Quote from: "KizaLion"Да ојади Звезду, да спадне на ниске гране, да је купи за само 50 милиона евра. После ће комотно неком Арапину увалити за 150-200 милиона евра. Син новог Тате...  :bes

У јеботе Кизо ти причаш као да је Звезда у самом врху европског фудбала. Какво срозавање угледа? Ми смо бре и овако дно дна.

Горе од овога тренутно скоро и да не може.

Колико Звезда реално вреди?

Звезда нема цену! Ништа није вредније од Звезде, али јеби га не осећају сви тако...

Quote from: "Бока"Звезда нема цену! Ништа није вредније од Звезде, али јеби га не осећају сви тако...

Управо због тога ни Мишковић ни нико други не може и не сме да купи клуб. Односно да Цептер купи Мишеве. Ако Звезда и Партизан не добију статус као Барса и Реал, одосмо сви у курац.

То наравно не треба дозволити да нас а ни мишеве неко купи.  Али собзором на све код нас мислим да ће се догодити управо супротно пошто сви они(мали мишко,тата и остали) имају своје везе преко којих ће доћи до онога што ће нас максимално уништити.

Quote from: "KizaLion"...  Ако Звезда и Партизан не добију статус као Барса и Реал, одосмо сви у курац.

И ја мислим да је ово суштина целе приче око приватизације. И сви потенцијални и "добронамерни" купци, као и остали који желе да се "коначно заведе ред" у српском фудбалу то добро знају. Ближимо се критичној тачки. Дај Боже да добијемо статус код нас сличан Барси и Реалу у Шпанији. Звазда је истински бренд не само српског фудбала, већ Србије и српства уопште. У власништву појединца то не би остала.  :nene
Срце на терен ...

QuoteПредседник Црвене звезде Топлица Спасојевић синоћ је на Скупштини клуба представио нове чланове Управног одбора, Марка Мишковића и Драга Мићовића. Обојица важе за главне финансијера црвено-белих у последњих неколико година, што се посебно односи на Марка, сина Мирослава Мишковића.

МАРШ НАПОЉЕ!
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

Ово је стварно срамота.
На шта је наша Звезда спала,страшно   :batine  :batine
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

http://www3.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=31458&sectionId=44

ИНТЕРВЈУ... Синиша Михајловић, помоћни тренер Интера

ТЕРЗИЋ МЕ УЦЕЊИВАО!

Када сам покушао да укажем јавности на Терзићеве сумњиве
послове, он ме је уценио, рекао је да ће неке ствари да покаже мојој фамилији. Али, ја се нисам уплашио јер сам чист. Казао сам шта сам имао и нисам хтео да се понављам

Један од најбољих српских фудбалера свих времена Синиша Михајловић тврди да је председник Фудбалског савеза Србије Звездан Терзић уценом покушао да га ућутка, али да у томе није успео! Помоћни тренер Интера, који је пре неколико месеци у више наврата оптужио Терзића да узима проценат од продаје појединих играча, у интервјуу за Пресс каже да је престао да прича о махинацијама првог човека ФСС-а, не због уцене, већ зато што није хтео више да се понавља.

- Кренуо је на моју фамилију, причао је да ће, као, нешто да им покаже, међутим, ја нисам имао разлога да се плашим јер сам чист пред свима. То само доказује какав је он човек! Ја сам пре неколико месеци рекао шта сам имао, то су пренели сви медији, и нисам више желео да понављам исту причу. А то да се је бојим Терзића и да сам због тога ућутао, потпуна је глупост. Чист сам и немам чега да се плашим.

н Полиција је саопштила да трага за Терзићем због утаје новца од трансфера једног играча. Да ли вас је то изненадило?

- Изненадила ме је само чињеница да се то није раније догодило. Правда је спора, али на крају све дође на наплату. Акција државе је веома добра и сада је најбитније да се ситуација у српском фудбалу рашчисти. На руководећа места требало би да дођу људи којима циљ неће бити да краду, већ да раде на унапређењу нашег фудбала. Нажалост, док су људи попут Терзића у врху наше фудбалске организације, то неће бити могуће.

