tek na proleće domaću Superligu. Trebalo bi da bude obrnuto - da akcenat bude na srpskoj ligi, da u njoj igraju Partizan, Zvezda, Hemofarm, FMP i Vojvodina, a nakon toga možda da se tokom nekoliko meseci odigra regionalno takmičenje, koje će biti kraća i manja varijanta sadašnje Jadranske lige", rekao je Živković.

Najavljujete i drastičnu modifikaciju regionalnog takmičenja?

"Ja se ne bavim Jadranskom ligom, samo znam da je za nas mnogo važnija srpska liga. Od Jadranske lige srpski klubovi nemaju nikakve koristi, ni finansijske, ni promotivne. Prva tri-četiri mesta uvek zauzimaju naši klubovi, samo jednom je pobednik bio klub koji nije iz Srbije, tako da je to liga koja više pomaže afirmaciji košarke u Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, što je u redu, ali mi ipak moramo da gledamo pre svega šta je interes srpske košarke. Ne može Jadranska liga ovde da bude dominantna u odnosu na srpsku".

To je jedna struja mišljenja, koja postoji još od pojave tog problema. Kako u ispravnost takvog mišljenja ubediti i one sa drugačijim stavom?

"Jadranska nije obaveza, nego stvar dogovora i tako je i formirana. Pre šest-sedam godina su klubovi imali mišljenje Stručnog saveta da u takvoj ligi ne treba da se učestvuje. Oni su doneli svoje odluke, na šta imaju pravo, ali mislim da iskustvo iz poslednjih nekoliko godina ipak govori da je bolje da se domaće takmičenje postavi kao prioritet, a da regionalno bude više stvar revije. Ne da se kroz Jadransku ligu ulazi u ULEB kup, nego kroz srpsku. Ponavljam, Jadranska liga je interesantna, ali ne sme da dominira".

Quote from: "OrtoDelija"Битно да господа гледају како се и да ли се продаје постељина КК Црвене Звезде по Еуросалонима... :batine

Једино Кикановићу као правом Балији постељина бордо боје је сашивена по мери. Елмедин Кикановић, кошаркаш КК Босна Сарајево, беше?!  :bes

Није КК Босна Сарајево, већ КК Слобода Тузла(једну козу музла).
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Ако желите да помогнете можете контактирати мене или Кизу лионца.

Победи Звезда Фортитуда у гостима на продужетке и квалификова се за други круг. Меч је показао да без Кука можемо да сисамо, јер је човјек буквално на својим леђима вукао остатак екипе. Онај Лекић није минуте играо, волио бих знати која је поента његовог довођења!?
И да, коментар Еуроспортовог коментатора:
"Nice move by Kikanovic, another young Serbian talent ..."  :batine



Кук је перфектан странац за нашу екипу... Човек дао 20 поена, али најбитније 11 асистенција! Прави плеј који постиже поене, а такође упошљава све играче...поред њега нико не може да забушава на терену... Најбитније о њему не читамо у рубрикама које нису везане за спорт јер се за разлику од претходних бар до сада није експонирао ни најмање...

QuoteNEMAMO PRAVE NAVIJAČE
Tadija Dragićević rezigniran zbog stalnih zvižduka Zvezdinim košarkašima s tribina

Kapiten Crvene zvezde Tadija Dragićević izjavio je da mu nije jasno zašto publika iz utakmice u utakmicu zviždi košarkašima i treneru, iako su ostvarili uspeh iznad svih očekivanja. On smatra da na mečeve crveno-belih ne dolazi prava publika i da je to jedan od razloga zašto pružaju slabije partije u Pioniru nego na gostovanjima.

- Stvarno ne znam zašto nam publika stalno zviždi. Mislim da nemamo podršku pravih navijača i malo je čudno da nijednu utakmicu nismo odigrali pred punim Pionirom, iako su dolazile izuzetno kvalitetne ekipe. U proseku nam dolazi oko 1.000 navijača, a i oni nam nešto dobacuju. To utiče psihološki na igrače i verovatno se plaše da ne pogreše, jer će u suprotnom krenuti zviždanje sa tribina. Nismo zaslužili takav odnos, jer smo ostvarili cilj, a to je plasman u narednu rundu ULEB kupa - izjavio je Dragićević.

Kapiten crveno-belih osvrnuo se i na komentar trenera Zvezde Stevana Karadžića da igrači imaju strah kad nastupaju na domaćem parketu.

