За прву текму у сезони сасвим добро, само морамо још да се "уиграмо". :rofl . По мени навијање уопште није било лоше ако изузмемо ствари о којима је писано већ 1000 пута (индијанци). Ужасно ме је изнервирало кад стока до истока и запада уопште није реаговала на  :megafon са шипке. Па да и је прва текма у животу и не знам ни једну песму ја би скакао и отварао уста!!
Друга ствар за најгору критику су све учесталије туче. Јуче их је било 3-4 и то таман кад тене да се пева крене  :boks и сви стану гледају ста се дешава...; једна туца (мања) је кренула до саме шипке где су најредовнији момци и они би требали да дају пример!!!!
п.с. НИКО НИЈЕ ПРОШАО СА КУТИЈАМА ЗА ПРИЛОГЕ НА ПУШКОМЕТ ОКО МЕНЕ!!!!!!
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

Због чега је било туча ? Ја мислим да је све због гомиле индијанера који су нервирали праве навијаче,па јебига не можемо их сваку текму трпит,синоћ на крајевима према западу индијанаца да је то страшно,ко да су залутали усли на погрешну трибину.

Oно што није споменуто а требало би рећи... Синоћ није упаљена ни једна бакља нити бачена петарда или удар... Некима је можда и то фалило да их мало тргне па да пруже више, али никако није оправдање... Свакако смо доказали да можемо и без пиротехнике, као што сам споменуо песма није стала свих 90 минута, али је недостајала грмљавина, само да се укључи више људи и биће надам се већ следећи пут доста боље...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

ФК Црвена звезда захваљује се свима који су у среду дошли на Маракану како би подржали наш тим на отварању сезоне у дуелу другог кола квалификација за Лигу шампиона против Левадије.

Атмосфера коју сте приредили била је сјајна, подршка тиму од непроцењивог значаја. Изузетно смо срећни и задовољни што је старт сезоне протекао на најбољи могући начин. Показали сте како се воли клуб и демонстрирали одговорност у тренутку када би и сваки најамњи инцидент проузроковао велике проблеме нашем клубу.

Црвена звезда има верне навијаче који су увек наш 12. играч. Тако је било у среду, а жеља нам је и да на предстојећим мечевима подршка са трибина буде као на утакмици са Левадијом. Сви у клубу свесни смо колико нам значи сваки навијач на трибинама и зато је наш задатак да вам се одужимо добрим играма и резултатима.

ФК Црвена звезда још једном се захваљује навијачима на фантастичној подршци. Убеђени смо да ћемо ове сезоне имати много прилика да се заједно радујемо.

ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

Као што сви кажу типична европска утакмица, тако да то не треба коментарисати... По мени је било лошије вођење са шипке  :flasa

незнам за остале али ја се увек боље проведем на мањим текмама, једна од ретких евро утакмица на којој ми је било до јаја је била она против одензеа када смо их добили 4:3 у последњим минутима, тад је навијање било као на ретко којој евро текми, а ово остало много индијанаца и блејача који упропасте целу ствар а не видим како се то може искоренити... :(

Делије поздрав ! :ruke  :sampion

По мени је навијање било солидно и мислим да се најбоље чуло када смо пјевали "Ми певамо сада сви Звезда Звезда,ми певамо сада сви Звезда шампион...........и Подеда жеља наша титула радост наша.......
Све у свему је било добро с'обзиром на велику бројност индијанаца.
;pljuga
color=red]FxCxRxSx[/color]

Potencijalni protivnici/gostovanja ....

Liverpul, Arsenal, Valensija, Sevilja, Benfika, Ajaks, Verder, Seltik, Lacio, Anderleht, Dinamo Kijev, kao i bolji iz duela drugog kola kvalifikacija u kojima se sastaju Zaglebje - Steaua (prvi meč 0:1), Rendžers - Zeta (2:0), Pjunik - Šahtjor (0:2), Bešiktaš - Šerif (1:0) i Tampere - Levski (1:0).

nekoliko zanimljivih gostovanja .... ipak, valja proci ove ......

За 5 сати извлачење, само да не добијемо Арсенал, Ливерпул, и Валенсију...

А како имамо те среће има да добијемо неког од њих  :batine

ГЛАЗГОВ РЕНЏЕРС :ruke  :ruke  :ruke  :ruke


Индијанци,позери,фенсерај са рибицама,телефонисти и остали залутали на СЕВЕР вечита тема -трла баба лан.Ако ти и твоја околина(екипа,група) пева из свег гласа видеће да су залутали на трибину која треба да носи песмом и атмосфером играче на терену да дају свој максимум без обзира на резултат!
У ШИПКУ се не гледа него се слуша бубањ и песма која креће са исте и наставља да се пева најјаче свим гласом!Свака част момцима који воде навијање али сам мишљењa да би и они(појединци) морали да певају ако не целу онда бар добар део песме и тако одржавају атмосферу,и да се чешће мењају песме.Централну шипку скратити на максимум 5 метара због оних којима ту није место а реално све их је више деца,шиштавци,мрштавци травом надувани, а посебно појединци из разних група који кад обуку мајце од истих мисле да су неко мудо а уствари  90 % утакмице одблеје и тако својим понашањем кваре озбиљност својих група и целокупне трибине дајући лош пример индијанцима,фенсерају ...итд.Што мање кореографија биће и мање индијанаца а више правих навијача који цепају грло целу утакмицу.

пс
   Можда(вероватно)из паб-а свратимо поново у шопинг по кишне мантиле па из радње директно на Ајброкс парк!
:)

хоће ли бити каквих клипова,мислим да би једино вредно било поставити са ``мрзим хајдук и торциду ...`` и можда ``вртење мајица и пуне трибине``

Quote from: "УлтраКерШме"хоће ли бити каквих клипова,мислим да би једино вредно било поставити са ``мрзим хајдук и торциду ...`` и можда ``вртење мајица и пуне трибине``
А први ''еври го'' и ''ми певамо/тапшемо/скачемо сада сви?
Мислим да је и то било итекако вредно у среду...

Апсолутно треба еври гол и паљење товарско-усташке заставе ако има да се постави  :D

Ако се ради о снимку најбоље би било да се постави В...н шоу. Ипак смо евриго птлн и остало видели ионако брдо пута!

зашто крадем ципеле испред џамије? :rofl

Quote from: "milan90"За прву текму у сезони сасвим добро, само морамо још да се "уиграмо". :rofl ...

И ја сам сличног мишљења. Солидно премијерно издање Делија.
Срце на терен ...

Quote from: "УлтраКерШме"зашто крадем ципеле испред џамије? :rofl
из Чикага моји, знаш ти добро који. Ма лик је краљ :flasa  :kafa  :megafon


Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!