Углавном је све написано око подршке са трибине и симпатизерима евро и великих утакмица,али мислим да треба променити непримеран начин на који је недавно отпочело сакупљање средстава за фонд Делија.Исто тако на Северу уопште није место тешко пијаним и надуваним без обзира ко су и шта су.Од таквих и око таквих  најчешће почињу разна срања,мрштења,блејања и безпотребне туче уместо песме из свег гласа тј слушања ШИПКЕ око које је истих ментола све више.Доста више прича и саопштења из информатора. Нека се размисли о "патролама" пре почетка утакмице и за полувреме која ће да на лицу места тј испод крова на платоу после уласка на трибину да оломи стоку која запишава и прави проблеме око спомен табле,графита и штанда и тако их спречи да сиђу и кваре нам трибину!Велика већина нема новца за званичне производе Делија али мора се стално радити на урбанизацији СЕВЕРА који НИКАДА није био место за истицање сељаштва и малограђанштине која  нас је  неколико година под црвеним цобетом тресла.Конкретно који ће нам курац поново турбозурлаџетсет  песме на полувремену на предходне две евро утакмице?Шта јел треба да правимо вашар са све ИНДИЈАНЦИМА који само те песме и знају!Ајде мало и ми да се уразумимо и да поштујемо оно што је договорено на САБОРУ ДЕЛИЈА!Ако се ми тако не понашамо како да  то очекујемо од индијанаца!Скачемо сами себи у уста!Евидентан је пад од почетка пролећне сезоне 06/07!
Велика је разлика у вођењу са шипке. Неко то једноставно има смисла, неко то никада неће научити.Битно да свако схвати шта најбоље уме да ради и чиме највише доприноси трибини.Стагнација тј пад о односу на предходне сезоне је нераскидиво повезан са стањем на терену!
Немојте да се лажемо да нам је супер  кад ми навијамо само за клуб а не  и за  манекене на терену и плачипичке из управе који такође исти НАШ клуб представљају у јавности и БРУКАЈУ име ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА док ми фурамо свој фазон?Докле?Кад смо толико луди дај  да се скупимо на Мари и да навијамо у празно шатро боли нас курац!Колико ће нас доћи?Иди пред управу после текме па им реци шта имаш!Неко је био а шта је добио!?

Агенција Бета:
"Током и после фудбалске утакмице Ц.звезде и Глазгов Ренџерса у Београду ухапшено је 50 особа, док су против 13 поднесене кривичне пријаве, а против 24 прекршајне, речено је агенцији Бета у МУП-у Србије. У Бироу за сарадњу с медијима потврђено је да је после меча, који је оставио Ц.звезду без Лиге Шампиона, дошло до сукоба полиције и навијача, када је група особа желела да уђе у управну зграду клуба. Против пет особа из те групе поднесене су кривичне пријаве. У сукобима није било озбиљније повређених."

Стотине пута смо доказали да смо једино ми оно што тренутно вреди у имену ФК Црвена Звезда!СЕВЕР је увек био ИНСТИТУЦИЈА и АВАНГАРДА која је задавала домаћи свим групама десетинама годинама у окружењу!Не треба дозволити да се то никад промени поготово неминовним увођењем јебеног модерног фудбала и ТЕЛЕТАБИС НАВИЈАЊА тј закона о спречавању насиља на спортским манифестацијама.Треба да смо увек бар корак испред!Искрено рече Ш..., требало је улетети, пребити оне пизде делегатске и да бар знамо зашто пушимо курац, а не овако- сваки пут због неког ко не заслужује ни да приђе стадиону.Па да се стварно пребројимо!О каквим фудбалским лигама шампиона ми тренутно стремимо.Сваке године ложана и шта да уђемо у исте.Нека и скину јебене визе,колико нас реално који смо у причи има кинту да масовно испрати та такмичења како и доликује правим урбаним навијачима ДЕЛИЈАМА?
Признали ми РЕДОВНИ(са све навијачким пропусницама) то или не нас је остало пар хиљада у Србији и ван ње који капирају фазон ПРАВИХ ИСКРЕНИХ НАВИЈАЧА!Реално гледано севају јаја управи за нас, више они воле тих неколико десетина хиљада повремених индијанаца и симпатизера који им доносе колики толики приход  тј будућих ТЕЛЕТАБИС циљних група тајкуна и мафијаша заинтересованих за ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА који су и довели овог пајаца за остварење својих циљева!
Велика је разлика између њих и НАС!
ЗВЕЗДА ИЗНАД СВЕГА

Ево да поставим и задњу шесту Ренџерсову заставу која је скинута са јужне трибине и завршила у Лазаревцу. Скинули дечаци ;pljuga .