Quote from: rukometas_bg on January 28, 2009, 06:39:24 PM
Пре неки месец на дечку су клинци пуцали у врат из близине, испред жуте греде избоше оне момке због девојке, значи дешава се много чешће и то са фаталним исходом ван навијачког света. Не требају нама ни усташе ни шиптари, сами смо себи највећи непријатељи
То је апсолутно тачно и у потпуности стојим иза рукометашевог поста......И сам сам био жртва тих храбрих момака када сам убоден ножем у лице пре неких 2 месеца(није навијачки сукоб)....
Сами смо себи највећи непријатељи,ферка више не постоји.....

#41 January 28, 2009, 08:39:03 PM Last Edit: January 28, 2009, 08:43:07 PM by david.v
И онда ти неко дође и каже да си пичка јер не смеш да уђеш у тучу, нека хвала мени се још живи.
Сами смо себи највећи душмани >:( .

Заборављамо најважније да овај човек преживи.
КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!!!
КОНОБАРУ ВРАТИ ПАРЕ!!!

Quote from: luconi on January 28, 2009, 06:23:46 PM
"А што је добра фора,кад су га уболи одмах побегли", чуј фора, то је далеко од форе, то је бре једна срамота, нема респекта ни према чему!  Тако је једном група гробарчића од 15 година старости налетела на мог кума који има 10 година, дакле сам клинац са звездиним шалом, и обесили су клинца о дрво са тим шалом, могло дете да се удави!  Зато напомињем не треба их штедети, него цигла па у главу!
СМИРИ ПУНДРАВЦЕ!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ПОЛИЦИЈИ!!!

Луцони и слични зајебите те ваше глупе предлоге, да не почне бананање....

Ја као неко ко је млад желим да се угледам на неког ко је дуго на трибини,на вође,на оне који дају леп пример другима,који нас усмеравају на праве ствари и вредности !Е сад како ће један гробар да се научи култури навијача,кад онај који га учи је све само не нормалан и разуман навијач!?Значи ти клинци нису измислили НОЖ,него су то научили од  старијих !Ја кад сам на трибини за мене је вођа светиња и шта он каже,ја то поштујем !Било је речено да  Делије не треба да носе ножеве јер са њима никакво херојство се не доказује и ја сам упамтио те речи и памтићу их за сва времена !Никад ми није до тад ни падало на памет узети нож,а од тад још више сам против тога!Друга ствар је да се 90 посто свих тих туча дешаава у Бг-у !не кажем да је НОви Сад,Крагујевец,Ниш или било који други град бољи,али нема толико  навијачких сукоба !Све док се све навијачке групе не скупе и док се не направи навијачки кодекс,који ће све групе да поштују гледаћемо овакве сцене !Нажалост пре 2 године у само месец дана 3 пута сам нападнут у сред Новог Сада због шала !Није ми било драго али сам га морао престати носити !Кад идем на утакмицу,тек кад дођем код Маракане усудим се да га ставим око врата !Докле тако ?Кад ћемо моћи нормално шетати,путовати возом,да те нико не дира,или у још горем случају избоде ножем !?
ГОЛ,СВЕ БИХ ДАО ЈА ЗА ГОЛ!!!!!!!!! БИТИ ДЕЛИЈА,СТАЈАТИ НА СЕВЕРУ ЈЕ ДАР ОД БОГА,СУДБИНА И НЕШТО НАЈЛЕПШЕ ШТО ТИ СЕ МОЖЕ ДЕСИТИ У ЖИВОТУ!
http://www.youtube.com/watch?v=j19mUdziEpk

Quote from: KocoBo-Cp6uja on January 28, 2009, 06:00:42 PM
Клинци носе ножеве првенствено из страха,а боду зато што се боје,и не смеју на фер борбу,која је права реткост на нашој навијачкој сцени!

У праву си. И ја тако мислим...

И даље себе питам: КУД ПЛОВИ ОВАЈ БРОД??

Пре 9 месеци сам говорио овако, и написао.
QuoteМени се и после свега окреће желудац само из 1 разлога... јер знам да ће по овом питању бити слабог помака... да ће у неким каснијим временима, овај случај Футог, бити само спомињан као 1 у низу... што значи, да ћемо ми и даље имати изговоре: "знаш, не можемо сада, знаш нећу са њима за сто, знаш то је тежак посао... имам сада пречих ствари", да се ова серија наставља... ДАЈ БОЖЕ ДА СЕ ВАРАМ! ДАЈ БОЖЕ ДА МЕ ВЕЋ СУТРА НЕКО ДЕМАНТУЈЕ!


И ПОРЕД СВИХ ТИХ ИЗГОВОРА, ЖЕЛИМ САМО ЈОШ ОВО ДА ВАМ КАЖЕМ:
ПУТ ОД 1000 КОРАКА, ПОЧИЊЕ ПРВИМ КОРАКОМ!

Зато браћо, људи, Срби, студенти, школарци, cпортисти, млађи, старији, радници, синови, очеви, хероји, пре свега навијачи... НАПРАВИМО ТАЈ ПРВИ КОРАК!!!

