После европске утакмице и гроцлина враћамо се домаћем првенству.

утакмица се игра од 18ч. СЕВЕР 100 дин.
као што пише на летку МОРАМО ДА СЕ ДУПЛИРАМО,ТРИПЛИРАМО зато сви на СЕВЕР

Ајде коначно да  испунимо север до последнјег места.кад смо могли у четвртак можемо и сад.прави делија гледа звезду а не нјене противнике.покажимо да смо прави доласком на северну страну нашег стадиона у неделју у 18!!!! :ruke  :ruke  :ruke

ја сам са своје стране урадио све могуће,звао сам 15-так ликова,сад колко ће да их дође видећемо :)

Опет се касни на почетак утакмице. Прво полувреме почиње уз доста малих барјака, доста малих барјака са заставом Србије али су се вртели сви неких 5 минута и онда почиње спуштање. Малоумницима изгледа треба нацртати да барјаци не служе за брисање столица, лупање по столицама и да им није место на поду. Вежба се свака строфа посебно песме Увек са тобом.
Друго полувреме почиње уз фантастичну бакљаду и сморено певање, почиње Звезда ми је све и стаје убрзо. Уследило је пичкарање са шипке, поготово онима који су испратили све аплаузом. Од тог тренутка север је у трансу, на трибини лудило уз Звезда ми је све и Победа. Пола полувремена певамо Дај гол дај гол... Пада гол, а лудница се наставља са дељењем трибине уз Још једна победа.Још једна бакљада на трибини. На крају поново подигнута шеталица са тенком уз паролу ПРОРАДИЛА ПА НЕЋЕ ДА СТАНЕ.
На издању у другом полувремену могу да нам позавиде све групе широм света


Свака част Кизо, ово је било баш брзо.

На данашњу текму са Банатом се доста каснило на текму, по 20-30 минута бочни делови копа су се пунили, док је средина била попуњена. И даље се касни на текму, уместо да се дође пола сата раније.

Од почетка текме су се вијорили мали црвено-бели барјаци, покоји барјак Србије (док су на другом полувремену изнешена и 4-5 велика барјака). Током текме насумично су паљене бакље. Навијање је било просечно, вођа је једном опоменуо да се слабо пева, касније је бачено пар топовских удара да размрдају масу.

На почетку другог полувремена упаљено је доста бакљи, стробова, димова, и уз покоји удар испало је одлично.

Изређано је доста песама, "Победа жеља наша", "Увек с тобом"... а највише се форсирала песма "Дај Гол", који се дуго чекао, игра на ивици живаца... после доста пропуштених прилика коначно је прорадио Баркос и уз ерупцију одушевљења на Северу пада још једна бакљада... Навијање за десетку! Затим пада још један гол који означава сигурну победу и шири се парола "прорадила па неће да стане", и диже се поново шеталица са тенком. Наравно, Коп се поново поделио и наставио нови-стари хит са Гроцлина када смо навијали пола-пола "Још једна победа и титула". Шеталица се спушта и пали се још један строб...

Хоће ли ускоро бити неки видео?

Quote from: "Мезимче"Хоће ли ускоро бити неки видео?

Поставићу вечерас ово са краја текме!

П.с.
За рукометаша-немој да на 2 форума постављаш ПОТПУНО исти текст (извештај, коментар...) јер то нема смисла. Изабери једно место, јер је глупо отићи на 2 форума и прочитати исти текст, то губи драж и уништава квалитет форума. Ово упозорење сам већ писао дрвосечи, па је то престао да ради. Исто ово важи за остале форумаше. Хвала на разумевању!

Са краја утакмице, бакљада, навијање пола-пола, величина 6 мегабајта, трајање минут и 45 секунди...
http://www.delije-caffe.co.yu/video/2007/banat.avi

Улазило се доста дуго зато што је неки стручњак проценио да су само две капије довољне за оволико људи да уђе.



ТО ЈЕ ТО! ВРХ!

Мислим да су била отворена три улаза. али људи су каснили много нема везе са бројем отворених капија

Ово је оно право, целокупна ова недеља је оно право. У другом полувремену је створена тако добра и позитивна атмосфера да екипа једноставно није могла да не победи. Овако је можда и слађе, јер радост и еуфорија после дуго ишчекиваног гола је нешто заиста непроцењиво. Надам се да ћемо на следећим утакмицама поновити овакво/оваква издања, али од самог старта, па да направимо нове спектакле за незаборав. Свака част свима који су у четвртак и вечерас учествовали у свему овоме.

па шта рећи,две утакмице у једној недељи које смо одрадили феноменално а ови који су били на гроцлину а нису дошли против баната нека их је срамота. нека иду на запад и исток који ће нам курац бре ликови који само чекају европске утакмице да би се појавили и причали како су били на северу+не навијају.а ми само треба да наставимо овако

Друго полувреме је врх!!!  :ruke  :sampion

Прво нешто слабије, али срећом, исправили су се... намерно некажем исправили смо се, јер са сам се дерао и у првом полувремену...