- To sigurno stoji, jer nije lako kad svakog trenutka očekuješ da krenu prozivke samo zato što si izgubio loptu. Igrači imaju psihološku blokadu i teško je igrati u takvoj atmosferi. Pogledajte samo Partizan, oni svaku utakmicu u Evroligi igraju pred 7.000 navijača i zbog toga imaju motiv da daju maksimum. To kod nas nije slučaj. Iskreno se nadam da će u drugoj fazi ULEB kupa biti drugačija situacija i na našim utakmicama - završio je Dragićević.

толико о томе да знају сто се не иде на утакмице!!!!!!!!!

Ја бих пре рекао да им је речено шта да изјаве у медијима,како играчима тако и Караџи.Управа се крије иза њих,а примера ради у ложи на текмама више нема никога из управе,док спортски директор - Караџин кум Бранко Ковачевић текме прати из тунела...

Quote from: "Ђоле"
QuoteNEMAMO PRAVE NAVIJAČE
Tadija Dragićević rezigniran zbog stalnih zvižduka Zvezdinim košarkašima s tribina

Kapiten Crvene zvezde Tadija Dragićević izjavio je da mu nije jasno zašto publika iz utakmice u utakmicu zviždi košarkašima i treneru, iako su ostvarili uspeh iznad svih očekivanja. On smatra da na mečeve crveno-belih ne dolazi prava publika i da je to jedan od razloga zašto pružaju slabije partije u Pioniru nego na gostovanjima.

Јел вас то подсећа на "3 карте за Холивуд", када онај жандар кога глуми Лека, каже: "Е па набавићемо ми себи нови народ!"

Тако и овај прижељкује да управа КК купи нове навијаче...  :finger  али смеши им се мотка... још само да је умочимо где и треба!

Смеши се курац,ако наставимо са тихим бојкотом.Мислим да се показало да овакав бојкот нема сврхе и не знам шта се више чека.Можемо до сутра да нагађамо да ли знају наше разлоге или не,време пролази,а и балија и управа су још ту.
 ti samo hrabro,bori se

Quote from: "johny"Смеши се курац,ако наставимо са тихим бојкотом.Мислим да се показало да овакав бојкот нема сврхе и не знам шта се више чека.Можемо до сутра да нагађамо да ли знају наше разлоге или не,време пролази,а и балија и управа су још ту.

Управо тако, мислим да овиме ништа не постижемо. Треба да изађемо и саопштимо услове под којима би се вратили на трибину, свеједно да ли неким обавештењем или својом појавом на утакмици и изражавањем наших ставова

Добро је да има некога коме се не свиђа ова врста бојкота.Мислим да са овим нећемо ништа постићи јер управа изгледа ништа не предузима тако да мислим да је вријеме да ми нешто урадимо.Мислим да би било добро да се нешто предузме јер постоји могућност да у следећој утакмици УЛЕБ-а дочекамо Задар у Пиониру а то би била добра прилика да покажемо шта мислимо о управи,устшама и балији(Кикановић)...

Quote from: "budala"Добро је да има некога коме се не свиђа ова врста бојкота.Мислим да са овим нећемо ништа постићи јер управа изгледа ништа не предузима тако да мислим да је вријеме да ми нешто урадимо.Мислим да би било добро да се нешто предузме јер постоји могућност да у следећој утакмици УЛЕБ-а дочекамо Задар у Пиониру а то би била добра прилика да покажемо шта мислимо о управи,устшама и балији(Кикановић)...

Прво, нема разлога да на форуму по 100. пут покрећемо исту тему из почетка. Већ је на предходним странама говорено о овоме...
Онда, има подоста нас (бар колико сам ја закључио) којима се ова врста бојкота не свиђа. Ја сам на прошлој страници ове теме написао да не познајем водеће и компетентне људе Делија, али да имам пуно поверење у њих и њихове одлуке (тако би требали, сигуран сам , да сви размишљамо) јер су велики број пута доказали да знају како се нешто организује и решава. И то нешто што није ни мало лако, ма колико год можда изгледало...
И да се не понављам у потпуности... Ако неко мисли да треба још мало стрпљења до неког коначног потеза и да није добро износити саопштење за јавност(у медије), онда будимо стрпљиви (иако је то доста тешко, свакако). Е ја сам поставио питање на које још не знам одговор. Интересује ме зашто је баш оваква врста бојкота, шта чекамо и докле, и како би се поступило да је у питању ФК или нека друга слична ситуација? Мислим да многи из наше групе, као и ја, немамо право да причамо да ли је овакав бојкот добар или лош, и то прихватам, али ме само ови одговори интересују много  namigivanje .

