November 19, 2008, 11:01:58 AM Last Edit: November 21, 2008, 07:51:11 PM by Игор
У протеклих неколико сезона заиста се ретко дешавало да смо имали оволики број домаћих гостовања због трамвај лиге. Ове сезоне је пуно боље испало за нас што волимо гостовања ван БГ. Нови Сад, Кула, Зрењанин, Чачак, Крушевац, Ниш, Челарево... и сада у суботу гостовање у Ивањици као и у Јагодини почетком децембра. Скупљајте кеш, цимајте се, зовите људе... ускоро ће пауза у првенству па да одрадимо и ове преостале текме како треба!

Ајмо, ајмо, ајмо, сви у Ивањицу!!!


кизо пробај да сазнаш што пре тачан датум одигравања , јер у појединим средствима информисања пише да се игра у недељу! да би људи могли да се организују

утакмица се, по свој прилици игра у недељу!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ПОЛИЦИЈИ!!!

А мени данас стигла потврда да је у суботу. Свашта. Верујем да је због данашње утакмице репрезентације померено за недељу. Видимо се тамо.

На сајту ртс-а је већ постављено да је за недељу у 13ч утакмица Јавор - Црвена Звезда...

И кад сам већ споменуо тв пренос да се понови и прича да свако ко себе сматра Делијом неће дозволити да га то спречи од доласка, него још и да га привуче додатно. Битно је да се чује глас за Уроша, Космет, америчког конобара (ух извините, помоћника келнера), да "слеп" народ Србије види колико нас има и колико смо јаки не само у Београду, него и ван њега!!!

ИДЕМО ДЕЛИЈЕ! Недеља, 13ч, сви у Ивањицу!

Невреме долази у Ивањицу  ;D

са делије.нет-а:

НОВА ПЕСМА!


http://www.youtube.com/watch?v=0IbE-m5-2Hk



Видео сам Ивањицу и Банатски Двор,
гостовања многа која била су ми смор,
никад саму нисам хтео да те оставим.
Никад нисам Звездо хтео да те не пратим
Да те не бодрим..

Маракана моја судбина
она ме је себи узелааа
Маракана моја истина
Звездо једина

Пратио сам Звезду када игра било с' ким
Видео сам Барселону, Манчестер и Рим,
Али нико од њих нема то што имаш ти,
Стадион и навијаче као што смо ми
Звездо љубави...

Маракана моја судбина
она ме је себи узелааа
Маракана моја истина
Звездо једина

За тебе да сутра умрем не бих жалио,
поново бих да се родим исто радио
Јер на овом свету нема веће радости
него само Звездо моја тебе волети
Тебе бодрити

Маракана моја судбина
она ме је себи узелааа
Маракана моја истина
Звездо једина

Ајд сад да видим ко неће доћи у Ивањицу!

Недеља је дефинитивно у 13 часова.

Брука колко је добро, инвазија на Ивањицу, мора да нас буде као никад и нигде!!!!!!  :D 8) :D 8) :D


песма је екстра,и надам се да ће заживети на северу.
мосхато

#11 November 23, 2008, 10:42:04 PM Last Edit: November 23, 2008, 10:46:40 PM by luconi
Иза 7 брда, иза 7 мора, иза 7 гора, има једна Ивањица коју су Делије овериле после дужег времена. Данас се могло видети да нас је из утакмице у утакмицу све више. Што се навијања тиче, мање-више стандардно гледајући гостовања, ипак је Маракана нешто друго, нигде као под нашим кровом. Дакле још једно добро гостовање одрађено са наше стране!!! 8) :D 8) :D Е још да смо се дочепали оне заставе, где би био крај нашем весељу...


по мени сјајно'.скаканењ,лудовање,ћућење,сјајно навијанје током целе утакмице,одлицан број људи таман толики да се у копу није могло дисати,мало индјанаца што ме ћуди за место у ком се одиграла текма.. ма све је било екстра сем резултата,а да смо дали други го,неби ни смео да замислим...
видимо де на чуки

Quote from: luconi on November 23, 2008, 10:42:04 PM
Е још да смо се дочепали оне заставе, где би био крај нашем весељу...
А што ниси?

Нећу да вам преносим моје утиске и шта се дешавало на овом гостовању-пукните од муке :). Најјаче зезање ове сезоне, барем што се мене тиче...


А, ево и извештаја... :)

На зими, киши, сунцу, снегу или кошави, ми бодримо те увек Звездо, ма где била ти, прави Делија, веран је ко пас, пас , увек Звездо рачунај на нас!!!
Песма која у потпуности одсликава ово гостовање.
Гостовање у Ивањици је једно од најдаљих ове сезоне, Ивањица се налази (за оне који не знају) као што неко овде рече иза 7 брда, иза 7 гора, иза 7 мора  :) Упркос томе у Ивањици наша бројност је била на високом нивоу. На самом уласку на стадион претресање као да улазимо у јебени Пентагон, одузимање свега и свачега и фегет редар који је гледао само како ће кога да ухвати за јаја, карта се на опште изненађење није плаћала. Трибина на којој смо били смештени је благо речено очајна, 3-4 реда седишта и дугачка неких 50-ак метара. Нешто слично трибини у Н.Саду само у умањеној варијанти. Почетак утакмице обележила су скандирања Урошу Мишићу, као и прозивке на рачун Дан Тане и оног гробара Секулића. На Трибини је окачена парола "20-ог века јунак, то је Чича Дража наш", за оне који не знају, Чича је родом из Ивањице. Пева се стандардан репертоар наших песама, навијање је било доста добро, упаљено је пар димова, а у већем делу утакмице била је права журка  :) Пред крај утакмице Трибина се дели на два дела, пева се "ја сам године, провео са тобом", с тим да ови који не певају чучну док на њих не дође ред  :)
Завршава се утакмица, задржавају нас још 10-ак минута на стадиону, полако излазимо и крећемо на дуг пут кући. Навикнути на лоше резултате ових доле на терену, потпуно смо сазрели као Група, без обзира на резултате нас је све више и све боље навијамо. Ретко ко и да спомиње резултат и игре ове сезоне, али зато из утакмице у утакмицу наставаљамо са све бољим издањима. Добро је да се нешто позитивно изродило из ове очајне ситуације у којој нам је клуб. Могу само да замислим како ће бити онда кад и клуб почне да функционише како треба, а до тада све је на нама. Мора да нас је све више, мора да све боље навијамо, мора да се боримо за Уроша.
Следеће коло, Чука долази, НЕМА СТАЈАЊА!!!

У праву си за оног редара да је фегет јебем му све, ни 5 ни 6 него за јаја, нико ме онако у животу није претресао, ја мислим да се лакше уђе у специјални суд, оно је нека тешка будалетина!!!


А јбга кад не може да пипка јаја Ибрахима Гаја... ;D
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

навијање по мени на гостовањима ове сезоне најбоље,позитивна лудница.
мосхато