Након успешног бојкота претходног кола окрећемо се новој утакмици у среду на нашем стадиону... С обзиром да се прича о два термина, молио бих да ко буде имао информацију потврди у току сутрашњег дана време одигравања утакмице...

СВИ НА СЕВЕР!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Нек се онда свуда објави да је 15:30,да лепо дођу људи на време! namigivanje

На сајту ФК-а и СД-а нема још увек никаквих новости, али мислим да може да се каже коначно да је почетак у 15:30!


Са сајта ФК Чукарички :



Такође је овај термин објављен и на сајту ФСС-а.


Значи, нека буде званична информација да је утакмица у 15:30 (ипак су ово горе ваљда довољно поуздани извори).
Сви они који живе даље од БГ-а нека планирају долазак у зависности од овог термина... Ајде Делије да нас буде што више, борба за титула се наставља, али и без обзира на то, морамо да до последњег кола показујемо нашу оданост и љубав према клубу у великој бројности!

Само три бода,тј ,један кикс партизана нас дели од титуле.Значи буквално до задње утакмице може све да буде неизвесно.Ипак и ако ми кикснемо то не значи да трибина треба да нам се преполови када је бројност у питању.Тиме ћемо само увећати радост другима који су ту само кад освајају нешто.Зато морамо да покажемо нашу величину у наредним мечевима и да повећавамо коп из утакмице у утакмицу...никако да смањујемо.


Мала бројност, навијање испод просека... 2 топовска удара, пар бакљи насумице паљених, заставице, 3-4 велика барјака... донекле су поправили атмосферу. На моменте смо грмели. Чак кад смо певали ону песму "Нека вечерас свако зна" - слабо отпевано, невероватно. Песма "Звезда, Звезда!", сви пусте глас, а током целе утакмице траљаво. Неки причају и паламуде. Проблем је у глави јел да?

Где су сви данас на Северу? Јел Чука неатрактиван противник? Или су они мали клуб, лако ћемо да их добијемо или шта? Можда се неком не иде на текму, јер ипак је 1.мај, сутра ће да се на Кошутњаку роштиља и цирка, ма празник је, неко ће да оде у Ниш код фамилије?

Да ли треба људима наглашавати важност утакмице? После свих ових силних информатора, обавештења, најава о важности утакмице... све више размишљам да се навијач не постаје, него је то урођено у крви. Или јеси, или ниси.

Много смо се опустили, а у суботу је тешко гостовање у Лучанама. Добро играју, а сви који мисле да ће тамо бити "лако ћемо" грдно се варају. СВИ У ЛУЧАНЕ!

Ко је навијач, њему не треба најава нити отварање очију. Сам ће знати шта треба да ради.

По мени доста лоше, за велику опомену... Среда је, за неке радни дан итд. али сигурно је да је за једну навијачку групу каква је наша глупо тражити оправдања за слабу бројност. Ја размишљам распуст је, значи долазе сви средњошколци сигурно. Кад оно деца нека, 10-то годишњаци, у сред копа, девојчице, мајице "много смо јачи"... Но добро, зар није за све нас од по 16, 17, 18 година боље да искористимо ову јединствену прилику, каква је 1. Мај и да се истерамо људски до сутра увече... Али и ови старији, шта су они ту сад гори, ел тако!
Не желим да паметујем нешто, нити имам права за то, али не могу да схватим да у овако битном тренутку по екипу, када се ломи борба за титулу, ми овако подржавамо свој вољени клуб. Сутра је права прилика за поправни, али могуће да је суштина свега (у шта не желим да се уверим да је тачно, у ближој или даљој будућности) у:
Quote from: "KizaLion"После свих ових силних информатора, обавештења, најава о важности утакмице... све више размишљам да се навијач не постаје, него је то урођено у крви. Или јеси, или ниси.  

Да се осврнем на дешавања на трибини и најупечатљивијих момената:
- две новине (  *певана прва строфа и рефрен "Ђенерале"

"Tи велико име носиш
од јунака Хајдук Вељка.
Он је тук'о чете турске,
а ти банде арнаутске. х2 последња два стиха

Ђенерале, ђенерале
нек је твојој мајци хвала
што јунака, родила је
да се српству врати слава." х2 све
;

*на самом крају певана мало прерађена верзија најновије песме "Ајде Звездо сад на го"

"Але, але, але оооо
титулу да славимо,
але, але, але о,
титулу да славимо,
але, але, але оооо..."
 ),

- реченица вође у једном тренутку (док се певало "Добро знај")... Овако од прилике: "Шта је бре ово, па чују се ови што причају међу собом, а не песма". Значи, две јако велике грешке на које је указано у само једној изговореној реченици!

- пева се "Публика је твоја" и после неколико понављања каже се са шипке: "Ајде да скачемо, мало гурање..."
На прсте сте могли да пребројите оне који су испоштовали ово што је речено. А сетите се само луднице која је на тај начин прављена на женској одбојци и већини фудбалских текми.

- похвала за људе који су махали барјацима који су се завијорили у 2. полувремену. Бар су они, чини ми се, добро одрадили свој посао.

...
Ајде сутра да докажемо да је ово био само један лош дан. Уосталом нема зашто да баш толико будемо разочарани. Победили смо, а то је данас било свакако убедљиво на првом месту по важности.