А и што се тиче нашег става, према потурицама и усташама... Показано је безброј пута, шта се мисли о њима, требало би то управа добро да зна, као што ја мислим и да зна. И ако си можда мислио да став према балијама покажемо тако што ћемо на директан начин да нападнемо Кикановића као личност, мислим да то није добро. Он је дошао као професионалац, да напредује и узме паре, стекне славу, шта ја знам још... А то што га је наша лоповска управа довела, треба да сноси пуну кривицу и да им се ко зна који пут понови став навијача једног српског клуба према том народу, њиховој вери...

У потпуности се слажем и имам исто мишљење које је истакнуто у предходна 3 поста. Мада не могу да схватим да није одржан неки састанак са управом и да се одпочело са тихим бојкотом за који нисмо обавијестили клуб...
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

QuoteЈуниори обезбедили пласман на Ф8 Евролиге

Јуниори Црвене звезде победили су екипу Хемофарм Стада са 92:83, у мечу за треће место, на Најк квалификационом турниру Евролиге у Железнику.
Том победом ,,црвено-бели" су обезбедили пласман на завршни турнир Евролиге, који ће се одиграти у Мадриду.

Најефикаснији актер меча био је крилни играч Црвене звезде, Лазар Радосављевић са 28 поена (4-5 за два, 1-8 за три), Никола Рондовић је постигао 12, уз 9 скокова, док су Лонцовић и Мајсторовић постигли по 9.

Гледам тему "Млађе селекције" пошто сам ово тамо хтео да поставим, али видим да се само о ФК-у причало па сам онда овде... Шта желим да нагласим. Синоћ сте могли да будете сведок дебакла КК Црвене Зведе против Олимпије у сред Пионира. Значи, свако ко је још на почетку сезоне (па и током) причао да је рад у управи катастрофалан, да смо пуни лопова, да тренер нема никакав ауторитет, да доводимо центре незналице и неке бекове који су протерани са гробља, који немају појма и који су Ражнатовићеви "мезимци", да су нам странци недисциплиновани и непрофесионално се понашају,... сада је видео да је био 100% у праву. Мада признаћете, није била нека велика филозофија то и закључити. Одлучено је да се бојкотује(што је по мени исправно), али на начин на који само верујем да је у реду и најбољи у овом тренутку, јер опет понављам: О томе су се питају наши компетентни људи из групе, у које бар треба свако од нас, несумњиво, да има пуно поверење... Иде суперлига, можда се са наше стране и односа према њима нешто и промени, али сачекајмо, има још времена. Што се тиче самог саства, Караџић је изјавио да је нерелно тражити нека појачања, као због финансијске ситуације  :batine  итд. И овде сам уверен да нема шта да тражимо, иако ћемо играти нашу лигу, а не ову усташку... Једноставно гарнитура играча је таква да смо много слаби и технички и тактички, ма у сваком смислу. И не само од Партизана, него и од  неких других како се види.
И добро, ово сам као резимирао сад и поновио нешто што је речено много, много пута. Горе сам поставио одличан резултат наше јуниорске селекције. Водећи играчи су нам, као што и пише горе, били играчи 91. годиште. Значи они су били водећи у саставу, а и годину дана старија генерација је имала право да игра, али не знам да ли имамо неког од њих уопште. У томе је успех ових момака још већи, али шта је главни проблем у целој причи!
Ако се нешто не промени из корена (овде мислим на управу пре свега), ови таленти, освајачи злата са кадетском репрезентацијом, ће брзо напустити Звезду. Ми немамо други сениорски састав(КК Црвена Звезда 2) који би такмичењем у "1 српској лиги" или "Б лиги" могао да задржи њих и формира их у будуће праве првотимце и играче. Исто тако одличну генерацију '89 (Балмазовић, Ђорђевић...) смо испустили олако, а они ено имају солидну минутажу у Мега акв-и нпр. и пружају добре партије против много искуснијих и старијих играча... И тако ће се вртети чини ми се у недоглед, и то ће бити један од много крупних проблема које повећавамо из сезоне у сезону. Једном речју, цео систем треба да иде под рез, на који начин ја не знам, али знам да је ово стварно јако тешко и болно гледати и трпети... Мислим, већ волиш тај клуб много, дајеш му подршку у сваком тренутку, волиш тај јебани баскет у Пиониру, а они ти овако враћају...   :(

Поновићу вероватно 100ти пут... Ти јуниори су изданак школе кошарке која је почела са радом доласком Змага Сагадина... То је уједно и најбољи потез који је Звездина управа одрадила од свог доласка на чело... Ти клинци су окупљени када су имали 10-11 година и селектована је једна одлична генерација... У осталим категоријама нисмо лоши, али ови су стварно одлични...