н Ви сте један од ретких који су јавно оптужили Терзића за махинације. Због чега сте то урадили?

- Једноставно, имао сам податке о томе да он ,,гура" неке играче у репрезентацију како би касније узео проценат од њихове продаје. Вероватно је било још људи који би могли да кажу о Терзићу оно што сам ја говорио, али из неких разлога, они то нису хтели. Ја, међутим, имам посао, независан сам и све што имам, поштено сам зарадио. Због тога сам у ситуацији да кажем оно што мислим.

н Да ли је ваш сукоб са Терзићем у вези са чињеницом да се он успротивио идеји да ви преузмете место селектора Србије?

- Када је кренула прича о могућности да постанем селектор, одмах сам рекао да са Терзићем не могу да сарађујем. На шта би личило да сам постао селектор, па да сам онда почео да причам о ономе што знам о Терзићу? Нисам хтео да ми не неко каже: ,,Шта си досад чекао?".

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ускоро нова хапшења!

Полиција ће у наредних десетак дана ухапсити још најмање двојицу фудбалских функционера под сумњом да су чланови ,,фудбалске мафије". Како сазнајемо, почетком ове недеље у тајности су приведена тројица банкара преко којих су ишли сумњиви милионски трансфери.

- Очекујемо да од њих добијемо још неке конкретне податке, који би са доказима које већ имамо били довољни за нова хапшења... У интересу истраге не могу да вам кажем о коме се конкретно ради, али у питању су веома познати фудбалски функционери, што бисте ви новинари рекли ,,крупне зверке" - каже извор Пресса из врха полиције. Он одбацује спекулације које су се појавиле у јавности да се ,,фудбалски мафијаши" хапсе и гоне само да би се у медијима ,,затрпала косовска криза":

- Нема то никакве везе. Хапсићемо и гонићемо све против којих имамо доказе. Без разлике и без изузетка! (Е. П.)
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

н Како би, према вашем мишљењу, требало да реагује ФСС на покретање полицијске потраге за Терзићем?

- После свега овога, Звездан Терзић ни случајно не би смео да остане на месту председника ФСС-а! Уколико се то ипак деси, била би то невиђена брука за наш фудбал. Ко ће бити председник, уместо њега, није моја ствар. О томе би требало да одлуче људи у ФСС-у.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

ФСС данас одлучује о Терзићу

Одбор за Хитна питања ФСС данас би требало да одлучи о даљој судбини ове организације, после расписивања потраге за председником Звезданом Терзићем. Очекује се да буде донета одлука хоће ли бити расписани нови избори за првог човека Савеза или ће се на Теразијама сачекати са овом одлуком. Заменик председника Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић изјавио је на званичном сајту ФСС да су сви у српској кући фудбала изненађени расписивањем потернице за Терзићем.

- За данас у 11 часова заказали смо седницу Одбора за хитна питања ФСС. Том приликом анализираћемо комплетну новонасталу ситуацију и у отвореном дијалогу челних људи наше организације потражићемо адекватна решења. На тај начин и домаћој јавности желимо да покажемо да смо свесни одговорности - стоји у закључку Томислава Караџића.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "


Quote from: "Bre"http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-10-03-2008/kresnula-pola-zvezde
Чист наручен текст са сврхом да се још више омаловажи наш клуб. Ко је следећи за хапшење? Играчи?  :o
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

У Србији постоји неколико дневних листова. Да би Лист финансијски опстао, његова цена не сме бити нижа од 20 динара. Е сад, све ове новине које су ниже од 20 динара, углавном припадају Мишковићу... Па ви видите. Објављују се свакојаке бљувотине. П.с. Јестру сам видео пре 15 дана у неком кафићу, има лепу и пристојну девојку... Мени се чини да је све ово измишљотина.

