О тиму и игри истог више не треба разглабати, али оно што је за сваку похвалу је поново подршка нашем тиму. Наше песме су се чуле током целе текме иако је било само стотинак наших навијача. Па ако је неко расположен од људи који су били у Глазгову да напишу неке своје утиске и поставе неке сличице.
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

Тема је пречишћена од којештарија!Пре свега немојте овде писати о спортским аспектима утакмице,а друга ствар,најпаметније је сачекати да се врати неко ко је био на лицу места и да остави извештај.

Steta sto je bilo toliko malo ljudi, jos od onog Bukuresta nece da nas usere dobro i masovno gostovanje - ekipe iz Beograda/Srbije, ili  vize ili nije orgaznivano da se ide masovnije (deo Kopa koji imamo na danasnjim "mali" utakmicama), svaki put se iznerviram kad vidim mali broj ljudi na ino-gostovanjima.

Нема потребе да се нервираш,јер је и оволико људи колико нас је било показало ко смо и шта смо.Да не наводим све проблеме које смо имали да се организујемо.(мало времена,одбијање амбасаде,прескупе авио карте)
Све у свему било нас је око 150,нас око 30-ак из Београда,И можда још око 30-ак навијача из Европе,остали дошли зато што игра Звезда и изгледали потпуно збуњено.Нема везе,помогли су бројчано а и код пар скандирања успели су да се снађу(Звезда,Сви у напад...)

Скупљање у центру у паб-у,од противничких навијача ни трага ни гласа,деца нека која су вриштала за нама,кортео кроз центар уз песму,метро и стадион.Ја сам лично очекивао неку екипу јер смо били више него упадљиви али ништа.
Њихови навијачи су симпатизери што се касније на стадиону и показало.Онај фазон оркестар,циркус и оглашавање на сваких 10-15 мин.Смешно.Тих истих симпатизера долази око 2.000 у Београд на реванш.Око 1000 карата су добили од Звезде и требовали још хиљаду.Много их је занимало на какав ће дочек наићи,с обзиром да они како кажу долазе да пију и да се зезају.Опет понављам то је заиста група симпатизера и циркузаната,ни налик некој озбиљној групи.У сваком случају ,видећемо кад дођу.

Све у свему добро  и скупо гостовање(око 800-1.000 еур по особи за нас из Бгд-а) за 2 дана -процените сами.

Поздрав
 NA MARSU AKO TREBA...F.C.R.S