У петак у 10 часова почела је продаја улазница за реванш меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона између Црвене звезде и Глазгов Ренџерса.

Као што се може видети на фотографијама, интересовање за меч који се игра у уторак је огромно, ред се протеже даље од зграде Спортског друштва Црвена звезда и нема сумње да ће Маракана у уторак увече бити крцата.

Карте се продају по цени од 800 динара за северну и јужну трибину, 2000 и 2500 динара за источну, односно 2500 и 3000 динара за западну трибину. Благајне на Маракани ће радити од 10 до 18 часова.





извор: званични сајт фк-а

п.с. Ово је само информација, озбиљније о овој утакмици тек на сам дан утакмице... Да се не би непотребно распламсавали и постављали питања на која сви знају одговоре... нпр. Да ли важе пропуснице? Мислим да то и врапци већ знају...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Дакле сутра у ово време ћемо бити у ишчекивању почетка утакмице... Још једном порука за све редовне да заузмемо централни сектор, тамо где увек стојимо и на "мањим" уаткмицама... Нема потребе да се расипамо по трибини и на тај начин да расипамо енергију... Значи потребно је и доћи доста раније, нема изговора типа неко ми је заузео место... Певајмо сви заједно на окупу, а остале ако не буде срамота да нам се не придруже, онда нема потребе више ни да долазе на Север!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Тако је момци. Само напред, и ми Делије који смо расути широм света смо сутра уз вас и уз нашу Звезду.  Навијајте као и до сада јер сте ви наш понос и наша душа јер ми нисмо у могућности да будемо са вама. Идемо заједно у велику победу и пласман у Лигу Шампиона.
Ја сам остарио на Северу, од 1970 до 1991, и сада када вас видим како навијате знам да и даље имамо најбоље навијаче на свету јер сте ви продужили и још унапредили оно што смо ми започели.

Само да упозорим све који намеравају да пишу на овој теми да 2 пута размисле пре него што нешто напишу, оправдања за глупости, лупетања и слично неће бити, сваки непотребан пост ће се кањавати моменталним баном!
АДМИНИСТРАЦИЈА!

Сва позитивна енергија, сав набој, жеља и мотиви да Север вечерас да максимум како би извукли максимум и из играча и заједно најзад отишли у ЛШ као да су спласли већ током првог дела игре... И поред разноликог репртоара песама и труда са шипке током целе утакмице ни једна није звучала онако како треба када пева 12-15000 људи колико је ноћас бројао Север... Изгледа да је утакмица морала да се заврши, трибина да се расчисти а онда ми који смо и иначе мање-више редовни покажемо како се пева и бодри вољени клуб чак и када није све лепо и повољно по нас... Додуше треба бити искрен и похвалити певање пола сата пред почетак када је загрмело Звезда ми је све и када су многи помислили да ће најзад европска утакмица бити идраћена како треба... Пар минута певања поменуте песме са повременим укључивањем и осталих трибина је изазвало позитивну језу код многих...

Што се тиче посете, нико није ни сумњао да ће све трибине са присталицама нашег клуба бити попуњене... Југ ме посебно изненадио, препуно, па још када их је полиција удаљила од кавеза, изгледало је начичкано као да једни другима стоје на главама... На Југу вечерас транс Крејзи норт и неколико барјака, доста добро је то изгледало... Програм, тј.промоција дресова, најава утакмице и слично је овог пута протекао ок, без киксева управе и без кловнова и разних шарлатана...

Од самог уласка Шкота у кавез па и њихових фудбалера не престаје песма са Севера,  наравно један од хитова Фак ју Ренџерс фак ју... У први мах се учинило да гостујућих навијача нема више д 100-150, али буквално пред судијин звиждук кавез се пуни и бројка од 400-500 најављених људи се и остварује...

Уз пуне трибине се диже кореографија и пева се неколико минута... Балони, заставе, барјаци... И порука Пуне трибине лудих навијача... Практично се први део игре одрадио без престанка, солидно се певало и у односу на други део игре овај заслужује да се спомене као једно од бољих издања Севера на евро утакмицама у последљих пар сезона... Звезда ми је све, Дај гол, На на на на на на ( И напред Звездо ле), Још једна победа, дозивање са Југом и осталим деловима стадиона су се издвојили као добри моменти овог дела утакмице... Наравно не треба заборавити још пуно песама из стандардног репертоара, певало се и певало али већ се видело да уколико Звезда бн еповеде да ће и Север пасти... Нажалост... Оно што би издвојио као негативну ствар а која се понавља су туче којих је и вечерас било 2-3 и то врло озбиљне... Али то је изгледа моменат који је неизбежан када дођу људи који нису редовни и који не поштују ред у кући... Проблем је само што у већини случајева настрадају недужни који су стајали близу или пак нису ни видели да се нешто дешава око њих...

