QuoteЦрвена звезда је савладала Војводину у четвртој утакмици полуфинала плеј офа па ће учесника финала одлучити пети меч, мајсторица, која је на програму у четвртак у Београду, од 18 часова.

Црвено-бели су у Малој сали СПЦ Војводина савладали актуелног шампиона 3:2, после вођства Новосађана од 2:1.

НИС Војводина - Црвена звезда 2:3
(23:25, 25:16, 25:22, 18:25, 6:15) - у серији 2:2


Не знам колико права имам да отварам ову тему, али добро неће администрација да замери ваљда.  namigivanje

Значи, пре свега ова тема је посвећена 5. утакмици полуфинала коју одбојкаши играју у четвртак у 18 часова у Београду (Шумице) и на коју не постоји разлог да не дођу бар они из БГ-а и околине (обзиром да је дан пре тога дерби у фудбалу, ако је то уопште и неки битан фактор, али ајде...).

пс. Предлажем да се ова тема користи и за финалне утакмице које су већ обезбедиле наше одбојкашице са Поштаром (за прве три сугурне текме: 19.04 и 23.04. смо гости, а домаћини смо 26.04) и које такође треба испратити по мом мишљењу, између осталог имамо и лепе шансе за освајање, па да следеће сезоне, даће бог, опет направимо лудницу (и још већу) као недавно. А наравно и за мушкарце ако добијемо вошу у четвртак (у том случају финале би играли вероватно са радничким кг, мада можда и са гробљем ако их добију у Крагујевцу, такође у мајсторици).

Без гушења теме са небитним постовима, молим вас. :nene

ИДЕМО ДЕЛИЈЕ!   :ruke   :sampion

1. утакмица финалне серије, одбојкашице:  Поштар 064 - Звезда 3:1

После фудбала, 100-инак углавном млађих Делија се упућује на одбојкашку текму. Шта рећи... Бројност по мени и може бити задовољавајућа и не. Још је на фудбалу у одређеној мери била приметна истрошеност од низа утакмица у последих 7 дана, па нисам ни очекивао нешто спектакуларније него што је било. Али свакако боље, него четвртак и мушка одбојка која је испраћена од свега 40-ак Делија. На ту утакмицу у четвртак нажалост нисам био, али сам мало успео да испратим преко тв-а и да чујем неке коментаре. Иначе, навијање је било добро, константно...

Следећа је исто у гостима у среду 23.04. Надам се бар мало већој бројности него вечерас и још бољим издањима у следећим утакмицама и девојака, а одмах после и мушкараца.

finalna serija za odbojkase pocinje 24.04, prva tekma je u kragujevcu. ako neko zna kada pocinje tekma nek postavi , da ljudi koji idu mogu da se organizuju.                                                   izvinjavam se za latinicu.

Quote from: "delije.net"Данас, 04.05.2008, у 18h у Шумицама Звезда игра четврту и одлучујућу утакмицу против Радничког из Крагујевца за освајање титуле (игра се на 3 добијене, да не буде забуне). Раднички води са 2:1.

Недеља је, имамо времена да заиста у великом броју одемо на одбојку, а све остало би заиста била срамота... У нашем граду, да не напунимо халу и не помогнемо Звезди говориће само о нашој неозбиљности, а да не помињемо и долазак противничких навијача.

Заиста срамно ако у нашем граду дође више њих него нас!!!!
Био би наш пораз!!!!


У 16h СВИ ИСПРЕД РЕВИЈЕ!

Обавезно сутра сви на одбојку!

Кизо има нека фотка  ;pljuga  ??
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Пета утакмица се игра од 18ч.

Обрисао сам поново линк. Поново напомињем да се то више не поставља. Немамо фотке.

Браво за све Делије које су вечерас били у Крагујевцу и оставили своја грла !
Једноставно сјајно навијачко гостовање: инцидент испред хале при доласку, многобројни противник, наше компактно и неуморно навијање ,сјајна победа тима и трофеј, једноставно све.
Ко није био нека жали !

ФОТКЕ из Крагујевца су овде!
http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2007-2008/radnickikg_cz_5ut



Титула је у правим рукама...

Quote from: "KizaLion"ФОТКЕ из Крагујевца су овде!
http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2007-2008/radnickikg_cz_5ut

Прва слика у галерији није наша, него крагујевчана, који су треба рећи запалили око 5-6 бакљи за време меча. Са наше стране један топовски удар мислим у трећем сету.

Треба избрисати ову причу вајт павера о инциденту из више разлога.
1.Ми не пишемо те ствари на интернету
2.није лепо препричано





мислили сте да нема баш ништа? :finger

http://www.youtube.com/watch?v=TjxLJEhzrh4

;pljuga
Але але Оооо Џомбу карамо, Џомбу карамо...

Quote from: "MC MaC"мислили сте да нема баш ништа? :finger

http://www.youtube.com/watch?v=TjxLJEhzrh4

;pljuga





Браво брате , супер су ово одрадио !!! namigivanje
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''