Болдирао сам оно што сам тада претпостављао да ће се десити. Још 1 у низу... наиме, на нашој трибини је слаб помак по томе учињен. Не могу рећи да се ништа није урадило... али из садашње перспективе, то је слабо! Недовољно да ја било коме из околине могу погледати у очи!?! Јер свако ко мене зна... зна и за кога навијам, зна и да посећујем Север чак и на неким јеХеним клубовима ш класе... зна и да сам био пар пута у незгодним ситуацијама...
Како онда да у таквој ситуацији, људима који слепо верују новинама и тв, да почнем причу о Урошу Мишићу и (не)правди у Србији!? Они напамет научили оно што су чули, и свако ће рећи: "Ма треба вас све побити, а не само позатварати"...  ???
Овде клошари, и јајаре данашње Србије нападају и боду човека, који је снага овог друштва, вероватно радник и храниоц породице... Логично је да је заштитио сина. Да сам ја видео да моје дете неко тако напада, хмм.. никакви судови, ни мурија их не би спасили!!!
Таквих клинацам било мушких, или женских, данас имате на сваком кораку. Не знам јесте ли када се возили рецимо гсп бусом, а да се заекнете у друштву клинаца тих година, који причају. Добро послушајте њихов разговор, и видећете да заправо разике између овде наведених, и тих клинаца скоро и нема!? Данас сам баш био сведок такве једне приче, и мени се плакало! Клинци који немају респекта ни према коме.. ни према држави/отаџбини, ни према породици, чак и другарима! Знам да би их продали за паклу цигарета, да се међусобно оговарају и сл. Не сви, али велики део да. Што рекосте, проблем је у друштву!

Наш рад и енергија на овом проблему тапкају у месту.. Неко ми прошле године рече овде на форуму, да имају људи који су задужени за то. Лепо.. али ја као што на почетку написах.. то је ипак слабо! Бојим се да се наш БРОД НАСУКАО! Не кривим сада никога, нити хоћу да прозивам, али ипак се своди на једну равнодушност, јер никоме од нас није близак страдао. Да јесте.. да ли би сви ћутали, и пискарали шта овде. Не верујем.
Прво коло је на ЈНА, добра прилика. Да управо тада када су све камере упаљене, да још једном направимо 1 велики (да још једном пишем ВЕЕЕЛИКИ) траснпарант, са пар слика, и јасном поруком, шта мислимо, и од каквог зла се ограђујемо, и боримо!!! По први пута, да се уради, а почетак и неке мајице, налепнице које ћемо, као и у случају Уроша Мишића лепити, односно носити.
Видим, да је мој потпис, узео 1 члан на делије.нет, ортак ми ту слику показа чак и на доброј теми оног усраног фејсбука... Није ми сада стало што сам ја то радио.. радили су и други људи добре слике, и поруке. Али, све то остаје и даље САМО на интернету?! Нигде није завршило у реалном животу (!), на стадиону, на нашим мајицама, рукама, налепницама, није се ни једна песма повела око тога... Разлог мени није јасан, право да вам кажем. Можда ће неко рећи како је то скупо? Опет показујемо заборавност (карактеристика нас Срба), рекоше пре 620 година да је скупо само онда кад се главом плаћа... у нашем "навијачком свету" данашње Србије, плаћа се ГЛАВОМ (хтели ми то себи признати или не)!!!

Понављам: браћо, људи, Срби, студенти, школарци, cпортисти, млађи, старији, радници, синови, очеви, хероји, пре свега навијачи... НАПРАВИЛИ СМО ДО САДА САМО 2 КОРАКА ОД ОНИХ 1000!?! Наставимо, са трећим, четвртим, петим... стотим, тристотридесетим... дођимо до тог хиљадитог!!! Дођимо што пре, јер крв српска се за бадава, и на погрешном месту лије!


Може и:
Делије,Делије,ајмо сви у глас,
ножеви и утоке нису део нас!
У БУЉУ ИЛ' У ВЕНУ ИСТИ КУРАЦ!

За убиство навијача 15 година затвора

Стеван Станковић осуђен на 15 година затвора због убиства Дејана Димитријевића у масовној тучи навијача Војводине и Партизана у Футогу, 14. априла 2008. крај Железничке станице. Учесници туче Немања Јовановић и Милан Мајкић осуђени на две године затвора, а Драган Каћански и Дејан Владушић на по две године и четири месеца.


Стеван Станковић (20) Архивска фотографија

Укупно 16 навијача осуђено је данас на новчане казне у распону од 40.000 до 120.000 динара, а Светко Јовишић је ослобођен оптужбе, јер суд није имао доказа да је те ноћи био на месту догађаја.

Станковићев бранилац Владимир Ђурђевић рекао је да је непријатно изненађен пресудом, јер сматра да суд није извео ниједан доказ који потврђује кривична дела која се његовом брањенику стављају на терет, због чега је најавио да ће уложити жалбу.


РТС  30. март 2009.