Други део такође обилује стандардним песмама, на шипци се мењају људи не би ли пробудили већ помало разочарану масу, али тешко је то ишло... На југу се појављује порука: Ајмо Север!Нека грми цео стадион! Коп се буди са неким новијим песмама које мање редовни не знају а онда пред крај и старим хитом Јутро је... Пре тога треба издвојити Марш на Дрину, Када Звездо играш ти (са Југом и соло), Маракана дал је пуна, Напред Звезда само наред Звезда, Србија Београд, Све што желим.... У копу се појављује и једна застава Ренџера за коју не знам како је завршила, а трофеј је претпостављам са улица БГ-а... На крају и поред огромне жеље свих нас утакмица се завршава без голова, играче испраћамо уз Ђурђевдан, уз Добро знај и нико не иде кући... Наставља се певање, Ој Косово Косово, Морем плови, Зови само зови, Ја сам године, Јутро је и дозивање играча... Шкоти вероватно у чуду, а и Југ се трудио да остане што дуже и да се дозивамо, али бројне полицијске снаге су их лагано истеривале са трибине па је и Север лагано постајао празнији али песма није стајала...

п.с. Можда сам пропустио нешто, као нпр. објашњење кореографије али видећете слике и писаће у званичном извештају...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "


Odlicna koreografija,  one klasicne setalice/koreografije su vec prevazidjene!

Није било лоше, корео стандардно добар, само што неким будала не можеш доказати да не дижу балоне док се не каже  :o

Quote from: "Мезимче"Није било лоше, корео стандардно добар, само што неким будала не можеш доказати да не дижу балоне док се не каже  :o

Да они мулци до запад су цело време пре почетка махали са балонима........сељачине

Quote from: "Radza"Odlicna koreografija,  one klasicne setalice/koreografije su vec prevazidjene!

Не видим зашто би биле превазиђене поготово кад погоде право у мету.А да не говорим да код њих не може да се деси као синоћ да се маше балонима пре времена,или да се бацају ролне,да се маше заставицама пре почетка.Шеталице се лакше контролишу.

Sve u svemu dobro izdanje severa-sem par debila koji dolaze samo na velike utakmice,koji ne znaju kucni red.Ni ne cudi sto je bilo samo 5/6 tuca! :boks

Просјечно за једну велику утакмицу!Било је пуно индијанаца али навикли смо.Најбоље је било прије,али и после утакмице ко је остао зна.Мислим да је ''Добро знај''супер отпјевана на крају.
Толико од мене.

Поздрав Делије!
color=red]FxCxRxSx[/color]

Quote from: "Rion"Најбоље је било прије,али и после утакмице ко је остао зна.М

По мени боље после, јер су сви индијанци отишли и могло је да се пева како треба  ;pljuga

Најјаче је било 15 мин пре текме кад је стадион грмео уз ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕ..... Сав сам се био најежио од позитивних вибрација, а након тога најбоље је било кад су отишли индијанци а остали ми редовни навијање ми је било боље после текме него за време, а што се тиче пролаза нисам се ни надао још од оне текме са чукаричким сам изгубио наду у пролаз.... ни у купу уефе нећемо ништа велико урадити, само срамота и бламажа, појединце треба да је срамота да обуку тај дрес и да се онако понашају на терену...
толико...
Делије поздрав !

најбоље је звучао Ђурђевдан и наравно све песме после текме

Mislio sam pre svega na setalice, mnogo mi bolje izgledaju ove kombinacije sa barjacima, kartonima i kad se poruka ispise kartonima, mada, kao sto kazes, ako je poruka prava i dobro uradjeno, nisu ni setalice lose.

На мене је највећи утисак оставио поред лошег издања један магарац који је из чиста мира почео да ломи столицу неких 15-ак минута пре краја.Стварно има толико сељка који много себи дозвољавају.Није Маракана њихова баштина па да на њој раде шта хоће.Уопште ми није жао када избије туча због овакавих поступака појединаца или мањих група сељака.Тако и треба.
Ово се све дешавало мало према западу од копа,а ову сељачину није стигла заслужена казна.

Иначе свака част људима са шипке на уложеном труду да ову масу претворе у нешто вредно помена!!!

Такође треба похвалити навијање на Југу и брата Ћиру са својом старијом екипом... Никад Југ није био гласнији у довикивању, барем по мени. Транспарент на Југу ме је одушевио.

ја сам био на југу покушавано је да се организује неко навијање али не може кад пева 200 људи а ови остали ћуте и гледају утакмицу,једино кад је било довикивање онда је било добро

Навијање на текми је било добро и за сваку похвалу што се европских утакмица тичеи наравно кореографија је била одлична,они барјаци сто су се вртели и балони то је стварно добро испало .

А занима ме само зашто су Делијма са јужне трибине одузети транспаренти њихови које су донели и које качају на југу кад су европске утакмице и да ли ће им ти транспаренти бити враћени ???

Чуо сам од пријатеља који је био на југу да су ти транспаренти однешени на Северну трибину !!

Разлог одузимања транспарената је тај што су лак плен за противнике и што непостојеће групе које се појављују на европским утакмицама праве огроман минус трибини!
АДМИНИСТРАЦИЈА!

Неће вам бити враћени и нема потребе да правите нове.