Делије, сутра Звезда са почетком у 20.30 у Шумицама игра меч за даљи пролаз у Куп ЕХФ. Можда је касно временски постављено обавештење, али то није разлог да макар ми Београђани сутра не помогнемо момцима да прођу даље. Поготово млађе делије, да покажемо да старије генерације имају на кога да рачунају у будућности и да не морају само они да износе сав труд око трибине! Карта је 150 дин. Сви у Шумице

Делије, још једном, 20.30, Шумице, рукомет, Звезда - Неки Турци. Идемо Делије!  ;pivo

50-ак млађих Делија покушало на тренутке је постигло максимум, солидно одрађено с` обзиром на број људи.  
А играчи млађих категорија `89 `88 који су седели на трибинама треба да буде срамота што су као последње пичке седеле и гледале текму а нико се од њих није седио да приђе да навија, чак их је мрзело да устану кад се скандирало устаните Делије

Јесмо ли прошли  :zbunjen
СНАГА БЕЛОГА ГРАДА НЕК НОСИ ТЕ САДА... !!!


У Шумицама 50-60 Делија је дошло да песмом испрати рукометаше до веома тешке победе која је одлучена у последњих 10 секунди меча. Навијање је водила млађа екипа. Не памтим да смо имали овако широк репертоар песама, сигурно да смо отпевали најмање 30-40 различитих песама. Певали смо "И ко не скаче тај је Турчин...", "Тамо далеко", "Волим те Звездо, о да..."

Лоше је што је било овако мало људи, али је једини плус што су сви навијали. Други пут ако будемо долазили на рукомет треба да се појавимо у већем броју да се више не срамотимо.

лепо отпевано и У срцу моме живиш само ти

Quote from: "KizaLion"
Лоше је што је било овако мало људи, али је једини плус што су сви навијали. Други пут ако будемо долазили на рукомет треба да се појавимо у већем броју да се више не срамотимо.
Але але Оооо Џомбу карамо, Џомбу карамо...

са сајта РК
Quote
U izuzetno teškoj utakmici koja se odigrala pred oko 800 gledalaca u hali ''Šumice''

Quote
Mladom timu crveno belih u mnogome pomogla je i podrška delija koji su svih šezdeset minuta fanatično bodrili Crvenu Zvezdu.

Штета што нас више није дошло синоћ...Пар пута су нас задужили ови момци што играју рукомет, ко то макар мало прати зна какви су услови и плате, а како су играли претходних пар пута против пакистанаца, са којим жаром...Елем, ми који смо дошли дали смо максимум од себе, што каже Киза никад већи репертоар, и песма није стала. Битно да смо ми избацили те Турке, а следећи пут може и мора боље, пре свега бројније.