За вуцибатине попут оних које дају овакве интервјуе и оних који те глупости објављују батина је из раја изашла!

Quote"Џајић је у Бастији провео две сезоне и клуб је одлучио да му помогне. У Звезди је скупио 42 године стажа, довео је клуб до титуле светског и европског првака и нико прстом да мрдне. Французи не могу да се начуде, а знају само да би Нанси или Сент Етјен направили праву побуну да се овако нешто догодило Мишелу Платинију"
http://www.blic.co.yu/sport.php?id=35797

Шта рећи?

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Људи, да ли је могуће да баш сви мислите да је Џаја невин?? Да ли се нико не сећа зашто је тај човек не тако давно отеран? Да ли никоме није сумњиво да након свих тих милионских трансфера ни један зид на Маракани није окречен и зашто нам стадион изгледа исто као и 1963? Да ли су силна летовања у ЦГ и вила на Дедињу плаћена трансфером у Бастију пре неке 3 деценије??

Јесте, био је легенда и мени је исто било криво што су га онако привели, али није случај тек тако пребачен на специјални суд... Својим празним обећањима је и нама и 3везди забио један велики нож у леђа! Не знам за вас, али ја се осећам изданим.

ОК, сад чекамо Зеку па да сводимо рачуне...
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!

ЈА не мислим да је невин и није ми жао што су га ухапсили,наравно није требало то да се ради на онакав начин ал јебига шта је ту је.
Људи јесте он легенда клуба био и ОСТАЋЕ и свака му част за оно што је урадио као играч за звезду...Али ако је крао од наше зведе место му је тамо и њему и свима онима који су годинама плаћали своје виле,летовања звездиним парама док је клуб полако тонуо!
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Само би да вас приупитам (вас двојицу последњих), да ли стварно тако мислите или сте превише читали и гледали Мишковићеве медије??!

п.с.1. Нико Џају није отерао зато што краде и никада га Север није оптуживао за такве ствари, оно што су му Делије замериле је недостатак резултата... Али као што смо видели, није то било само до њега, променлие су се две управе од тада па и даље немамо резултате (не рачунам домаће трофеје, њих је и Џаја освајао)...

п.с.2. Нема потребе да ми сами пљујемо легенду, Мишковићеви новинари једва чекају да цитирају наше сајтове и форуме, па вас молим да оно што није званичан став Делија у вези Џајића не делите са лешинарима који ће за овакве изјаве потписати вође, а вас двојица то сигурно нисте...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Ја стварно тако мислим,нека ме неко убеди да није тако бићу му захвалан..
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

На основу којих доказа и чињеница си тако сигуран у то што мислиш?

Уосталом о каквој правди ми говоримо? У овој и оваквој земљи? Много гори људи шетају слободни, док Џаја трули у затвору. Па и да је узео новац од тих трансфера он је последњи који би требао да се хапси због тога. Много чудних ствари се издогађало у последњих пар сезона... Превише  је случајности...

Зашто не ухапсе Мишковића? Сви знамо како се дочепао богатства? Зечевић? Бјековић? Ћурковић? Буторовић? Вучуровић?

Свако нормалан види да је овде реч о некој много већој игри, која се одвија пред нашим очима, али је не видимо најбоље. За пар година ће нам све бити јасније...

На основу тога што су продати сви играчи из оне златне генрације,на основу свих трансфера од станковића,па на овамо и још неких ствари...наравно није џаја једини,крало се и пре и после њега и сад се краде ал ја ту ништа не могу......где су те паре?капирам ја да је клуб у дуговима и све ал много је пара у питању.
А што се не хапсе "господа " који си навео,јбг па видиш и сам где и како живимо,лопови на слободи а невини људи у затвору.
Ја бих волео да џаја није крив и да га пусте на слободу да се бар брани ко човек ал чисто сумњам.
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.