Утакмица почиње у 16 часова!

ајмо делије
ајмо да наставимо онај шоу од среде,не смемо сада да станемо

СВИ НА СЕВЕР

Није се навијало у првих 27 минута у част погинулом момку, исто као у дербију и парола преко ДС транса -- Нека је вечна слава свим жртвама навијачких обрачуна.  Фирма је имала заставу са ликом Дејана Д.
Навијање је било сасвим добро, а уз ову нову песму је пар пута баш и грмело!
Певало  и гробарском савезу..." Фудбалски савезе ти си брука Србије " мелодија чини ми се да је Чобанееее,  на крају песма и порука свима ХОЋЕМО ТИТУЛУ , иначе други гол смо постигли баш... кад је почело навијање и песма.. Мој тим је првак био и поново ће бити он..., надам се да је то и најава нове титуле! :)

Данас добро навијање, 4 велика барјака (надам се да ће их убудуће бити још више као и застава на 2 мотке са нпр.мотивима прецртаног пиштоља и ножа...).
Одавање почасти Дејану Димитријевићу, као и парола "Нек је вечна слава свим жртвама "навијачких" обрачуна" пун погодак, и надам се да ће се и даље наставити пропаганда против коришћења оружја у навијачкм тучама.
Једина лоша ствар данас је ово мртво време које је убило вољу људима за животом. Личили смо на зомбије.
После текме се ишло на женску одбојку, ја нисам могао , тако да нек' неко да извештај кад се врати.
Следећа текма:
26. април
Борац - Црвена Звезда (16.30)

Није лоше данас било, стандардан број људи на северу, фирмаша око 100-150. Нису навијали целу текму док смо ми поново одавали почаст настрадалом навијачу Војводине првих 27 минута.

Навијање са наше стране задовољавајуће, ништа епохално се није дешавало, али ипак позитиван утисак. Упорно заборављам како иде песма која је пар пута певана у другом полувремену, а која баш смара, пева се док се истовремено користе руке. мени лично ужасна, није ни чудо што је заборављам  :lol:

Звезда добила 5-1, чини ми се да се код наших момака пробудио неки инат и мислим да ће их држати до краја првенства. На крају су и испраћени са повицима хоћемо титулу и мада не зависи ништа од њих, на њима је да не посустају.

Нисмо заборавили да поменемо стоку гробарску из фсс-а, мада је наша кривица то што нам раде, тј кривица челних људи Звезде. Не сећам се да су  се у Џајино време судије мењале два дана пред дерби...

Скрећем са теме, али да се ја питам не би им дао стадион да организују финале ни за милион година, нек играју на оном лавору или на Карабурми... да неће можда да нас казне, као да може горе него што је сад.

Све у свему, лепо поподне данас на Маракани, идемо даље следећи је Чачак...

Поново смо одали почаст несрећно настрадалом навијачу војводине ћутањем првих 27 минута. Фирмаши су истакли транспарент Дејан Димитријевић 1981-2008 и истакли слику несрећно преминулог навијача. Други гол је пао чини ми се чим смо почели да навијамо. Неко је горе споменуо да нас је данашње време убило, али мислим да је ипак могло боље од овога. Не кажем да је било лоше. Издвојио бих пар песама које су грмеле Публика је твоја..., по зими киши...,и ова нова ајде звездо сад на гол. Можда је ту још било неких песама али мени се лично чинило да су ове које сам навео најбоље и најјаче отпеване. Кад се певала ова нова песма неки ликови на средини трибине су почели да праве еври го или неко спонтано гурање незнам ни ја шта већ али се није проширило на целу трибину. Само ми је јако жао што у последњих пар утакмица нема тробојки сетите се само офк-е и младости. Мало смо и прозивали савез ,,Фудбалски савезе ти си брука земље србије'' мислим да тако иде текст а да се пева на мелодију чобане,тако бар ја мислим.





То су две слике за данас.

И слика Фирмаша:


Quote from: "николаБГ"
Скрећем са теме, али да се ја питам не би им дао стадион да организују финале ни за милион година, нек играју на оном лавору или на Карабурми... да неће можда да нас казне, као да може горе него што је сад.

Финале ће бити на ЈНА... данас сам чуо негде.

Видео запис навијања, траје минут и двадесетак секунди, величина 5,15 мб:
www.delije-caffe.co.yu/video/2008/navijanje-vosa.avi

Кратко обавештење за оне који воле да скидају видео записе -
П.с. Вероватно сте провалили да у последње време, чим се окаче нови видео записи, после 3-4 дана стари видео записи са претходне утакмице се бришу... Па ко је скинуо, скинуо је, хвала Богу, могло и имало се  :D А ко није, нека се каје што није редован посетилац Кафане  :lol:  ;pivo

Quote from: "RedSpartans"
Quote from: "николаБГ"
Скрећем са теме, али да се ја питам не би им дао стадион да организују финале ни за милион година, нек играју на оном лавору или на Карабурми... да неће можда да нас казне, као да може горе него што је сад.

Финале ће бити на ЈНА... данас сам чуо негде.

дај боже да је тако, мада сам чуо да се финале организује на највећем неутралном стадиону у земљи. Све у свему треба се апеловати на управу да се гробарима не дозволи да играју у нашој кући!

Quoteкао и застава на 2 мотке са нпр.мотивима прецртаног пиштоља и ножа...

ТАЈ ФАЗОН више није присутан на нашој трибини.Заставе на две мотке су прошлост. namigivanje
Але але Оооо Џомбу карамо, Џомбу карамо...

Што овај видео клип неће да се отвори преко виндовс медиа плејера?

Quote from: "Кале"Што овај видео клип неће да се отвори преко виндовс медиа плејера?

Како неће :zbunjen  Код мене ради ;pljuga

Немам појма како неће ал пише да тај формат који сам скино не одговара виндовс медиа плејеру. Колко ја разумем енглески тако пише.

С обзиром да сам утакмици присуствовао последњих пола сата само ћу додати да се већ на Дедињу чула грмљавина Севера... Сјајна прозивка фсс-а на мелодију чобане и наравно све боље и боље (да не кажем савршено) извођење Ајде Звездо сад на гол... Радује повратак барјака на Север и похвала за барјактара до истока  ;pljuga

п.с. Север је још једним примером показао своју величину... Слика која се ретко виђа на домаћим стадионима, играчи Војводине су испраћени громогласним аплаузом са терена...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "